alex_000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 ωραία, θα μου αρέσουν γιατί δεν τις θέλω πολύ γλυκές, με λιγώνουν... αυτές είναι από τις δύο υποψήφιες. Η δεύτερη τι σου θυμίζει όταν πίνεις, τι ιδιαίτερη γεύση έχει; .. έχεις πάρει και chocolate nut;;; αδημονώ για τα επόμενα reviews πήρα σχεδόν τα πάντα από σοκολάτα. Αυτή με το brownie θυμίζει.. brownie. Το Site: brownie είναι μπισκοτο-κεικ με χαρακτηριστική γεύση. Η γεύση της είναι κάπως σαν να παίρνεις το brownie να αφαιρείς όλη την ζάχαρη και να βάζεις ένα κουταλάκι στέβια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 πήρα σχεδόν τα πάντα από σοκολάτα. Αυτή με το brownie θυμίζει.. brownie. Το Site: brownie είναι μπισκοτο-κεικ με χαρακτηριστική γεύση. Η γεύση της είναι κάπως σαν να παίρνεις το brownie να αφαιρείς όλη την ζάχαρη και να βάζεις ένα κουταλάκι στέβια σταμάτα μου τρέχουν τα σάλια ήδη !!! στάνταρ θα είναι στις τρεις άμεσες παραγγελίες μου! θενξ για τα ινφο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ έχω από την myprotein την Victoria Spongue kαι είναι πολύ γλυκιά κατεβαίνει μπαμ μπαμ (με γάλα την πίνω.) και είναι σαν να τρώω γλυκό ένα πράγμα χαχαχα και μου φεύγει και η ιδέα.το sample banana chocolate δεν με εντυπωσίασε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 ναι αξίζουν κατ' εμε: πήρα το white chocolate και το peanutbutter. ωραίες γεύσεις, την δεύτερη δεν θα την ξαναπάρω αλλά θα δω για chocolate peanutbutter. τώρα γιατί τον συμφέρει δεν ξέρω.... αλλά και τα drops αξίζουν Ποσο περιπου σε εβγαζαν ? Με 10 φορες τη βδομαδα χρηση ας πουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ποσο περιπου σε εβγαζαν ? Με 10 φορες τη βδομαδα χρηση ας πουμε βάζεις 4-5 σταγόνες (εγώ βάζω 2-3) η γεύση είναι καλή, δεν χάνεται... ας μη πάρει 100ml, ας πάρει λιγότερο για να δοκιμάσει γεύσεις... μπορεί κάτι να μην τον ικανοποιήσει γευστικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 βάζεις 4-5 σταγόνες (εγώ βάζω 2-3) η γεύση είναι καλή, δεν χάνεται... ας μη πάρει 100ml, ας πάρει λιγότερο για να δοκιμάσει γεύσεις... μπορεί κάτι να μην τον ικανοποιήσει γευστικά Εγινε! Αυτο ηθελα να μαθω, δηλαδη με 2-3 σταγονες γινεται δουλεια.Δεν ειναι και πολυ απαιτητικος στη γευση, την αγευστη δε μπορει καθολου απλα. Θενκ γιου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 σήμερα βάρεσα ένα 50άρι χιλιόμετρο με 31.5 average. δυναμίτης. στο τέλος δεν άντεξα να ξεκουμπώσω τα πετάλια και έφυγα σε μια γλάστρα έξω από τη πολυκατοικία. καλά είμαστε χα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 αχ τι χάνω από το γυμ μου ... πραγματικά τι !!! σήμερα βάρεσα ένα 50άρι χιλιόμετρο με 31.5 average. δυναμίτης. στο τέλος δεν άντεξα να ξεκουμπώσω τα πετάλια και έφυγα σε μια γλάστρα έξω από τη πολυκατοικία. καλά είμαστε χα δυναμίτη, 4φαλο έχεις καθόλου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 αχ τι χάνω από το γυμ μου ... πραγματικά τι !!! δυναμίτη, 4φαλο έχεις καθόλου; ναι αλλά όχι όσο και όπως θέλω. στόχος τα 4φαλα είναι. και θέλουν τρελό commitment με ανηφόρες. Δυστηχώς το ποδήλατο που έχω έχει λίγα limitations αλλα δεν μασάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 σήμερα βάρεσα ένα 50άρι χιλιόμετρο με 31.5 average. δυναμίτης. στο τέλος δεν άντεξα να ξεκουμπώσω τα πετάλια και έφυγα σε μια γλάστρα έξω από τη πολυκατοικία. καλά είμαστε χα σοβαρα τοσο πολυ avg? εγω ειμαι στα 23-24 τωρα...ποσο χρονο εκανες το 50ρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 σοβαρα τοσο πολυ avg? εγω ειμαι στα 23-24 τωρα...ποσο χρονο εκανες το 50ρι? το 23 είναι πολύ χαλαρό.. (για μένα τουλάχιστον, στη πόλη και αν πηγαίνω έτσι.) 200 υψομετρικά (με μικρή κλίση λίγα.) Σχέση fixed (48 μπροστά 17 γρανάζι πίσω). 1 ώρα και 40 λεπτά αν θυμάμαι καλά. συνεχόμενο πετάλι.. πράσσινη γραμμή ταχύτητα / μπλε back altitutde.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 το 23 είναι πολύ χαλαρό.. (για μένα τουλάχιστον, στη πόλη και αν πηγαίνω έτσι.) 200 υψομετρικά (με μικρή κλίση λίγα.) Σχέση fixed (48 μπροστά 17 γρανάζι πίσω). 1 ώρα και 40 λεπτά αν θυμάμαι καλά. συνεχόμενο πετάλι. α νομιζα πας παραεξω... 23-24 ειναι μαραθωνες-θρακομακεδωνες-αγ.στεφανος κλπ λιγα ειναι αλλα πιστευω θα ανεβω καλα εισαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 α νομιζα πας παραεξω... 23-24 ειναι μαραθωνες-θρακομακεδωνες-αγ.στεφανος κλπ λιγα ειναι αλλα πιστευω θα ανεβω καλα εισαι! δεν σε πιασα, παραέξω πάω, εννωουσα ότι το 23 μου φενεται χαμηλή ταχυήτητα και πως με τόση κινούμαι commute μέσα στην πόλη. είχα κατέβει Μάιο για το classic marathon (fixed), κέντρο αθήνα (Κουκάκι) - Μαραθώνας (83 χιλιόμετρα), υπέροχη διαδρομή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 δεν σε πιασα, παραέξω πάω, εννωουσα ότι το 23 μου φενεται χαμηλή ταχυήτητα και πως με τόση κινούμαι commute μέσα στην πόλη. είχα κατέβει Μάιο για το classic marathon (fixed), κέντρο αθήνα (Κουκάκι) - Μαραθώνας (83 χιλιόμετρα), υπέροχη διαδρομή! χαχα και εγω δεν σε πιασα γιατι δειχνει 30+avg με 140-150avg alt που τοσο πρεπει να ειναι κεντρο και νοτια...ποτε δεν εχω παει απο εκει και δεν ξερω γι'αυτο! εγω συνηθως παιζω 200-300+alt nice ωραιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Myprotein Chocolate peanut butter - Πολύ πετυχημένη η συγκεκριμένη. Όποιος γουστάρει αυτό τον συνδυασμό θα βάλει 9 ή 10. Εγώ βάζω 7.5 γιατί δεν γουστάρω ιδιαίτερα τον συνδυασμό. Θα μπορούσα να πάρω και 2κιλο από αυτήν χωρίς να με χαλάει πάντως. Λίγο πιο γλυκιά από τις άλλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις