Vapir Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Nic κανένα άκρο δεν χρειάζεται, το να είσαι με μια ζυγαριά παραμάσχαλα και τάπερ είναι το καλύτερο αλλά επίσης είναι για επαγγελματίες η και αυτούς που έχουν κάνει το bodybuilding την ζωή τους. Από την άλλη το να διαβάσεις μια φορά στη ζωή σου 10 ετικέτες και τα nutrition data για 10 τροφές, και μετά να ξέρεις στο περίπου που βρίσκεσαι για πάντα ούτε κακό θα κάνει, ούτε είναι "πολύ ψάξιμο" τέλος όταν πας να αγοράσεις γιαούρτι, γιατί να μην επιλέξεις αυτό που έχει παραπάνω πρωτεΐνη δηλαδή? εννοείται αυτό απλά αυτό το κάνεις στην αρχή , το να γίνεται εμμονή όπως γίνεται σε αρκετούς να ψάχνουν με τα 10γρ πρωτεΐνη και όχι με τα 8 επειδή τα 10 είναι καλύτερα και να τρελαίνονται στην κυριολεξία για το καλύτερο γιαούρτι το θεωρώ too much είναι όπως το είπες τα άκρα δεν είναι ποτέ η καλύτερη λύση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Και μολις εφαγα 2 χοιρινες μεσαιου μεγεθους (τις οποιες εψησα μονος μου για να μην κραζετε) σκετες χωρις τιποτα αλλο και θα φαω αλλη μια το βραδυ αν δεν βγω εξω και αυτο ηταν το φαγητο της Κυριακης . 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Και μολις εφαγα 2 χοιρινες μεσαιου μεγεθους (τις οποιες εψησα μονος μου για να μην κραζετε) σκετες χωρις τιποτα αλλο και θα φαω αλλη μια το βραδυ αν δεν βγω εξω και αυτο ηταν το φαγητο της Κυριακης . θες να μου πεις ότι ζεις σήμερα, όλη τη μέρα, με τρεις χοιρινές μπριζόλες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Και μολις εφαγα 2 χοιρινες μεσαιου μεγεθους (τις οποιες εψησα μονος μου για να μην κραζετε) . 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 εγω θελω να παραγγειλω ολη αυτη http://www.xtr.gr/el/functional-foods/ τη κατηγορια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 εγω θελω να παραγγειλω ολη αυτη http://www.xtr.gr/el/functional-foods/ τη κατηγορια Μετα απο την δίαιτα το καλοκαίρι θες να πέσεις με τα μούτρα στα φυστικοβουτυρα και τα pancakes ε? Σε νοιώθω ,με το ζορι κρατιέμαι να μην αρχίσω τις κρέπες! Υπάρχει και beef snack! http://www.xtr.gr/el/beef-snack-25gr-jack-links.html WTF! Pancake Pancake Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 αφου ειναι πρωτεινουχα να σου πω ψηνομαι για τις σος της walden farms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μετα απο την δίαιτα το καλοκαίρι θες να πέσεις με τα μούτρα στα φυστικοβουτυρα και τα pancakes ε? Σε νοιώθω ,με το ζορι κρατιέμαι να μην αρχίσω τις κρέπες! Υπάρχει και beef snack! http://www.xtr.gr/el/beef-snack-25gr-jack-links.html WTF! Pancake Pancake τα φυστικοβούτυρα αν ενταχθούν στο θερμιδικό έλλειμμα μια χαρά συνοδεύουν το διατροφικό πλάνο εγώ μια φορά την εβδομάδα χρησιμοποιώ 15γρμ calve στο πρωινό μου (ειδικά τώρα που είμαι σε low carb-high protein & fat καλό λέει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Και καθε πρωι μπορεις να τρως φυστικοβουτυρο αρκει να μην τρως ολο το κουτι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Πολυ καλη πηγη ενεργειας το φυστικοβουτυρο, αρκει να ειναι φυστικοβουτυρο και οχι στοκος με αμμο που ειναι τα περισσοτερα εμπορικα. Καλυτερα να φτιαχνει κανεις το δικο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Πολυ καλη πηγη ενεργειας το φυστικοβουτυρο, αρκει να ειναι φυστικοβουτυρο και οχι στοκος με αμμο που ειναι τα περισσοτερα εμπορικα. Καλυτερα να φτιαχνει κανεις το δικο του. ναι σε όλες τις αγορές τροφίμων ισχύει. Πρέπει να μελετάς τα συστατικά για αυτό και συγκεκριμένα στο φυστικοβούτυρο πρέπει να αποφεύγονται κακής ποιότητας λάδια που χρησιμοποιούν συν την προσθήκη ζάχαρης ! το calve είναι πραγματικά πολύ καλό αλλά ακριβό. εγώ προσωπικά θα παραγγείλω φυστικοβούτυρο από MP να δοκιμάσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 ναι σε όλες τις αγορές τροφίμων ισχύει. Πρέπει να μελετάς τα συστατικά για αυτό και συγκεκριμένα στο φυστικοβούτυρο πρέπει να αποφεύγονται κακής ποιότητας λάδια που χρησιμοποιούν συν την προσθήκη ζάχαρης ! το calve είναι πραγματικά πολύ καλό αλλά ακριβό. εγώ προσωπικά θα παραγγείλω φυστικοβούτυρο από MP να δοκιμάσω Δυστυχως ισχυει αυτο. Εμεις παιρνουμε φυστικοβουτυρο και ταχινι επωνυμιας "οικογενεια Χατζηγαβρηιλ" και ειναι παρα πολυ καλα. Επισης εχουμε πολυ καλους παραγωγους σε φυστικια και δεν νομιζω πως χρειαζεται να παραγγειλεις απεξω, υπαρχουν ηδη διαφορες Ελληνικες εταιριες και προμηθευτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 καλα και της calve μια ακομη αμερικανια ειναι αλλα νταξει. της MP ειναι αρκετα ωραιο και εχει παραπανω πρωτεινη απο το κανονικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 καλα και της calve μια ακομη αμερικανια ειναι αλλα νταξει. της MP ειναι αρκετα ωραιο και εχει παραπανω πρωτεινη απο το κανονικο το κανονικό παίρνεις; ή το βιολογικό; δες λίγο στα συστατικά του αν λέει τίποτα περίεργο. Σε μένα δεν δίνει πολλά info γευστικά διαφέρει από calve ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 4K ετρωγα εγω οταν εκανα 3-4 ωρες προπονηση τη μερα οποτε το σαιτ ειναι λιγο κουκουρουκου. σχετικα με το bold αφου τ πιστευεις τι θα ελεγες για ενα μηνα να τρωω οσο φαβα και σαρδελα θελω και αν εχω βαλει βαρος στο τελος του μηνα μου πληρωνεις τα λεφτα που χαλασα για τα φαγητα και ενα χιλιαρικακι ετσι για το στοιχημα. Aπο myfitnesspal που εχω λογαριασμο και εβαλα ότι είμαι 84.5 κιλά 1.80 υψος και θέλω να πάω στα 81.5 χάνοντας 0.5 κιλο την εβδομάδα με 4 φορές την εβδομάδα γυμναστική διάρκειας 45 λεπτών οι θερμιδες που μου έβγαλε ότι πρεπει να κουμπώνω είναι 2400. Σε φάση διαιτας ας το πουμε ετσι? χωσου εσυ να υπολογισεις θερμιδες αμα θες να πάρεις κιλά μυϊκα με 3-4 φορές την εβδομάδα προπονηση 3 ωρες την ημερα και αμα δεν σου βγάλει 4-5χιλιαρο εγω θα γινω ChickenDevil. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις