Vapir Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 το γράφω για 1-2 που ενδιαφέρονται "piano spoiler" (όχι πως είμαστε fan εδω μέσα , αλλα οκ είχε την πλάκα του)δεν ξέρω αν το ακούσατε αλλα ο piano έχει καρκίνο του δέρματος . Είχε εμφανιστεί πριν 4 χρόνια , τον πάγωσε με ένα μαραφέτι κ έπεσε νομίζοντας πως είναι σπίλος (wut?) πριν 1 χρόνο που ξαναβγήκε πήγαν και του το κόψανε (παρεμπιπτόντως στα καπάκια έκανε ότι έκανε) και τώρα του έχει εμφανιστεί σε ώμο, κεφάλι , στήθοςκαι ο τύπος λέει είναι στο 1ο στάδιο , δεν είναι κάτι ανησυχητικό xD να έχεις λεφτά , επιχειρηματικό μυαλό και όταν έρχεται στην υγεία σου ballzzzτρελό γέλιο τα comments αν και η φάση δεν είναι για γέλια , μακάρι να το ξεπεράσει ο άνθρωπος , δεν μας έκανε κάτι . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 νομιζω πως υπερβαλεις λιγο... τις προαλλες δηλαδη που εφαγα πανω απο μισο ταψι τυροπιτα η μπουγατσες οποτε παω σαλονικα και τυροπιτες απο το φουρνο σημαινει πως θα με κανουν να φενομαι σαν γερος με κοιλιτσα? δεν παθαινεις κατι αμα φας μια στο τοσο ειπαμε... Εσυ λες μια φορά αλλοι τα τρώνε καθε μερα τεσπα ο καθενας ας κανει οτι γουσταρει στη τελικη ελεγκτης στην κοιλια του καθενος θα μπω εγω? δεν με ενδιαφερει κιολας. Να ρε γυμναστήριο! https://www.facebook.com/ExtremeFitnessLifestyle/videos/722125447883074/ Δεν θα την παλευα ουτε 10 λεπτά σε τέτοιο γυμναστηριο βρε υπάρχει καλυτερο γυμναστηριο απο το φυσικο??? σημερα ειχε νομιζω πανσεληνο και καθαρο ουρανο! Δεν έχασα ευκαιρια, έριξα μέσα στο σάκο γάντια , 1 μπουκάλι νερο , πετσετούλα , μια μπλουζα ακομη , πήρα το στρώμα , και τους αλτηρες και πηγα να κάνω γυμναστικη υπο το φως του φεγγαριου !!! Σε ενα ξεχασμένο γηπεδάκι μπασκετ που εχω τσεκάρει εδω και λιγο καιρο και ειναι κοντα στο σπιτι μου. Απο κάτω η παιδικη χαρά .... με μονοζυγους! Ξεκινησα με 5 λεπτά τρεξιμο γυρω γυρω συνεχισα με 3 λεπτά διατάσεις. Και έφυγα για μονοζυγο. 8 επαναληψεις των 6 σετ. Πισω για κάμψεις 12 * 7 και μετα κοιλιακους και ραχιαιους. Καθισματα 20 * 3 (δεν ηθελα να κουρασω πολυ τα ποδια μου σημερα) Διατάσεις και σειρα ειχαν τα αλτηράκια. ΕΚτάσεις ώμων 3 * 10 , Δικέφαλους (αυτοσυγκέντρωση 3 * 10) και τέλος "σφυρια" για τρικέφαλους 3 * 10. Καθαρη προπονηση χωρις διαλειματα 45 λεπτά! Οσο έβλεπα την πανσεληνο τοσο έδινα πονο και γουσταρα! Ειχε και ωραιο καθαρο αεράκι.... σε κάποια φάση ειδα και ένα γατονι με ενα σκυλακι να έχουν αραξει και να με χαζευουν :cry: ειχα και κάτι μυρωδιες γιατι κάποιοι πιο πέρα έψηναν αλλα δεν πτοηθηκα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Να ρε γυμναστήριο! https://www.facebook.com/ExtremeFitnessLifestyle/videos/722125447883074/Και γω γυμνος κανω. Υγ βαριεμαι να πλενω ρουχα καθε 3 και λιγο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 το γράφω για 1-2 που ενδιαφέρονται "piano spoiler" (όχι πως είμαστε fan εδω μέσα , αλλα οκ είχε την πλάκα του) δεν ξέρω αν το ακούσατε αλλα ο piano έχει καρκίνο του δέρματος . Είχε εμφανιστεί πριν 4 χρόνια , τον πάγωσε με ένα μαραφέτι κ έπεσε νομίζοντας πως είναι σπίλος (wut?) πριν 1 χρόνο που ξαναβγήκε πήγαν και του το κόψανε (παρεμπιπτόντως στα καπάκια έκανε ότι έκανε) και τώρα του έχει εμφανιστεί σε ώμο, κεφάλι , στήθος και ο τύπος λέει είναι στο 1ο στάδιο , δεν είναι κάτι ανησυχητικό xD να έχεις λεφτά , επιχειρηματικό μυαλό και όταν έρχεται στην υγεία σου ballzzz τρελό γέλιο τα comments αν και η φάση δεν είναι για γέλια , μακάρι να το ξεπεράσει ο άνθρωπος , δεν μας έκανε κάτι . Πρωτη φορα το ακουω αυτο.Δεν το ηξερα Νταξει τωρα αν πεις "με τοσες μαλακιες που βαζει στον οργανισμο του λογικο ειναι" θα σε πουν οτι εφοσον ηταν να το παθει θα το παθαινε ουτως η αλλως, αλλα δεν ειναι και τελειως λαθος το παραπανω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι αλλα είναι το σημα κατατεθέν μου! Μονο εγω το χρησιμοποιώ τοσο Ναι αλλα δε θες να ειναι σήμα κατατεθέν σου η κλάψα. Btw, τα σφυριά που έγραψες στο αλλο μήνυμα, δεν ειναι για τρικεφαλους αλλα για την ¨παπια¨, το σημείο στο βραχίονα πριν τον αγκώνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Γιαννη ίσως εννοεί αυτή πίσω από το κεφάλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Εσείς οι ποδηλάτες, έχετε υπόψη σας οτι βγήκε αερόσακος για ποδηλάτες; Καλη φάση φαινόταν στο βίντεο. Εμεις οι ποδηλάτες γνωρίζουμε για τον αερόσακο/κράνος (αν δεν απατώμαι, έχει 2-3 χρόνια που κυκλοφορούν στην αγορά παρόμοια προϊόντα). Δύο προβλήματα που βλέπω στο συγκεκριμένο: 1) Είναι πανάκριβα και 2) Δεν είναι επαναχρησιμοποιήσιμα (κάτι το οποίο θα περίμενα ως δυνατότητα στην τιμή που διατίθονται αυτά τα προϊόντα) Για να σε προλάβω, ναι, δεν σκέφτομαι το κόστος για κάτι το οποίο θα μου σώσει τη ζωή, αλλά υπήρξαν (προσωπικά παραδείγματα) περιπτώσεις στο παρελθόν που είχα πτώσεις και είτε το κράνος (άρα και το κεφάλι μου) δεν προσέκρουσε κάπου (άρα δεν χτύπησα ούτε χρειάστηκε να αλλάξω κράνος, ενώ ο αερόσακος "ανοίγει" με το παραμικρό) είτε προσέκρουσε κάπου, δεν χτύπησα (λόγω κράνους) κι απλά πήγα κι αγόρασα άλλο κράνος (πολύ οικονομικότερη λύση με σχεδόν το ίδιο αποτέλεσμα). Δεν αμφισβητώ ότι προσφέρει καλύτερη - πιο ολοκληρωμένη, σωστότερα - προστασία από το κράνος. Όταν μειωθεί το κόστος ή/και γίνουν επαναχρησιμοποιήσιμοι, τότε σίγουρα θα το σκεφτώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Το υπερτουμπανο η γυναικα τον χωρισε? το γράφω για 1-2 που ενδιαφέρονται "piano spoiler" (όχι πως είμαστε fan εδω μέσα , αλλα οκ είχε την πλάκα του)δεν ξέρω αν το ακούσατε αλλα ο piano έχει καρκίνο του δέρματος . Είχε εμφανιστεί πριν 4 χρόνια , τον πάγωσε με ένα μαραφέτι κ έπεσε νομίζοντας πως είναι σπίλος (wut?) πριν 1 χρόνο που ξαναβγήκε πήγαν και του το κόψανε (παρεμπιπτόντως στα καπάκια έκανε ότι έκανε) και τώρα του έχει εμφανιστεί σε ώμο, κεφάλι , στήθοςκαι ο τύπος λέει είναι στο 1ο στάδιο , δεν είναι κάτι ανησυχητικό xD να έχεις λεφτά , επιχειρηματικό μυαλό και όταν έρχεται στην υγεία σου ballzzzτρελό γέλιο τα comments αν και η φάση δεν είναι για γέλια , μακάρι να το ξεπεράσει ο άνθρωπος , δεν μας έκανε κάτι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 myprotein chocholate -stevia - 9.5 . H Καλύτερη που ήπια yet. Μάλλον αυτή θα παραγγέλνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 myprotein chocholate -stevia - 9.5 . H Καλύτερη που ήπια yet. Μάλλον αυτή θα παραγγέλνω. Από πού θα κάνεις την παραγγελία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Πρωτη φορα το ακουω αυτο.Δεν το ηξερα Νταξει τωρα αν πεις "με τοσες μαλακιες που βαζει στον οργανισμο του λογικο ειναι" θα σε πουν οτι εφοσον ηταν να το παθει θα το παθαινε ουτως η αλλως, αλλα δεν ειναι και τελειως λαθος το παραπανω.. αυτά promόταραν την γρήγορη ανάπτυξη , για την δημιουργία αρχικά πιστεύω ποιο πολύ έφταιγαν τα αμέτρητα tanning sessions που φυσικά έκανε και χωρίς βασικές προφυλάξεις γιατι "whatever it takes" lol Το υπερτουμπανο η γυναικα τον χωρισε? ναι! απότι είχα διαβάσει τον χώρισε και έχω την εντύπωση πως έγινε λόγο του τελευταίου του ... project... ποιος ξέρει πάντως εδώ που τα λέμε δεν μου κάνει εντύπωση , έριξε την Άρτα και τα Γιάννενα και η συμπεριφορά του ξέφυγε (ακριβώς όπως ενός γνωστού μου πρόσφατα που σκότωσε τη μάνα του) , εδώ είχε παίξει στην europa games expo χαστούκια σε έναν διανοητικά ανάπηρο (jason genova) και μετά που έφαγε κράξιμο προσπαθούσε να τα μπαλώσει , φαντάζομαι και με την γυναίκα του θα είχε περίεργη τουλάχιστον συμπεριφορά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Από πού θα κάνεις την παραγγελία; http://www.myprotein.com.cy/home.dept Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 αλεξ κανε παραγγελια απο αγγλια ρε. Θα περιμενεις 1 βδομδα αλλα εινα πιο φτηνα. πχ 5κιλη Κυπρο εχει 62 απο Αγγλια εχει 48 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.myprotein.com.cy/home.dept Έχεις pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 αλεξ κανε παραγγελια απο αγγλια ρε. Θα περιμενεις 1 βδομδα αλλα εινα πιο φτηνα. πχ 5κιλη Κυπρο εχει 62 απο Αγγλια εχει 48 Μπα έχει αλλάξει όλο το σύστημα.Εξάλλου οι σελίδες της myprotein είναι 1(η αγγλική) μεταφρασμένη σε άλλες γλώσσες. Αν μπεις στο ελληνικό site έχει ακριβώς τα ίδια με την dhl . http://www.myprotein.gr/customer-services/delivery-information.list?widget_id=324731 Από ότι φαίνεται μόνο με dhl στέλνουν ελλάδα και χρησιμοποιούν την dpd μόνο στο uk. Επίσης,έχει δυνατές προσφορές σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις