Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπρεπε να τα πίνεις κατευθείαν απ'το μπουκάλι.

Εκτός από John Rambo που γράφτηκε πιο πάνω, θα ήσουν και Rocky.

:P

Την 1η φορά που πήρα μπουκάλι ασπράδια το έκανα αυτό. Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω τη γεύση... :-D

Πάντως βγαίνουν σε μπανάνα και φράουλα (μάλιστα αυξάνεται λίγο, δεν ξέρω γιατί, το ποσοστό πρωτείνης) και έτσι η γεύση είναι ανεκτή και πίνονται.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

δεν καίγεται το αντικολλητικό; προτιμώ να τα πλένω από το να κάνω αυτή την πατέντα, φοβάμαι  :-D 
εγώ κάνω ομελέτα με αυγά σπανάκι και πατάτα (πατημένη) με κρεμμυδάκι και σκορδάκι θα δοκιμάσω την πατέντα. αν δεν ξαναγράψω, σημαίνει ότι θα έχω καεί. 

btw έκανα παραγγελία από mp εχθές στις 13.00 και σήμερα στις 11.00 έδειξε το δέμα Θεσ/κη
από ελληνικό μαγαζί να τα παρήγγειλα δεν θα έφταναν τόσο γρήγορα... 4.50€ το κιλό φυστικοβούτυρο πήρα (να το έφτιαχνα περισσότερο θα μου στοίχιζε)  

• Like 4
Δημοσ.

δεν καίγεται το αντικολλητικό; προτιμώ να τα πλένω από το να κάνω αυτή την πατέντα, φοβάμαι  :-D 

σε χαλασμένο τηγάνι who cares? αν και όχι δεν καίγεται αφού δεν καίγεται και το χαρτί  B)

btw έκανα παραγγελία από mp εχθές στις 13.00 και σήμερα στις 11.00 έδειξε το δέμα Θεσ/κη

από ελληνικό μαγαζί να τα παρήγγειλα δεν θα έφταναν τόσο γρήγορα... 4.50€ το κιλό φυστικοβούτυρο πήρα (να το έφτιαχνα περισσότερο θα μου στοίχιζε)  

εγώ έκανα παραγγελία απο ένα μαγαζί στην Καλαμάτα βιταμίνη c πέμπτη βράδυ (8+)  και μου ήρθε παρασκευή στις 10 το πρωί στην πόρτα μου και μένω έξω απο Πάτρα. Δεν ξέρω τι παίζει με τις μεταφορικές αλλα συνήθως και απο Αθήνα έκαναν κανα 2 εργάσιμες πάντα , ίσως άλλαξε κάτι στον τρόπο μεταφοράς/διανομής 

Δημοσ.

Χτες εκανα ανω σωμα, σημερα ειμαι λες και με πλακωσε καποιος στο ξυλο. Δεν εφαγα και καλα.

Αφου πηγα στην δουλεια, δεν ηταν κανεις και ξαπλωσα στο καναπε, με βρηκε η αφεντηκινα αλλα δεν με ειπε τιποτα, ημουν ηδη ξυπνιος, απλα φαινομουν οτι κοιμηθηκα

Εγω ειχα παραγγείλει ποδηλατο τεταρτη, παρασκευη το χα απο λαρισα

Δημοσ.

γενικά ωραία θα ήταν να λέτε τι τρώτε πριν μετά η κατά της διάρκειας της ημέρας (σε συνδυασμό με ώρες προπόνησης) , ώστε να ανταλλάξουμε καμιά ιδέα να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα του διατροφικού μας προγράμματος.

just an idea. :)

επίσης μετά από κάνα 2 βδομαδο επανένταξης ζόρικου προγράμματος στο ποδήλατο τα πόδια αρχισαν να ξανατουμπανιάζουν και με καλή γράμμωση γάμπες μοχοχοχοχο, βέβαια εκεί που με νοιάζει είναι οι τετρακέφαλοι να πεταχτούν αλλά φαντάζομαι έχει πολύ δουλεια ακόμα (μπορεί να είναι και το σωματότυπο βέβαια..

αυτά τα θεωρώ πολύ αρωστημένα πόδια γυμνασμένα.
  • Like 3
Δημοσ.

Βγήκαν οι αιματολογικές μου και έχω cpk κρεατινοφωσφοκινάση 703 iu/l

Ο μικροβιολόγος μου είπε να βάλω ένα φρένο για λίγο :(

Προφανώς παίζει ρόλο η προπόνηση των δύο τουλάχιστον τελευταίων ημερών που ήταν αρκετά έντονη. Θα μιλήσω και με τον γιατρό μου βέβαια.

Δημοσ.

Τι σημαινει αυτο και πως επηρεαζει η' επηρεαζεται απο την προπονηση ?

Επισης  an  ειναι κολητικο ?:P

Δημοσ.

Ο μικροβιολόγος μου είπε να βάλω ένα φρένο για λίγο :(

Προφανώς παίζει ρόλο η προπόνηση των δύο τουλάχιστον τελευταίων ημερών που ήταν αρκετά έντονη. Θα μιλήσω και με τον γιατρό μου βέβαια.

NAI

OI ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΟΡΜΑΛ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΤΟΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

τριήμερη παύση από σωματικές ασκήσεις και μετά μικροβιολογικές 

Δημοσ.

Ναι αλλά αν έκανα τριήμερη παύση δε θα έβγαιναν ορθά αποτελέσματα, διότι οι ρυθμοί μου συνήθως είναι αυτοί.

Φώτη κόφτο δούλεμα ρε :P

• Like 1
Δημοσ.

γενικά ωραία θα ήταν να λέτε τι τρώτε πριν μετά η κατά της διάρκειας της ημέρας (σε συνδυασμό με ώρες προπόνησης) , ώστε να ανταλλάξουμε καμιά ιδέα να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα του διατροφικού μας προγράμματος.

just an idea. :)

επίσης μετά από κάνα 2 βδομαδο επανένταξης ζόρικου προγράμματος στο ποδήλατο τα πόδια αρχισαν να ξανατουμπανιάζουν και με καλή γράμμωση γάμπες μοχοχοχοχο, βέβαια εκεί που με νοιάζει είναι οι τετρακέφαλοι να πεταχτούν αλλά φαντάζομαι έχει πολύ δουλεια ακόμα (μπορεί να είναι και το σωματότυπο βέβαια..

αυτά τα θεωρώ πολύ αρωστημένα πόδια γυμνασμένα.

Έλα, εδώ είσαι! Δώσε βάση στη φωτογραφία με τους τετρακέφαλους του τύπου. :mrgreen:

Δημοσ.

http://www.huffingtonpost.gr/2016/09/13/diethnes-ygeia-zahari-synomosia_n_11987092.html?1473749319&utm_source=Sport24&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget

τροφή για σκέψη ... 

Ναι αλλά αν έκανα τριήμερη παύση δε θα έβγαιναν ορθά αποτελέσματα, διότι οι ρυθμοί μου συνήθως είναι αυτοί.

Φώτη κόφτο δούλεμα ρε :P

άλλο σου λέω και άλλο μου λες 
οι φυσιολογικές τιμές των  αποτελέσμάτων ιατρικών εξετάσεων έχουν βγει βάσει των natural  
για να δεις κατά πόσο είσαι natural με βάσει αυτές πρέπει να κόψεις την άσκηση. 

ο δείκτης κινάσης κρεατινίνης είναι ο πρώτος που επηρεάζεται από τις έντονες κοπιώδεις ασκήσεις 
εξάλλου τι κάνεις με τις ασκήσεις ενδυνάμωσης, καταστρέφεις των μυικό ιστό και φτιάχνεις νέο μεγαλύτερο και δυναμικότερο 

πωπω με διαβάζω και με νιώθω σα να θέλω να δείρω ... επίσης έχω και διακυμάνσεις με το κλάμα (είμαι πιο ευαίσθητη και θέλω να κλαίω με το παραμικρό) ....τι κάνει η πείνα του low carb 

• Like 1
Δημοσ.

Το διάβασα κι εγω το άρθρο και σκέφτηκα να το ποστάρω αλλα τι μας λέει τελικά; Αυτό που ο κόσμος είχε τούμπανο, οτι η ζάχαρη παχαίνει.

Για μένα η κριτική ειναι άδικη και μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές.

Δημοσ.

Υπάρχει και ένα σοβαρό ντοκιμαντέρ, θα το ψάξω, που βγήκε πριν καιρό και περιέγραφε πως κατά ένα περίεργο τρόπο σχεδόν όλα τα επεξεργασμένα τρόφιμα έχουν ζάχαρη, ακόμα και αυτά που θεωρούνται υγιεινά (λέμε τώρα) πχ δημητριακά πρωινού.

Δήμητρα δίκιο έχεις, χαλάρωσε όμως :P κάνε μια επίσκεψη στο anti fitness

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...