Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτη για την πιτσα που δεν γουσταρεις καθολου Αλλα αν το σκεφτεις ειναι οτι πρεπει για cutting καθως περιοριζεις υδατανθρακες απο ψωμια και μαλακιες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 αν μου την φτιάχνατε θα την έτρωγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 gon, εδώ είσαι btw, το gon διαβάζεται γκον like in gorilla ή τζον as in george; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Γιάννη μάντεψε ποιος ήταν ένα μηνα πριν εκεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 gon, εδώ είσαι btw, το gon διαβάζεται γκον like in gorilla ή τζον as in george; Τους παρακολουθώ! Ό,τι πιο σοβαρό σε Ελλάδα μέχρι στιγμής. Όπως θέλει ο καθένας το προφέρει. Ούτε κι εγώ ξέρω πως προφέρεται. Συνηθίζω να το λέω γκον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Γιάννη μάντεψε ποιος ήταν ένα μηνα πριν εκεί Πού είναι το εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Γιάννη μάντεψε ποιος ήταν ένα μηνα πριν εκεί Σε έβλεπα και σε χαιρόμουν στο φουμπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Πού είναι το εκεί; Ταιλανδη! ΑΝ θυμαμαι καλα αυτο ειναι το Poda Island 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτη για την πιτσα που δεν γουσταρεις καθολου Αλλα αν το σκεφτεις ειναι οτι πρεπει για cutting καθως περιοριζεις υδατανθρακες απο ψωμια και μαλακιες Δεν ειναι τοσο οτι δεν γουσταρω την συγκεκριμενη πιτσα (που δεν την γουσταρω) ,τα εναλλακτικα δεν μπορω μου προκαλουνε γελιο το στυλακι και γενικοτερα αυτος ο τροπος ζωης . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ειναι τοσο οτι δεν γουσταρω την συγκεκριμενη πιτσα (που δεν την γουσταρω) ,τα εναλλακτικα δεν μπορω μου προκαλουνε γελιο το στυλακι και γενικοτερα αυτος ο τροπος ζωης . Ειδικα τα veggie burger 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ειναι τοσο οτι δεν γουσταρω την συγκεκριμενη πιτσα (που δεν την γουσταρω) ,τα εναλλακτικα δεν μπορω μου προκαλουνε γελιο το στυλακι και γενικοτερα αυτος ο τροπος ζωης . Αν και γενικότερα συμφωνώ, στη συγκεκριμένη περίπτωση λόγω δυσανεξίας στη γλουτένη το να βρω εναλλακτικούς τρόπους για να φτιάξω το ζυμάρι της πίτσας αποτελεί αναγκαιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αν και γενικότερα συμφωνώ, στη συγκεκριμένη περίπτωση λόγω δυσανεξίας στη γλουτένη το να βρω εναλλακτικούς τρόπους για να φτιάξω το ζυμάρι της πίτσας αποτελεί αναγκαιότητα. Οχι παρεξηγηθηκα μαλλον δεν ημουν σαφης . Δεν εννοω το "εναλλακτικο ¨ως τροπο διατροφης αυτο μου ειναι αδιαφορο.Εναλλακτικο εννοω νεοχιπης φαση, κανω διακοπες και φτιαχνω βραχιολακια , ικαριωτικοι χοροι ονειροπαγιδες και τετοια μωρε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι παρεξηγηθηκα μαλλον δεν ημουν σαφης . Δεν εννοω το "εναλλακτικο ¨ως τροπο διατροφης αυτο μου ειναι αδιαφορο.Εναλλακτικο εννοω νεοχιπης φαση, κανω διακοπες και φτιαχνω βραχιολακια , ικαριωτικοι χοροι ονειροπαγιδες και τετοια μωρε. οι ικαριώτικοι τι φάση; εγώ σε παραδοσιακούς τους άφησα τώρα βγήκαν στην εκτέλεση εναλλακτικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ισχυει οτι πολυ υψηλης καθαροτητας πρωτεινη >=97% δεν μπορει να εχει γευση αλλα ειναι μονο αγευστη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 http://xanoumis.gr/shop/364-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B9%CE%BB%CE%AC/571-%CE%91%CE%BB%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B5%CF%84-20kg-109%CE%95.html πως σας φαινονται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις