Demetra_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Το παιδι ρωτησε για MP του απαντησα για MP. ο,τι παιρνω το εξεταζω. Δν ειμαι ηλιθια. Τελος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Γιάντα τσαντίζεσαι; Συγκρίνω το φυστικοβούτυρο, όπως απαντάται ευρέως στην αγορά, με το ταχίνι. Παράγεται και στην Ελλάδα Έγραψα εξάλλου ότι εκείνο του Myprotein λέει πως δεν έχει πρόσθετα. Τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Και φωτο απο το φυστικοβουτυρο και την παρασκευη της μους απο σοκολατα φυστικοβουτυρο Ειναι θεαματικα γλυκια, οσο θελω κ μου περναει η λιγουρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Είχα δοκιμάσει αυτό το φυστικοβούτηρο αλλά με σοκολάτα γεύση. Δεν ξέρω άμα βγαίνει ακόμη. Σε συνδυασμό με καλό Syrah κρασί ,μαμούσε αλύπητα. Η επιτομή του gourmet. http://www.tragreecetional.gr/product/691/glyka-rofimata-stevia-glyka-pastelia-fystikoboytyro-bio-crunchy-thrakiki-gi- Edit βρήκα φωτό Θα ψάξω να το ξαναπάρω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια δεν ξερω τι φυστικοβουτηρα λετε και αηδιες ,εγω πειναω πολυ ειμαι οριακα πριν κανω καμμια τρελα και χτυπησω καμμια κρεπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια δεν ξερω τι φυστικοβουτηρα λετε και αηδιες ,εγω πειναω πολυ ειμαι οριακα πριν κανω καμμια τρελα και χτυπησω καμμια κρεπα κρατήσου Φώτη, σκέψου το πόσο μανουλομάνουλο ΔΕΝ θα δείχνεις αν φας την βρομερή και σιχαμερή τίγκα στα ζάχαρα λίπη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια δεν ξερω τι φυστικοβουτηρα λετε και αηδιες ,εγω πειναω πολυ ειμαι οριακα πριν κανω καμμια τρελα και χτυπησω καμμια κρεπα Χτύπα την και πες ότι αύριο και μεθαύριο δεν θα φας τίποτις. Και ας φας δεν έχει σημασία. Κάπως έτσι ξεκινάνε τα λαντόζ. Οι στερήσεις μέχρι ένα όριο για τους ηδονιστές Εντάξει υπάρχουν και οι άλλοι μα ποιος τους δίνει σημασία 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Kτυπας ανετα 2 σουβλάκια με κοτοπουλο τοματα μαρουλι και τζατζικι ή κρεμμυδι απλα να μη βάλεις σοσ που βαζει καμια 350αρια θερμιδες αλαδωτη η πιτα φυσικα. εγω σε λιγο θα πάω για βραδινο τρεξιμο πάντως κατά τις 9. Εχω ριξει και τον 2-ωρο απογευματινο υπνο (κατά τα γνωστα) νιώθω πασάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εγω γυμνάζομαι έξω διάβολε. Ωραία η φύση αλλα πολλά ζουζούνια. Βραδυ μια φορά τόλμησα να κάνω αλλα τα κουνούπια καναν πάρτι στο κορμί μου. Το ταχίνι ειναι ανώτερο αλλα δεν εχει ωραία γεύση. Το φυστικοβουτυρο το τρώω και σκέτο! Φοβερό, ειδικά άμα του βάλεις καμια πρωτεΐνη με γεύση (ξέρει ο βαπιρ). Ταχίνι με κακάο ειναι ωραίο αλλα φυσικά εχει μόλις 60% ταχίνι, το αλλο ειναι ζάχαρη. Το δίνω στα κορίτσια μου αντί για μερεντα που ειναι 90% ζάχαρη. Τη λέμε υγιεινή μερεντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Συγνώμη που θα σας χαλάσω το όνειρο αλλά να ξέρετε πως σοβαρή δουλειά με ταχίνια και φυστικοβούτυρα προφανώς και δεν γίνεται..Για πλάκα προπόνησουλα και ασκησουλα μια χαρά είναι αυτά, για σοβαρή δουλειά όμως και αν θέλουμε να δούμε το κάτι παραπάνω τότε πρέπει να λείπουν τελείως από το μενού. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Συγνώμη που θα σας χαλάσω το όνειρο αλλά να ξέρετε πως σοβαρή δουλειά με ταχίνια και φυστικοβούτυρα προφανώς και δεν γίνεται.. Για πλάκα προπόνησουλα και ασκησουλα μια χαρά είναι αυτά, για σοβαρή δουλειά όμως και αν θέλουμε να δούμε το κάτι παραπάνω τότε πρέπει να λείπουν τελείως από το μενού. γτ ρε μαου,αμα θες να βαλεις μερικα κιλα ειναι καλη πηγη λιπαρων και πρωτεινης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εγω γυμνάζομαι έξω διάβολε. Ωραία η φύση αλλα πολλά ζουζούνια. Βραδυ μια φορά τόλμησα να κάνω αλλα τα κουνούπια καναν πάρτι στο κορμί μου. Το ταχίνι ειναι ανώτερο αλλα δεν εχει ωραία γεύση. Το φυστικοβουτυρο το τρώω και σκέτο! Φοβερό, ειδικά άμα του βάλεις καμια πρωτεΐνη με γεύση (ξέρει ο βαπιρ). Ταχίνι με κακάο ειναι ωραίο αλλα φυσικά εχει μόλις 60% ταχίνι, το αλλο ειναι ζάχαρη. Το δίνω στα κορίτσια μου αντί για μερεντα που ειναι 90% ζάχαρη. Τη λέμε υγιεινή μερεντα Δυστυχως ισχυει αυτό. Τωρα τελευταια δεν ειχα κουνούπια παντως δεν ξέρω γιατι. Μετα τις 9 το καλοκαιρι δεν μπορεις να κανεις προπονηση σε ένα σημειο μονο τρεξιμο αλλιως θα σε σκισουν τα γαμιδια. Εννοείται πως η προπονηση στη φυση έχει και κάποια μειονεκτήματα ειδικα το χειμωνα αλλα και το καλοκαιρι όπως και η προπονηση σε γυμναστηριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Συγνώμη που θα σας χαλάσω το όνειρο αλλά να ξέρετε πως σοβαρή δουλειά με ταχίνια και φυστικοβούτυρα προφανώς και δεν γίνεται.. Για πλάκα προπόνησουλα και ασκησουλα μια χαρά είναι αυτά, για σοβαρή δουλειά όμως και αν θέλουμε να δούμε το κάτι παραπάνω τότε πρέπει να λείπουν τελείως από το μενού. Γιατι, οταν εντασσονται στο θερμιδικο πλανο τι το κακο προκαλουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μαου απορριπτεις κατι δωσε εναλλακτικη, πχ εγω ξεκινησα να βαζω στο πρωινο μου σουσαμι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 γιαννη απλα είναι λιγο πικρο το ταχινι αμα το φας μονο του δεν γινεται αλλα ..... σημερα και χθες που έφτιαξα κουάκερ και έστιψα πορτοκαλι για να τα βρέξω και έβαλα και μέλι και 2 κουτάλιες ταχινι ... ηταν πολύ ωραιο! Μου πέρασε και η ορεξη να πάω να φάω κανα γλυκο από κανα ζαχαροπλαστειο παντως μπραβο σου που με 2 παιδια καταφέρνεις και κάνεις διατροφή και ασκηση επειδή τα ακουμε και αυτά σαν δικαιολογιες ... δεν μπορω να γυμναστώ εχω παιδια. Πάρε και τα παιδια μαζι (αν είναι από 10 και πάνω ειδικα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις