Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Spect, Ddevil, κάποιο λάθος κάνετε και οι 2. Εμένα το myfitnesspal μου βγάζει σχεδόν 20 χιλιάδες θερμίδες. 

Tf3r9vv.png

Πω ρε φίλε, καίει η ζούμπα :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

γιατι πχ το να αγορασεις απο MP 1kg κανει  περι τα 6€ δοκιμασε να κανεις την ιδια ποσοσητα μονος σου :P

Μπορεις να βρεις πολυ καλα φυστικια με 4€ το κιλο περιπου. Βαζεις λιγο μελι, ελαχιστο αλατι, προαιρετικα λιγο ελαιολαδο και εισαι ετοιμος. Χοντρικα κοστιζει λιγο παραπανω απο 5€, απο ποιοτητα μαλλον καλυτερο επισης.

Και τι μια ακομα  αμερικανια το φυστικοβουτυρο λες εσυ μωρε αφου δικο τους ειναι ...

Αν και προυπαρχει των ΗΠΑ, και κατοχυρωθηκε πρωτα στο Κεμπεκ, και παλι, ειναι πολυ νοστιμο -και υπο συνθηκες- πολυ υγιεινο. Και πλεον βρισκεται ευκολα απο Ελληνικες επιχειρησεις σε καλες τιμες.

• Moderators

@ getta

εγω παντα κανω με φυστικια αραπικα. Αλλα το 1 κιλο φυστικια δεν σου βγαζει 1 κιλο φυστικοβουτυρο νομιζω. 

Οσο ειμαι κερκυρα φτιαχνω γιατι εχω τα απραιατητα εργαλεια εδω δεν εχω ουτε φουρνο :P

Ξαναλεω το αμερικανια που ειπα ηταν γιατι κανουν ακομη και τα υγιεινα φαγητα ανθυγιεινα οχι για την προελευση

Spect, 4,15 αγόρασα τα φιστίκια. Δεν έχω υπολογίσει ποσο θα χρειαστώ για 1 κιλό φυστικοβουτυρο αλλα σίγουρα βγαίνει πιο λίγο απο τα 6 που το πουλάνε.

Εδώ θα βρείτε πως θα φαληρίσουν οι διατροφολόγοι, εφόσον γίνετε ο διατροφολόγος του εαυτού σας.

• Like 1

Εδώ θα βρείτε πως θα φαληρίσουν οι διατροφολόγοι, εφόσον γίνετε ο διατροφολόγος του εαυτού σας.

Τι παραπάνω έχει από το myfitnesspal?Ρωτάω γιατί το χρησιμοποίησα και μου φαίνεται χειρότερο μιας και έχει πολύ μικρότερο database στα φαγητά.

Τι παραπάνω έχει από το myfitnesspal?Ρωτάω γιατί το χρησιμοποίησα και μου φαίνεται χειρότερο μιας και έχει πολύ μικρότερο database στα φαγητά.

και γω myfitnesspal χρησιμοποιώ και έχω βρει την χαρά μου ... 

να ήταν τόσο εύκολα και οι σωστοί υπολογισμοί των θερμιδικών ελλειμμάτων στο σώμα μου καλά θα ήταν 

@ getta

εγω παντα κανω με φυστικια αραπικα. Αλλα το 1 κιλο φυστικια δεν σου βγαζει 1 κιλο φυστικοβουτυρο νομιζω. 

Οσο ειμαι κερκυρα φτιαχνω γιατι εχω τα απραιατητα εργαλεια εδω δεν εχω ουτε φουρνο :P

Ξαναλεω το αμερικανια που ειπα ηταν γιατι κανουν ακομη και τα υγιεινα φαγητα ανθυγιεινα οχι για την προελευση

Τα ψημενα εχουν λιγοτερα υγρα, αρα και μικροτερο βαρος, οπως επισης πολλα εμπορικα φυστικοβουτυρα εχουν διαφορα προσθετα για να αυξανουν το βαρος τους. Με λιγο ψαξιμο μπορεις να βρεις με 3€ το κιλο φυστικια απο βιολογικους παραγωγους παντως.

Η MP πως πως στο καλο προσθετει επιπλεον πρωτεινη; Ειναι ειδικη ποικιλια η προσθετει καποια επιπλεον ουσια πχ;

@Μαργαρίτα πολύ γκουρμέ πιάτο, αλλά όπως συνηθίζεται σε αυτά η ποσότητα είναι για ορεκτικό

Προσωπικά προτιμω το ταχίνι πολύ περισσότερο από το φυστικοβούτυρο, δεν χρειάζεται και καθόλου πρόσθετα όταν είναι σκέτο (και φαίνεται αυτό στις συσκευασίες), ούτε αλάτι ούτε τίποτα.

Για όσους είναι Θεσσαλονίκη, ο Βασίλαγας - 3Β Markets έχει μια συσκευασία του 1κιλού γύρω στα 6-6,5€....δεν θυμάμαι το όνομα της μάρκας (περιμένω να τελειώσει αυτό που έχω τώρα πριν ξαναπάρω), αλλά νομίζω είναι τοπικό της Θεσσαλονίκης.

Ναι χρειάζεται σίγουρα τα 120 (για εμένα είναι σχετικά λίγα αλλά είναι οκ για κάποιον που ξεκινάει). Όταν περάσει ο πρώτος χρόνος θα πρέπει να ανεβάσεις κοντά 160 (και παραπάνω) αν θες να δεις καλύτερα αποτελέσματα.

Ναι τα χρειάζεται κάθε μερα. Τις μέρες ξεκούρασης χτιζεται μυϊκή μαζα κανονικά. Ή πρωτεινη είναι η πρώτη ύλη για χτισιμο μυϊκής μάζας.

Αν θες να διαφοροποιήσεις την διατροφή σου ημέρες προπόνησης και ξεκούρασης (δεν είναι κακό) θα το κάνεις βάση υδατάνθρακα και θερμίδων όχι πρωτεεινης. Τις μέρες που γυμνάζεσαι χρειάζεται λίγο παραπάνω ενεργεία από τις μέρες που κάθεσαι (αυτονόητο).

Οπότε λίγο παραπάνω υδατάνθρακες τις μέρες της προπόνησης, με σταθερή τη πρωτεΐνη (εφόσον καλύπτεται το ποσοστό) ;

Τις τελευταίες δύο μέρες τρώω εναλλάξ δύο πιάτα στα κύρια γεύματα

1) 200γρ φιλέτο ψαριού πανγκάσιους + 1 φλυτζάνι φαγόπυρο (μαγειρεμένο στο ζωμό του ψαριού) + λάχανο με καρότο + 2 μεγάλες κ.σ. γιαούρτι (100γρ υπολογίζω - μισό κεσεδάκι) + 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο

2) Φακές + σέλινο + καρότο (κρεμμύδια και σκόρδο ασφαλώς) + την παραπάνω σαλάτα.

Αντί για ψωμί τρώω πάντα δύο φρυγανιές σταρένιες ή ολικής με κάθε γεύμα (το ψωμί βγαίνει πολύ ακριβό στο μήνα ανάθεμά το)

+ φρούτο (αχλάδι ή πορτοκάλι ή μπανάνα ή μια φέτα καρπούζι) στο ενδιάμεσο.

Επειδή με το 1 scoop Whey Isolate + 1 scoop Micellar Casein μου φαίνεται ότι θα τελειώσουν πολύ γρήγορα οι συσκευασίες, χθες για πρώτη φορά απ' όταν τις άρχισα δοκίμασα να τις χωρίσω ανά μέρες,

- την Whey Isolate τη μέρα της προπόνησης (πριν ή μετά, για γρήγορη απορρόφηση)

- τη Casein - που απορροφάται πιο αργά - τη μέρα της ξεκούρασης για αποκατάσταση (την έπαιρνα πριν το βράδυ, τώρα αν τις χωρίσω σε μέρες οποιαδήποτε ώρα της ημέρας μπορεί να μην έχει τόσο διαφορά, είτε πρωί είτε μεσημέρι/απόγευμα)

Χμ, έξτρα πρωτεΐνη ε; Θα δοκιμάσω την επόμενη φορά.

yep, είναι καλό του mp , το είχα φάει σχετικά γρήγορα (50γρ με το πρωινό, το χτύπαγα με whey choco και έμπαινε πάνω απ το πρωινό δηλαδή) όταν μου το έστειλαν δωρεάν , του kg πρέπει να ήταν γιατι δεν κράτησε μήνα  :lol: 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...