Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ απορώ devil πως εφτασες τα 100+ γραμ πρωτεινης.

Δεν τα εφτασα τα 100+ οριακά στο 100αρι είμαι.

Το τοταλ εχει 18.8 το κεσεδάκι. με το ταχινι 2.5γρ η κουταλιά εισαι στα 21γρ χοντρικά βάλε αλλα 14γρ το κουάκερ 35.

Ο τονος έχει 18 οποτε 53 και τα μακαρονια αν θυμαμαι καλα έχουν ένα 13γρ οποτε 68. Βάλε και ένα 25αρι το καλαμακι κοτοπουλο 93. Και οι φέτες τα τυρια? εκει γυρω στο 100αρι είμαι ε εντάξει εχω έλλειμα 17γρ περιπου τι να κάνω τωρα? :cry:

1 γιαουρτι ηθελα ακομα και μια χουφτα καρυδια ή μερικά ασπράδια. Εδώ κολλάνε τωρα τα ασπράδια γιατι να τρως γιαουρτια συνεχεια δεν είναι το καλυτερο θα τουμπανιάσει το αντερο σου :cry: επισης τα καρυδια έχουν θερμιδες και λιπαρά καλα μεν αλλα λιπαρά. Μια καλη χουφτα αμυγδαλα εχει στανταρ μια 500αρα θερμιδες. και 23γρ υδατανθρακα και 70γρ λιπος! Δεν θα επρεπε από λιπος να ειχα φαει τιποτα ολη την μερα ουτε μια κουταλιά λάδι.

http://www.clickatlife.gr/your-life/story/9528/proteini-apo-7-piges-xoris-kreas-kai-omos-nai

Eχει δοκιμασει κανεις γάλα αμυγδαλου?

αυριο μπορει να σαβουριάσω ... μπορει. Από δευτερα ετοιμάζω δυνατό πιάτο κυριο (φακές με σπανάκι διπλα) θα γινω ποπάϋ :)

Επεξ/σία από DDevil
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

19.8 για την ακριβεια.

http://greece.fage.eu/giaourti/total#total-2

200gr είναι το κεσεδάκι. Θα τα αποθηκευσω τα πινακάκια αν και από ότι έχω ψάξει υπάρχουν αποκλισεις και από διαφορα σάΙτ στο ιντερνετ που τα δειχνουν. Οποτε για να γινει σωστη δουλειά για μενα κοιτάς την συσκευασια και υπολογιζεις ... παιρνεις και μια μικρη ζυγαρια κουζινας και βάζεις την ποσοτητα των 100γρ που λεει η συσκευασια και αυτην που δειχνει η ζυγαρια και κάνεις μεθοδο των τριων.... κάτι καταφερα τελικα και έμαθα απο το πανεπιστημιο :-D  :-D

Επεξ/σία από DDevil

19.8 για την ακριβεια.

http://greece.fage.eu/giaourti/total#total-2

Και επειδη γραφει 9.9 ας ειναι και ασβεστης για σοβατισμα αρκει να το φας ε? πραγματικα απο τα πιο αθλια γιαουρτια το τοταλ χρονια τωρα...παρε χυμα ειναι καλυτερο σε γευση

εντάξει φιλε γουστα είναι αυτά μη τρελαίνεσαι.

Το τοταλ το τρώω από μικρος με τα τοτε cluster. Mάλιστα χθες ή προχθες δεν θυμαμαι μάλλον χθες το βράδυ μετα τη προπονηση έφαγα 2 με μια χουφτα αμύγδαλα. Για βράδυ. Δεν εφαγα τιποτα άλλο. Και λιγο μέλι.

Γενικα όπως έχω ξαναπει πολλά από αυτά που τρώω τωρα δεν τα τρώω πρωτη φορά τα εχω συνηθισει από μικρος πχ άλλος λεει τι φαβες και αηδιες μου λες ... εγω αμα πεινάω την φάβα με την φετούλα την γουστάρω πολύ. Και τις φακές και όλα αυτά δεν κάνω αγγαρεια για να φτιάξω σωμα ουτε ετρωγα κάθε μερα παστίτσάδες και ξαφνικα το έριξα στα σκληρα.

Η διατροφή είναι θεμα καθημερινότητας και παραδοσης. Αμα εισαι σε ένα σπιτι που μαγειρευουν ελαφριά και εσυ ετσι θα μαθεις μετά. Στο στρατο ειχα συνεχεια καουρες επειδή τα φαγητά που έφτιαχναν ηταν τσιγαριστα. Είναι βαριά αυτά τα φαγητά για μενα.

Και τα παιδάκια καλο είναι να μαθαινουν από μικρά σε τέτοιες διατροφες και όχι σοκολατες και λουκουμάδες και άλλα τέτοια. Να συνηθισουν από μικρά. Μια φορα την εβδομάδα το γλυκο. Τις προαλλες εφαγα κολοκυθάκια και πατατες βραστά με λεμονι μονο και λιγο λάδι και μου άρεσαν παρα πολύ. Διατηρουσαν τη γευση τους ουτε λάδια μέσα να ψηθουν ουτε μπαχαρικα ουτε τιποτα.

Πολύ φοβάμαι ότι κάποιος ο οποιος τρώει πολύ παχυντικα από το σπιτι του ισως χρειαστεί μια μεταβατική περιοδο στην διατροφή δεν μπορει απότομα να πέσει σε τέτοιες τροφές γιατι θα σαλτάρει.

ΥΓ Και ο Ολυμπος είναι καλο γιαουρτι πάντως.

• Like 2

mp chockolate mint. - 7.5. Τον πετυχανε πολυ τον συνδυασμό, δεν με χαλασε.

mocha - φοβερη, σαν παγωτο mocha, αν το χτυπησεις με παγο και γαλα θα γινει σαν fredoccino

• Like 2

μου λέει η αδερφή μου θα παραγγείλω απο mp βιταμίνες (και κάτι άλλα παράξενα που πίνεται εσεις οι γυναίκες λολ) και μου λέει θες τίποτα? κερνάω

2 x 2,5kg whey πήρα,  η μια σοκολάτα φυστικοβούτυρο κ η άλλη σοκολάτα πορτοκάλι επειδή μ αρέσει τρελά σαν γεύση στα γλυκά οπότε θα μου αρέσει κ στη whey , ακόμα κ αν δεν την έχουν πετύχει δεν θα με χαλάσει. 

άπλα 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το σημερινό μου γεύμα: Φασόλια με Σπανάκι και Καρότα + γιαούρτι

500γρ φασόλια μέτρια

1χλγ σπανάκι

3 καρότα σε ροδέλες

1 πιπεριά Φλωρίνης

1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 φρέσκα κρεμμύδια

2 σκελίδες σκόρδο

1/2 κεσεδάκι χυμό ντομάτας

1/2 κούπα ελαιόλαδο

+

100γρ στραγγιστό γιαούρτι

(έβαλα παραπάνω νερό και το ζουμάκι δεν βγήκε σφιχτό, όπως θά'πρεπε)

...σορρυ τσίμπησα μερικές κουταλιές πριν τη φωτογραφία...σήμερα θα προσθέσω και 2-3 κουταλιές φαγόπυρο.

fasolia_spanaki_piperia_karoto.jpg

@DDevil

για το άρθρο που παρέθεσες

http://www.clickatlife.gr/your-life/story/9528/proteini-apo-7-piges-xoris-kreas-kai-omos-nai

Ίσως να χρειάζεται όμως λίγη προσοχή, τουλάχιστον στην υπερκατανάλωση προϊόντων σόγιας, καθώς υπάρχουν μη καταληκτικά/οριστικά και αντιθετικά συμπεράσματα ερευνών για τις συνέπειες της αύξησης στην πρόσληψη φυτο-οιστρογόνων στους άνδρες.

http://jn.nutrition.org/content/132/3/570S.long

ΥΓ

Άλλη μια * "έρευνα στο ίντερνετ" (* έτσι λέγονται οι έρευνες σε επιστημονικά ιατρικά περιοδικά, όταν χρήζουν ρητορικής υποτίμησης) για την αύξηση της ευαισθησίας στην ινσουλίνη με την αύξηση των ακόρεστων λιπαρών στη διατροφή, αύξηση που σχετίζεται άμεσα με την απώλεια βάρους

http://care.diabetesjournals.org/content/36/5/1132

macros

Πίνακες στα Ελληνικά από το Σισμανόγλειο νοσοκομείο

Χρήσιμο καθώς είναι πιο προσαρμοσμένο στην ελληνική διατροφή και διευκολύνει τους υπολογισμούς (πχ έχει "ντολμαδάκια"! )

Επεξ/σία από vgiozo
  • Like 2

Maus εγω σημερα ξεκινησα το πρωϊ με μια μεγάλη μπανάνα. Αργοτερα έβαλα 100γρ κουάκερ (δεν ξερω αν αυτό είναι πολύ καλο γιατι το κουάκερ είναι δυσπεπτο αν τρώγεται σε ποσοτητες)

Δοκιμασε φαγοπυρο. Εχει επισης πολυ πρωτεινη και ειναι νοστιμοτερο και πιο ευπεπτο. Buckwheat λεγεται στα αγγλικα αν θες να ψαξεις περισσοτερες πληροφοριες, βρισκεται κανονικα στην Ελλαδα.

• Like 1

mp chockolate mint. - 7.5. Τον πετυχανε πολυ τον συνδυασμό, δεν με χαλασε.

mocha - φοβερη, σαν παγωτο mocha, αν το χτυπησεις με παγο και γαλα θα γινει σαν fredoccino

Ρε αλεξ είσαι σίγουρος οτι παράγγειλες πρωτεΐνες και οχι γλυκά ?

• Like 2

Δοκιμασε φαγοπυρο. Εχει επισης πολυ πρωτεινη και ειναι νοστιμοτερο και πιο ευπεπτο. Buckwheat λεγεται στα αγγλικα αν θες να ψαξεις περισσοτερες πληροφοριες, βρισκεται κανονικα στην Ελλαδα.

Ξέρω , έχουν οι γονεις σπιτι και φαγοπυρο και κινοα! :cry:

Και τσια έχουν!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...