Vapir Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο με την καταψυξη δεν το εχω κανει.Να παγωσω δηλαδη κατι που ετοιμασα και να το φαω μετα απο 1-2 μερες. Συνηθως βαζω στο μπλεντερ κατεψυγμενα φρουτα (μπανανες, berries) και τα χτυπαω μαζι με γιαουρτι και whey. Πιστευω δε βγαινει το ιδιο αποτελεσμα ομως. Πρεπει να το δοκιμασω Εγω το μονο γιαουρτι που μπορω να φαω σκετο ειναι το ΦΑΓΕ. Ολα τ'αλλα θελουν το κατιτις τους, αλλα στις πολυ φτωχες περιοδους τα τρωω και σκετα και κανω τουμπεκι Εκτος και αν παιζει καμια μαρμελαδα της γιαγιας εγώ πάντως το αφήνω 1-2 ώρες όχι μέρες 1
Kadaz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Guys αν καποιος ξερει, θελω help. So, σταματησα το gym πριν 2 χρονια επειδη ειχα αρχισει να βαριεμαι αλλα και επειδη ειχε αυξηθει η συχνοτητα επισοδιων υποτασης, με αποκορυφωμα μια φορα που γυρνουσα σπιτι (100 μετρα δρομος) και οταν εφτασα και ειδα τη φατσα μου ημουν σαν νεκρος. No, really, κατασπρος. Περασε 1 ωρα να συνελθω. Το χα αποδωσει στη βαρεμαρα, την κακη διατροφη και τον κακο υπνο. Anyway, εχω ξεκινησει κανα 3 μηνο σοβαρα κλασεις ανωτερο προγκ, διατροφη κλπ. και ολα καλα μεχρι προχτες και σημερα. Το ιδιο πραγμα, ναυτια, ζαλαδα, αδυναμια, brain fog. Απλα το καταλαβα και τις 2 φορες και σταματησα επιτοπου το session και δεν επιδεινώθηκε, ηρθα σπιτι ξαπλωσα με τα ποδια ψηλα και ημουν κομπλε μετα απο κανα μισαωρο. Για να εξοικονομησω χρονο, δεν παιζει θεμα διατροφης/υπνου/προγραμματος κλπ. Ειμαι πλεον σιγουρος οτι δεν ειναι lifestyle αλλα θεμα υγειας. Εχω κανει εξετασεις αιματος κλπ δεν ελείπε κατι τοτε που τις εκανα. Επισης δεν εχει σημασια το προγραμμα της μερας. Πχ σημερα με επιασε μετα απο legs τισ προαλες μετα απο push day. Εχει κανεις εμπειρια/γνωμη πανω στο θεμα? Φανταζομαι καρδια/νευρολογικο/αναιμια ειναι φαβορι? Θα παω γιατρο προφ. αλλα θελω να αντλησω info απο που μπορω EDIT: Also, this : https://en.wikipedia.org/wiki/Vasovagal_response
DDevil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 όλες οι τροφές τρώγονται , απλά αν είσαι καλομαθημένος δυσκολεύεσαι λίγο παραπάνω να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα σχετικά με τα γιαούρτια κανένα δεν μου αρέσει όπως είναι , όλα τα θεωρώ φτωχά , αν δεν μπει whey ή κακάο ή γλυκαντική+βανίλια+κανέλα ΔΕ ΛΕΕΙ! εντομεταξύ τα χτυπάω πάντα με το mixer κ μπαίνουν κατάψυξη για λίγο αλλιως δε λεει λάθος thread man , εδώ είσαι Θα τα ακουσουν μολις έρθουν να ρωτησουν πως να χάσουν τα περιττα κιλά που πήραν! Μην ανησυχεις , τοτε θα είναι η καταλληλη στιγμη εκει να δεις κράξιμο! Τα σπανακόρυζα που κοροϊδευουν θα τους ταϊζουμε και διπλη μεριδα μάλιστα για αποτοξινωση.
margaritagr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Χαλάνε οι βιταμίνες των τροφών άμα μπουν κατάψυξη; οχι 1
Mikeasdf Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ πάντως το αφήνω 1-2 ώρες όχι μέρες Ααα, επειδη πιο πανω διαβασα απο καποιον οτι τα χωριζει σε κομματια και υπεθεσα κ εσυ το ιδιο κανεις Guys αν καποιος ξερει, θελω help. So, σταματησα το gym πριν 2 χρονια επειδη ειχα αρχισει να βαριεμαι αλλα και επειδη ειχε αυξηθει η συχνοτητα επισοδιων υποτασης, με αποκορυφωμα μια φορα που γυρνουσα σπιτι (100 μετρα δρομος) και οταν εφτασα και ειδα τη φατσα μου ημουν σαν νεκρος. No, really, κατασπρος. Περασε 1 ωρα να συνελθω. Το χα αποδωσει στη βαρεμαρα, την κακη διατροφη και τον κακο υπνο. Anyway, εχω ξεκινησει κανα 3 μηνο σοβαρα κλασεις ανωτερο προγκ, διατροφη κλπ. και ολα καλα μεχρι προχτες και σημερα. Το ιδιο πραγμα, ναυτια, ζαλαδα, αδυναμια, brain fog. Απλα το καταλαβα και τις 2 φορες και σταματησα επιτοπου το session και δεν επιδεινώθηκε, ηρθα σπιτι ξαπλωσα με τα ποδια ψηλα και ημουν κομπλε μετα απο κανα μισαωρο. Για να εξοικονομησω χρονο, δεν παιζει θεμα διατροφης/υπνου/προγραμματος κλπ. Ειμαι πλεον σιγουρος οτι δεν ειναι lifestyle αλλα θεμα υγειας. Εχω κανει εξετασεις αιματος κλπ δεν ελείπε κατι τοτε που τις εκανα. Επισης δεν εχει σημασια το προγραμμα της μερας. Πχ σημερα με επιασε μετα απο legs τισ προαλες μετα απο push day. Εχει κανεις εμπειρια/γνωμη πανω στο θεμα? Φανταζομαι καρδια/νευρολογικο/αναιμια ειναι φαβορι? Θα παω γιατρο προφ. αλλα θελω να αντλησω info απο που μπορω EDIT: Also, this : https://en.wikipedia.org/wiki/Vasovagal_response Αυτο που λες με το κατασπρος σαν πανι κλπ, το ειχα παθει στα 16 μου.2 μερες σερι αϋπνος ΛΑΝ και μετα χωριο στο καπακι, ποδηλατο μεσα στον ηλιο, θαλασσα και οταν γυρισα ενιωσα κατι που δεν το ξαναειχα νιωσει ποτε μου. Λες και πεθαινα. Ειχαν γινει ασπρα τα χειλια μου, αδυναμος και επεσα πανω στο τραπεζι. Εφαγα ζαχαρη, ηπια λιγο χυμο, εφαγα και το μεσημεριανο και κοιμηθηκα 14 ωρες, ξυπνησα, τουαλετα, ξανα αλλες 7-8 και ημουν κομπλε. Δε ξερω τι προγραμμα υπνου και διατροφης εχεις, παντως εμενα αυτο ηταν και απο ζαχαρο πιστευω γιατι μολις εφαγα τη ζαχαρη συνηλθα. Μη μενεις στις εξετασεις αιματος, κανε τα παντα για να εισαι σιγουρος.
Vapir Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Εχει κανεις εμπειρια/γνωμη πανω στο θεμα? Φανταζομαι καρδια/νευρολογικο/αναιμια ειναι φαβορι? Θα παω γιατρο προφ. αλλα θελω να αντλησω info απο που μπορω πήγαινε αρχικά για checkup, αιματολογικές κτλ και βλέπεις υπάρχουν πολλά που μπορεί να έχεις αν η διατροφή και ο ύπνος σου είναι άψογα, πρόσεξε εννοώ να είναι άψογα όχι να τα θεωρείς άψογα. Αν περάσεις απο γιατρούς και δεν βρουν τίποτα τότε στο θέμα της διατροφής συμβουλέψου διατροφολόγο γιατι κάτι κάνεις λάθος Ααα, επειδη πιο πανω διαβασα απο καποιον οτι τα χωριζει σε κομματια και υπεθεσα κ εσυ το ιδιο κανεις όχι , γιατι δεν ξέρω αν σε 2-3 μέρες θα γουστάρω να φάω γιαούρτι ή κάτι άλλο είχα φτιάξει μπιφτέκια , καμια 20ριά και τα είχα στην κατάψυξη ..2 μήνες αχαχχ νταξ τα έφαγα κάποια στιγμή 1
Kadaz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο που λες με το κατασπρος σαν πανι κλπ, το ειχα παθει στα 16 μου.2 μερες σερι αϋπνος ΛΑΝ και μετα χωριο στο καπακι, ποδηλατο μεσα στον ηλιο, θαλασσα και οταν γυρισα ενιωσα κατι που δεν το ξαναειχα νιωσει ποτε μου. Λες και πεθαινα. Αυτο ακριβως ειναι το αισθημα νομιζεις οτι θα πεσεις κ δε θα ξανασηκωθεις. Σε τι γιατρο απευθυνομαι? Παθολογο? Το θεμα ειναι να παω καπου, να με στειλει για εξετασεις και να μου πει τι παιζει.
Mikeasdf Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Και γω πιστευω λογω λανθασμενης (οχι κακης) διατροφης ειναι. Δηλαδη μπορει να αφηνεις κατι σημαντικο εκτος διαιτας. Αρχικα εξετασεις και checkup οπως λεει και ο vapir και υστερα οπου σε στειλουν (και αν). Δε ξερω σιγουρα, μη σε παρω στο λαιμο μου. Παντως και γω θελω να παω για εξετασεις αλλα οταν σκεφτομαι οτι θα μου παρουν αιμα παθαινω ζημια
Vapir Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο ακριβως ειναι το αισθημα νομιζεις οτι θα πεσεις κ δε θα ξανασηκωθεις. Σε τι γιατρο απευθυνομαι? Παθολογο? Το θεμα ειναι να παω καπου, να με στειλει για εξετασεις και να μου πει τι παιζει. checkup μια φορά το χρόνο δεν κάνεις ? ιδικά όταν γυμνάζεσαι είναι ακόμα ποιο απαραίτητο , αν πάλι γυμνάζεσαι πολύ σοβαρά κάθε 6 μήνες είναι ιδανικό. θεωρώ επικίνδυνο να γυμνάζεται κάποιος χωρίς να γνωρίζει την κατάσταση της υγείας του , το νιώθω καλά δεν είναι σε καμία περίπτωση αρκετό.
Getta Robo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Γενικα ολα τα γιαουρτια τρωγονται αν δεν εχεις φραγκα Ειχα φαει το γιαουρτι της νουνου και νομιζα πως θα παθω γάγγραινα στον οισοφαγο. Πριν κατι μέρες ειχα φάει κινοα με μπιφτέκια σογιας! Καλη φάση. Γανοδερμα έχεις δοκιμάσει? Δεν εχω δοκιμασει γανοδερμα, ενας γνωστος το ψαχνει με εδωδιμα μανιταρια και θα το ψαξω ομως.
Kadaz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 checkup μια φορά το χρόνο δεν κάνεις ? ιδικά όταν γυμνάζεσαι είναι ακόμα ποιο απαραίτητο , αν πάλι γυμνάζεσαι πολύ σοβαρά κάθε 6 μήνες είναι ιδανικό. θεωρώ επικίνδυνο να γυμνάζεται κάποιος χωρίς να γνωρίζει την κατάσταση της υγείας του , το νιώθω καλά δεν είναι σε καμία περίπτωση αρκετό. Αν checkup εννοεις γενικες αιματος, κανω ναι. Τωρα εχω λιγο πανω απο 1 χρονο να κανω.
Vapir Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ πάντως το έχω απορία πως μπορούν κάποιοι και τρώνε αγελαδίτσες κ παρόμοια , αυτά τα γιαούρτια που είναι σαν γάλα στερεοποιημένο με ζελατίνη. Είχε τύχει να αναγκαστώ να φάω ένα βράδυ γιατι δεν είχα τι να φάω και δεν σωζόταν με τίποτα , ιδικά όταν έβαλα κανέλα έγινε ακόμα χειρότερο. Αν checkup εννοεις γενικες αιματος, κανω ναι. Τωρα εχω λιγο πανω απο 1 χρονο να κανω. Ε τότε αρχικά ξεκίνα κάνοντας γενικές αίματος και θα σε συμβουλέψει περαιτέρω ο γιατρός που θα τις κοιτάξει , πες του ποιο είναι το πρόβλημα και θα σε στείλει αν χρειαστεί στους κατάλληλους γιατρούς
Demetra_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ πάντως το έχω απορία πως μπορούν κάποιοι και τρώνε αγελαδίτσες κτλ , αυτά τα γιαούρτια που είναι σαν γάλα στερεοποιημένο με ζελατίνη. Είχε τύχει να αναγκαστώ να φάω ένα βράδυ γιατι δεν είχα τι να φάω και δεν σωζόταν με τίποτα , ιδικά όταν έβαλα κανέλα έγινε ακόμα χειρότερο. του τύπου αγελαδίτσα το έτρωγα πριν ξεκινήσω το στραγγιστό λόγω διατροφής κτλ το έτρωγα με περισσότερη ευχαρίστηση πάντως ...
Vapir Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 του τύπου αγελαδίτσα το έτρωγα πριν ξεκινήσω το στραγγιστό λόγω διατροφής κτλ το έτρωγα με περισσότερη ευχαρίστηση πάντως ... αυτό το πράγμα δεν θα έπρεπε να λέγεται γιαούρτι , καταρχάς αν βάλεις κανέλα γίνεται στυφό κ αν βάλεις whey κ το χτυπήσεις γίνεται λες κ έκοψε
DDevil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Κadaz πάρε και μια την πιεση σου να δεις που βρίσκεσαι και μέτρα και τους παλμους. 3 μετρήσεις ανα 1 λεπτό και μετά βγάλε το μεσο ορο. Μεγαλη - Μικρη - Παλμοι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις