Dakonblackblade Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Χοντρικά ειναι ευκολο να βρεις ποσο πρωτεΐνη θες το δύσκολο να περνεις αυτη την ποσότητα καθε μερα για μήνες . Εντωμεταξυ εχω κοψει εντελώς την ζαχαρη τους τελευταίους μηνες και 2-3 φορες που έτυχε να παω καπου και να φαω γλυκό ένιωσα σαν ναρκομανής που παίρνει την δοση του μετα απο καιρο . Περίεργο που το λες αυτό. Έχεις δοκιμάσει να τρως ένα κοτόπουλο τη μέρα? 1 κιλό κιμά τη μέρα? Κανένα scoop ενδιάμεσα? Γιαούρτι στραγγιστό ή φέτα σε διπλάσια ποσότητα? 4 μπριζόλες ? Διπλάσια ποσότητα όσπριων? 30 αυγά? Απλά είναι περίπου 6-7 ευρώ τη μέρα το φαγητό σου , με τη σαλάτα , ξηροκάρπια , φρούτα, ρύζι ή μακαρόνι 1
Demetra_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.calorieking.com/foods/calories-in-fresh-or-dried-vegetables-red-tomatoes-ripe-raw_f-ZmlkPTcxMDA0.htmlέχει σάκχαρα ενός φρούτου.... https://www.youtube.com/channel/UCwher3o4YKb85XUztEh53Egμου αρέσει πολύ ο Lee, τον ανακάλυψα πρόσφατα και μου κέντρισε το ενδιαφέρον...τον θέλω για coach μου και ας παίρνει ste
yannis27gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Κόλπο για pistol squat https://m.youtube.com/watch?v=-i1FYuPZaAE
Fotis13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Περίεργο που το λες αυτό. Έχεις δοκιμάσει να τρως ένα κοτόπουλο τη μέρα? 1 κιλό κιμά τη μέρα? Κανένα scoop ενδιάμεσα? Γιαούρτι στραγγιστό ή φέτα σε διπλάσια ποσότητα? 4 μπριζόλες ? Διπλάσια ποσότητα όσπριων? 30 αυγά? Απλά είναι περίπου 6-7 ευρώ τη μέρα το φαγητό σου , με τη σαλάτα , ξηροκάρπια , φρούτα, ρύζι ή μακαρόνι 6-7 ευρω την μερα μαζι με πρωτεινη σκονη και 5 γευματα δεν βγαινει με την καμμια .
nikos5800 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Κόλπο για pistol squat https://m.youtube.com/watch?v=-i1FYuPZaAEστα pistol squat είμαι πολύ καλός βγάζω μια επανάληψη με +36kg !δηλαδή 50% του σωματικού μου βάρους! 1
patrickdrd Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 φιτνες θρεντ βρεθηκε γιατι ο DD κανει ολο καθισματα: Δύο ασκήσεις για να έχεις πάντα πολύ δυνατές στύσεις 1
DDevil Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 φιτνες θρεντ βρεθηκε γιατι ο DD κανει ολο καθισματα: Δύο ασκήσεις για να έχεις πάντα πολύ δυνατές στύσεις Φιλε εννοείται ειμαστε ψαγμένοι στο ινσομνια τι μας πέρασες η επομενη άσκηση που ψάχνεις όμως είναι μια για τα νευρα ... γιατι μέχρι να φτάσεις να κάνεις σέξ με καμια ελληνιδα θα στα έχει κανει κρόσια :cry: 1
nikos5800 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 ωραία σήμερα εφτασα και τα 70kg 3μετρα περπατημα στο farmers walk γενικά είναι μια εξαιρετική άσκηση για όλο το σωμα,τώρα θα προσπαθήσω να φτάσω τα 30μετρα περπάτημα αλλά θα μου παρει αρκετό καιρο αλλά δεν πιραζει έτσι και αλλιώς μου τελείωσαν τα βαρη !
patrickdrd Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 ωραία σήμερα εφτασα και τα 70kg 3μετρα περπατημα στο farmers walk γενικά είναι μια εξαιρετική άσκηση για όλο το σωμα,τώρα θα προσπαθήσω να φτάσω τα 30μετρα περπάτημα αλλά θα μου παρει αρκετό καιρο αλλά δεν πιραζει έτσι και αλλιώς μου τελείωσαν τα βαρυ ! βαρη οχι βαρυ πεπονι 1
alex_000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Πήρα 10 διαφορετικά samples από myprotein. Κυρίως σοκολατοειδη.. θα σας κάνω review. Υπόψιν τις πίνω μόνο με γάλα, και δεν είμαι απο τους περίεργους που λιγώνουν εύκολα, μου αρέσουν γλυκιές. Αρχίζω με αυτές που έχω δοκιμάσει so far PVL - iso gold chocolate - H συγκεκριμένη είναι συγκρίσιμη με ροφήματα σοκολάτας. Καταπληκτική. 9/10 PVL - iso sport whey - chocolate - Η συγκεκριμένη δεν πίνεται. Είναι σχεδόν αδύνατο να τελειώσω τα 400 ML που πίνω κάθε φορά. 3/10 γιατί μπορώ να πιω 3 γουλιές χωρίς να την φτύσω ON Gold standard 100% , extreme milk chocolate. - Αυτή που πίνω γιατί η PVL δεν έχει availability. Πολύ καλό υποκατάστατο, πλούσιο σοκολατένιο ρόφημα αλλά όχι στο επίπεδο της PVL. 8/10 My protein chocolate coconut - Το πετύχαινε γενικά αν και δεν είναι η αγαπημένη μου γεύση η καρύδα. Είναι κάπως σαν να πίνεις σοκολάτα bounty αλλά πολύ λιγότερο γλυκιά. Θα την ήθελα πιο γλυκιά. 6/10 (όποιος είναι μεγάλος φαν της καρύδας θα του αρέσει) My protein chocolate brownie - Αυτή επέλεξα να πάρω το 1 Kg. Πάλι πετύχανε τον συνδυασμό, πάλι λιγότερο γλυκιά από ότι θα ήθελα. 6.5/10, σίγουρα δεν θα την συνεχίσω σαν μόνιμη γεύση. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2016 από alex_000 9
Mau-Maus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Maou κιλα που εισαι τωρα ? 89 Αυτη ειναι τέλη καλοκαιριού, για 40φευγα μια χαρά είμαι δεν έχω παράπονο !! Λέω συχνά την ηλικία μου γιατί θυμάμαι έναν μπαγλαμά στα 25 μου χρόνια τοτε που ήμουν 96 κιλα υπερτουμπανο που μου έλεγε ' τι κάνεις ρε μλκ σταμάτα, θα πας 35 και θα κρεμάσουν ολα, θα κρεμάσουν τα βυζιά σου,θα γίνεις πατσάς κτλ !!' Εγώ λοιπον να ποσο χάλια εγινα στα 40συν μου , αυτός στην ίδια ηλικία μοιαζει με τον πάτερα μου τώρα ! Θα το λεω συνέχεια , όποιος ασχολείται απο μικρός με τον αθλητισμό γενικότερα και τρώει σαν άνθρωπος και οχι σαν ζώο κερδίζει δυο ζωές, μια ζωή υγιής και ποιοτική όσο μεγαλώνει και άλλη μια εφόσον θα εχει βιολογικά μεγαλώσει, τότε που θα μπορεί να κάνει δραστηρίοτητες που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούσε ! Απλά πραγματάκια οπως το να παίξει με τα παιδιά του η να πηδήξει την γυναίκα του 10 λεπτά χωρις να λαχανιάσει! Φώτη ψήσου για προπόνηση κάποια στιγμή μαζι με Μαργαρίτα και φυσικα τον Αλεξ αν ερθει ! 10
Mikeasdf Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια επειδη ο φιλος μου που πηρε και αυτος αγευστη μαζι μου δεν την παλευει εδω και 1 βδομαδα σκεφτεται να παρει flavour drops. Αξιζουν ? Ηταν 100ml και δε ξερω ποσο θα τον βγαλουν.Ειναι καλυτερα να πουλησει την πρωτεϊνη του 40 ευρω (π.χ) και να παρει μια αλλη με γευση ή να παρει drops ?
Demetra_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Πήρα 10 διαφορετικά samples από myprotein. Κυρίως σοκολατοειδη.. θα σας κάνω review. Υπόψιν τις πίνω μόνο με γάλα, και δεν είμαι απο τους περίεργους που λιγώνουν εύκολα, μου αρέσουν γλυκιές. Αρχίζω με αυτές που έχω δοκιμάσει so far My protein chocolate coconut - Το πετύχαινε γενικά αν και δεν είναι η αγαπημένη μου γεύση η καρύδα. Είναι κάπως σαν να πίνεις σοκολάτα bounty αλλά πολύ λιγότερο γλυκιά. Θα την ήθελα πιο γλυκιά. 6/10 (όποιος είναι μεγάλος φαν της καρύδας θα του αρέσει) My protein chocolate brownie - Αυτή επέλεξα να πάρω το 1 Kg. Πάλι πετύχανε τον συνδυασμό, πάλι λιγότερο γλυκιά από ότι θα ήθελα. 6.5/10, σίγουρα δεν θα την συνεχίσω σαν μόνιμη γεύση. ωραία, θα μου αρέσουν γιατί δεν τις θέλω πολύ γλυκές, με λιγώνουν... αυτές είναι από τις δύο υποψήφιες. Η δεύτερη τι σου θυμίζει όταν πίνεις, τι ιδιαίτερη γεύση έχει; .. έχεις πάρει και chocolate nut;;; αδημονώ για τα επόμενα reviews Παιδια επειδη ο φιλος μου που πηρε και αυτος αγευστη μαζι μου δεν την παλευει εδω και 1 βδομαδα σκεφτεται να παρει flavour drops. Αξιζουν ? Ηταν 100ml και δε ξερω ποσο θα τον βγαλουν.Ειναι καλυτερα να πουλησει την πρωτεϊνη του 40 ευρω (π.χ) και να παρει μια αλλη με γευση ή να παρει drops ? ναι αξίζουν κατ' εμε: πήρα το white chocolate και το peanutbutter. ωραίες γεύσεις, την δεύτερη δεν θα την ξαναπάρω αλλά θα δω για chocolate peanutbutter. τώρα γιατί τον συμφέρει δεν ξέρω.... αλλά και τα drops αξίζουν 89 Αυτη ειναι τέλη καλοκαιριού, για 40φευγα μια χαρά είμαι δεν έχω παράπονο !! img1473872749554.png Λέω συχνά την ηλικία μου γιατί θυμάμαι έναν μπαγλαμά στα 25 μου χρόνια τοτε που ήμουν 96 κιλα υπερτουμπανο που μου έλεγε ' τι κάνεις ρε μλκ σταμάτα, θα πας 35 και θα κρεμάσουν ολα, θα κρεμάσουν τα βυζιά σου,θα γίνεις πατσάς κτλ !!' έχουμε την ίδια κοιλίτσα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις