vgiozo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Το συμπλήρωμα πρωτεΐνης είναι μόνο για τις μέρες της προπόνησης ή για κάθε μέρα; Π.χ. αν κάποιος γυμνάζεται 4 φορές τη βδομάδα, καλύτερα να παίρνει κάθε μέρα ή αυτές τις 4 μέρες μόνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Το συμπλήρωμα πρωτεΐνης είναι μόνο για τις μέρες της προπόνησης ή για κάθε μέρα; Π.χ. αν κάποιος γυμνάζεται 4 φορές τη βδομάδα, καλύτερα να παίρνει κάθε μέρα ή αυτές τις 4 μέρες μόνο; συμπληρώνει το διατροφικά κενά πρωτεϊνης της μέρα. μπορεί να τοποθετηθεί παντού με χρήση σε λογικά πλαίσια εγώ τη χρησιμοποιώ για να συμπληρώσω πρωτεϊνη σε ένα μου γεύμα, συμφέρει οικονομικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 προσωπικά για να χρησιμοποιήσω πρωτεΐνη θα πρέπει να τρώω 3500-4000 θερμίδες για να γλιτώσω λεφτά , αν είμαι στις 2500-2000 τρώω μόνο φαγητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 προσωπικά για να χρησιμοποιήσω πρωτεΐνη θα πρέπει να τρώω 3500-4000 θερμίδες για να γλιτώσω λεφτά , αν είμαι στις 2500-2000 τρώω μόνο φαγητό είσαι άπλας οικονομικά. εγώ για 1600θερμίδες "τσινάω" στο protein up σταδιάλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 είσαι άπλας οικονομικά. εγώ για 1600θερμίδες "τσινάω" στο protein up σταδιάλα μάλλον τρως παραπάνω πρωτεΐνη απο εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 μάλλον τρως παραπάνω πρωτεΐνη απο εμένα Αγκμαχωντας φτανω τις 144, ενδοξα τα περσινα 170αρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Έχετε να προτείνετε ρολόι garmin για τρίαθλο που να δουλεύει σωστά στο νερό; Εγω χρησιμοποιω της casio w-800h που χρονομετρει ως 23:59:59 Μια χαρα δεν ειχα ποτε προβλημα...απο οκτωβρη ξεκιναω και εγω προπονησεις για το sprint και olympic Το συμπλήρωμα πρωτεΐνης είναι μόνο για τις μέρες της προπόνησης ή για κάθε μέρα; Π.χ. αν κάποιος γυμνάζεται 4 φορές τη βδομάδα, καλύτερα να παίρνει κάθε μέρα ή αυτές τις 4 μέρες μόνο; συγκεκριμενα δεν εχω παρει ποτε τιποτα απο αυτα τα συμπληρωματα και δεν νιωθω οτι μου λειπει η πρωτεινη απο το φαγητο που τρωω με τις ασκησεις που κανω. Ισως και να περνω 80-100γρ απο φαγητο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 συμπληρώνει το διατροφικά κενά πρωτεϊνης της μέρα. μπορεί να τοποθετηθεί παντού με χρήση σε λογικά πλαίσια εγώ τη χρησιμοποιώ για να συμπληρώσω πρωτεϊνη σε ένα μου γεύμα, συμφέρει οικονομικά Αν ισχύει η φόρμουλα 1,5γρ για κάθε κιλό σωματικού βάρους και πρωτεϊνούχα γεύματα να τρώω, δύσκολα θα πιάσω το ποσοστό με διατροφή μόνο. Γι αυτό ρωτάω όμως για τη πρωτεΐνη παραπάνω αν θα πρέπει να τη παίρνω μόνο τις ημέρες προπόνησης ή όχι... ...επειδή δεν ξέρω αν η φόρμουλα της προτεινόμενης ημερήσιας πρόσληψης προσαρμόζεται ανά ημέρα ή υπολογίζεται σε μεγαλύτερο διάστημα, πχ εβδομάδας... ...γιατί είναι μέρες με καλή προπόνηση και αρκετή σωματική κίνηση κι είναι άλλες μέρες με ελαχιστη σωματική κόπωση, πχ σήμερα είχα μπόλικες αγγαρείες να κάνω στον υπολογιστή και σηκώθηκα πρακτικά μόνο για να βγάλω τον σκύλο τις βόλτες του (δύο-τρεις 45λεπτες) και να μαγειρέψω. Στο θέμα της διατροφής Πχ τις προάλλες έτρωγα ας πούμε για τα 2 μεγάλα γεύματα - 200γρ πανγκάσιους (ας πούμε κανά 20γρ πρωτεΐνης) - μία χούφτα ρύζι - σαλάτα με λάχανο και καρότο που δεν μπορώ να μετρήσω σε βάρος, αλλά υπερ-επαρκείς ποσότητες - μια μεγάλη κουταλιά σούπας γιαούρτι - λίγο ελαιόλαδο ...κι αυτή ήταν μια από τις σχετικά καλές μέρες...γιατι χθες πχ άργησα να μαγειρέψω και τελικά έφαγα - δύο αβγά μελάτα - με μπόλικη σαλάτα - 1-2 κ.σ. γιαούρτι. για πρωΐνό - 3 κουταλιές σούπας νιφάδες φαγόπυρου - 2 κ.σ. βρώμη - 1 κ.σ. ηλιόσπορο - με γάλα, ας πούμε γύρω στα 150ml ενδιάμεσα στα γεύματα φρούτο, πχ - αχλάδι ή - μπανάνα Όντας 80 κιλά, αν χρειάζομαι ημερησίως 1.5 * 80 = 120γρ, δεν νομίζω ότι τα καλύπτω με τη διατροφή.... Αν όμως τις μέρες χωρίς άσκηση η φόρμουλα είναι 1*80 ή 0.5*80, τότε κάτι γίνεται. Τις λίγες μέρες που δοκιμάζω για πρώτη φορά πρωτεΐνη παίρνω - 1 scoop Whey Isolate το απόγευμα νωρίς (πριν την άσκηση κανονικά, αλλά δύο μέρες και χωρίς να πάω gym) - 1 scoop Micellar Casein πριν πέσω για ύπνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Ας υποθέσουμε ότι δεν καλύπτεις με την διατροφή την προσληψη της πρωτεΐνης. Και τι έγινε στη τελικη? αμα παιρνεις τις βιταμινες που χρειάζεσαι. αν θες 120γρ πρωτεΐνης όπως το έχεις υπολογισει .... το τοτάλ το γιαουρτι έχεις τσεκαρει πισω ότι έχει 10γρ στα 100γρ???? το κάθε κεσεδάκι είναι 200γρ οποτε 20γρ αν φας 2 γιαουρτια τοτε με το καλημέρα πηγες στα 40γρ. 300γρ να φάς το μεσημέρι πχ ρεβυθια αν έχουν 20γρ πρωτεΐνης κάθε 100γρ (δεν θυμαμαι απεξω) τοτε εισαι στα 60γρ .... ηδη στα 100γρ. Γιατι να μην μπορεις να πάρεις 120γρ? αμα φας και μερικα καρυδια - αμυγδαλα και κανα τοστ γαλοπούλας ή τονου τα ξεπερασες τα 120γρ. με το μεσημριανο φαγητο και το βραδινο θα γινει το μεγάλο μπάμ μην περιμενεις από σνακ να πάρεις πολύ. Πχ με 200γΡ ΣΑΡΔΕΛΑ ψητη εχεις τσιμπησει 60γρ περιπου. Τελειωσε εκει το παιχνιδι. 2 γιαουρτια τοταλ και 100γρ αμυγδαλα μεσα τα τελευταια δινουν +7.1γρ ! 9.9 πρωτεινη στα 100γρ το τοταλ το 2% κάθε κεσεδάκι νομιζω είναι 200γρ 20γρ + 7 τα αμυγδαλα = 27γρ. Μαζι με την σαρδελα το μεσημερι έφτασες στα 90γρ αμεσως. Μονο με αυτά τα 2 γευματα με τιποτα άλλο. 200γρ σαρδέλα + 100γρ φάβα = 60 + 10 = 70γρ πρωτεΐνης. Ένα ακομα ενδιαφερον πιάτο για μεσημέρι. 4 κουταλιές ταχινι μέσα σε μια πιτα με χαρουπάλευρο ξέρεις τι πρωτεϊνη δινουν? καταρχήν 4 * 3 περιπου 12γρ από το ταχινι μονο.... +5γρ από το χαρουπάλευρο στα 100γρ έφτασες το 17αρι. Παιρνω κάθε πρωϊ τε΄τοια στη δουλεια και τους διασκεδάζω αυτοι τρωνε εκει τις σφολιατουλες τους και εγω ανοιγω τα αλουμινόχαρτα με τα παξιμάδια μέσα τιγκα στο ταχινι τις σταφιδες και το μέλι ή καμια πιτα με χαρουπάλευρο ταχινι και σταφιδες μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Ψήσε ένα κοτόπουλο, καθάρισέ το και τρώγε το μέσα στη μέρα. Γύρω στα 700 γραμμάρια κρέας με 25% πρωτείνης .Και έκλεισες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατι να μην μπορεις να πάρεις 120γρ? αμα φας και μερικα καρυδια - αμυγδαλα και κανα τοστ γαλοπούλας ή τονου τα ξεπερασες τα 120γρ. Και γιατί θα πρέπει να γράφετε για τα πάντα ενώ δεν ξέρετε ? Μα γιατι ο καθένας οτι θελει γραφει θα μου πεις και θα έχεις και δίκιο !! Ακου κατι να μαθαινεις , η ουσία δεν ειναι να φτάσεις τα γρ της πρωτεινης που χρειάζεσαι, αλλα το πως θα τα φτάνεις ! τα καρυδιά που λες εσυ πχ μπορεί να γαμάνε σαν τροφη , μπορεί να ειναι σούπερ, μπορει να μας προσφέρουν χίλια δυο καλα, σε καμια περίπτωση ομως δεν τα τρωμε για να πάρουμε απο εκει την πρωτεΐνη .. Και ξηγιέμαι , 100γρ καρύδια θα μας δωσουν γυρω στα10 γρ πρωτεΐνης αλλα και γύρω στις 700 θερμιδες, για να παρουμε δλδ 20 γραμμαριακια πρωτεΐνης θα πρέπει να βάλουμε πακετάκι και 1500 θερμίδες, την στιγμή που μπορούμε με 4 ασπραδακια να πάρουμε γύρω στα 25 γρ πρωτεΐνης με 0 λιπαρά 0 υδατάνθρακα και ελάχιστες θερμίδες! Χρυσά και άγια τα καρύδια λοιπόν, τα χρειαζόμαστε στην διατροφή μας για χίλιους δυο λόγους που βαριέμαι να γράφω, οχι όμως για την πρωτεΐνη,τα καρύδια είναι για να τρώμε μια χούφτα γύρω στα 30γρ (3/4γρ πρωτεΐνης) και μέχρι εκεί ! Το λοιπόν δεν είναι ολα εύκολα, φαε αυτό, φάε το άλλο, τόσο συν τόσο ίσον τόσα γρ και ξεμπέρδεψες .. ειναι λίγο πιο πολύπλοκα τα πράγματα ντεβιλ , ολόκληρη επιστήμη πλέον η διατροφολογια , με σωστή διατροφή έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα στην υγεία σου από οτι με σωστή προπόνηση .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω όταν ειχα υπολογισει τις θερμιδες με εβγαζε ότι με γυμναστικη πρεπει να καταναλωνω 4000 πάντως. Οποτε αμα πάρεις με την μια 700 από τα καρυδια (που δεν μπορεις να φάς πανω από 100γρ γιατι θα πετσώσει το στομα σου) οποτε ξέχνα τα 1500 που έγραψες αποκλειεται να κάτσω να φάω 200γρ καρυδια. 100 και πολλά είναι. Με το τοτάλ 2% παντως πακετάκι πάνε οι 1000 θερμιδες 200γρ σαρδέλες δινουν 400 θερμιδες περιπου .... άλλες 300 θερμιδες η φαβα που προτεινα 700 θερμιδες και 1000 το πρωϊνο 1700 και μια μεγάλη μπανάνα σκαρτες 2000 θερμιδες. Πάμε προς το απόγευμα και ακομα δεν έχει πάρει κάποιος τις 4000 που πρέπει. Για να μην χάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Κατι έπαθες φιλος, το διάβασες απότομα πολύ γρήγορα και δεν κατάλαβες τίποτα απο οσα έγραψα ! δεν είπα να φας 200 γρ καρύδια , είπα για να βαλεις 20 γρ πρωτεΐνη απο καρυδια πρεπει να φας 200γρ και να τσιμπήσεις 1500 θερμίδες. Ενώ για να βάλεις 20/25 γρ πρωτεΐνης χωρίς καθόλου θερμίδες τσιμπάς 3-4 ασπραδακια Δεν τρωμε τα καρύδια για την πρωτεΐνη τους λοιπόν! Δεν λέμε στον άλλον για συμπλήρωση πρωτεΐνης φάε καρύδια λοιπόν! Δεν προτείνουμε στον άλλον να βάλει 700 θερμίδες για να πάρει 10 γρ πρωτεΐνης λοιπόν ! Ελπίζω να βοήθησα να κατάλαβες παίχτη λοιπόν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω όταν ειχα υπολογισει τις θερμιδες με εβγαζε ότι με γυμναστικη πρεπει να καταναλωνω 4000 πάντως. ο νεος michael phelps? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Κατι έπαθες φιλος, το διάβασες απότομα πολύ γρήγορα και δεν κατάλαβες τίποτα απο οσα έγραψα ! δεν είπα να φας 200 γρ καρύδια , είπα για να βαλεις 20 γρ πρωτεΐνη απο καρυδια πρεπει να φας 200γρ και να τσιμπήσεις 1500 θερμίδες. Ενώ για να βάλεις 20/25 γρ πρωτεΐνης χωρίς καθόλου θερμίδες τσιμπάς 3-4 ασπραδακια Δεν τρωμε τα καρύδια για την πρωτεΐνη τους λοιπόν! Δεν λέμε στον άλλον για συμπλήρωση πρωτεΐνης φάε καρύδια λοιπόν! Δεν προτείνουμε στον άλλον να βάλει 700 θερμίδες για να πάρει 10 γρ πρωτεΐνης λοιπόν ! Ελπίζω να βοήθησα να κατάλαβες παίχτη λοιπόν To λοιπον φιλε το κολπο με το αυγο είναι καλο μπορω να πώ. Τα καρυδια με το γιαουρτι τα προτεινα σαν δευτερεύον γευμα ..... από το μεσημεριανο δεν θα πάρει τοσες θερμιδες. Η σαρδελα δεν έχει θερμιδες 400 στα 200γρ και η φαβα τα ιδια... αυτά οσο και να φας δεν προκειται να παχυνεις. Εγω από μικρος τις κάνω αυτές τις διατροφες γιατι ο πατέρας μου ευτυχως έβαλε μυαλο γρηγορα και τωρα είναι 70 χρονων και δεν έχει καμια παθηση και δεν παιρνει κανενα χάπι το ιδιο και η μανα μου στα 65 δεν έχει τιποτα. Γριπες δεν μας πιάνουν , στομάχια δεν έχουμε πιεση δεν έχουμε κτλπ κτλπ και ουτε και ζορίζομαι για να τα φάω αυτά γουστάρω και τις φαβες και τις σαρδέλες και όλα αυτά τα φαγητά. Αμα μου δώσεις να φάω αυτά που ανεβάζουν στο Αντι φιτνεσσ θα κάνω εμετο (ετσι εχω μάθει) όχι με όλα βεβαια αλλα με αυτά με τα ζουμια και τις σάλτσες και τα βουτυρα και τα λιπια που τρέχουνε που δεν τα γουστάρω καθολου. Οποτε λιγος σεβασμος στους "παλιους" ακομα και αν δεν κανουν διατροφή ογκου οσο και να φάει από αυτά που του προτείνω εγω και τον τροπο που μαγειρεύονται δεν προκειται να δει ποτε κοιλίτσες και πάχια. Εγω μαγειρευω νερόβραστα φαγητά το λαδι μπαινω παντα μετα το ψήσιμο και μ αρεσει ετσι το φαγητο Μολις φάω φαγητο που έχει το λάδι μαγειρευτει μεσα με πιάνει δυσπεψια. Οποτε με βάση αυτή τη διατροφή οσο καρυδάκι και να φάει το απόγευμα δεν θα παχυνει. Είναι θεμα συνηθειας και παραδοσης. Δεν το κάνουμε επειδή πρέπει να βγουμε στην παραλια τον Ιουνιο ο νεος michael phelps? Και όμως τοσο με έβγαλε σε ένα σάΙτ 3000 θερμιδες χωρις προπονηση και 3.800 με την προπονηση τωρα μπορει να τα λέει λάθος στο σάιτ που τα υπολογισα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις