Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ναι, πολλοί το θεωρούν φρούτο επειδή έχει σπόρους. Το nutritiondata το έχει στα λαχανικά πάντως.

Τα ίδια νούμερα -λιγο πάνω από 60- δίνει και στα υπολοιπα λαχανικά με σπόρους (αγγούρι, πιπεριά).

Τα πράγματα βελτιώνονται σε πιο "καθαρά" λαχανικά. Στο λάχανο ο βαθμός φτάνει στο 73 ενώ στο μαρούλι το 90.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποση ωρα σου παιρνει αυτο το προγραμμα και αν κανεις και κατι αλλο η 'φευγεις μετα? 

Στο τέλος το κάνω , αφου εχω κάνει βάρη πρώτα αντι να κανω αεροβιο μπαινω 2 / 3 τέτοια σετακια και την ακούω κανονικά!!!

---

Επειδη βλεπω ρωτατε και ποση πρωτεΐνη χρειαζόμαστε, ποσα γεύματα  κτλ πάρτε μπόνους ενα ωραίο κ εύκολο πινακακι

(το ειχα ποσταρει παλια αλλα μαζεύτηκαν πολλοι νεοι)

1) Παρτε το βαρος σας και πολ/στο με το 2.2

πχ 95κιλα * 2.2 = 209

2) Αφαιρεστε απο το βαρος σας το % ποσοστου λιπους

πχ  15% λιπος, αρα 209 - (209 * 0.150) = 209 - 31.35 = 177.65

3) Πολ/στε τον παραπανω αριθμο με το 1.14

πχ 177.65 * 1.14 = 202.521

4) Διαιρέστε το με τον αριθμο των γευματων που πρεπει να κανετε

πχ 202.521 / 6 = 33.75γρ πρωτεινης ανα καθε γευμα (συνολικα γευματα 6)

• Like 4

Δεν είναι άσχετο. Επιστημονικά ανήκει στα φρούτα, ουσιαστικά -με την έννοια του πώς χρησιμοποιείται στη μαγειρική αφού μιλάμε για τροφή- ανήκει στα λαχανικά.

Για μένα είναι και τα 2, αναλογα την οπτική γωνία.

• Like 1

Στο τέλος το κάνω , αφου εχω κάνει βάρη πρώτα αντι να κανω αεροβιο μπαινω 2 / 3 τέτοια σετακια και την ακούω κανονικά!!!

---

Ναι λογικα δουλευει πολυ αυτο .

Αλλα δεν  θα το κανω μου την σπανε τα trex  ,επισης μην το κανεις και κανεις αλλος που κανει 5 μηνες  βαρη ξερω εγω γιατι ειναι advance combo   αλλο ο μαου ειναι ντουκι .

• Like 1

• Moderators

δεν ξερω τι λετε εγω χτες εκανα Ποδια στις 8 και στις 10 πηγα για γιοκα ποναω παντου ακομη :P ΝΤαξει οχι παντου αλλα απο γονατο μεχρι κωλο ποναω παντου

• Like 1

mau-maus για πες τι ασκήσεις κανεις για τους ώμους ,

ασκήσεις isolation κανεις? π.χ side lateral raises ,front raises κ.λ.π πες μας και ποσά κιλά φορτωνεις, έτσι για να ξέρουμε σε τι επίπεδο χρειαζεται να φτάσουμε για να έχουμε τέτοιους ωμους

• Like 1

Ναι, πολλοί το θεωρούν φρούτο επειδή έχει σπόρους. Το nutritiondata το έχει στα λαχανικά πάντως.

Τα ίδια νούμερα -λιγο πάνω από 60- δίνει και στα υπολοιπα λαχανικά με σπόρους (αγγούρι, πιπεριά).

Τα πράγματα βελτιώνονται σε πιο "καθαρά" λαχανικά. Στο λάχανο ο βαθμός φτάνει στο 73 ενώ στο μαρούλι το 90.

δεν νομίζω να είναι για αυτό τον λόγο, αλλά λόγω αυξημένων επιπέδων σακχάρων 

• Like 1

δεν νομίζω να είναι για αυτό τον λόγο, αλλά λόγω αυξημένων επιπέδων σακχάρων 

μια σαλάτα με 2 μεγάλες τομάτες μπορεί να είναι 400+γρ για πλάκα , οπότε κοντά στα 20γρ ζαχαρίτσα ?(ότι θυμάμαι απο παλιά που τα κοίταζα) οπότε ναι , όπως και να το δούμε φρούτο είναι . Βέβαια η τομάτα θεωρείται πολύ καλή μεταπροπονητικά 

πολύ αστηρός,

πρωσοπικά μου δίνει πολύ boost να ρολάρω σε φιξ 100άρι χιλιόμετρο, παρά σε κούρσα.

και αυτό το boost το ξερχεώνω σε άνεση, ασφάλεια (brakeless), και φυσικά το αverage μου..

προσωπικα σε ανεση και ειδικα ασφαλεια ειναι ακριβως το αντιθετο...δεν εχει απλα ,εκτος αν του βαλεις φρενα.

τωρα το οτι το γουσταρεις ειναι αλλο θεμα , αλλα στο ειπα γιατι εχει γινει της μοδας απο τους hipστερς μονο και μονο γιαυτο θελει πρεσσα :P anyway

Καμια σχέση Δήμητρα. Τη διαφορα την κάνουν οι σπόροι, όχι ο υδατάνθρακας. Δες εδώ: http://www.newsbeast.gr/health/arthro/583497/i-diafora-ton-frouton-me-ta-lahanika

Btw, εχει στο gooddeals μια προσφορά για τζιμ εκεί κοντά σε σένα. Τσέκαρε το αν θες.

Επειδη βλεπω ρωτατε και ποση πρωτεΐνη χρειαζόμαστε, ποσα γεύματα  κτλ πάρτε μπόνους ενα ωραίο κ εύκολο πινακακι

(το ειχα ποσταρει παλια αλλα μαζεύτηκαν πολλοι νεοι)

1) Παρτε το βαρος σας και πολ/στο με το 2.2

πχ 95κιλα * 2.2 = 209

2) Αφαιρεστε απο το βαρος σας το % ποσοστου λιπους

πχ  15% λιπος, αρα 209 - (209 * 0.150) = 209 - 31.35 = 177.65

3) Πολ/στε τον παραπανω αριθμο με το 1.14

πχ 177.65 * 1.14 = 202.521

4) Διαιρέστε το με τον αριθμο των γευματων που πρεπει να κανετε

πχ 202.521 / 6 = 33.75γρ πρωτεινης ανα καθε γευμα (συνολικα γευματα 6)

Χοντρικά ειναι ευκολο να βρεις ποσο πρωτεΐνη θες το δύσκολο να περνεις αυτη την ποσότητα καθε μερα για μήνες .

Εντωμεταξυ εχω κοψει εντελώς την ζαχαρη τους τελευταίους μηνες και 2-3 φορες που έτυχε να παω καπου και να φαω γλυκό ένιωσα σαν ναρκομανής που παίρνει την δοση του μετα απο καιρο .

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...