Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Myprotein Chocolate peanut butter - Πολύ πετυχημένη η συγκεκριμένη. Όποιος γουστάρει αυτό τον συνδυασμό θα βάλει 9 ή 10. Εγώ βάζω 7.5 γιατί δεν γουστάρω ιδιαίτερα τον συνδυασμό. Θα μπορούσα να πάρω και 2κιλο από αυτήν χωρίς να με χαλάει πάντως. Λίγο πιο γλυκιά από τις άλλες.

Τελεια, αυτην αγορασα και θα τη δοκιμασω αυριο
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Έβαλα 1 σκουπ πρωτεΐνης στο φυστικοβουτυρο που έκανα χτες. Βελτίωσε την υφή και η γεύση -μπανανα- ταίριαξε πολύ καλά. Μόλις τελειώσει θα δοκιμάσω και με σοκολάτα.

• Like 1
Δημοσ.

Έβαλα 1 σκουπ πρωτεΐνης στο φυστικοβουτυρο που έκανα χτες. Βελτίωσε την υφή και η γεύση -μπανανα- ταίριαξε πολύ καλά. Μόλις τελειώσει θα δοκιμάσω και με σοκολάτα.

έτσι έφαγα το kg που μου έστειλαν δώρο τις προάλλες 

• Like 1
Δημοσ.

89

Αυτη ειναι τέλη καλοκαιριού, για 40φευγα μια χαρά είμαι δεν έχω παράπονο !!

attachicon.gifimg1473872749554.png

Λέω συχνά την ηλικία μου γιατί θυμάμαι έναν μπαγλαμά στα 25 μου χρόνια τοτε που ήμουν 96 κιλα υπερτουμπανο που μου έλεγε ' τι κάνεις ρε μλκ σταμάτα, θα πας 35 και θα κρεμάσουν ολα, θα κρεμάσουν τα βυζιά σου,θα γίνεις πατσάς κτλ !!'

Εγώ λοιπον να ποσο χάλια εγινα στα 40συν μου , αυτός στην ίδια ηλικία μοιαζει με τον πάτερα μου τώρα !

Θα το λεω συνέχεια , όποιος ασχολείται απο μικρός με τον αθλητισμό γενικότερα και τρώει σαν άνθρωπος και οχι σαν ζώο κερδίζει δυο ζωές, μια ζωή υγιής και ποιοτική όσο μεγαλώνει και άλλη μια εφόσον θα εχει βιολογικά  μεγαλώσει, τότε που θα μπορεί να κάνει δραστηρίοτητες που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούσε !

Απλά πραγματάκια οπως το να παίξει με τα παιδιά του η να πηδήξει την γυναίκα του 10 λεπτά χωρις να λαχανιάσει!

Φώτη ψήσου για προπόνηση κάποια στιγμή μαζι με Μαργαρίτα και φυσικα τον Αλεξ  αν ερθει !

89 να ειναι οι  ωρες σου  ρε μλκ τι προπονηση να κανουμε στα 83 ειμαι τωρα  θα ξεφτιλιστουμε ,ειπα να παρω αλλα μαλλον θα χασω ενα κιλο δεν μου βγαινει το προγραμμα παω για στεγνωμα .

Ωραιος τουμπανος ρε.

• Like 2
Δημοσ.

89 να ειναι οι  ωρες σου  ρε μλκ τι προπονηση να κανουμε στα 83 ειμαι τωρα  θα ξεφτιλιστουμε ,ειπα να παρω αλλα μαλλον θα χασω ενα κιλο δεν μου βγαινει το προγραμμα παω για στεγνωμα .

Ωραιος τουμπανος ρε.

γτ έτσι καλέ; φοβάσαι να μην βαρύνεις για τις δραστηριότητές σου; 

όπως και να χει, εμείς θα σε αγαπάμε <3

• Like 1
Δημοσ.

γτ έτσι καλέ; φοβάσαι να μην βαρύνεις για τις δραστηριότητές σου; 

όπως και να χει, εμείς θα σε αγαπάμε <3

Ναι πρεπει να ειμαι ελαφρυς .

Δημητρα ελα να  να κανεις το βαρακι μου ,μου λειπει ενα 50 κιλο !

• Like 1
Δημοσ.

I μπανάνα σοκολάτα είναι έτσι και έτσι, έχει περισσότερη έμφαση στην μπανάνα παρά στην σοκολάτα αλλά δυστυχώς αφήνει λίγο aftertaste φαρμάκου. 6.6 γιατί μπανάνα - σοκολάτα είναι από τους αγαπημένους μου συνδυασμούς. 

------------------------

Μάους εγώ ψήνομαι για προπόνηση Αθήνα και δεν μου είναι τίποτα να πάρω ένα Αεροπλάνο να έρθω ΣΚ, αλλά αυτό τον καιρό δεν έχω κανένα στην Αθήνα και εκτός της προπόνησης δεν θα έχω τι να κάνω.

• Like 1
Δημοσ.

I μπανάνα σοκολάτα είναι έτσι και έτσι, έχει περισσότερη έμφαση στην μπανάνα παρά στην σοκολάτα αλλά δυστυχώς αφήνει λίγο aftertaste φαρμάκου. 6.6 γιατί μπανάνα - σοκολάτα είναι από τους αγαπημένους μου συνδυασμούς. 

------------------------

Μάους εγώ ψήνομαι για προπόνηση Αθήνα και δεν μου είναι τίποτα να πάρω ένα Αεροπλάνο να έρθω ΣΚ, αλλά αυτό τον καιρό δεν έχω κανένα στην Αθήνα και εκτός της προπόνησης δεν θα έχω τι να κάνω.

Τι να παμε ρε Αλεξ  ?89 κιλα πηγε πλακα θα μας κανει ,αστον να πεσει λιγο να φορτσαρουμε εμεις  να τον πετυχουμε στην μεση το γατακι γιατι αν παμε τωρα θα γινουμε κομπλεξικοι χχααχχαχα.

• Like 1
Δημοσ.

Τι να παμε ρε Αλεξ  ?89 κιλα πηγε πλακα θα μας κανει ,αστον να πεσει λιγο να φορτσαρουμε εμεις  να τον πετυχουμε στην μεση το γατακι γιατι αν παμε τωρα θα γινουμε κομπλεξικοι χχααχχαχα.

δεν έχεις πρόβλημα δεν κάνει powerlifting o maus. Απλά θα κάνεις drop set και superset μέχρι να βάλεις τα κλάματα και μετά θα σου αρχίσει την κανονική προπόνηση. 

-----------

Γενικά κάτι που έχω παρατηρήσει εγώ και δεν αναφέρεται συχνά είναι ότι κάθε φορά που κάνω δίαιτα σανού για καιρό (2 μήνες +) και παίζει στέγνωμα το σώμα λόγω χαμηλού υδατάνθρακα κρατάει πολύ λιγότερο νερό. Με το που επιστρέφω σε νορμάλ διατροφή με λίγο παραπάνω carbs βάζω αμέσως 2 κιλά σε νερά χωρίς να βάζω λίπος.  83 είμαι και εγώ τώρα. 

Αυτός ο χρόνος θέλω να είναι χρόνος squat. Θα τα δώσω όλα εκεί. Ήδη ξαναγύρισα στα 5x100 με άνεση χτες, υπάρχουν βάσεις να ανέβω. 

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Geek mode. Σε 1 γραμμαριο υδατάνθρακα αντιστοιχούν 4γρ νερού. Για αυτό και όταν κόβουμε υδατάνθρακα στεγνωνουμε και για αυτό λέμε ότι οι δίαιτες τύπου ντανκαν που κόβει υδατάνθρακα είναι μια μαλακια

• Like 5
Δημοσ.

Τα γνωρίζω αυτά σε θεωρητικό επίπεδο αλλά πρακτικά έχει πολύ πλάκα. 

Δεν είναι μαλακία οι διατροφές χαμηλού υδατάνθρακα / υψηλής πρωτεΐνης ρε, δεν χάνεις μόνο νερά. Για να κρατήσεις μυική μάζα και να χάσεις κυρίως λιπος ο καλύτερος τρόπος είναι να μειώσεις τον υδατάνθρακα στην διατροφή και να αφήσεις πρωτεΐνη όπως είναι.

Δεν μιλάω για κετο και μαλακίες, για μείωση λέω

• Like 2
Δημοσ.

Αλεξ έλα εσυ και παίζει και φιλοξενία ενα σκ αν δεν έχεις καπου να μείνεις φίλος, φτάνει να το ξέρουμε απο πριν να κανονίσουμε τις δουλείες μας !

δεν έχεις πρόβλημα δεν κάνει powerlifting o maus. Απλά θα κάνεις drop set και superset μέχρι να βάλεις τα κλάματα και μετά θα σου αρχίσει την κανονική προπόνηση. 

Μπααα , αυτός θα μας βγάλει την γλώσσα στην προπόνηση ρε που ανεβοκατεβαίνει τα βουνά σαν κατσίκι , θα τα φτύσουμε δεν τον κάνουμε καλά με τίποτα !!

------

σπεκτ εχεις πμ ρε

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...