Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

myprotein chocholate -stevia - 9.5 . H Καλύτερη που ήπια yet. Μάλλον αυτή θα παραγγέλνω. 

δοκίμασα σε φάση παρασκευή μους με την chocolate peanutbutter από impact whey isolate

μου θύμισε πολύ το μείγμα του ωμού σοκολατούχου κέικ που έτρωγα παιδί με το δάχτυλο (!) όταν το έκανε η λατρεμένη μου μητέρα!

θα περιμένω μια συνταγή με προφιτερόλ 0 sugar και θα την χρησιμοποιήσω για να το φτιάξω και γω !! 

πραγματικά, ακόμα και χθες σου παίρνει όλη τη λιγούρα για γλυκό. 

επίσης μου έκανε εντύπωση πως τα sample των γεύσεων βγαίνουν μόνο για την απλά whey ενώ για την impact isolate έχει περιορισμένες γεύσεις (3 αν δεν απατώμαι) 

διερωτώμαι εγώ ... μήπως πληρώνουμε το κάτι παραπάνω για την impact whey isolate και εν τέλει μας στέλνουν το μείγμα της απλής; 

Δημοσ.

Τα samples που πήρα εγώ είναι από την απλή γιατί δεν είχε από την iso αν και σκοπεύω να αγορασω iso.

Δεν πήρα δειγμα σοκολάτα iso δυστιχως.. ξεχασα

Δημοσ.

Τα samples που πήρα εγώ είναι από την απλή γιατί δεν είχε από την iso αν και σκοπεύω να αγορασω iso.

Δεν πήρα δειγμα σοκολάτα iso δυστιχως.. ξεχασα

δεν σε παραξένεψε το γεγονός ότι δεν είχαν δείγματα από την iso ενώ έχουν κανονικά για να αγοράσεις kg ??!!

Δημοσ.

Eγω περιμένω να δω αν τουμπανιασει ο Αλεξ με αυτη την πρωτεΐνη  και απο το νέο έτος θα παραγγείλω και εγω απο M.P. .

Και εγω iso ενδιαφερομαι να παρω την επόμενη φορα(δεν εχω ξανα παρει) αλλα μεγάλο θεμα αυτο με την ποιότητα ,δεν εχω πρόβλημα να πληρώσω κατι παραπάνω φτανει να ξερω οτι αγοράζω καλο προϊόν.

• Like 1
Δημοσ.

δεν σε παραξένεψε το γεγονός ότι δεν είχαν δείγματα από την iso ενώ έχουν κανονικά για να αγοράσεις kg ??!!

Όχι δεν τα πάω καλά με θεωρίες συνωμοσίας:D

Έχει δείγματα ίσο απλά είναι λίγες γεύσεις. Πιο λογικη εξήγηση ότι ο κόσμος δεν αγοράζει τόσο ίσο γιατί είναι πιο ακριβή οπότε θέλουν λιγότερα δείγματα και δεν αξίζει ή διαδικασία παραγωγης

Τίποτα δεν θα αλλάξει επειδή αλλαξα πρωτεινη ρε:D

• Like 2
Δημοσ.

Λίγο άσχετο, αλλά το shaker των Lidl το δοκίμασε κανείς;

Αυτό που πήρα εγώ δεν ήταν στεγανό...δοκίμασα να του βάλω 200ml νερό και να το ταρακουνήσω, κι όσο και να το έσφιγγα, πάντα έβγαζε νερό από το πλάγια, από το βιδωτό καπάκι...

Οπότε το επέστρεψα.

...Crivit...ό,τι έχω δοκιμάσει από αυτή τη μάρκα των Lidl μου φαίνεται άθλιο...

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα,

αφου τελειωσα  με την εξεταστικη,ξεκιναω παλι gym απο αυριο, 

Στο παρελθον οσες φορες χρησιμοποιησα whey protein,προτιμούσα της ON Gold whey standard (extreme milk chocolate),

που την εμπιστεύομαι οσο να ναι και λιγο παλιοτερα της Reflex,προσφατα εμαθα για την myprotein και σκεφτομαι να ριξω την πρωτη παραγγελία λογω της τεραστιας διαφορας τιμων.

1)Ποια/οιες γευσεις προτεινετε για την Impact Whey; (η βανιλια τι λεει; )

2)Βλεπω το φυστικοβουτυρο σε επισης πολυ καλη τιμη.Αξιζει; (γευση απαλη ή τραγανη; )

3)Κατι αλλο που αξιζει τα λεφτα του; (σε τροφιμο) 

Δημοσ.

Οι γευσεις ειναι υποκειμενικες, δν ξερουμε τα γουστα σου.

Λεει πολυ το φυστικοβουτυρο. Εχει εξτρα protein απο το κοινο της calve. Εγω πηρα το smooth και σιγουρα θα το ξαναπροτιμησω.

Δημοσ.

Οι γευσεις ειναι υποκειμενικες, δν ξερουμε τα γουστα σου.

Λεει πολυ το φυστικοβουτυρο. Εχει εξτρα protein απο το κοινο της calve. Εγω πηρα το smooth και σιγουρα θα το ξαναπροτιμησω.

Οντως οι γευσεις ειναι σχετικα υποκειμενικες,αλλα παντα υπαρχουν καποιες που αρεσουν σε μεγαλο ποσοστο ατομων. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα στην παρεα,

αφου τελειωσα  με την εξεταστικη,ξεκιναω παλι gym απο αυριο, 

Στο παρελθον οσες φορες χρησιμοποιησα whey protein,προτιμούσα της ON Gold whey standard (extreme milk chocolate),

που την εμπιστεύομαι οσο να ναι και λιγο παλιοτερα της Reflex,προσφατα εμαθα για την myprotein και σκεφτομαι να ριξω την πρωτη παραγγελία λογω της τεραστιας διαφορας τιμων.

1)Ποια/οιες γευσεις προτεινετε για την Impact Whey; (η βανιλια τι λεει; )

2)Βλεπω το φυστικοβουτυρο σε επισης πολυ καλη τιμη.Αξιζει; (γευση απαλη ή τραγανη; )

3)Κατι αλλο που αξιζει τα λεφτα του; (σε τροφιμο) 

Σε γεύση Βανίλια έχω πάρει εγώ τις Whey Isolate & Casein...

- η καζεΐνη βανίλια είναι υπέροχη, απαλή γλυκιά γεμάτη γεύση, ό,τι πιο κοντά σε σπιτική κρέμα βανίλια ας πούμε

- η isolate βανίλια είναι ωραία στη γεύση (όχι τόσο όσο η καζεΐνη), αλλά στη μυρωδιά είναι κατώτερη (μυρίζει λίγο σαν σιρόπι για το βήχα με γεύση βανίλια)...

...για τη μυρωδιά -και για τη λιγότερη γεμάτη γεύση δεν νομίζω πως φταίει η βανίλια, αλλά η χημική επεξεργασία που έχει υποστεί για να βγει η πιο καθαρή πρωτεΐνη για τη συγκεκριμένη σειρά.

Για φυστικοβούτυρο, θα σου έλεγα τσίμπα δύο συσκευασίες από το Lidl...454γρ το βαζάκι το έχει στα 1,99€

Εναλλακτικά θα σου πρότεινα ταχίνι...δεν έχει τα πρόσθετα και συντηρητικά που σχεδόν πάντα έχουν τα φυστικοβούτυρα...

Σε πολύ καλή τιμή το έχει ο Βασίλαγας-3Β Μάρκετς...το 1κιλό ταχίνι 6,5€ (μάρκα δεν θυμάμαι, μια τοπική της Θεσσαλονίκης)

Αλλά και το lidl το έχει τώρα σε προσφορά, στα 2.09€ τα 350γρ

Επεξ/σία από vgiozo
  • Like 1
Δημοσ.

Οντως οι γευσεις ειναι σχετικα υποκειμενικες,αλλα παντα υπαρχουν καποιες που αρεσουν σε μεγαλο ποσοστο ατομων. :)

Εγω σοκολατα φυστικοβουτυρο εχω κ μου αρεσε πολυ. Παρε μια γευση κ αγορασε δειγματα για να εχεις μια ιδεα τι θελεις κ σου αρεσει.

Το φυστικοβουτυρο δν εχει καμια προσθηκη ζαχαρης κ λαδιων. Το πετυχα 4.70€ το 1κιλο

:-)

Αν εισαι σοκολατολατρης κανε τν κοπο να διαβασεις λιγες σελιδες πισω τις δοκιμες του αλεξ

• Like 1
Δημοσ.

Εγω σοκολατα φυστικοβουτυρο εχω κ μου αρεσε πολυ. Παρε μια γευση κ αγορασε δειγματα για να εχεις μια ιδεα τι θελεις κ σου αρεσει.

Το φυστικοβουτυρο δν εχει καμια προσθηκη ζαχαρης κ λαδιων. Το πετυχα 4.70€ το 1κιλο

:-)

Αν εισαι σοκολατολατρης κανε τν κοπο να διαβασεις λιγες σελιδες πισω τις δοκιμες του αλεξ

Πολλά φυστικοβούτυρα έχουν πρόσθετα ζάχαρης (έστω καστανής), και (σχεδόν) πάντα έχουν κάποιο συντηρητικό, συνήθως φοινικέλαιο (με υψηλό ποσοστό κορεσμένου λίπους), καθώς κι επιπλέον αλάτι...

Το ταχίνι αντίθετα είναι 100% αλεσμένο σουσάμι, μηδέν πρόσθετα.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Το φυστικοβούτυρο του MyProtein λέει πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόσθετο. Δεκτό

http://www.myprotein.com/sports-nutrition/peanut-butter/10530743.html

Πάντως και πάλι το Ταχίνι είναι ανώτερο, καθώς έχει

- λιγότερους υδατάνθρακες

- λιγότερα κορεσμένα λίπη

- περισσότερο ασβέστιο

- περισσότερες ίνες

....θα ήθελα να δοκιμάσω το Almond Butter, βούτυρο αμυγδάλου, που δεν έχει τα αρνητικά του φυστικοβούτυρου, αλλά είναι αρκετά ακριβό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...