TEOKOS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Η καλή διατροφή θέλει χρήμα. Περί τόνου ο λόγος με βαρέα μέταλλα ανάξια λόγου. Όσοι λεφτάδες προσέλθετε.. http://olea.skroutzstore.gr/p.Erythros-Tonos-Alonnisou-se-partheno-elaiolado-212gr-alelma.1330092.html?ref=bestprice.gr Για πιο προσγειωμένες τσέπες αυτόν τον θεωρώ νοστιμότερο από τον Rio Mare http://www.agora-zw.gr/products/8350-wwwagora-zwgr.aspx?ref=bestprice.gr EDIT: bonus ιστοσελίδα για αγορές (πιο ποιοτικών δεν γίνεται) Ανά τακτά χρονικά διαστήματα διάφορα προϊόντα Γεωπονικό πανεπ. Αθηνών http://tdd.aua.gr/announcements/announcements_nametablenum/96 Πάω για την φετούλα μου αύριο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Στο μεταξυ τον εχω διασχισει τον Μεκογκ σε ενα τμημα του απο Βιετναμ-καμποτζη κανα 10 ωρο με σκαφος .Επισης ημουν και σε καποιες παραποταμιες περιοχες του.Στα σημεια που προσεγγιζει τον αστικο ιστο δεν θες να ξερεις ομως τι πετανε μεσα... Εννοειται πως απο διπλα ψαρευουν . Τζον ραμπο εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Τζον ραμπο εσύ; ΝΑΙ 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ειναι καθαρό ψάρι γι αυτό και το πουλάνε σχεδόν τσάμπα! Αν έχετε την δυνατότητα δώστε λιγα παραπάνω και πάρτε η γλώσσα η πέρκα η βακαλάο φιλέτο , αν οχι φάτε το αλλα μην έχετε ψευδαισθήσεις, όσο και να γκουγκλαρετε τις λιμνοθάλασσες του βιετναμ το παγκασιους παγκασιους θα μείνει, ένα απο τα χειρότερα ψάρια δηλαδη . Δώσε καμιά πηγή, για πληροφορίες και ενημέρωση...με την κατάλληλη στοιχειοθέτηση η γνώμη μπορει να γίνει δεκτή, αλλιώς είναι αυθαίρετη...τάδε έφη Ζαρατούστρας... Εσύ πού το πληροφορήθηκες λοιπόν ότι είναι από τα χειρότερα ψάρια και το υιοθέτησες ως πεποίθηση; Αν δεν υπάρχουν αξιόπιστες πληροφορίες στον ιστό πού θα τις βρούμε; Αν έχεις πηγές, είναι και αναζητήσιμες...αν δεν είναι αναζητήσιμες κι ευρέσιμες ποια η προέλευσή τους και πώς θα κριθεί η αξιοπιστία τους; Εγώ παρέθεσα παραπάνω ντοκυμαντέρ της γαλλικής τηλεόρασης που διερευνούσε ακριβώς αυτό....υποστηρίζει τις σχετικές απόψεις ή όχι; Κατά τ' άλλα δεκτό ότι μπορεί να υπάρχουν πολύ καλύτερα ψάρια...πάντα όμως κάποιος πρέπει να κοιτάζει τη προέλευση του ψαριού... ...όπως και στον τόνο, υπάρχουν ποικιλίες και θαλάσσιες περιοχές με υψηλή μόλυνση...οι γενικεύσεις έχουν περιορισμένη χρησιμότητα χωρίς την απαραίτητη εξειδίκευση. Στο μεταξυ τον εχω διασχισει τον Μεκογκ σε ενα τμημα του απο Βιετναμ-καμποτζη κανα 10 ωρο με σκαφος .Επισης ημουν και σε καποιες παραποταμιες περιοχες του.Στα σημεια που προσεγγιζει τον αστικο ιστο δεν θες να ξερεις ομως τι πετανε μεσα... Εννοειται πως απο διπλα ψαρευουν . Τα ψάρια των εξαγωγών προέρχονται από ιχθυοκαλλιέργειες, δεν παράγεται τέτοιος όγκος για τις παγκόσμιες αγορές από αυτούς που ψαρεύουν με καλάμι ή μικρά δίχτυα. Εδώ υπάρχουν άλλοι που ψαρεύουν στην όχθη του Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη και σ' άλλες πολύ χειρότερες περιοχές...θα το λάβουμε αυτό ως κριτήριο για τους ελέγχους και τη ποιότητα των ψαριών γενικά από τη περιοχή; Στους ποταμούς μπορεί να υπάρχει μόλυνση σε συγκεκριμένα μήκη...όπως είπες δίπλα σε μεγάλα αστικά κέντρα...πιο πάνω ο ποταμός μπορεί να είναι καθαρός ή επαρκώς καθαρός ή οι ιχθυοκαλλιέργειες να είναι περισσότερο προστατευμένες από τις γενικότερες ή τις εποχικές συνθήκες που μπορεί να επικρατούν στον ποταμό και στο συγκεκριμένο μήκος του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε συ -vgiozo στο διαδύκτιο βρωμάει από άρθρα σαν αυτό http://ontherecord.gr/2016/03/pangkasious-mia-diatrofiki-vomva-sto-piato-mas/ Και όπου υπάρχει καπνός κάπου εκεί υπάρχει και φωτιά Εκτός αν υπάρχει κάποια διεθνής συνωμοσία δυσφήμισης του παγκάσιους ξέρω γω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε συ -vgiozo στο διαδύκτιο βρωμάει από άρθρα σαν αυτό http://ontherecord.gr/2016/03/pangkasious-mia-diatrofiki-vomva-sto-piato-mas/ Και όπου υπάρχει καπνός κάπου εκεί υπάρχει και φωτιά Εκτός αν υπάρχει κάποια διεθνής συνωμοσία δυσφήμισης του παγκάσιους ξέρω γω... επίσης μια απο τις πολλές εικόνες με ένα googlάρισμα νόμιζα πως ήταν κάποιου είδους βόθρος(παλαιού τύπου αποχέτευση) οταν το πρωτοείδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 3.53E παίρνω τν safcol και 5.01Ε έχει τν Rio mare (δεν βγαίνω καρντιά μου) ps. έως τώρα έπαιρνα του ΑΒ τον τόνο, 4.73Ε (πολύ καλός) Εγώ ψωνίζω τόνο marata , 15 ευρώ τα 1000-1300γρ νομίζω από το σκλαβενίτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε συ -vgiozo στο διαδύκτιο βρωμάει από άρθρα σαν αυτό http://ontherecord.gr/2016/03/pangkasious-mia-diatrofiki-vomva-sto-piato-mas/ Και όπου υπάρχει καπνός κάπου εκεί υπάρχει και φωτιά Εκτός αν υπάρχει κάποια διεθνής συνωμοσία δυσφήμισης του παγκάσιους ξέρω γω... Καλά, αυτό δεν ειναι επιχείρημα. (κάνω το συνήγορο του διαβολου). Πολλά σάιτ απλώς αναπαράγουν άκριτα κάποια είδηση (μερικά μάλιστα σκέτη αντιγραφή-επικόλληση κάνουν) απλά για να γράψουν κάτι, δεν κάνουν έρευνα. Επιπλέον, για όλες τις τροφές κάτι στραβό λένε. Τα φρουτα-λαχανικά ειναι γεμάτα φυτοφάρμακα, το κρέας αντιβιωσεις και ορμόνες, τα ψαρια δηλητηριασμένα, κοκ. Αδιέξοδο. Για μένα μόνη λύση ειναι το μέτρο Άριστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Πρωινο ενα πρασινο μηλο στις 8¨30 10¨30 θα παιξει 7 ασπραδια και 150 γρ ρυζι καστανο αυτο Και ασε το μαου να τρωει σαλατες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο που τρωτε τοσα ασπραδια και πρωι πρωι, το ξερω οτι "ειναι καλο" αλλα μου φαινεται ανυποφορο και μονο που το διαβαζω εμμετος μου ρχεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο που τρωτε τοσα ασπραδια και πρωι πρωι, το ξερω οτι "ειναι καλο" αλλα μου φαινεται ανυποφορο και μονο που το διαβαζω εμμετος μου ρχεται Ρε τηγανητα ειναι στο αντικολητικο χωρις λαδι . Τι να κανουμε δεν κανεις βυζακι αλλιως θελει και τετοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Έπρεπε να τα πίνεις κατευθείαν απ'το μπουκάλι. Εκτός από John Rambo που γράφτηκε πιο πάνω, θα ήσουν και Rocky. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 εντομεταξύ επειδή βαριέμαι να πλένω τηγάνια αλλα κυρίως επειδή τα έχω κάψει κ μου έχει μείνει ένα καλό , βρήκα ένα τρόπο να ψήσεις αυγά ολόκληρα ή ασπράδια χωρίς ίχνος λαδιού και βγαίνουν γαμάτα χρησιμοποιώντας χαρτί ψησίματος σε τηγάνι που έχει αχρηστευτεί σαν αντικολλητικό12 , το διπλώνεις και το γυρίζεις , δεν θέλει καν σπάτουλες , δεν λερώνεις τίποτα 3κανονικά δεν σκάνε καν απο πάνω αλλα μου έπεσε το κινητό μέσα στο τηγάνι την ώρα που προσπαθούσα να βγάλω φωτογραφία τα μαγείρεψα χωρίς να λερώσω τίποτα , μετά τα έβαλα μέσα σε μια τορτίγια ολικής με τα υπόλοιπα και μπήκε τοστιέρα , εύκολα κ ωραία πόσο βαριέμαι να πλένω 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 εντομεταξύ επειδή βαριέμαι να πλένω τηγάνια αλλα κυρίως επειδή τα έχω κάψει κ μου έχει μείνει ένα καλό , βρήκα ένα τρόπο να ψήσεις αυγά ολόκληρα ή ασπράδια χωρίς ίχνος λαδιού και βγαίνουν γαμάτα χρησιμοποιώντας χαρτί ψησίματος σε τηγάνι που έχει αχρηστευτεί σαν αντικολλητικό 1 1α.jpg 2 , το διπλώνεις και το γυρίζεις , δεν θέλει καν σπάτουλες , δεν λερώνεις τίποτα 2α.jpg 3 3α.jpg κανονικά δεν σκάνε καν απο πάνω αλλα μου έπεσε το κινητό μέσα στο τηγάνι την ώρα που προσπαθούσα να βγάλω φωτογραφία τα μαγείρεψα χωρίς να λερώσω τίποτα , μετά τα έβαλα μέσα σε μια τορτίγια ολικής με τα υπόλοιπα και μπήκε τοστιέρα , εύκολα κ ωραία πόσο βαριέμαι να πλένω Καταρχην μπραβο επιτελους εβαλες καθαρες φωτο . Πολυ καλη λυση αυτη οντως και γλιτωνεις πολυ χρονο ,προσωπικα δεν τα πλενω εγω οποτε δεν με νοιαζει ουτε καν τα φτιαχνω . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Καταρχην μπραβο επιτελους εβαλες καθαρες φωτο . Πολυ καλη λυση αυτη οντως και γλιτωνεις πολυ χρονο ,προσωπικα δεν τα πλενω εγω οποτε δεν με νοιαζει ουτε καν τα φτιαχνω . πες το στη μάνα , μπαίνει μέσα της προάλλες που με είχαν πιάσει οι μαγειρικές μου ανησυχίες (με πιάνουν μια φορά στο 2μηνο) "ΠΑΛΙ ΠΟΥΤ@Ν@ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ @!!!@!@!@!@!@" χαχαχααχαχαχχαχαα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις