Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για 4ημερο σπλιτ τι προτεινετε; Λεω να κοψω το συνεχομενο 5ημερο που εκανα ολη τη χρονια περσι και να βαλω ενα ενδιαμεσο διαλειμμα (την τετάρτη) αλλα δε ξερω πως να συμπτυξω το προγραμμα.ΠΧ

Δευτερα- Ποδια

Τριτη-Στηθος

Τεταρτη- οφφ

Πεμπτη-πλατη

Παρασκευη-χερια

Περισσευουν οι ωμοι.Δε ξερω αν θα ηταν καλο να τους βαλω την τριτη μετα το στηθος μαζι με τραπς γιατι θελω να τους δινω εμφαση (οπως και τα χερια)

Το αλλο που μπορω να κανω ειναι τρικεφαλο μετα το στηθος για να τον σβηνω και δικεφαλο μετα την πλατη.

Ποιο θα ηταν πιο viable ?? Μηπως να πηγαινω και σαββατο? Τεταρτη-σαββατο ελεγα να τις αφιερωνω σε τρεξιμο παραλια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Τι σε κανει να πιστεύεις οτι διάβασα τα λινκ που εβαλες ? είπαμε έχουμε χρονο για πέταμα αλλα οχι και ετσι !!!

γενικότερα μίλησα για αρθρα οτι να ναι στο νετ οχι γι αυτα που ανέβασες εσυ ! αυτα που ανέβασες εσυ τι λενε ?

Οτι αν πάρουμε ο καθένας απο 1500 θερμίδες, εσυ με 2 σοκολάτες και εγω με ασπράδια και κότα και σαλάτες είναι το ίδιο ?

Αστο ρε λευτερακι , τα λέμε ..

Το ότι είσαι εδώ μέσα και γράφεις. Για χάσιμο βάρους είναι το ίδιο, ναι. Βέβαια εγώ με τις σοκολάτες, θα χάσω το βάρος με διαφορετική σύσταση (θα κανιβαλίσω αρκετή μυική μάζα).  Βέβαια κανείς δεν θα δοκιμάσει να χάσει βάρος ΜΟΝΟ με σοκολάτες, αυτό απλά έγινε για λόγους έρευνας και απόδειξης του calories in VS calories out. Αυτό που μπορούμε να αποκομίσουμε, είναι ότι είναι απολύτως αποδεκτό να βάλεις ένα κομμάτι σοκολάτα, η 3 κουταλίες φυστικοβούτυρο στη διατροφή σου, και να εντάξεις τα μακροσυστατικά του, στα μακροσυστατικά της συνολικής σου διατροφής.

Καλό σου βράδυ Μαουσάκο.

• Like 1

δεν θα τα έβαζα σε διαφορετικό καζάνι 

η ανασύσταση είναι πολύπλοκη διαδικασία. πολλοί παράγοντες συντελούν στην επίτευξή της. 

όλα είναι αλληλένδετα. 

Δεν διαφωνουμε και εγω στο ιδιο "καζανι" τα εβαλα .

Απλα αυτος που ειναι  ελλιποβαρης οπως ο αλλος που ειναι 65 κιλα δειγμα ανθρωπου, του ειναι πολυ πιο δυσκολο να φαει τις ποσοτητες που πρεπει για να κερδισει τα μυικα κιλα που  θελει διοτι ολη του την ζωη  ετρωγε σανο και  σπορους αντι για    σωστα γευματα  παρα να ελαττωσει την υπερβολικη συχνοτητα που γυμναζεται , το τελευταιο αν του το πει καποιος θα το κανει .

Την ποσοτητα του φαγητου ομως ειναι πολυ δυσκολο να την πιασει  και οσοι το εκαναν ηταν αυτοι που ειδαν θεαματικα αποτελεσματα και αλλαξαν τον σωματοτυπο τους.

In other news  βγαινω εξω  ,αν μπει ο dakon  και νιωσει  ας απαντησει στο αλλο θεμα .

Δεν διαφωνουμε και εγω στο ιδιο "καζανι" τα εβαλα .

Απλα αυτος που ειναι  ελλιποβαρης οπως ο αλλος που ειναι 65 κιλα δειγμα ανθρωπου, του ειναι πολυ πιο δυσκολο να φαει τις ποσοτητες που πρεπει για να κερδισει τα μυικα κιλα που  θελει διοτι ολη του την ζωη  ετρωγε σανο ,και  σπορους αντι για    σωστα γευματα  παρα να ελαττωσει την υπερβολικη συχνοτητα που γυμναζεται , το τελευταιο αν του το πει καποιος θα το κανει .

Την ποσοτητα του φαγητου ομως ειναι πολυ δυσκολο να την πιασει  και οσοι το εκαναν ηταν αυτοι που ειδαν θεαματικα αποτελεσματα και αλλαξαν τον σωματοτυπο τους.

την ίδια "δύναμη" ασκεί με τον άλλο που θέλει να χάσει ...

επίσης πρέπει να συνεξεταστούν και ως μονάδες, δλδ το ιστορικό υγείας (παθολογίες-ενδοκρινολογίες) 

Eσυ Σελερα  εισαι ηδονιστης .Οτι κανεις πεφτεις με τα μουτρα σαν εμενα .Ηρθε η ωρα να πεσεις με τα μουτρα στην γυμναστικη  για αλλαγη.

Αγάπη εισαι ρε πουστη μου.  :wub:

Τελείωσαν όμως τα ψέματα. Απο Δευτερα μπαίνω σε πρόγραμμα. 

Επίσης, σταματήστε να μαλώνετε για το καλορις ιν βι ες καλορις αουτ. Εκτός του ότι θα θυμωσετε την διαχείρηση και θα κλειδωσει το τόπικ, ειναι και τέρμα φλώρικο.

• Like 3

αν δεν μαλώσουμε γιαυτά ρε Σέλερς γιατί να μαλώσουμε? Αλλά και αυτό, για να έχουμε και τις δύο οπτικές γωνίες. Ναι μεν ένας τρόπος δουλεύει, αλλά υπάρχουν και άλλοι. Δείτε το βίντεο, διαβάστε όμως και το κείμενο, αν και είναι πολύ πιο γενικό.

https://medium.com/@nntaleb/the-intellectual-yet-idiot-13211e2d0577#.i6th3jyl3

με μια ''εκπληξη'' στο τέλος του άρθρου.

Πάντως για να ξέρετε είναι δύσκολο να βρεις 1000 άτομα να τρώνε για 2 μήνες, twinkies σοκολάτες , ένα shake πρωτείνης και μια πολυβιταμίνη. Όπως και άντρα που δεν έχει ποτέ παρακολουθήσει πορνό.

• Like 5

εγώ πάντως βλέπω το fed up όταν κάνω αερόβιο πολύ ενδιαφέρον μου φάνηκε 

επίσης ψάχνω κανένα βίντεο για motivation το πρωί που κάνω αερόβιο με τη τσίμπλα στο μάτι....
θέλω να βλέπω κάτι πορωτικό, κάτι που να με μπριζώνει ... 

Ήρεμος είμαι. 

Οπότε, όποιος έχει σωματάρα είναι αυθεντία? Ίσως να αρχίσω να ακούω τον bodybuilder του γυμναστηρίου μου που παίρνει cocktail φαρμάκων. Να καταργήσουμε και έρευνες και όλα. 

Δινουν πολυ έμφαση στην εμφάνιση σε αυτο το θρέντ. Δεν λεω πως ειναι κακο ή οχι αλλα έτσι λειτουργουν. Μένω εξω απο την διαφωνια σας με τον Μάους απλα λέω γενικα για παρεξηγησεις που έχουν προκυψει εμενα με έχουν κανει ιγκνορ νομιζω 2 ή  3 μέλη απο εδω? χωρις καν να τους βρισω ή να τους προσβάλλω (ισως τους προσβαλλα χωρις να το ξέρω βεβαια λεγοντας οτι οποιος ειναι κομμάτια δεν ξέρει και 100% απο διατροφη και υγεια μπορει να ξέρει τι πρεπει να τρωει για να γινει κομμάτια).

• Like 1

Το ότι είσαι εδώ μέσα και γράφεις. Για χάσιμο βάρους είναι το ίδιο, ναι.

Καλό σου βράδυ Μαουσάκο.

Μα το χάσιμο βάρους είναι το τελευταίο που θα πρέπει μας νοιάζει, σημασία έχει τι κιλά θα χάσουμε , όχι το να χάσουμε!

Εγώ με τα ασπράδια μου θα ειμαι λιγότερα κιλά και θα φαίνομαι πιο τούμπανο από οτι ήμουν πριν , υγιέστατος

ενώ εσύ με τις σοκολάτες θα είσαι για κλάματα, θα εχεις χάσει όλους σου τους μύες θα δείχνεις άρρωστος! το ιδιο είναι ? 

δεν είναι  λοιπόν ολα τόσο άπλα, τόσες θερμίδες βάζω τόσες καιω και ειμαι οκ,   είναι πολύ πιο πολύπλοκα τα πραγματακια!

Καληνύχτα και σε σενα λευτερακο

• Like 1

Ρε σεις ήρθαν και πήραν την ντουλάπα ψυγειό μου, το χαλασμένο, 150 kg πράμα!

Ένας χειριζότανε τον γερανό και ένας το ξεφόρτωσε και το ακούμπησε στο καρότσι.

Ένας λιανός αδύνατος,πιο αδύνατος και από μένα (87 kg)

Eίνας τελικά δείκτης μυικής δύναμης το πόσο μυϊκά αναπτυγμένος είναι κάποιος;

Pure καθαρή απορία που είχα και από παλιά...

----------------

Υ.γ χρόνια μου πολλά :) χτες έκλεισα τα 54. Συνεχίζουμε δυνατά με τα σίδερα,τα μονόζυγα και τα παλαιστικά μας χαχα

• Like 4

Μα το χάσιμο βάρους είναι το τελευταίο που θα πρέπει μας νοιάζει, σημασία έχει τι κιλά θα χάσουμε , όχι το να χάσουμε!

Εγώ με τα ασπράδια μου θα ειμαι λιγότερα κιλά και θα φαίνομαι πιο τούμπανο από οτι ήμουν πριν , υγιέστατος

ενώ εσύ με τις σοκολάτες θα είσαι για κλάματα, θα εχεις χάσει όλους σου τους μύες θα δείχνεις άρρωστος! το ιδιο είναι ? 

δεν είναι  λοιπόν ολα τόσο άπλα, τόσες θερμίδες βάζω τόσες καιω και ειμαι οκ,   είναι πολύ πιο πολύπλοκα τα πραγματακια!

Καληνύχτα και σε σενα λευτερακο

Δεν καταλαβαίνεις. Σου εξήγησα τι αποκομίσαμε από τις έρευνες αυτές. Απο εκεί και πέρα, αναμασάμε τα ίδια.

Χρόνια πολλα ΤΕΟ!! Μακάρι και εγώ στα 54 μου να ασχολούμαι ακόμα με τα σίδερα! Γιόρτασέ το με διπλή δόση πρωτείνη σοκολάτα  :-D

Για το ερώτημα σου τώρα TEOKOS. Όχι ακριβώς. Η δύναμη είναι αποτέλεσμα πολλών μεταβλητών, μια εκ των οποίων είναι ο μυικός όγκος. Αν παρατηρήσεις κάποιους κινέζους που κάνουν άρση βαρών, σηκώνουν τα απίστευτα κιλά αλλά είναι αδύνατοι. Πως το καταφέρνουν? Έχουν προπονήσει το ΚΝΣ τους (κεντρικό νευρικό σύστημα).

Μια πολύ σημαντική μεταβλητή είναι το πόσο αποτελεσματικά ενεργοποιείται το ΚΝΣ ώστε να επιστρατεύσει γρήγορα και εκρηκτικά τους μυς μας. 

Σίγουρα όσο πιο μυώδης γίνεται κάποιος τόσο πιο πολύ δυναμώνει, αλλά αν αυτός ο μυώδης άνθρωπος αναμετρηθεί με κάποιον που κατα βάσην κάνει προπόνηση δύναμης τότε θα βγεί 2ος σχεδόν σίγουρα.

Μετά παίζουν και άλλα, όπως οστική πυκνότητα, σκελετική κατασκευή, εκφύσεις μυών, αντοχή τενόντων και συνδέσμων (λόγω κολλαγόνου) κλπ. 

• Like 3

xaxaxa καλα εντάξει λευτερη λες τωρα στον Μάους για το ΚΝΣ του ειχα βάλει και βιντεάκια σπαρτακου μαρινακη και μου λεει τι τον εβαλες τωρα αυτον τον τρελο.Ενω ο σπαρτακος ελεγε και λεει σωστα πραγματα και αμα τον δεις στα νιατα του ηταν αθλητης της ενοργανης με σώμα κομμάτια.

Εντάξει δεν τρέχει τιποτα κάποιοι ειναι διαφορετικης φιλοσοφιας ουτε γινεται να ταιριαζουμε σε ολες τις αποψεις. Απλα επειδη κάποιοι δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους και δεν αναγνωριζουν καν το δικαιωμα σε κάποιον να έχει διαφορετικη αποψη θα σε κάνουν ιγκνορ :cry: :cry: παιζει πολυ και αυτο εδω μεσα.

κΑΙ ΕΓΩ ΞΈΡΩ αθλητες που αδυνατοι ειναι και αμα τα βάλουν με κάποιον του γυμναστηριου θα υπάρξει θέμα. Αλλα εντάξει αμα η λοξα του αλλου ειναι το σώμα και η εμφάνιση μονο ε λογικο ειναι να σε απορριψει με αυτα που θα του πεις. Οπως λεει και ο Μαους τα πραγματα καμια φαινονται απλά αλλα δεν ειναι. Ακομα και σε συζητησεις.

Επισης θα διαφωνησω με κάτι στη κουβεντα. Κάποιος και 50 χρονια επαγγελματιας να ειναι δεν δικαιουται να ειναι αλαζονας. Θα πρέπει να μάθει να ακουει ακομα και έναν νέο μπορει να έχει να του πει κατι σημαντικο που μπορει να αγνοει. Μονο ο θεος τα ξέρει ολα. Αλλα δυστυχως κάποιοι δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους (δεν λεω για τον Μάους τωρα) γενικά λεω.

• Like 1

Δεν καταλαβαίνεις. Σου εξήγησα τι αποκομίσαμε από τις έρευνες αυτές. Απο εκεί και πέρα, αναμασάμε τα ίδια.

Καλα θα διαβάζω τις έρευνες της σοκολάτας  και όλο και κατι θα αποκομίσω και γω που θα παει

=====

Ρε συ  Ντεβιλ τι 50 χρόνια επαγγελματίας αλαζόνας

εδώ ο άλλος ειναι 20 χρ και τα ξέρει ολα ,  στα 15 του λέει έκανε γυμναστήριο  :)

Αντε καλη συνέχεια

-----

Γερο χρόνια πολλα ρεεεεεεεεε

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...