Demetra_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 παιδια καλησπέρα, ξεκίνησα την weider super mass 2000. Λεει τίποτα?Μου την πρότεινε φίλος για αυξηση μυικου ογκου.Είμαι αρκετά αδύνατος στον πάνω μέρος αν και στα πόδια είμαι πιο φυσιολογικός.Να επικεντρωθω περισσότερο στον κορμο για να μην πάρω άλλα κιλά στα ποδια ή απλά ακολουθω την κανονική προπόνηση;Αρκει μια δοση μετα το gym ή θέλει και πριν; Δώστε λίγο τα φώτα σας γιατι είμαι αρχάριος στα συμπληρώματα. πες μας τίποτα για σένα, ηλικία, αναλογίες ύψος/βάρος
GreekMonkey Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Έχετε να προτείνετε ρολόι garmin για τρίαθλο που να δουλεύει σωστά στο νερό;
~GaARa~ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 πες μας τίποτα για σένα, ηλικία, αναλογίες ύψος/βάρος 27 ετών 1,78 70 κιλα
Demetra_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 27 ετών 1,78 70 κιλα τι τρως καθημερινά; γράψε ενδεικτικά ένα κοινό σου διατροφικό πλάνο
Mikeasdf Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 παιδια καλησπέρα, ξεκίνησα την weider super mass 2000. Λεει τίποτα?Μου την πρότεινε φίλος για αυξηση μυικου ογκου.Είμαι αρκετά αδύνατος στον πάνω μέρος αν και στα πόδια είμαι πιο φυσιολογικός.Να επικεντρωθω περισσότερο στον κορμο για να μην πάρω άλλα κιλά στα ποδια ή απλά ακολουθω την κανονική προπόνηση;Αρκει μια δοση μετα το gym ή θέλει και πριν; Δώστε λίγο τα φώτα σας γιατι είμαι αρχάριος στα συμπληρώματα. Hell no! Γιατι να αφησεις τα ποδια? Καντα ακομα καλυτερα
Demetra_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 ναι το θέμα είναι ότι τα κιλά δεν μπαίνουν κατ' επιλογήν θα δουλεύεις ομοιόμορφα το σώμα για να αποκτήσεις και την ανάλογη συμμετρία. συμπληρώματα είναι η τελευταία επιλογή, πρώτα φτιάξε τη διατροφή σου την άσκηση σου και μετά βλέπεις. δεν είναι ο μαγικός ζωμός του αστερίξ πίστεψέ με αλλιώς θα μου είχαν φυτρώσει και θα ήμουν και τίγκα μυικά πρησμένη ... 2
Vapir Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 παιδια καλησπέρα, ξεκίνησα την weider super mass 2000. Λεει τίποτα?Μου την πρότεινε φίλος για αυξηση μυικου ογκου.Είμαι αρκετά αδύνατος στον πάνω μέρος αν και στα πόδια είμαι πιο φυσιολογικός.Να επικεντρωθω περισσότερο στον κορμο για να μην πάρω άλλα κιλά στα ποδια ή απλά ακολουθω την κανονική προπόνηση;Αρκει μια δοση μετα το gym ή θέλει και πριν; Δώστε λίγο τα φώτα σας γιατι είμαι αρχάριος στα συμπληρώματα. αν επάνω είσαι αδύνατος και κάτω φυσιολογικός τότε ίσως κρατάς παραπάνω λίπος στα πόδια , είναι στο σωματότυπο σου όπως κ σε άλλους , γύμναζε τα πάντα το ίδιο
~GaARa~ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ο λόγος που κατέληξα στο συμπληρωμα είναι γιατί χανώ γευματα αναμεσα στην ημέρα και γενικά μου λείπει η ενεργεία στην προπόνηση. Η διατροφή μου γενικά περιλαμβάνει εβδομαδιαίος 1 μέρα ψάρι, 1 μέρα κότόπουλο, 1 μέρα κρέας, οσπρια/λαδερα 1-2 φόρες την εβδομαδα. Σε κάθε πληρες γεύμα συνοδευω με σαλάτα. Το κακό είναι οτι λόγω δουλειάς μπορεί να χάσω ας πουμε το μεσημεριανο. Γενικά το πρωι τρώω καποιο κουλουρι/κεϊκ αργότερα προς το μεσημερι σαντουιτς με τόνο ή φετα /ντοματα, ή ζαμπον τυρι . Το βράδυ τρωω πιο ελαφρια συνήθως και ανάλογα αμα έχω φάει μεσημεριανο Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα είναι καλό; Το έχετε δοκιμάσει;
Vapir Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα είναι καλό; Το έχετε δοκιμάσει; τρελή σαβούρα, φάε καμια σοκολατόπιτα ή καμια σοκολάτα με μπισκότο , ποιο πολύ πρωτεΐνη θα έχει και θα τα ευχαριστηθείς κιόλας άκου 20γρ στα 100γρ προϊόντος , γελάει ο κόσμος 7
Demetra_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 τρελή σαβούρα, φάε καμια σοκολατόπιτα ή καμια σοκολάτα με μπισκότο , ποιο πολύ πρωτεΐνη θα έχει και θα τα ευχαριστηθείς κιόλας άκου 20γρ στα 100γρ προϊόντος , γελάει ο κόσμος μεταξύ μας, όλες οι πρωτεϊνες όγκου τέτοιες σαβούρες έχουν (μειωμένη καθαρή πρωτεϊνη με φουλ υδατάνθρακα από μαλτοδεξτρίνες, φρουκτόζες, δεξτρόζες και τα συναφή σκατολεφτά, καλύτερα να φάει 5 χοιρινές μπριζόλες
~GaARa~ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδη να την πεταξω?κριμα ειναι Λεω να την δοκιμάσω για μερικες εβδομαδες να δω τι λεει.Απλά αυτο που δεν θέλω να μου προθέσουν λιπος...
Votritis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδη να την πεταξω?κριμα ειναι Λεω να την δοκιμάσω για μερικες εβδομαδες να δω τι λεει.Απλά αυτο που δεν θέλω να μου προθέσουν λιπος... Nα ξέρεις αυτές οι "πρωτεΐνες" όγκου αυτό ακριβώς κάνουν ,βάζουν λίπος ,αν θες να παίρνεις κατι, μονο "καθαρή" πρωτεΐνη αλλα μην περιμένεις θαύματα ,βελτίωση θα δεις στο σωμα σου μόνο οταν φτιάξεις την διατροφή σου. 2
Mau-Maus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδη να την πεταξω?κριμα ειναι Λεω να την δοκιμάσω για μερικες εβδομαδες να δω τι λεει.Απλά αυτο που δεν θέλω να μου προθέσουν λιπος... Βαλε μεσα και χεμο που λέγανε εδω πριν καναδυο μέρες και είσαι κομπλέ χαχαχαχαχαχαχ ! ------ Νικολα για τα συμπληρώματα που ρωτούσες το πρωί, δεν πιστεύω να εχεις λεφτά για πέταμα ε? 3
Demetra_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Βαλε μεσα και χεμο που λέγανε εδω πριν καναδυο μέρες και είσαι κομπλέ χαχαχαχαχαχαχ ! ------ Νικολα για τα συμπληρώματα που ρωτούσες το πρωί, δεν πιστεύω να εχεις λεφτά για πέταμα ε? β-αλανίνη έπαιρνα εγώ... ως νιτρικό boost...για αρχή κάτι έκανε μετά έμεινε μόνο το ελαφρύ "μυρμήγκιασμα" μόνο κρεατίνη αξίζει (δεν την έχω δοκιμάσει -ακόμα- αλλά γιατί όχι όταν με το καλό επιστρέψω)
Vapir Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Βαλε μεσα και χεμο που λέγανε εδω πριν καναδυο μέρες και είσαι κομπλέ χαχαχαχαχαχαχ ! ------ Νικολα για τα συμπληρώματα που ρωτούσες το πρωί, δεν πιστεύω να εχεις λεφτά για πέταμα ε? άχυρα ε?τα έβλεπα συχνά σε προσφορές γιαυτό ρώτησα , όχι οτι θα αγόραζα , εδώ μου τελείωσαν οι σακούλες οι whey και δεν αγοράζω, τις σιχάθηκα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις