Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ ποτέ δεν σκέφτηκα πότε βάζω κ πότε βγάζω αέρα tbh , γινόταν φυσικά η διαδικασία 
θυμάμαι ένα φίλο που κράταγε την αναπνοή του σε bp 140kg και κόντεψαν να πεταχτούν τα μάτια του στην τρίτη rep , είχε πετάξει μια τρελή φλέβα στο κούτελο , του λέω μαλάκα μου κοίτα να σε πάμε για αλλαγή εγκεφάλου χααχ

Απο που το συμπερανες αυτο για το φυστικοβουτυρο? Γιατι ξερω και για γνωστους και αγνωστους που το 50% της μαζας τους ειναι φυστικοβουτυρο.

sorry man αλλα τι εννοείς πως το 50% της μάζας τους είναι φυστικοβούτυρο ? ξέρεις κάποιον που ανάμεσα στους μυς το δέρμα κτλ έχει και φυστικοβούτυρο ? ή οτι έβαλαν μάζα χάρη στο φυστικοβούτυρο? δεν ειρωνεύομαι απλά δεν καταλαβαίνω αν κάνεις πλάκα τώρα  

• Like 3
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

ναι καλέ δεν το ξερες ; βάζεις μάζα από την ακατάπαυστη ποσότητα φυστκοβούτυρου/ταχινιού....
μάζα....λιπώδη  :-D

• Like 1
Δημοσ.

εγώ ποτέ δεν σκέφτηκα πότε βάζω κ πότε βγάζω αέρα tbh , γινόταν φυσικά η διαδικασία 

θυμάμαι ένα φίλο που κράταγε την αναπνοή του σε bp 140kg και κόντεψαν να πεταχτούν τα μάτια του στην τρίτη rep , είχε πετάξει μια τρελή φλέβα στο κούτελο , του λέω μαλάκα μου κοίτα να σε πάμε για αλλαγή εγκεφάλου χααχ

sorry man αλλα τι εννοείς πως το 50% της μάζας τους είναι φυστικοβούτυρο ? ξέρεις κάποιον που ανάμεσα στους μυς το δέρμα κτλ έχει και φυστικοβούτυρο ? ή οτι έβαλαν μάζα χάρη στο φυστικοβούτυρο? δεν ειρωνεύομαι απλά δεν καταλαβαίνω αν κάνεις πλάκα τώρα  

ειρωνευεσαι dude αλλα δεν εισαι καν αστειος. ξερεις τι εννοω

Δημοσ.

ειρωνευεσαι dude αλλα δεν εισαι καν αστειος. ξερεις τι εννοω

Θα μας πεις τι εννοείς γιατί δεν καταλάβαμε?

ναι καλέ δεν το ξερες ; βάζεις μάζα από την ακατάπαυστη ποσότητα φυστκοβούτυρου/ταχινιού....

μάζα....λιπώδη :-D

γράφει ότι η μάζα τους είναι φυστικοβούτυρο και τον ρωτάω τι εννοεί μιας και δεν βγάζει νόημα αυτό που γράφει και μου λέει ότι τον ειρωνεύομαι, τρέχα γύρευε τι εννοεί
  • Like 2
Δημοσ.

Για το φυστικοβούτυρο τα πράγματα ειναι απλά , για μια στο τόσο καλό ειναι, σε καθημερινή βάση όμως στο μενού ταχινια με σοκολάτες και φυστικοβούτυρα  σωστή δουλειά γίνεται  ? δεν γίνεται !

Αμα το φυστικοβούτυρο είναι natural χωρίς trans fat, δεν βλέπω το λόγο να μην το τρώει κανείς καθημερινά, δεδομένου πάντα οτι το έχει εντάξει στα macros του.

Δεν είναι τι τρως, είναι πόσο τρως.

Δημοσ.

Κρατουσε αναπνοη και ζοριζοταν τοσο πολύ? αμα παθει καμια κηλη και μεινει εκτος ένα 6μηνο θα κλαιει όμως πες του μετά. Εγω την φοβάμαι αρκετα την κηλη όταν κάνω ασκησεις για αυτό ζορίζομαι μονο μέχρι ένα σημειο γιατι δεν είναι τοσο ασυνηθιστο να πετάξεις καμια αμα δεν προσέξεις και μετα χειρουργεια και μαλακιες τέτοιες. Και μετα την επεμβαση ξαναμπαινεις σε ρυθμο από το 4μηνο και μετά. Τους πρωτους 2 μηνες δεν σηκώνεις ουτε το λάπτοπ σου. Προσοχη σε οσους είναι υπερβολικα ενθουσιώδεις μην απογοητευτουν.Με μέτρο όλα ... θα φτιαξει το σωμα σιγα-σιγα.

Δημοσ.

Αμα το φυστικοβούτυρο είναι natural χωρίς trans fat, δεν βλέπω το λόγο να μην το τρώει κανείς καθημερινά, δεδομένου πάντα οτι το έχει εντάξει στα macros του.

προπόνησε με  :wub:

• Like 2
Δημοσ.

Το φυστικοβουτυρο ειναι παχυντικό αρκει να τρως λιγο πχ το πρωϊ στο κουάκερ αμα βάλεις 3 κουταλιές ταχινι απευθειας έχεις προσθέσει 270 θερμιδες! 90 θερμιδες η κουταλια ειναι νομιζω. Βάλε άλλες 365 τα 100γρ κουάκερ βαλε άλλες 30 το μέλι (δεν τρώγεται χωρις μέλι ειναι πικρο) εισαι γυρω στο 700αρι! Ειδικα αμα βάλεις και καμια σταφδα ή ριξεις και λιγο πορτοκάλι.

Σημερα έκανα το εξης για πρωϊνο. Πηρα 1 μπανάνα μεγάλη και την έφαγα , μετά έβαλα περιπου 100γρ κουάκερ σε ένα μπώλ έριξα ένα γιαουρτι τοτάλ μέσα 1 κουταλιά μέλι , 1 χουφτα σταφιδες , 1 κουταλια ταχινι μαζι με την μπανανα υπολογισα 780 θερμιδες με το καλημέρα σας :-D  124γρ υδατάνθρακες (πρωϊ είναι ακομα οκ) και περιπου 40γρ πρωτεϊνες. Δεν ξέρω ποιος εγκρινει.

Δημοσ.

Μια χαρά ειναι το φυστικοβουτυρο, αφήστε τον Μαους να λέει, άσχετος ειναι άλλωστε... :)

Επίσης, και στις bw ασκησεις μπορούν να γίνουν ταρζανιές, ειδικά σε καμψεις κι ελξεις. Ειναι καθήκον αυτού που γυμνάζεται να μελετάει ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ την τεχνική σε καθε άσκηση που ξεκινά απο το πως στεκόμαστε, πως κινούμαστε και φυσικά αυτό που είπε ο συνονόματος, πως αναπνέουμε. Ειδάλλως ο τραυματισμός παραφυλάει στη γωνία.

Μλκς, τι φοβερή η θαλασσα σήμερα!

• Like 5
Δημοσ.

Μια χαρά ειναι το φυστικοβουτυρο, αφήστε τον Μαους να λέει, άσχετος ειναι άλλωστε... :)

Επίσης, και στις bw ασκησεις μπορούν να γίνουν ταρζανιές, ειδικά σε καμψεις κι ελξεις. Ειναι καθήκον αυτού που γυμνάζεται να μελετάει ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ την τεχνική σε καθε άσκηση που ξεκινά απο το πως στεκόμαστε, πως κινούμαστε και φυσικά αυτό που είπε ο συνονόματος, πως αναπνέουμε. Ειδάλλως ο τραυματισμός παραφυλάει στη γωνία.

Γιάννη, πραγματικά οι κόρες σου πρέπει να είναι περήφανες για σένα. 

έναν δραστήριο πατέρα που δεν είναι μονίμως hangover από τις μπύρες. 

θα σου είναι ευγνώμον για την μεταλαμπάδευση του υγιεινού τρόπου ζωής

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω πηγα για μπανιο σημερα το πρωι και κολυμπησα αρκετα αλλα ως επι τι πλειστον χαλαρωσα στην ξαπλωστρα.Τωρα μολις γυρισα απο  gym  και για μια ακομα φορα  επιβεβαιωθηκε  πως το στατικο ποδηλατο ειναι πιο βαρετο και απο ηλιοβασιλεμα στην Σαντορινη .1000 φορες διαδρομος ,ανεβηκα πανω και δεν ηθελα να κατεβω τον ασταματητο ειχα .

Τωρα κατι Μαουδες  που κανουν στατικο νταξει και ασχετοι απο γυμναστικη ειναι  και τον σωμα τους ειναι gtp .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Δημοσ.

Εκπνεεις οταν πιεζεις (ασκεις δυναμη ειτε σπρωχνεις κατι ειτε τραβας κατι).

Αν και πολλες φορες παιζει και το να βαζεις δυναμη και να μην εκπνεεις

Προσωπικά μου βγαίνει πιο ομαλά η αναπνοή αν αρχίσω να εισπνέω σιγά-σιγά στην "επιστροφή" ολοκληρώνοντας την ανάσα πριν βάλω πάλι δύναμη για τη νέα επανάληψη (κι ομοίως ολοκληρώνοντας την εκπνοή στο ανώτατο σημείο της επανάληψης).

Αν κάνεις την άσκηση αργά και πολύ ελεγχόμενα και η "επιστροφή" συμβάλλει με τη δική της κούραση

Δημοσ.

Θα μας πεις τι εννοείς γιατί δεν καταλάβαμε?

γράφει ότι η μάζα τους είναι φυστικοβούτυρο και τον ρωτάω τι εννοεί μιας και δεν βγάζει νόημα αυτό που γράφει και μου λέει ότι τον ειρωνεύομαι, τρέχα γύρευε τι εννοεί

Σχημα λογου σχετικα απλο δε μου περασε απ το μυαλο να το εξηγησω, τεσπα, προφανως εννοω οτι το 50% των θερμιδων τους ειναι φυστικοβουτυρο, και οχι οτι οι μυες τους αποτελουνται απο φυστικοβουτυρο. Νταξει τωρα?

Οπως ειπε και ο φιλος, αν το φυστικοβουτηρο ειναι natural χωρις αλατια κλπ. μπορεις να τρως οσο πραγματικα θες. Σε φαση, φυστικοβουτηρο, προτεινη και oats = gains. Τωρα το αν αυτο ειναι "φυσιολογικη διατροφη" ειναι γνωμη, φακτ ειναι οτι οσο και να καταναλωσεις και απ τα 3 οταν ειναι ποιοτικα παντα,  μονο καλο θα σου κανουν.

• Moderators
Δημοσ.

ε και γω αυτο λεω! Οσο πιεζεις εκπνεεις πχ στον παγκο εισπνεεις οσο φαιρνεις την μπαρα στο στηθος και εκπνεεις οταν την ανεβαζεις ενω πχ στις ελξεις εκπνεεις οταν ανεβαινεις και εισπνεεις οταν κατεβαινεις.

Σχημα λογου σχετικα απλο δε μου περασε απ το μυαλο να το εξηγησω, τεσπα, προφανως εννοω οτι το 50% των θερμιδων τους ειναι φυστικοβουτυρο, και οχι οτι οι μυες τους αποτελουνται απο φυστικοβουτυρο. Νταξει τωρα?

Οπως ειπε και ο φιλος, αν το φυστικοβουτηρο ειναι natural χωρις αλατια κλπ. μπορεις να τρως οσο πραγματικα θες. Σε φαση, φυστικοβουτηρο, προτεινη και oats = gains. Τωρα το αν αυτο ειναι "φυσιολογικη διατροφη" ειναι γνωμη, φακτ ειναι οτι οσο και να καταναλωσεις και απ τα 3 οταν ειναι ποιοτικα παντα,  μονο καλο θα σου κανουν.

το εγραψε και ενας αλλος και του ειπα το ιδιο στοιχημα που θα πω και σε σενα αλλα μετα ξεχασε να ξανα αναφερθει σε αυτο -περιεργο ε?-

θα αγοραζω φυστικια βιολογικα θα φτιαχνω φυστικοβουτυρο σπιτι μονος μου  με βιντεο για να εισαι σιγουρος οτι δεν βαζω τιποτα εξτρα και θα τρωω οσο θελω. Αν ομως μεσα στο μηνα εχω παρει κιλα θα ππληρωσεις οτι ξοδεψα για φυστικια και ενα χιλιαρικακι ετσι για το στοιχημα, τι λες?

Δημοσ.

Παιδια δεν ξερω τι φυστικοβουτηρα λετε και αηδιες ,εγω πειναω πολυ ειμαι οριακα πριν κανω καμμια τρελα και χτυπησω καμμια κρεπα :P

Κι εμένα η κρέπα με Nutella είναι το μόνο που με κολάζει (όταν είμαι Θεσσαλονίκη, γιατί στα Χανιά με κολάζουν τα ολόφρεσκα γαλακτομπούρεκα του Περαθωράκη).

Εχουμε και μια κρεπερί στη γειτονιά, χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο φύλλο που έχω δει σε κρέπα, βάζει και διπλάσια γέμιση απ' όσες έχω δοκιμάσει έξω (δεν το τσιγκουνεύεται γενικά) και ήδη σχεδιάζω στο τέλος του μήνα ένα "cheat meal" με δύο κρέπες-νουτέλα (αντί για βραδυνό...είναι τόσο χορταστικές που σε βαστάνε)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...