Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ειναι καθαρό ψάρι γι αυτό και η τιμη του ειναι  σχεδόν τσάμπα!

Αν έχετε την δυνατότητα δώστε λιγα παραπάνω και  πάρτε η γλώσσα η πέρκα η βακαλάο φιλέτο , αν οχι φάτε το αλλα μην έχετε ψευδαισθήσεις, όσο και να γκουγκλαρετε τις λιμνοθάλασσες του βιετναμ το παγκασιους παγκασιους θα μείνει,

ένα απο τα χειρότερα ψάρια δηλαδη . 

Στο μεταξυ τον εχω διασχισει τον Μεκογκ σε ενα τμημα του απο Βιετναμ-καμποτζη  κανα 10 ωρο με σκαφος .Επισης ημουν και σε καποιες παραποταμιες περιοχες του.Στα σημεια που προσεγγιζει τον αστικο ιστο δεν θες να ξερεις ομως τι  πετανε μεσα...

Εννοειται πως απο διπλα ψαρευουν .

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

εγώ τρώω τόνο safcol από αυστραλία (ο τόνος μαζεύεται από την ΤαΥλάνδη) - θα πεθάνω; Εβδομαδιαίως καταναλώνω 3Χ90γρμ=270γρμ, πεθαίνω;;;

Mπορει εκει στην Ταϊλάνδη που τον ψαρεύουν να πλένουν τα βρακιά τους τίποτα ντόπιες ανήλικες πόρνες και να κολλήσεις ειτζ ποιος ξέρει ? :)

• Like 4

εγώ τρώω τόνο safcol από αυστραλία (ο τόνος μαζεύεται από την ΤαΥλάνδη) - θα πεθάνω; Εβδομαδιαίως καταναλώνω 3Χ90γρμ=270γρμ, πεθαίνω;;;

τονο mono rio mare  εγγυηση .

• Like 4

τονο mono rio mare  εγγυηση .

3.53E παίρνω τν safcol και 5.01Ε έχει τν Rio mare (δεν βγαίνω καρντιά μου)

ps. έως τώρα έπαιρνα του ΑΒ τον τόνο, 4.73Ε (πολύ καλός) 

• Like 1

Καλά βραχυπρόθεσμα σίγουρα τπτ.Και 1 κιλό να έτρωγες που λέει ο λόγος.Το θέμα είναι τι συμβαίνει μακροπρόθεσμα μιας και  οι περισσότερες έρευνες δεν έχουν έχουν μεγάλο χρονολογικό εύρος.Αν και πάλι 270 γρ δεν είναι απαγορευτικά κατ 'εμε.

Τα είχαμε πει και παλιά.

Καλά βραχυπρόθεσμα σίγουρα τπτ.Και 1 κιλό να έτρωγες που λέει ο λόγος.Το θέμα είναι τι συμβαίνει μακροπρόθεσμα μιας και  οι περισσότερες έρευνες δεν έχουν έχουν μεγάλο χρονολογικό εύρος.Αν και πάλι 270 γρ δεν είναι απαγορευτικά κατ 'εμε.

Τα είχαμε πει και παλιά.

άρα δεν πεθαίνω, ακόμα ! 

• Like 3

rio mare +1. Ο καλυτερος τονος είναι. Εχει δικιο σε αυτό ο Fotis13.

Δυστυχως η διατροφή κοστιζει. Και το ξέρω γιατι την κάνουμε χρονια. Μονο τα βιολογικά προϊοντα είναι

κατά πολύ ακριβοτερα από τα υπολοιπα. Μονο βιολογικά λαχανικά ψωνιζουμε σπιτι συνηθως.

Για αυτό και όπως σου εκανε εντυπωση Μάους ότι φάβα δεν θα έτρωγες μια βδομάδα να έμενες νηστικος... εγω λιγες ωρες να πεινάω μονο κατεβάζω ανετα 2 πιάτα νεροβραστη φάβα με λαδάκι και σαλατα διπλα και νιωθω και ευχαριστημένος! Και λιγη φέτα βεβαια. Ετσι έχω μαθει από μικρος.

Ειδα κάτι παιδάκια τις προάλλες με τους λουκουμάδες στο χέρι και απορησα. Η μαμα δεν μπορουσε να φτιάξει από βραδυς κάποιο πιτάκι με ταχινι και μέλι μέσα? είναι αναγκη να ταϊζουν τα παιδια πανω στην αναπτυξη αυτά τα σκουπίδια? αμα πεινάει θα το φάει και μετα θα το θέλει κιολας θα το συνηθισει.

ΥΓ Έχω πάρει ταχινι βιο-αγρος 8 ευρώ. 800γρ.

Άσχετο αλλά αυτά με τα ψάρια δεν τα λέγαμε κάνα μήνα πριν?

Αν βγάλεις,αυτά που έχουν χιλιο-ειπωθεί και τα offtopic δεν παίζει να βγάζει 600-700 σελίδες το topic.

Αντιλαμβάνεσαι (μάλλον όχι) ότι πέρα από τους τακτικούς θαμώνες υπάρχουν κι άλλοι που δεν μπαίνουν τόσο συχνά. Άλλο πράμα να έχει ειπωθεί κάτι 1 σελίδα πριν κι άλλο 1 μήνα πριν.

Φώτη, η πρόταση των παστών πάει σ' αυτούς που θα φάνε για μεσημεριανό όσπρια, όχι 3 χοιρινές :-D

Στο γυμναστήριο μου είπε αφού θα πηγαίνω 4 φορές την εβδομάδα να κάνω

στηθος και μπροστά μερος ωμων- πλάτη και πισω μερος - ποδια -χερια

ή

στήθος-πλάτη -ποδια -χερια και ώμους.

Να κάνω κάποιο από τα 2 με τις ασκήσεις που θα μου πει ή να ψάξω από νετ για κατι αλλο?

Αντιλαμβάνεσαι (μάλλον όχι) ότι πέρα από τους τακτικούς θαμώνες υπάρχουν κι άλλοι που δεν μπαίνουν τόσο συχνά. Άλλο πράμα να έχει ειπωθεί κάτι 1 σελίδα πριν κι άλλο 1 μήνα πριν.

Θα μπορούσαν να γίνουν κάποια πράγματα sticky.

Μπαίνω στο συγκεκριμένο thread πλέον 1 φορά την εβδομάδα και αν.

Loops of the loops.

@Δημητρα, για τονο κοιτα αν αν μπορεις στο makro aka The mart πλεον.

Δε θυμαμαι ποσο εκανε το κιλο/δικιλο και ποια ηταν η προελευση του επειδη τελευταια φορα ειχα παρει τον Απριλιο αλλα θυμαμαι πως αξιζε σε αποψη vfm και ηταν γευστικοτατος.

3.53E παίρνω τν safcol και 5.01Ε έχει τν Rio mare (δεν βγαίνω καρντιά μου)

ps. έως τώρα έπαιρνα του ΑΒ τον τόνο, 4.73Ε (πολύ καλός) 

Ναι και toy ΑΒ απο εκει ψωνιζω και εγω  ειναι καλη εναλλακτικη αν και θεωρω πως ειναι μικρη η διαφορα με τον rιο  .

Φώτη, η πρόταση των παστών πάει σ' αυτούς που θα φάνε για μεσημεριανό όσπρια, όχι 3 χοιρινές :-D

Δεκτο ,αδερφε.

• Like 1

ρεβολβερ, αυτό πες το στο παιδί απο πάνω που ρωτά για ασκήσεις. Πες του πώς όλα αυτά τα έχουμε ξαναπεί, να ψάξει σε παλιότερα μηνύματα.

Δε νομίζω πώς θα μπορούσαν να είναι στικυ, δεν είναι το φόρουμ του bb εδώ, δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία της σελίδας.

George, τι εμπειρία έχεις από γυμναστική; Αν είσαι σχετικά νέος, μην κάνεις μεμονωμές ομάδες, αυτά τα σπλιτ είναι για προχωρημένους. καλύτερα συνδύασε, π.χ. στήθος-ώμοι, πλάτη-χέρια, πόδια, και ξανά από την αρχή. Αφού πας 4 μέρες θα συνεχίζεις την επόμενη βδομάδα από κει που έμεινες.

Μαικ, στο mart ο τόνος κάνει 1,5€ τα 160γρ. Έχει πολύ καλές τιμές πάντως.

@Δημητρα, για τονο κοιτα αν αν μπορεις στο makro aka The mart πλεον.

Δε θυμαμαι ποσο εκανε το κιλο/δικιλο και ποια ηταν η προελευση του επειδη τελευταια φορα ειχα παρει τον Απριλιο αλλα θυμαμαι πως αξιζε σε αποψη vfm και ηταν γευστικοτατος.

ΔΕΝ μπορώ :(  ... περιμένω να αποκτήσουμε Σκλαβενίτη στη περιοχή μας ... 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...