Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

mp chockolate mint. - 7.5. Τον πετυχανε πολυ τον συνδυασμό, δεν με χαλασε.

mocha - φοβερη, σαν παγωτο mocha, αν το χτυπησεις με παγο και γαλα θα γινει σαν fredoccino

Alex οχι ,αυτα ειναι σατανικα :P

Βtw  ρε παλι ο Heath  κερδισε το Μr Olympia ? Aηδια εχει καταντησει ...

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ξέρω , έχουν οι γονεις σπιτι και φαγοπυρο και κινοα! :cry:

Και τσια έχουν!

Τσια και κινοα ειναι εκπληκτικα διατροφικα, αλλα κοστιζουν μια μικρη περιουσια δυστυχως. Το παλευω ομως, κατι θα γινει.

• Like 2

Τσια και κινοα ειναι εκπληκτικα διατροφικα, αλλα κοστιζουν μια μικρη περιουσια δυστυχως. Το παλευω ομως, κατι θα γινει.

Πριν κατι μέρες ειχα φάει κινοα με μπιφτέκια σογιας! Καλη φάση.

Γανοδερμα έχεις δοκιμάσει?

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1

Γενικα ολα τα γιαουρτια τρωγονται αν δεν εχεις φραγκα :D

Στην δουλειά το πρωϊ σε καποια φάση πεινουσα αρκετά και ειχα μαζι μου σε ένα χρυσοχαρτο κουμπωμένες νιφάδες και σταφιδες.

Πετάχτηκα πηρα ένα γιαουρτι και ξαναγυρισα. Μια χαρα το έφαγα. Δοκιμασε το σαν συνδυασμο και πες μου. Έχω φάει και σκέτο γιαουρτι βεβαια αλλα δεν είναι από τις πρωτες μου επιλογες.

ωρες ωρες απο τα γραφομενα του double D νομιζω πως ειναι κανας γερος 70 φευγα που δινει συμβουλες στα παιδακια να μην τρωνε γλυκα και σοκολατες , μετα απο τις τσεπες του σακακιου του βγαζει το σακουλακι με τις σταφιδουλες , φαβα με φετουλα ... γηρατεια κανονικοτατα! χαχαχαχα :P πλακα κανω!

• Like 2

Aυτό κι αν ακούγεται σατανικό..! μπρρρ :P  

:devil:  κάνω έλξεις υπο το φώς του φεγγαριου και πίνω γανοδερμα!

Τρέλα μονο.

ωρες ωρες απο τα γραφομενα του double D νομιζω πως ειναι κανας γερος 70 φευγα που δινει συμβουλες στα παιδακια να μην τρωνε γλυκα και σοκολατες , μετα απο τις τσεπες του σακακιου του βγαζει το σακουλακι με τις σταφιδουλες , φαβα με φετουλα ... γηρατεια κανονικοτατα! χαχαχαχα :P πλακα κανω!

ο γεροδασκαλος τους B)

• Like 1

η αν ρίξεις κανέλα και γλυκαντικό, αλλιώς ... νοτ :X

Γω τα κανω πσγωτο. 600 γιαουρτι, 400 γαλα, 5 σκουπ, λιγο σκονη για ετοιμο παγωτο, χτυπημα ανελεητο για 2-3 λεπτα, παγωμα κι ετοιμο.

Το χωριζω σε πεντε δοσεις των 250, μια χαρα.

• Like 2

Alex οχι ,αυτα ειναι σατανικα :P

Βtw  ρε παλι ο Heath  κερδισε το Μr Olympia ? Aηδια εχει καταντησει ...

Και εγώ αυτό είπα , δεν παρακολουθώ γενικά κ το bb δεν με ενδιαφέρει γιατι δεν μου αρέσει η κατάσταση του στην εποχή μας αλλα τον συγκεκριμένο τον ήθελα να χάσει, απλά κ μόνο επειδή είναι αλαζόνας 

εντομεταξύ πέσανε όλοι στον levrone ...

52 χρονών με αποχή απο σοβαρή προπόνηση -διατροφή-φάρμακο εδώ και 13 χρόνια και έκανε comeback σε 4 μήνες! τι περιμένανε? να φτάσει τις μάζες των άλλων ? είμαστε σοβαροί ? σε 4 μήνες? ....αν είχε γίνει τότε απλά θα σήμαινε πως όλοι οι άλλοι τον παίζουν , εδώ νέοι σταματάνε λίγο τα φάρμακα και θέλουν ένα χρόνο να επανέλθουν  

εδώ κ ένα βίντεο απο τους τελικούς

πάγωμα στο 0:02 κ αναρωτιέμαι γιατί επιμένουν κάποιοι πως είχε λίγη μάζα ..lol.. το έχουμε ξεφτιλίσει λίγο με τη μάζα και τα standards ,  

https://www.youtube.com/watch?v=aFUH6uaAfK4

πιστεύω αν είχε δώσει παραπάνω χρόνο στο σώμα του και απλά πήγαινε του χρόνου θα είχε βουλώσει αρκετά στόματα, respect για το εγχείρημα αλλα μαλακία του που βιάστηκε , στους 4 μήνες τα κατάφερνε στο παρελθόν αλλα τότε ήταν νεότερος με πολύ παραπάνω ανδρογονικούς υποδοχείς 

• Like 1

Γεύση οδοντόκρεμα; :P σε σοκολάτα που έχω δοκιμάσει αυτό μου βγάζει

Η μόκα θα πρέπει να γαμεί!

Ναι δεν έχεις άδικο είναι περίεργη γεύση αλλά δουλεύει παραδόξως.

Ή mocha είναι άντε γεια.. όπως ακριβώς ή ειναι ή γεύση σε παγωτο μοκα

• Like 2

Γενικα ολα τα γιαουρτια τρωγονται αν δεν εχεις φραγκα :D

όλες οι τροφές τρώγονται , απλά αν είσαι καλομαθημένος δυσκολεύεσαι λίγο παραπάνω να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα 

σχετικά με τα γιαούρτια κανένα δεν μου αρέσει όπως είναι , όλα τα θεωρώ φτωχά , αν δεν μπει whey ή κακάο ή γλυκαντική+βανίλια+κανέλα  ΔΕ ΛΕΕΙ! 

εντομεταξύ τα χτυπάω πάντα με το mixer κ μπαίνουν κατάψυξη για λίγο αλλιως δε λεει 

http://www.newsauto.gr/antras-oso-megaloni-afto-mikreni/

η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉ σώζει την σεξουαλική ζωή ρε ζυμάριααααα ... άϊ σηκωθειτε απο το καναπε κοιλαράδες!

λάθος thread man , εδώ είσαι  :-D

• Like 2

Αυτο με την καταψυξη δεν το εχω κανει.Να παγωσω δηλαδη κατι που ετοιμασα και να το φαω μετα απο 1-2 μερες. Συνηθως βαζω στο μπλεντερ κατεψυγμενα φρουτα (μπανανες, berries) και τα χτυπαω μαζι με γιαουρτι και whey. Πιστευω δε βγαινει το ιδιο αποτελεσμα ομως. Πρεπει να το δοκιμασω ;)

Εγω το μονο γιαουρτι που μπορω να φαω σκετο ειναι το ΦΑΓΕ. Ολα τ'αλλα θελουν το κατιτις τους, αλλα στις πολυ φτωχες περιοδους τα τρωω και σκετα και κανω τουμπεκι :P

Εκτος και αν παιζει καμια μαρμελαδα της γιαγιας :devil:

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...