Mau-Maus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είναι τι τρως, είναι πόσο τρως. Αυτό που έγραψες το εφαρμόζω στην ζωή μου από πολύ πριν γεννηθείς (κυριολεκτικά όχι μεταφορικά, μιας και ασχολούμαι σοβαρά με το αντικείμενο γύρω στα 25έτη) οπότε είναι ειρωνικό κάπως να σε ακούω να μου το λες αλλά έχει και πλάκα όμως, εξάλλου αυτό είναι το ίντερνετ! Στην ουσία τώρα, το παραπάνω που είπες ισχύει όταν μιλάμε για φαγητά, όταν όμως μιλάμε για σκατά σημασία δεν έχει ποσο τρως αλλά να μην τα τρώς!! Ναι οκ το φυστικοβούτυρο δεν είναι σκατα , είναι όμως πολύ παχυντικό φουλ θερμίδες λιπαρά και υδατάνθρακα οπότε σε αυτήν την περίπτωση λέμε 'σημασία δεν έχει τι τρως αλλά ποσο πολυ τρως! Και εξηγούμε, αν είσαι στο φάρμακο η στον όγκο φάε ένα βάζο την ημέρα δεν τρέχει τίποτα (όπως μπορείς να φας και χαλβά με στέβια!! Έχεις φάει χαλβά!? Σε ενδιαφέρει η δύναμη? Φάε μισό κουτί και την επόμενη μέρα θα σηκώσεις 10 κιλά περισσότερα στον πάγκο) όταν όμως σε ενδιαφέρει το κόψιμο, όταν θέλεις να βάλεις καλά καθαρά μυικα κιλά πάνω σου όταν θες να δεις την διαφορά στο σώμα σου, ε αυτό με καθημερινό ταχίνι και φυστικοβούτυρο δεν γίνεται πως να το κάνουμε!! Αυτά.. Τα άλλα μηνύματα παρακάτω βαριέμαι να τα διαβάζω εξάλλου τα μαθήματα κανονικά πρέπει να πληρώνονται ο χρόνος είναι πολιτικός!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 2 μεγαλες κρεπες νουτέλα για βράδυ? σοκ για τον οργανισμο είναι αυτό. Μια ειχα πάρει μια φορά ειχα φάει το 80% και ειχα ληγωθει Kαι για μένα φάση τέρμα λιγωτική, άμα δεν είχα καφέ μαζί θα άφηνα την τελευταία μου πνοή. Πού να τα πω στο αντφίτνες αυτά, θα με πάρουν με τις πέτρες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 θα το γραψω αλλη μια φορα το οσο θες = οποιαδηποτε ποσοτητα απο το καθολου μεχρι ολο το βαζο. Αν εσυ με το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ οσο θες εννοεις 1-2 κυταλιες παραπανω τοτε να κοιταξεις τα ελληνικα σου. Και η φωτογραφια ηταν απλα για να δειξω οτι ξερω τι κανω και για τι πραγμα μιλαω και τουλαχιστον δειχνει τις μπαλες που εχω στο να υποστηριξω τα οσα λεω με αδιψευστα δεδομενα. Enjoy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Kαι για μένα φάση τέρμα λιγωτική, άμα δεν είχα καφέ μαζί θα άφηνα την τελευταία μου πνοή. Πού να τα πω στο αντφίτνες αυτά, θα με πάρουν με τις πέτρες Στο αντιφιτνεσ αστους έχουν παραδοθεί στα ολήμερα γλέντια με ψησταριες και συντριβάνια σοκολάτας είναι αλλού! Πινουν τα μιλκσέηκ από τεράστιες σιδερένιες κούπες όπως έπιναν οι γαλατες τα κρασιά τους :cry: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό που έγραψες το εφαρμόζω στην ζωή μου από πολύ πριν γεννηθείς (κυριολεκτικά όχι μεταφορικά, μιας και ασχολούμαι σοβαρά γύρω στα 25έτη) οπότε είναι ειρωνικό κάπως να σε ακούω να μου το λες αλλά έχει και πλάκα όμως, φάση έχει εξάλλου αυτό είναι το ίντερνετ! Στην ουσία τώρα, το παραπάνω που είπες ισχύει όταν μιλάμε για φαγητά, όταν όμως μιλάμε για σκατα σημασία δεν έχει πως να τα τρώμε αλλά να μην τα τρώμε!! Ναι το φυστικοβούτυρο δεν είναι σκατα , είναι όμως πολύ παχυντικό φουλ θερμίδες λιπαρά και υδατάνθρακα οπότε σε αυτήν την περίπτωση λέμε 'σημασία δεν έχει τι τρως αλλά ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ τρως! Και εξηγούμε, αν είσαι στο φάρμακο η στον όγκο φάε ένα βάζο την ημέρα δεν τρέχει τίποτα (όπως μπορείς να φας και χαλβά με στέβια!! Έχεις φάει χαλβά!? Σε ενδιαφέρει η δύναμη? Φάε μισό κουτί και την επόμενη μέρα θα σηκώσεις 10 κιλά περισσότερα στον πάγκο) όταν όμως σε ενδιαφέρει το κόψιμο, όταν θέλεις να βάλεις καλά καθαρά μυικα κιλά πάνω σου όταν θες να δεις την διαφορά στο σώμα σου, ε αυτό με καθημερινό ταχίνι και φυστικοβούτυρο δεν γίνεται πως να το κάνουμε!! Αυτά.. Τα άλλα μηνύματα παρακάτω βαριέμαι να τα διαβάζω εξάλλου τα μαθήματα κανονικά πρέπει να πληρώνονται ο χρόνος είναι πολιτικός!! μαου λεγε... 4 φορες τη βδομαδα τζιμ. 2 πισινες και 2 βαρη , πως σου φαινεται? θελοντας να τα συνδυασω... καποιες βδομαδες και 5 φορες αλλα ας πω 4 που ειναι οι σιγουρες. Θα δω προοδο στα βαρη ή με 2 φορες θα παρω αυτα που δεν εχω ως κοπελα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kadaz Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό που έγραψες το εφαρμόζω στην ζωή μου από πολύ πριν γεννηθείς (κυριολεκτικά όχι μεταφορικά, μιας και ασχολούμαι σοβαρά γύρω στα 25έτη) οπότε είναι ειρωνικό κάπως να σε ακούω να μου το λες αλλά έχει και πλάκα όμως, φάση έχει εξάλλου αυτό είναι το ίντερνετ! Στην ουσία τώρα, το παραπάνω που είπες ισχύει όταν μιλάμε για φαγητά, όταν όμως μιλάμε για σκατα σημασία δεν έχει πως να τα τρώμε αλλά να μην τα τρώμε!! Ναι το φυστικοβούτυρο δεν είναι σκατα , είναι όμως πολύ παχυντικό φουλ θερμίδες λιπαρά και υδατάνθρακα οπότε σε αυτήν την περίπτωση λέμε 'σημασία δεν έχει τι τρως αλλά ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ τρως! Και εξηγούμε, αν είσαι στο φάρμακο η στον όγκο φάε ένα βάζο την ημέρα δεν τρέχει τίποτα (όπως μπορείς να φας και χαλβά με στέβια!! Έχεις φάει χαλβά!? Σε ενδιαφέρει η δύναμη? Φάε μισό κουτί και την επόμενη μέρα θα σηκώσεις 10 κιλά περισσότερα στον πάγκο) όταν όμως σε ενδιαφέρει το κόψιμο, όταν θέλεις να βάλεις καλά καθαρά μυικα κιλά πάνω σου όταν θες να δεις την διαφορά στο σώμα σου, ε αυτό με καθημερινό ταχίνι και φυστικοβούτυρο δεν γίνεται πως να το κάνουμε!! Αυτά.. Τα άλλα μηνύματα παρακάτω βαριέμαι να τα διαβάζω εξάλλου τα μαθήματα κανονικά πρέπει να πληρώνονται ο χρόνος είναι πολιτικός!! Σωστος, αλλα οταν ξεκιναω gym 57 κιλα πριν χρονια και το φυσιολογικο για το υψος μου ειναι 65-75, δε γινεται να κοβεις και να βαζεις "καθαρα" κιλα. Γι'αυτο υπαρχει το bulking και το cutting. Πρωτα φουσκωνεις, και μετα στεγνωνεις. Ετσι το κανουν οι γνωστοι κι οι αγνωστοι, δε γινεται αλλιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 και στο bulking ομως παλι πας μετρημενα οχι "οσο θες" γιατι αλλιως καταληγεις σαν κεφτες με ποδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό που έγραψες το εφαρμόζω στην ζωή μου από πολύ πριν γεννηθείς (κυριολεκτικά όχι μεταφορικά, μιας και ασχολούμαι σοβαρά γύρω στα 25έτη) οπότε είναι ειρωνικό κάπως να σε ακούω να μου το λες αλλά έχει και πλάκα όμως, φάση έχει εξάλλου αυτό είναι το ίντερνετ! Στην ουσία τώρα, το παραπάνω που είπες ισχύει όταν μιλάμε για φαγητά, όταν όμως μιλάμε για σκατα σημασία δεν έχει πως να τα τρώμε αλλά να μην τα τρώμε!! Ναι το φυστικοβούτυρο δεν είναι σκατα , είναι όμως πολύ παχυντικό φουλ θερμίδες λιπαρά και υδατάνθρακα οπότε σε αυτήν την περίπτωση λέμε 'σημασία δεν έχει τι τρως αλλά ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ τρως! Και εξηγούμε, αν είσαι στο φάρμακο η στον όγκο φάε ένα βάζο την ημέρα δεν τρέχει τίποτα (όπως μπορείς να φας και χαλβά με στέβια!! Έχεις φάει χαλβά!? Σε ενδιαφέρει η δύναμη? Φάε μισό κουτί και την επόμενη μέρα θα σηκώσεις 10 κιλά περισσότερα στον πάγκο) όταν όμως σε ενδιαφέρει το κόψιμο, όταν θέλεις να βάλεις καλά καθαρά μυικα κιλά πάνω σου όταν θες να δεις την διαφορά στο σώμα σου, ε αυτό με καθημερινό ταχίνι και φυστικοβούτυρο δεν γίνεται πως να το κάνουμε!! Αυτά.. Τα άλλα μηνύματα παρακάτω βαριέμαι να τα διαβάζω εξάλλου τα μαθήματα κανονικά πρέπει να πληρώνονται ο χρόνος είναι πολιτικός!! Εντάξει ρε Μάους μια κουταλιά ταχινι θα βάλει ο τύπος ... δεν ειπε να φάει ολο το βάζο. Ποσο υδατανθρακα έχει 3 γραμμάρια? μια κουταλιά. Σε μια τέτοια διατροφή δηλαδή θα βγλεις τελειως το ρυζι φανταζομαι που έχει 70γρ υδατάνθρακα στα 100. Και λιγα λέω. 80% υδατάνθρακας είναι ειδικά το μπασμάτι. Απαγορεύεις δηλαδή φαγητο μεσημερι μπιφτέκια με ρυζι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kadaz Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 θα το γραψω αλλη μια φορα το οσο θες = οποιαδηποτε ποσοτητα απο το καθολου μεχρι ολο το βαζο. Αν εσυ με το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ οσο θες εννοεις 1-2 κυταλιες παραπανω τοτε να κοιταξεις τα ελληνικα σου. Και η φωτογραφια ηταν απλα για να δειξω οτι ξερω τι κανω και για τι πραγμα μιλαω και τουλαχιστον δειχνει τις μπαλες που εχω στο να υποστηριξω τα οσα λεω με αδιψευστα δεδομενα. Enjoy Το πραγματικα οσο θελω το οριζω ως οποτε θελω να φαω φυστικοβουτυρο, κι ας ειναι 100 η 200 γραμμαρια τη μερα, θα φαω. Εσυ προσπαθωντας να διαφωνισεις με μια εκφραση καθεσαι και γραφεις για στοιχηματα και να τρως 1 κιλο τη μερα. Σε φαση το σπασικλακι στο γυμνασιο που σε οτι συζητουσατε εψαχνε να βρει μια τρυπα να πει το κομματι του και να νιωσει ωραια. Yup, γιατι προφανως οποιος ειναι fit ταυτοχρονα ξερει και τη θεωρια της γυμναστικης, ε? Κι ο πατερας μου τουμπανος ηταν μια ζωη και ακομα ειναι στα 55 του αλλα δε νομιζω οτι εχει ιδεα απο bulking/cutting θερμιδες υδατανθρακες κλπ. Απλα γυμναζεται. ρεσπεκτ ξανα για τις μπαλες gymbro, keep lifting. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 αυτο που προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις ειναι οτι καποιος τριτος που θα μπει να διαβασει μπορει να μην ξερει οτι ξερω εγω,εσυ,ο φωτης κτλ και να παρει το οσο θελει κυριολεκτικα και να καταληξει σε κουκουρουκου αποτελεσματα οποτε ναι θα πρεπει να μαθεις να γραφεις ξακαθαρα αυτο που εννοεις και οχι με γριφους simle as that. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό που έγραψες το εφαρμόζω στην ζωή μου από πολύ πριν γεννηθείς (κυριολεκτικά όχι μεταφορικά, μιας και ασχολούμαι σοβαρά με το αντικείμενο γύρω στα 25έτη) οπότε είναι ειρωνικό κάπως να σε ακούω να μου το λες αλλά έχει και πλάκα όμως, εξάλλου αυτό είναι το ίντερνετ! Στην ουσία τώρα, το παραπάνω που είπες ισχύει όταν μιλάμε για φαγητά, όταν όμως μιλάμε για σκατά σημασία δεν έχει ποσο τρως αλλά να μην τα τρώς!! Ναι οκ το φυστικοβούτυρο δεν είναι σκατα , είναι όμως πολύ παχυντικό φουλ θερμίδες λιπαρά και υδατάνθρακα οπότε σε αυτήν την περίπτωση λέμε 'σημασία δεν έχει τι τρως αλλά ποσο πολυ τρως! Και εξηγούμε, αν είσαι στο φάρμακο η στον όγκο φάε ένα βάζο την ημέρα δεν τρέχει τίποτα (όπως μπορείς να φας και χαλβά με στέβια!! Έχεις φάει χαλβά!? Σε ενδιαφέρει η δύναμη? Φάε μισό κουτί και την επόμενη μέρα θα σηκώσεις 10 κιλά περισσότερα στον πάγκο) όταν όμως σε ενδιαφέρει το κόψιμο, όταν θέλεις να βάλεις καλά καθαρά μυικα κιλά πάνω σου όταν θες να δεις την διαφορά στο σώμα σου, ε αυτό με καθημερινό ταχίνι και φυστικοβούτυρο δεν γίνεται πως να το κάνουμε!! Αυτά.. Τα άλλα μηνύματα παρακάτω βαριέμαι να τα διαβάζω εξάλλου τα μαθήματα κανονικά πρέπει να πληρώνονται ο χρόνος είναι πολιτικός!! Πολύ εύκολα παρεξηγείσαι θαρρώ. Δεν με απασχολεί πόσα χρόνια τα εφαρμόζεις, απλά με αφορμή αυτό που έγραψες (που ήταν λάθος αντικειμενικά), απάντησα όχι σε σένα προσωπικά, αλλά γενικά στο φόρουμ. Εννοείται ότι μπορείς να κόψεις τρώγοντας και χαλβά και φυστικοβούτυρο κάθε μέρα, χωρίς να είσαι στο φάρμακο. Εκτός και αν πάμε κόντρα στους νόμους της θερμοδυναμικής, και πούμε ότι δεν ισχύει το calories in VS calories out. Αν εγώ εντάξω τα μακροσυστατικά του χαλβά στη διατροφή μου, δεν θα χάσω κιλά? Εξίσου αστείο και ειρωνικό μου φαίνεται ότι ασχολείσαι σοβαρά 25 χρόνια, όπως λες, και δεν ξέρεις τα basics της διατροφής Καθηγητής Mark Haub. Έκανε ένα πείραμα πάνω στον εαυτό του, για να αποδείξει ότι ο απόλυτος κανόνας για να χάσεις βάρος, είναι το ΠΟΣΟ τρως όχι το ΤΙ τρως. Έτρωγε κάθε μέρα doritos, twinkies, coca cola κλπ, αλλά κατανάλωνε λιγότερες θερμίδες απόσες έκαιγε. Το αποτέλεσμα? Να χάσει 12 κιλά σε 2 μήνες. http://edition.cnn.com/2010/HEALTH/11/08/twinkie.diet.professor/ Παράδειγμα no.2 πάλι από καθηγητή αλλά αυτή τη φορά με διατροφή McDonalds. Έχασε 17 κιλά καί έριξε τη χοληστερίνη του από 249 σε 170. http://www.techtimes.com/articles/2507/20140108/eating-junk-food-losing-weight-possible-proves-science-teacher.htm ΥΓ. Δεν ενδιαφέρομαι για drama, όποτε σε παρακαλώ η απάντηση σου να μην είναι προσωπική επίθεση, αλλά πάνω στο θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Σωστος, αλλα οταν ξεκιναω gym 57 κιλα πριν χρονια και το φυσιολογικο για το υψος μου ειναι 65-75, δε γινεται να κοβεις και να βαζεις "καθαρα" κιλα. Γι'αυτο υπαρχει το bulking και το cutting. Πρωτα φουσκωνεις, και μετα στεγνωνεις. Ετσι το κανουν οι γνωστοι κι οι αγνωστοι, δε γινεται αλλιως. Προφανώς και δεν μιλαω για σενα φιλε, σε κάποιον 10 κιλά μείον μπορεί να ενδεικνύεται κι ολας το φυστικοβούτυρο , εγω ειπα ξεκάθαρα χίλιες φορες και αυτη ειναι η τελευταία πουυ το λεω πως αν καποιος που θελει να κανει την διαφορά στο σωμα του, αν θελει να βαλει καθαρά μυικά κιλα πανω του, τοτε αυτο με ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ φυστικοβούτυρα ταχινια και χαλβάδες φαρσαλων δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ ! Εντάξει ρε Μάους μια κουταλιά ταχινι θα βάλει ο τύπος ... δεν ειπε να φάει ολο το βάζο. Ποσο υδατανθρακα έχει 3 γραμμάρια? μια κουταλιά. Σε μια τέτοια διατροφή δηλαδή θα βγλεις τελειως το ρυζι φανταζομαι που έχει 70γρ υδατάνθρακα στα 100. Και λιγα λέω. 80% υδατάνθρακας είναι ειδικά το μπασμάτι. Απαγορεύεις δηλαδή φαγητο μεσημερι μπιφτέκια με ρυζι? ντεβιλ αλλες οι θερμίδες και ο υδατάνθρακας που παίρνεις από το ρύζι και άλλες αυτές που παίρνεις απο τα ταχινια με σοκολατα, καμία σχέση ! Επίσης μίλησα για καθημερινή βαση .. μαου λεγε... 4 φορες τη βδομαδα τζιμ. 2 πισινες και 2 βαρη , πως σου φαινεται? θελοντας να τα συνδυασω... καποιες βδομαδες και 5 φορες αλλα ας πω 4 που ειναι οι σιγουρες. Θα δω προοδο στα βαρη ή με 2 φορες θα παρω αυτα που δεν εχω ως κοπελα? Τούμπανο !!!! Εβαλες σκοπό να ξεπεράσεις τον Φωτη ρε συ ?? ===== βρε μπομπιρα τι δραμα κτλ λες ? και που σου απανταω απο ευγένεια το κανω , χαμένα πανε τα λογια μου το ξερω! Μονο που βαζω στο μυαλο μου ενα παιδακι 20 χρ στο γυμναστήριο να μου λεει 'ξερω πολλα και μπορώ να βοηθήσω γιατι απο τα 15 μου ασχολούμαι με πολυ κοσμο' κλαιω !!!!! Ετσι για την ιστορια το calories in VS calories out δεν ισχύει μονο , καρα ισχύει ! Ας υποθέσουμε λοιπόν οτι για να χασουν βαρος 2 ατομα πρεπει να παίρνουν (υποθετικά παντα) 1500 θερμιδες ! εσυ πάρε αυτες τις θερμίδες τρώγοντας 2 σοκολάτες την ημερα εγώ θα τις πάρω τρώγοντας ασπράδια κοτοπουλα και σαλάτες ! και οι δυο χάσουμε αυτο ειναι το μονο σίγουρο , το σωμα μου όμως θα ειναι υγιέστατο, ενω το δικο σου θα είναι άρρωστο ! το calories in VS calories out δεν ειναι τοσο απλό μπομπιρα αλλά βαριέμαι να γραφω τσαμπα κόπος .. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εξίσου αστείο και ειρωνικό μου φαίνεται ότι ασχολείσαι σοβαρά 25 χρόνια, όπως λες, και δεν ξέρεις τα basics της διατροφής Kαλα ηρεμησε ομως . Ειναι λιγο δυσκολο να μην ξερει απο διατροφη γιατι ειναι φετες στα 40 .Εσυ στα 40 το πιο πιθανο στατιστικα ειναι να εισαι με μια κοιλια, 2 παιδια και να αναπολεις τις στιγμες που εχεις καποτε στην αγρια δυση σωμα. Οποτε ειναι λιγο παροδοξο αυτο να μην ξερει .Αλλο σου ειπε και δεν καταλαβες μαλλον . το απο 2500 σε 3500 με το bold δεν εχουν καμια σχεση. Και ακριβως σε αυτο αναφερομαι γιατι εχουν πει και αλλοι εδω μεσα το "οσο θες". κατι φαινεται να ξερω συμφωνα με τις φωτογραφιες ! https://www.dropbox.com/sh/r6nqwfnmclvtzb7/AABIaS9iA_fKf0Q0_Sdx4XIxa?dl=0 Γιατι την κατεβασες την φωτο γατακι δεν προλαβα να την δω Δεν λεω να μπω σε προγραμμα ρε μαγκες μετά απο 2 μηνες κρεπάλης. Ελπιζω τον Ιούνιο που ερχεται να ειμαι σε ενα καλό επίπεδο. Btw, ωραίος ρε Σπεκτ. Eσυ Σελερα εισαι ηδονιστης .Οτι κανεις πεφτεις με τα μουτρα σαν εμενα .Ηρθε η ωρα να πεσεις με τα μουτρα στην γυμναστικη για αλλαγη.Το αλλο το εκανες πολλα χρονια δεν το βαρεθηκες ,και ο αστακος καθε μερα βαρετος ειναι. Μαργαριτα κανε καλυτερα 3 βαρη 1 πισινα γιατι εχεις μεινει πισω μεχρι να φορμαρεις και μετα το βλεπεις και μονη σου . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kadaz Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 αυτο που προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις ειναι οτι καποιος τριτος που θα μπει να διαβασει μπορει να μην ξερει οτι ξερω εγω,εσυ,ο φωτης κτλ και να παρει το οσο θελει κυριολεκτικα και να καταληξει σε κουκουρουκου αποτελεσματα οποτε ναι θα πρεπει να μαθεις να γραφεις ξακαθαρα αυτο που εννοεις και οχι με γριφους simle as that. Προσωπικα, οσοι ξερω που ασχολουνται με γυμναστικη αλλα και για αυτους που διαβαζω online, ειτε εδω ειτε reddit, η συντριπτικη πλειοψηφια τους χαροπαλευει να βαλει κανα κιλο και αναρωτιουνται γιατι πανε τζιμ 2 ωρες την ημερα 5 μερες τη βδομαδα κ η ζυγαρια δειχνει λιγοτερο καθε φορα. Ειναι τερμα δυσκολο να μαθεις να τρως το διπλασιο απ οσο ετρωγες μεχρι τωρα στη ζωη σου, γι'αυτο και λεω οσο θες, γιατι και να το παρεξηγησουν παλι πιθανοτατα θα τρωνε λιγοτερο απ οσο "πρεπει" για optimal results. Βεβαια οπως ειπα και πριν υπαρχουν κ αυτοι που πανε τζιμ για λογους αδυνατισματος, αλλα κατα δικη μου εμπειρια ειναι πολυ λιγοι αυτοι που το κανουν και οντως ειναι committed και δε το παρατανε μετα απο 1 μηνα. Προφανως για αυτα τα ατομα δεν ισχυει αυτο που λεω και δε νομιζω να πιστευαν οτι αναφερομαι σε εκεινους οταν ειπα τρωγε οσο θες. Εν τελη απλα δε πιστευω οτι υπαρχει καποιος σωας τας φρενας και με την πιο basic κριτικη σκεψη που θα παρει το τρωγε οσο pb θες τερμα κυριολεκτικα και θα κατεβαζει ενα βαζο καθε 2 μερες, wtf. Δε νομιζω οτι γινεται κιολας, ανατομικα ξερω γω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 2 ώρες τη μέρα gym και 5 φορές την εβδομάδα πάνε και μάλιστα απορούν γιατί δεν βάζουν μυική μάζα; είναι μπούφοι απλά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις