Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Η ερώτηση του αιώνα. 

Τι συμφέρει να αγοράζεις , medium ή large αυγά?

Δακον πεσε για υπνο ειναι αργα ασε τα αυγα και δες το θεμα για το μαξιλαρι  στο ταξιδι ...

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σας παιδιά, :)

Είμαι ο Βασίλης και με ενδιαφέρει η φυσική κατάσταση και η υγιεινή διατροφή. Πιστεύω πάρα πολύ ότι αυτός ο συνδυασμός αυτών των 2 είναι ο καλύτερος τρόπος για να ζεις και να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις ανάγκες και τις δυσκολίες της καθημερινότητας σου.

Σίγουρα στις μέρες μας, ο ελεύθερος χρόνος για τον καθένα μας είναι περιορισμένος και λίγος, όποτε και η τακτική εκγύμναση του σώματος μας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ είναι μια καλή λύση για τον καθένα μας εξοικονομώντας αρκετό χρόνο και χρήμα.

Το τελευταίο ΒΙΝΤΕΟ που ετοίμασα έχει να κάνει με μια από τις αγαπημένες μου ασκήσεις -

:

http://xanoumis.gr/shop/85-%CE%91%CE%BB%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B5%CF%82/279-%CE%91%CE%BB%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE%B2%CE%AF%CE%B4%CE%B1-28mm-012.html

τη δισκοβαρα μπορω να του βαλω?

με συνφεριε να παρψ ετοιμο αλτηρα η να τοπαρψ κομματι κομματι?

Για μένα δεν υπάρχει καλλισθενική vs βάρη αλλά καλλισθενική + βάρη. Μια χαρά αλληλοσυμπληρώνονται, τουλάχιστον στη δική μου προπόνηση.

Καλώς ήρθες Βασίλη. Αναφορικά με την άσκηση που προτείνεις, καλύτερα να γίνεται καθιστός σε καρέκλα με χαμηλή πλάτη που δε θα εμποδίζει την κίνηση και ταυτόχρονα θα υποστηρίζει την μέση.

• Like 3

Η ερώτηση του αιώνα. 

Τι συμφέρει να αγοράζεις , medium ή large αυγά?

Τόνος Marata σκλαβενίτη, 15 ευρώ τα 1,3 κιλά.

30αδα από Makro γυρω στα 4 ευρω τα large και 3κάτι τα medium. Νομιζω ειναι το καλυτερο value for money.

Επίσης και τόνος παίζει πολύ φθηνός στο makro σε συσκευασίες κιλού κλπ, αλλά δεν εμπιστεύομαι no-brand τόνους γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι παίζει με τα επίπεδα υδράργυρου.

Για μένα δεν υπάρχει καλλισθενική vs βάρη αλλά καλλισθενική + βάρη. Μια χαρά αλληλοσυμπληρώνονται, τουλάχιστον στη δική μου προπόνηση.

ε οτι λεει ο τυπος στο τελος αλλα γενικα ειναι αναλογα τι γουσταρεις και τι στοχους εχεις

Ναι οτι γουσταρεις εκτος αν καταστρεψεις τη μεση απο την πολυ χρηση και βλακεια. Στα 16 μου ειχα φτασει να κανω διαφορες ασκησεις με ενα 24-κιλο (οπως και την ασκηση που δειχνει ο βασιλης πανω) ολες ορθιος με αποτελεσμα να εχω πολλα προβληματα στην μεση μου. 

Απο τα 18 και επειτα οι μονες ασκησεις που εκανα (εκτος το ποδηλατο) ηταν βυθισεις σε παγκο, μονοζυγο και push ups και κατα καιρους εβαζα καποιο βαρος πανω μου στις ασκησεις αυτες.

Δεν το μετανιωνω καθολου που σταματησα απο τοτε τα "βαρη" και δεν τα εχω ξαναπιασει απο τοτε φυσικα!

Ειχα ποσταρει και κατι γελοιες φωτο μου πιο πριν με το αποτελεσμα αυτων

• Like 1

• Moderators

οχι δεν ειναι λογικο. Η λογικη λεει οταν δεν ξερεις κατι ρωτας/ψαχνεις/μαθαινεις. Επισης το να λες οτι δεν ηξερες και να κατηγορεις τα βαρη επειση εσυ δεν ηξερες ειναι αστειο και νομιζω το καταλαβαινεις και εσυ.

10 χρονια κοντα 1 φορα ειχα τραυματιστει (τενοντιτιδα) απο το τρεξιμο και στα βαρη απλα θλαση και τιποτα παραπανω. 

Εκει που καταληγουμε ειναι οτι δεν φταινε τα βαρη ή οποιαδηποτε αλλο ειδος ασκησεις αλλα αυτος που την κανει και οι μαιμουδιες που κανει!

ΥΓ: δεν αναφερομαι σε ενα προσωπικα, γενικα μιλαω

• Like 4

εμενα κατηγορω οχι τα βαρη, αλλα απο την στιγμη που η μονη ενημερωση ηταν να αγορασεις καποιο muscle mag η να πας αναγκαστικα γυμναστηριο καθως δεν υπηρχε youtube...

δεν με πειραζει και για μενα να λες αφου σου εφερα προσωπικο παραδειγμα :P καταλαβα τι χοντρες μαλακιες εκανα και τα σταματησα απο τοτε. απλα πιστευω πως σε free weight ασκησεις θες καποιον ειδικο σε σχεση με body weight που δεν τον εχεις αναγκη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...