yannis27gr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ίδια προσφορά έχουν και τα λιντλ. Μια χαρά φαίνονται. Μειονέκτημα τα λίγα κιλά. 10 κιλά ανά αλτήρα δεν είναι τίποτα. Άμα προπονείσαι με συνέπεια γρήγορα θα χρειαστείς περισσότερα. Φώτη προφανώς. Δεν φτάνει το 3% για να προσθέσεις γεύση. 2
jason97 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 συνολο 20 αλλα ο αλλος εχει 2 κιλα παραπανω
yannis27gr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μη βλέπεις το σύνολο. Με τους υπάρχοντες δίσκους μπορείς να βάλεις 10 κιλά σε κάθε αλτήρα. Πολύ σύντομα θα θες περισσότερα από 10 κιλά οπότε θα χρειαστεί να αγοράσεις επιπλέον δίσκους των 5 κιλών (τουλάχιστον). Οπότε υπολόγισε και αυτό το κόστος.
vgiozo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Νομίζω 10 κιλά είναι καλά γι αρχή, σε κάποιες ασκήσεις θα το προσπεράσεις πιο εύκολα (πχ δικεφάλους), σε άλλες λίγο πιο δύσκολα - ειδικά αν δίνεις έμφαση στη σωστή εκτέλεση - κι ασφαλώς είναι "αναβαθμίσιμα". Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2016 από vgiozo
alex_000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Τα 10 κιλά είναι καλά για αρχή. Αν το πάρεις σοβαρά όμως το πολύ σε 2 μήνες θα θες παραπάνω. 3
Fotis13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπον αυτο το σουκου δεν εχει gym θα το ριξω στο κολυμπι εκτος αν κανει τιποτα κουλα ο καιρος και παρω μπαλες . 3
yannis27gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Και γω θα πάω για μπάνιο αντί να κάνω αεροβικη στο ποδήλατο. Ο ήλιος καίει εδώ, ελπίζω να μην μας τα χαλάσει το μεσημέρι. 2
Vapir Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 γνώμες για daa , l-dopa , beta alanine όποιος γνωρίζει , δεν έχω ασχοληθεί με συμπληρώματα πέρα απο βιταμίνες/whey/κρεατίνη και κάποια νιτρικά thx
Fotis13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 γνώμες για daa , l-dopa , beta alanine όποιος γνωρίζει , δεν έχω ασχοληθεί με συμπληρώματα πέρα απο βιταμίνες/whey/κρεατίνη και κάποια νιτρικά thx Εγω δεν ξερω καν τι ειναι αυτα ,να παρει θεση ο μαου 2
Vapir Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω δεν ξερω καν τι ειναι αυτα ,να παρει θεση ο μαου Ούτε εγώ ξέρω κ προτιμω να μην ενημερώνομαι από google, Ο μαου πιστεύω θα ξέρει λόγο δουλειάς να μας πει δυο πράγματα 2
Getta Robo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ισχυει οτι πολυ υψηλης καθαροτητας πρωτεινη >=97% δεν μπορει να εχει γευση αλλα ειναι μονο αγευστη ? Φιλος παιρνει πρωτεινη καναβης και λεει πως ειναι πολυ καλη στη γευση και σε αποδοση, εχεις δοκιμασει; Αν και γενικότερα συμφωνώ, στη συγκεκριμένη περίπτωση λόγω δυσανεξίας στη γλουτένη το να βρω εναλλακτικούς τρόπους για να φτιάξω το ζυμάρι της πίτσας αποτελεί αναγκαιότητα. Μπορεις να φτιαξεις ζυμι για πιτσα απο σχεδον οποιοδηποτε τυπο αλευριου. Αρχισε απο εδω να παρεις μια ιδεα: 1
Fotis13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Φιλος παιρνει πρωτεινη καναβης και λεει πως ειναι πολυ καλη στη γευση και σε αποδοση, εχεις δοκιμασει; Οχι , αλλα αμφιβαλω αν ισχυουν τα οσα σου ειπε . EDIT : project κολυμβηση fail τιγκα στα συννεφα ειναι .Αλλαγη πλανων και gym μονοδρομος . Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2016 από Fotis13
~GaARa~ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 παιδια καλησπέρα, ξεκίνησα την weider super mass 2000. Λεει τίποτα?Μου την πρότεινε φίλος για αυξηση μυικου ογκου.Είμαι αρκετά αδύνατος στον πάνω μέρος αν και στα πόδια είμαι πιο φυσιολογικός.Να επικεντρωθω περισσότερο στον κορμο για να μην πάρω άλλα κιλά στα ποδια ή απλά ακολουθω την κανονική προπόνηση;Αρκει μια δοση μετα το gym ή θέλει και πριν; Δώστε λίγο τα φώτα σας γιατι είμαι αρχάριος στα συμπληρώματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις