Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιάννη, νά το το πρόγραμμα πιο πάνω, τα ίδια και ο liverpool, σας τα έχω γράψει αναλυτικά, ιδού η Ρόδος κύριοι. Σε 6-8μήνες θα είστε τέρατα δύναμης. Δουλεύει για όλους , χωρίς πλάκα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ειναι ιδεα μου, η παντα μετα απο αεροβια ασκηση τις επομενες μερες περα απο κουρασμενος σωματικα ειμαι κουρασμενος και πνευματικα? Πηγα πρωτη φορα κολυμβητηριο χθες, ψοφησα, και σημερα ο εγκεφαλος δεν συνδεετε με το περιβαλλον ουτε με σφαιρες. Το ιδιο παθαινα και παλια που πηγαινα για τρεξιμο. Ενω οταν κανω βαρη και δινω πονο, τοτε συμβαινει το αντιθετο. Με εναν μαγικο τροπο ολα πανε ρολοι.

το cardio αμα γινει σωστα σκοτωνει ολο μου το ειναι.ζομπι κανονικο. ουτε το φαι δεν μπορει να με επαναφερει. τα βαρη δεν απαιτουν τοση ενταση ειναι ποιο focus.

Βάρη = υπερένταση, δεν με πιάνει ύπνος με τπτ μετά

Αερόβια = ψοφίμι

Όταν κάνω και τα 2 έντονα είμαι κουρασμένος πολύ αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ κιόλας, λιβινγκ ντεντ   :shock:

Γιάννη, νά το το πρόγραμμα πιο πάνω, τα ίδια και ο liverpool, σας τα έχω γράψει αναλυτικά, ιδού η Ρόδος κύριοι. Σε 6-8μήνες θα είστε τέρατα δύναμης. Δουλεύει για όλους , χωρίς πλάκα. 

Παίρνει πολύ ώρα, ειναι φουλ αφοσίωση. Δεν είμαι σε τέτοια φάση big guy, έχω φτάσει τα 40 και ο στόχος είναι να φύγει η κοιλιά -πάμε καλά, βοήθησε πολύ ο Άλεξ- να δυναμώσουμε κατιτις παραπάνω -πάμε καλά κι εκεί, ολοένα και αυξάνω τα κιλά που σηκώνω- κι αν γίνεται να φουσκώσουμε λίγο παραπάνω τους μυες. Όχι πολύ γιατί θα μας κοιτάν τα κορτσούδια στην παραλία και θα πέσει άπειρη παντόφλα :) Λίγο μονάχα, να φύγει η ρετσινιά του "κοκκαλιάρη".

Δεν σκοπεύω να γίνω τέρας δύναμης, ούτε και θα το 'θελα. Ο Λίβερπουλ πάλι είναι άλλη φάση, πιτσιρικάς, ίσως να γούσταρε κάτι τέτοιο.

• Like 1

Βάρη = υπερένταση, δεν με πιάνει ύπνος με τπτ μετά

Αερόβια = ψοφίμι

Όταν κάνω και τα 2 έντονα είμαι κουρασμένος πολύ αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ κιόλας, λιβινγκ ντεντ   :shock:

Σήμερα το πρόγραμμα είχε και τα δύο (βάρη - αερόβια - βάρη - αερόβια..) χωρίς διαλείμματα και είναι μάλλον η αγαπημένη μου μέρα στο γυμναστήριο :)

• Like 1

Παίρνει πολύ ώρα, ειναι φουλ αφοσίωση. Δεν είμαι σε τέτοια φάση big guy, έχω φτάσει τα 40 και ο στόχος είναι να φύγει η κοιλιά -πάμε καλά, βοήθησε πολύ ο Άλεξ- να δυναμώσουμε κατιτις παραπάνω -πάμε καλά κι εκεί, ολοένα και αυξάνω τα κιλά που σηκώνω- κι αν γίνεται να φουσκώσουμε λίγο παραπάνω τους μυες. Όχι πολύ γιατί θα μας κοιτάν τα κορτσούδια στην παραλία και θα πέσει άπειρη παντόφλα :) Λίγο μονάχα, να φύγει η ρετσινιά του "κοκκαλιάρη".

Δεν σκοπεύω να γίνω τέρας δύναμης, ούτε και θα το 'θελα. Ο Λίβερπουλ πάλι είναι άλλη φάση, πιτσιρικάς, ίσως να γούσταρε κάτι τέτοιο.

Αντιθετως μέχρι τη μέση κρατάει πολύ λίγο

Παιδες, παιδες. Σε κατι αλλο εστιαζω παραπανω. Στην επομενη μερα απο την γυμναστικη, οχι ακριβως μετα. Εχω την εντυπωση οτι ειμαι ζαβλακωμενος ολη την επομενη μερα μετα απο αεροβια ενω απο βαρη οχι τοσο. Ισχυει και σε εσας αυτο?

Πόση ώρα δηλαδή; Μπορείς να αναλύσεις χρόνους ζεστάματος, κενά ανάμεσα στις ασκήσεις, κτλ;

Με αυτό το πρόγραμμα γυμνάζεται όλο το σώμα, ε;

με ψήνεις τώρα, εισαι κακο παιδι

Παιδες, παιδες. Σε κατι αλλο εστιαζω παραπανω. Στην επομενη μερα απο την γυμναστικη, οχι ακριβως μετα. Εχω την εντυπωση οτι ειμαι ζαβλακωμενος ολη την επομενη μερα μετα απο αεροβια ενω απο βαρη οχι τοσο. Ισχυει και σε εσας αυτο?

Εγω ζαβλακωμενος αισθανομαι αν δεν γυμναστω .

• Like 1

Όχι, αλλά εγώ τρέφομαι με το runner's high :). Μήπως δεν κοιμάσαι αρκετά; μήπως δεν τρέφεσαι σωστά; μήπως καπνίζεις κτλ κάπου θα οφείλεται.

Όχι, αλλά εγώ τρέφομαι με το runner's high :). Μήπως δεν κοιμάσαι αρκετά; μήπως δεν τρέφεσαι σωστά; μήπως καπνίζεις κτλ κάπου θα οφείλεται.

Καπνισμα οχι. Ο υπνος ειναι σιγουρα μια αιτια. Μια αλλη ισως ειναι το ψυχολογικο. Γενικως απασχολω και πιεζω το μυαλο μου με διαφορες βλακειες οποτε ισως και αυτο να μην βοηθαει στο να ξυπνησει ο εγκεφαλος. Απλα μετα απο γυμναστικη εχω δει οτι ειναι ακομα πιο δυσκολο :P

Πόση ώρα δηλαδή; Μπορείς να αναλύσεις χρόνους ζεστάματος, κενά ανάμεσα στις ασκήσεις, κτλ;

Με αυτό το πρόγραμμα γυμνάζεται όλο το σώμα, ε;

με ψήνεις τώρα, εισαι κακο παιδι

Με αυτό το πρόγραμμα  γυμνάζεις όλο το σώμα και γίνεσαι δυνατός εκεί που μετράει. Το χρόνο ζεστάματος τον αναφέρω. Και τα κενά ανάμεσα στις ασκήσεις. Όπως το νιώθεις. Αν θες 3-5 λεπτά, τόσο. Αν θες 1 λεπτό τόσο. Αρκεί να το κάνεις. Εϊναι τόσο απλό.

• Like 1

Καπνισμα οχι. Ο υπνος ειναι σιγουρα μια αιτια. Μια αλλη ισως ειναι το ψυχολογικο. Γενικως απασχολω και πιεζω το μυαλο μου με διαφορες βλακειες οποτε ισως και αυτο να μην βοηθαει στο να ξυπνησει ο εγκεφαλος. Απλα μετα απο γυμναστικη εχω δει οτι ειναι ακομα πιο δυσκολο :P

http://www.askdrsears.com/topics/family-nutrition/brain-foods/best-brain-foods-11-ways-foods-can-help-you-think

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...