Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Εγω όταν ειχα υπολογισει τις θερμιδες με εβγαζε ότι με γυμναστικη πρεπει να καταναλωνω 4000 πάντωςι.

Aπο myfitnesspal που εχω λογαριασμο και εβαλα ότι είμαι 84.5 κιλά 1.80 υψος και θέλω να πάω στα 81.5 χάνοντας 0.5 κιλο την εβδομάδα με 4 φορές την εβδομάδα γυμναστική διάρκειας 45 λεπτών οι θερμιδες που μου έβγαλε ότι πρεπει να κουμπώνω είναι 2400.

Πρωτα ειχαμε το 1000αρι στο 3 που ηταν 3.45 (ακομη κανεις δεν ξερει αν ειναι legit), τωρα πηγαμε απο τις 4000 σε ενα ποστ απο τις 2400 (οσο δηλαδη τρωει μια γυναικα). Αντε και την αλλη βδομαδα Iron Man  στην Ανταρκτικη με βαθρο σου ευχομαι

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

περι τοτταλ 2%

gr_nutrition_plain_total_2_200g.jpg

για περισσοτερα στο σουπερ μαρκετ :P

Το πουστικο το τοτάλ είναι το πιο κουμπωμένο από όλα τα γιαούρτια και εμενα μου έκανε εντυπωση το ξανακοιταζα. Με ένα κεσέ εχεις πάρει 20γρ. με 150 θερμιδες αν το φάς σκέτο τελειως.

Πρωτα ειχαμε το 1000αρι στο 3 που ηταν 3.45 (ακομη κανεις δεν ξερει αν ειναι legit), τωρα πηγαμε απο τις 4000 σε ενα ποστ απο τις 2400 (οσο δηλαδη τρωει μια γυναικα). Αντε και την αλλη βδομαδα Iron Man  στην Ανταρκτικη με βαθρο σου ευχομαι

Τι μου μπλεκες τα 1000αρια τωρα ρε φιλε? πωωω πάλι τα ιδια θες να ξαναπούμε?! εγω σου λεω βάλε στο φιτνεσ παλ ότι θές να πάρεις μυϊκα κιλά και έχεις τοσες προπονήσεις για την εβδομάδα να δεις ποσες θερμιδες θα σου βγάλει. Στανταρ θα πλησιάσεις τις 4Κ το λιγοτερο. Ειδικα αμα βαλεις 2-3 ωρες καθαρη προπονηση την ημερα όχι με τα διαλειματα μαζι.

Φυσικα και είναι legit στo ALCATEL PIXI 3 με ΑΝΔΡΟΙΔ 4.4.2 για να βγαλει φωτο θέλει ταυτοχρονο πάτημα κουμπιού ανοιγματος και ηχου που είναι στα πλαγια του. Η γκρι μπαρα εμφανίζεται όταν πατάς τον ήχο προφανως την πρωτη φορά δεν έπιασε(το ταυτοχρονο και πατηθηκε μονο ο ήχος) και με την δευτερη που πατηθηκαν και τα 2  δεν προλαβε να φυγει η εμφανιση της γκρι μπάρας οποτε έμεινε πάνω στο Duration του endomondo που βγηκε εκεινη την στιγμη σαν στιγμιότυπο οθονης. Θες και 1000 ευρώ στοίχημα για τις θερμιδες να βάλουμε πρωτα στοίχημα σε αυτό να τα χάσεις? πανε στο Γερμανο ή σε οποιο άλλο μαγαζι και ρωτα. Android 4.4.2.  Το PIXI 3 είναι το κινητο.Σ

ΥΓ Είναι η τελευταια φορά που το εξηγω μετα θα το θεωρήσω ότι το κάνεις επίτηδες και εισαι εχθρικα προκατειλλημένος σε αυτά που γράφω ακομα και αν κάποια είναι σωστά. :devil:  500 φορές το εξηγησα.

https://www.google.gr/search?

site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=641&q=pixi+3&oq=pixi+&gs_l=img.1.3.0l6j0i10k1j0l3.1027.1135.0.3367.5.2.0.0.0.0.293.293.2-1.1.0....0...1ac.1.64.img..4.1.280.kSSHikT7bUk

• Moderators

Ειναι τοςο απλό να κανει κάποιος το δικό του φυστικοβουτυρο, αναρωτιέμαι γιατί πάτε κι αγοράζετε έτοιμα. Κι ειναι και πιο φτηνό!

γιατι πχ το να αγορασεις απο MP 1kg κανει  περι τα 6€ δοκιμασε να κανεις την ιδια ποσοσητα μονος σου :P 

@devil απλα ανεφερα αλλη μια παπατζα που ειχες πει οπως τωρα. Το πρωι ελεγες οτι ετρωγες 4Κ θερμιδες και τωρα ειπες 2.4Κ (με προπονηση παντα). 

ΥΓ: αν θες να σαι κομπλε για το endomondo απλα ποσταρεις το λινκ απο τη σελιδα και τελειωσες ουτε να δικαιολογηθεις για την μπαρα ουτε τιποτα. Κανεις log in στο www.endomondo.com βρισκεις την προπονηση την κανεις Public βαζεις το λινκ και τελος. Απλα γρηγορα. ΑΛλα δεν ενδιαφερει κανεναν ετσι και αλλιως

• Like 2

γιατι πχ το να αγορασεις απο MP 1kg κανει  περι τα 6€ δοκιμασε να κανεις την ιδια ποσοσητα μονος σου :P

To mp που λετε τι ειναι ρε σεις ?Και τι μια ακομα  αμερικανια το φυστικοβουτυρο λες εσυ μωρε αφου δικο τους ειναι ...

• Moderators

My Protein Φωτη

Ναι ρε το ξερω οτι ειναι δικο τους αλλα οι αμερικανοι βαζουν στα παντα ζαχαρη και οτι αλλη μαλακια μπορουν μεσα! Εδω το κραταμε λιγο πιο φυσικο :P

@devil απλα ανεφερα αλλη μια παπατζα που ειχες πει οπως τωρα. Το πρωι ελεγες οτι ετρωγες 4Κ θερμιδες και τωρα ειπες 2.4Κ (με προπονηση παντα). 

ΥΓ: αν θες να σαι κομπλε για το endomondo απλα ποσταρεις το λινκ απο τη σελιδα και τελειωσες ουτε να δικαιολογηθεις για την μπαρα ουτε τιποτα. Κανεις log in στο www.endomondo.com βρισκεις την προπονηση την κανεις Public βαζεις το λινκ και τελος. Απλα γρηγορα. ΑΛλα δεν ενδιαφερει κανεναν ετσι και αλλιως

Φιλε βιάζεσαι και εισαι και πολύ ισχυρογνώμων. ΕΙΠΑ για 4Κ όταν δεν ενδιαφερομουν να χάσω κιλα όταν όμως ενδιαφέρεσαι είναι λιγοτερες οι θερμιδες προφανως εισαι σε φάση διαιτας. Αυτό δεν το προσεξες γιατι όπως ειπα μαλλον εισαι αρνητικα προκατειλλημένος και σε ενδιαφέρει να ριξεις λάσπη και όχι να κάνεις συζητηση.Οποτε ψάχνεις σημεια για να μου την πεις. Είναι αστειο το ολο σκηνικο. Γιατι δεν θα τα καταφέρεις οσο και να προσπαθήσεις  :cry:

Όχι δεν έχω να βάλω ετσι όπως το λες εσυ γιατι είναι σαν να παραδέχομαι ότι η μέτρηση η αρχικη δεν ηταν αυθεντικη (που ηταν) το ότι δεν την δέχεσαι είναι δικο σου πρόβλημα και όχι δικο μου. Τα αλλα τα παιδια όπως ο Κινγκ μια χαρα το δέχτηκαν τοτε. Εξηγησα τοτε τα λογικά και το κατάλαβαν. Τωρα αν εσυ νομιζεις ότι το έτρεξα πάνω σε πατινι ή με δρομέα φιλο παλι δικο σου πρόβλημα ήταν.Το ιδιο μπορω να σκεφτώ και εγω για σενα.

Δεν ενδιαφερει κανενα αλλα εσυ επανέφερες αυτό το θεμα για να μου την πεις. Αν δεν ενδιαφέρει και δεν πιστευεις απλα δεν το αναφέρεις και ειμαστε μια χαρά. B)

ΥΓ Δεν δικαιολογούμαι για την μπάρα ... απλα απαντώ σε συκοφαντιες για να υποστηριξω τον εαυτο μου όταν κάποιος κατηγορει ότι είμαι ψευτης και βεβαια δεν το λέει ουτε φιλικά ουτε στην πλάκα.

Όχι δεν έχω να βάλω ετσι όπως το λες εσυ γιατι είναι σαν να παραδέχομαι ότι η μέτρηση η αρχικη δεν ηταν αυθεντικη (που ηταν) το ότι δεν την δέχεσαι είναι δικο σου πρόβλημα και όχι δικο μου. 

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα ΘΕΟΣ

Φωτη φιλε μου καλη η μπριζολα αλλα πολυ σκετη

Δες πως τρωνε οι ανθρωποι το μοσχαρακι τα μεσημερια

IMG_2682.jpg

Εισαι πολυ μπροστα και  ξερεις να τρως,αλλου μου τα χαλας αχχαχαχα .

Δεν εχω αλλο  λαικ να κανω !

• Like 1

Σκορπάτε  τα λαικ σας αβέρτα απο δω και απο κει για να είστε αρεστοί σε ολους σαν τον zio και εσείς παλιό τεντιμπόηδες

:-D  :-)  

Μαργαρίτα μας πήδηξες  .. τέλος !

• Like 2

mau δε θυμαμαι απο που ηταν η μωβ πατατα και το μανιταρι με τη παρμεζανα, αλλα ρε φιλε ηταν υπεροχα... καλα για το μοσχαρακι , ροζ απο μεσα , οπως μου αρεσει τι να πω.... Πρυτανειον all time classic!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...