Demetra_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 απλα πιστευω πως σε free weight ασκησεις θες καποιον ειδικο σε σχεση με body weight που δεν τον εχεις αναγκη. δεν ισχύει στην καμία... αν θες και στα δύο ψάχνεις να βρεις τρόπο να δεις την τεχνική. οι ταρζανιές σε καμία από τις δύο δεν συγχωρούνται εγώ το δηλώνω ότι σιχαίνομαι τις bw ασκήσεις με όλη τη σημασία της λέξης, δεν τις σνομπάρω όμως και σέβομαι όσους γυμνάζονται με αυτό τον τρόπο για μένα τα βάρη είναι έρωτας, άλλη αίσθηση, απογείωση, οργασμός κτλ κτλ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 για μένα τα βάρη είναι έρωτας, άλλη αίσθηση, απογείωση, οργασμός κτλ κτλ χαχαχα οπως την βρισκει ο καθενας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathis97 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικα πηρα 2.5kg natural vanilia και 2.5kg salted caramel που θα μου φτασουν μεχρι το καλοκαιρι, Ελπιζω να ειναι μην ειναι χαλια,σε επιπεδο να μην πινονται,αν και δεν νομιζω Με dhl exp στελνει,ερχονται με αυτους ή αναλαμβανει η acs; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Τα μεγαλα αυγα τα γεννουν μεγαλες σε ηλικια κοτες. Αρα μιντιουμ να χεις το κεφάλι σου ησυχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικα πηρα 2.5kg natural vanilia και 2.5kg salted caramel που θα μου φτασουν μεχρι το καλοκαιρι, Ελπιζω να ειναι μην ειναι χαλια,σε επιπεδο να μην πινονται,αν και δεν νομιζω Με dhl exp στελνει,ερχονται με αυτους ή αναλαμβανει η acs; απευθείας, μέσα σε ένα 24ωρο μου ήρθαν 12 τα παρήγγειλα και την επόμενη το μεσημέρι ήρθαν. αρκεί η παραγγελία να γίνει εργάσιμες μέρες... το ρίσκαρες με τόσα κιλά που πήρες χωρίς να έχεις δοκιμάσει γεύση πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι οτι γουσταρεις εκτος αν καταστρεψεις τη μεση απο την πολυ χρηση και βλακεια. Στα 16 μου ειχα φτασει να κανω διαφορες ασκησεις με ενα 24-κιλο (οπως και την ασκηση που δειχνει ο βασιλης πανω) ολες ορθιος με αποτελεσμα να εχω πολλα προβληματα στην μεση μου. Απο τα 18 και επειτα οι μονες ασκησεις που εκανα (εκτος το ποδηλατο) ηταν βυθισεις σε παγκο, μονοζυγο και push ups και κατα καιρους εβαζα καποιο βαρος πανω μου στις ασκησεις αυτες. Δεν το μετανιωνω καθολου που σταματησα απο τοτε τα "βαρη" και δεν τα εχω ξαναπιασει απο τοτε φυσικα! Ειχα ποσταρει και κατι γελοιες φωτο μου πιο πριν με το αποτελεσμα αυτων Oi καμψεις και ειδικα οι ελξεις ειναι δυναμη το έχω πει και εγω αυτο και αν δεν ηταν δεν θα προπονουσαν με αυτες σε ολες τις μαχιμες στρατιωτικές μονάδες μη ξεχνάμε οτι οι κομμαντος και οι αλεξιπτωτιστες εκπαιδευονται για πιθανη μάχη οποτε δεν θα τους εκαναν τέτοιες ασκησεις αμα δεν ηταν σοβαρές.Βεβαια σε κάθε τέτοια μαχιμη μονάδα υπάρχει και ο χωρος του γυμναστηριου με ελευθερα βάρη και σάκους του μποξ. Οι φωτογραφιες καλες ηταν ρε φιλε γιατι γελοιες? απλα να ξεκαθαρισω κατι που νομιζω οτι ειναι κολλημα του συγκεκριμενου θρεντ το αν κάποιος δεν θελει να βάλει φωτογραφια πιστευω ειναι δικαιωμα του οποτε οταν δεν έχεις οπτικο υλικο μπορεις να κρινεις το γραπτο. Εδω και γραπτο υλικο να έχεις κάποια σωστα πραγματα δεν αναγνωριζεται γιατι λεει δεν εβαλες φωτο να δουμε το σωμα σου μπορει να εισαι κοιλαράς σε καναπέ. Με λυπει πραγματικα που κάποια ατομα σκέφτονται με αυτο το τροπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Για μένα δεν υπάρχει καλλισθενική vs βάρη αλλά καλλισθενική + βάρη. Μια χαρά αλληλοσυμπληρώνονται, τουλάχιστον στη δική μου προπόνηση. Καλώς ήρθες Βασίλη. Αναφορικά με την άσκηση που προτείνεις, καλύτερα να γίνεται καθιστός σε καρέκλα με χαμηλή πλάτη που δε θα εμποδίζει την κίνηση και ταυτόχρονα θα υποστηρίζει την μέση. γενικά τα βάρη είναι πολύ καλά όταν κανεις ασκήσεις απομονωσης π.χ για ώμους και δικεφαλα,εγώ τα συνδυαζω και τα δυο καλλισθενικη+βάρη,το λέω αυτό γιατί υπαρχουν καποιες καλλισθενικες ασκήσεις πολύ δύσκολες που αν δεν χρησιμοποιείς βάρη είναι πολύ δύσκολο να επιτυχείς αύξηση επαναλήψεων η π.χ την εκτέλεση μιας άσκησης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 εμενα κατηγορω οχι τα βαρη, αλλα απο την στιγμη που η μονη ενημερωση ηταν να αγορασεις καποιο muscle mag η να πας αναγκαστικα γυμναστηριο καθως δεν υπηρχε youtube... δεν με πειραζει και για μενα να λες αφου σου εφερα προσωπικο παραδειγμα καταλαβα τι χοντρες μαλακιες εκανα και τα σταματησα απο τοτε. απλα πιστευω πως σε free weight ασκησεις θες καποιον ειδικο σε σχεση με body weight που δεν τον εχεις αναγκη. Καλο ειναι να ξέρεις και κάποια βασικα πράγματα σε καμψεις - ελξεις - καθισματα κτλπ απλα το (+) σε αυτα ειναι οτι μπορεις να μάθεις γρηγορα 4-5 βασικές ασκησεις οι οποιες ταυτοχρονα γυμνάζουν αρκετες μυϊκες ομάδες και να κάνεις αυτές. Το (-) ειναι οτι μπορεις να βαρεθεις γρηγορα. Στο γυμναστηριο μ αρεσει παρα πολυ ο πάγκος τα αλλα μηχανηματα και κάποια συγχρονα τα βαριομουν κιολας. Προσωπικο γυμναστηριο θα έφτιαχνα εναν χωρο με μονοζυγο - πάγκο με μπάρα - στρωμα κάτω για κοιλιακους - ραχιαιους - 2 χερουλάκια για κάμψεις και ενα σχοινακι και ειμαστε ετοιμοι! Και 2 αλτηράκια και 2 κέτλμπελ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kadaz Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Guys, ανακαλυψα οτι εχω θεμα με το γαλα. Επινα 1 λιτρο τη μερα κ ειχε αυξηθει κατακορυφα η συχνοτητα εμφανισης ερεθισμων στο δερμα πλατη/προσωπο. Το κοψα μαχαιρι, εδωσα τη whey στο μπρο, και παραγγειλα ορο αυγου. Ναι μεν βρωμαει αλλα προτιμω προτιμω κακη εμπειρια καταπωσης απο ακμη στα 23 λελ. Απλα το λεω γιατι μου πηρε καιρο να απομονωσω το θεμα και με λιγο googling ειναι αρκετα κοινο. Επισης η whey απο myprotein ειναι σκουπιδι. Νομιζω εκτως απ ολα τα σκ@τα που εχει για να συμπληρωσει το βαρος της γιατι ειναι πολυ λιγοτερη η πυκνοτητα της απ την αναγραφομενη, πρεπει να εχει και κρεατινη σε μικρη ποσοτητα, γιατι οταν την επαιρνα τουμπανιαζα αποτομα χωρις να ξερω γιατι. Τωρα πηρα bulkpowders που ειναι 1. φθηνοτερο σε ολα (protein,whey,peanut butter κλπ) και η ποσοτητα προτεινης τους ειναι πιο κοντα στην αναγραφωμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε φίλε σορρυ κι ολας αλλά τι φάση , βάζουμε μια κάμερα στην τουαλέτα στην κουζίνα στην κρεβατοκάμαρα η δεν ξέρω και γω που αλλού, παίρνουμε ενα βαράκι και αρχίζουμε τα 'κατεβάζω/σηκώνω , κατεβάζω/σηκώνω 12 φορές, κάντε μας λαικ στο φεισμπουκ ακολουθήστε μας στο τουιτερ' και τελειώσαμε! Την αναπνοή την έχεις ακουστά ? ποτε εισπνέουμε και πότε εκπνέουμε ξέρεις? ξέρεις οτι η αναπνοή ειναι το σημαντικότερο όλων σε οτι εχει σχέση με αυτο το παλιό βαράκι που κρατάς στα χέρια σου ? Λοιπόν φίλε άκου τι θα κάνεις, κανε ντιλιτ το βίντεο, πήγαινε σε έναν γυμναστήριο βρες έναν γυμναστή και ρώτησε τον να σου πει πότε πρέπει να παίρνεις αέρα όταν σηκώνεις κατεβάζεις σηκώνεις κατεβάζεις και ξανά ανέβασε το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Miki Maus στο κατεβασμα δεν θα είναι η εκπνοη? για τη συγκεκριμενη άσκηση μιλάω. Στις έλξεις στο ανεβασμα εισπνοή στο κατέβασμα εκπνοη ... κάμψεις το ιδιο κατέβασμα εκπνοη σπρώξιμο εισπνοή για το ταχινι δεν απαντησες χθες .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εκπνεεις οταν πιεζεις (ασκεις δυναμη ειτε σπρωχνεις κατι ειτε τραβας κατι). Αν και πολλες φορες παιζει και το να βαζεις δυναμη και να μην εκπνεεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Aναποδα τα ειπα .... ε καμια φορά ξεχνάμε και τα βασικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Με δυο λόγια για να καταλαβαίνουν όλοι , στο δύσκολο τον βγάζεις, στο εύκολο τον παίρνεις! *τον αέρα* Ντεβιλ αδιάβαστος , στα θρανία παλι γρήγορα Για το φυστικοβούτυρο τα πράγματα ειναι απλά , για μια στο τόσο καλό ειναι, σε καθημερινή βάση όμως στο μενού ταχινια με σοκολάτες και φυστικοβούτυρα σωστή δουλειά γίνεται ? δεν γίνεται ! Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2016 από Mau-Maus 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kadaz Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Για το φυστικοβούτυρο τα πράγματα ειναι απλά , για μια στο τόσο καλό ειναι, σε καθημερινή βάση όμως στο μενού ταχινια με σοκολάτες και φυστικοβούτυρα σωστή δουλειά γίνεται ? δεν γίνεται ! Απο που το συμπερανες αυτο για το φυστικοβουτυρο? Γιατι ξερω και για γνωστους και αγνωστους που το 50% της μαζας τους ειναι φυστικοβουτυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις