Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Αυτη για την πιτσα που δεν γουσταρεις καθολου :P

Αλλα αν το σκεφτεις ειναι οτι πρεπει για cutting καθως περιοριζεις υδατανθρακες απο ψωμια και μαλακιες

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

gon, εδώ είσαι

14102167_1167445169960884_20529705889977

btw, το gon διαβάζεται γκον like in gorilla ή τζον as in george;

Τους παρακολουθώ! Ό,τι πιο σοβαρό σε Ελλάδα μέχρι στιγμής.

Όπως θέλει ο καθένας το προφέρει. Ούτε κι εγώ ξέρω πως προφέρεται. Συνηθίζω να το λέω γκον.

• Like 1

Αυτη για την πιτσα που δεν γουσταρεις καθολου :P

Αλλα αν το σκεφτεις ειναι οτι πρεπει για cutting καθως περιοριζεις υδατανθρακες απο ψωμια και μαλακιες

Δεν ειναι τοσο  οτι δεν γουσταρω την συγκεκριμενη πιτσα (που δεν την γουσταρω) ,τα εναλλακτικα δεν μπορω μου προκαλουνε γελιο το στυλακι και γενικοτερα αυτος ο τροπος ζωης .

• Like 1

Δεν ειναι τοσο  οτι δεν γουσταρω την συγκεκριμενη πιτσα (που δεν την γουσταρω) ,τα εναλλακτικα δεν μπορω μου προκαλουνε γελιο το στυλακι και γενικοτερα αυτος ο τροπος ζωης .

Ειδικα τα veggie burger :P

• Like 1

Αν και γενικότερα συμφωνώ, στη συγκεκριμένη περίπτωση λόγω δυσανεξίας στη γλουτένη το να βρω εναλλακτικούς τρόπους για να φτιάξω το ζυμάρι της πίτσας αποτελεί αναγκαιότητα.

Αν και γενικότερα συμφωνώ, στη συγκεκριμένη περίπτωση λόγω δυσανεξίας στη γλουτένη το να βρω εναλλακτικούς τρόπους για να φτιάξω το ζυμάρι της πίτσας αποτελεί αναγκαιότητα.

Οχι  παρεξηγηθηκα μαλλον δεν ημουν σαφης .

Δεν εννοω το "εναλλακτικο ¨ως τροπο διατροφης  αυτο μου ειναι αδιαφορο.Εναλλακτικο εννοω νεοχιπης φαση, κανω διακοπες και φτιαχνω βραχιολακια ,  ικαριωτικοι χοροι  ονειροπαγιδες και τετοια μωρε.

• Like 2

Οχι  παρεξηγηθηκα μαλλον δεν ημουν σαφης .

Δεν εννοω το "εναλλακτικο ¨ως τροπο διατροφης  αυτο μου ειναι αδιαφορο.Εναλλακτικο εννοω νεοχιπης φαση, κανω διακοπες και φτιαχνω βραχιολακια ,  ικαριωτικοι χοροι  ονειροπαγιδες και τετοια μωρε.

οι ικαριώτικοι τι φάση; εγώ σε παραδοσιακούς τους άφησα τώρα βγήκαν στην εκτέλεση εναλλακτικών. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...