vgiozo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μιλώντας για διατροφή, και καθώς ψάχνω πάντα αυξήσω το ποσό των πρωτεϊνών που παίρνω από ψάρι, βρήκα δύο καλές προσφορές 1) Στα Discount Markt έχει φιλέτο "pangasius" στα 2,78€ τα 800γρ (χωρίς πάγο, 1κ με πάγο), που βγαίνει γύρω στα 3,5€ το κιλό από συστατικά έχει - μόλις 58 θερμίδες τα 100γρ, ιδανικό για δίαιτα ή θερμιδικό περιορισμό εν γένει - 0 υδατάνθρακες - 13γρ πρωτεΐνη - 0,68γρ λιπαρά, κορεσμένα 0,3 Σήμερα το δοκίμασα πρώτη φορά...ουδέτερο στη γεύση θα έλεγα (τίποτε ιδιαίτερο γευστικά), που σημαίνει ότι μπορεί να ταιριάξει με πολλές τροφές, έχει όμως μια κάπως όξινη επίγευση παροδική...πολύ μαλακιά σάρκα γενικά, τρώγεται πολύ εύκολα. 2) Στα Lidl έχει τη κονσέρβα τόνου (ποικιλία Kasowanus, με μέτρια προς χαμηλή επικινδυνότητα ως προς βαρέα μέταλλα) 5,99€ τα 600γρ (900γρ μαζί με το φυτικό λάδι), που σημαίνει γύρω στα 10€ το 1κιλό. Δεν συγκράτησα τα διατροφικά στοιχεία της συσκευασίας πέρα από την περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, που είναι γύρω στα 25-27γρ ανά 100γρ, πολύ υψηλή δλδ. Προσωπικά μου πέφτει "βαρύ" το κόστος των 10€ ανά κιλό, παίρνω τη τριπλάσια ποσότητα σε Pangasius φιλέτο και τρώω 200γρ ανά μερίδα (είναι πολύ ελαφρύ και τρώγεται εύκολα), ισοφαρίζοντας το ποσοστό πρωτεΐνης του τόνου. ...αν και η ιδέα του τόνου - με ανθότυρο/μηζύθρα, ελιτσες Καλαμών ψιλοκομμένες, μαρουλάκι, σπόρους ηλιόσπορου, λίγο ελαιόλαδο και 1-2 φέτες ντομάτας σε σαντουϊτσάκι ολικής/πολύσπορο - με σκορδάκι, τριμμένη ντομάτα, ελιές, λιναρόσπορο, μαϊντανό, λάδι μαζί με μακαρόνια ολικής μου φαίνεται πιο τραβηχτική Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2016 από vgiozo 1
mylo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Με την ιδια λογικη και εσυ να δουλεψεις στην αργια σου.μην ζηταμε πραγματα που δεν θελουμε εμεις οι ιδιοι. και το βασικο ακομα και αν δουλεψει την αργια δεν σημαινει οτι ο εργοδοτης θα του δωσει τα λεφτα της αργιας τα οποια ειναι αρκετα.το λεω διοτι εχω δουλεψει και αργιες και χριστουγεννα και ολα αυτα και λιγοι τα πληρωνουν ολα τα εξτρα που πρεπει να παρεις.θα θελες να εισαι σε μια δουλεια και να σε βαλει ο αλλοςνα δουλεψει την αργια και να σου πει οτι ελα μωρε μια μερα ακομα ειναι τι εγινε.και στο τελος να σου πει α οκ δεν θα πληρωθεις παραπανω.καθημερινη ηταν. δεν είπα να δουλέψει ο άλλος τζάμπα, ούτε ανήμερα χριστούγεννα. Να τη πληρωθεί όσο πρέπει και εν ανάγκη ας πληρωσω και μεγαλύτερη συνδρομή.
the other one Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Με την ιδια λογικη και εσυ να δουλεψεις στην αργια σου.μην ζηταμε πραγματα που δεν θελουμε εμεις οι ιδιοι. και το βασικο ακομα και αν δουλεψει την αργια δεν σημαινει οτι ο εργοδοτης θα του δωσει τα λεφτα της αργιας τα οποια ειναι αρκετα.το λεω διοτι εχω δουλεψει και αργιες και χριστουγεννα και ολα αυτα και λιγοι τα πληρωνουν ολα τα εξτρα που πρεπει να παρεις.θα θελες να εισαι σε μια δουλεια και να σε βαλει ο αλλοςνα δουλεψει την αργια και να σου πει οτι ελα μωρε μια μερα ακομα ειναι τι εγινε.και στο τελος να σου πει α οκ δεν θα πληρωθεις παραπανω.καθημερινη ηταν. Κανονικά θα πρεπε να προστατεύεται κλπ αλλά εφόσον μιλάμε για μικρή επιχείρηση κατά τη γνώμη μου ένας σωστός επαγγελματίας θα έδιωχνε τους υπαλλήλους του και θα το κρατούσε ο ίδιος. Καλά όχι πως έχει και πολύ νόημα για 1 μέρα μόνο αλλά αυτό για μένα ισχύει περισότερο στις διακοπές του καλοκαιριού. Εκεί φαίνεται και η συνέπεια του ιδιοκτήτη.
FreakBoy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη γενικα μου αρεσει το γιαουρτι με ενα scoop whey και λιγα δημητριακα qakers αυτα με τους ξηρους καρπους,μιας και ειμαι σε περιοδο που θελω να χασω κιλα μηπως θα ηταν καλυτερο τα δημητριακα να τα αντικαταστησω με ενα φρουτο πχ μηλο;;
alex_000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Καταπληκτικό βιντεάκι από τον Alan Thrall remotely σχετικό με το fitness αλλά εξαιρετικά motivational. 5
vgiozo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Στο Lidl την επόμενη βδομάδα έχει σετ αλτήρων με δίσκους συνολικού βάρους 10κιλών στα 20€ (έχοντας πληρώσει βέβαια μόλις 49€ για 1 έτος γυμναστήριο μού φαίνεται "υψηλή" η τιμή αυτή) Για Shaker για πρωτεϊνούχα ροφήματα αξίζει να πάρει κανείς κάτι τέτοιο ή είναι υπερβολικό και πολύ μεγάλο; Η χωρητικότητα, και ακολούθως το μέγεθος μού φαίνεται υπερβολικό, όπως και η ενσωμάτωση αυτής της "μπάλας"...
yannis27gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη γενικα μου αρεσει το γιαουρτι με ενα scoop whey και λιγα δημητριακα qakers αυτα με τους ξηρους καρπους,μιας και ειμαι σε περιοδο που θελω να χασω κιλα μηπως θα ηταν καλυτερο τα δημητριακα να τα αντικαταστησω με ενα φρουτο πχ μηλο;; Αναλόγως τις θερμίδες που βρίσκεσαι. Αν δεν τις μετράς, τότε πας με τον εξής μπούσουλα: Φροντίζεις να είναι σταθερά τα γεύματα, μετριέσαι σε εβδομαδιαία βάση και προσαρμοζεις τη διατροφή σου προς τα πάνω ή κάτω αναλόγως που βρισκεσαι. Εσείς οι απο πάνω, μην πειράζετε τις αργίες.
Mikeasdf Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Στο Lidl την επόμενη βδομάδα έχει σετ αλτήρων με δίσκους συνολικού βάρους 10κιλών στα 20€ (έχοντας πληρώσει βέβαια μόλις 49€ για 1 έτος γυμναστήριο μού φαίνεται "υψηλή" η τιμή αυτή) Για Shaker για πρωτεϊνούχα ροφήματα αξίζει να πάρει κανείς κάτι τέτοιο ή είναι υπερβολικό και πολύ μεγάλο; Η χωρητικότητα, και ακολούθως το μέγεθος μού φαίνεται υπερβολικό, όπως και η ενσωμάτωση αυτής της "μπάλας"... Το σεικερ ας ειναι οσο μεγαλο θελει (σε λογικα πλαισια παντα). Εφοσον εσυ θα βαζεις 200-300 μλ νερου και τα χωραει, τι σε ενοχλει? Επισης αυτη η μπαλα πιστευω ειναι που κανει ολη τη δουλεια.Εχω δοκιμασει να χτυπησω σε σεικερ χωρις και δε διαλυοταν, ενω αυτο δεν αφηνει τιποτα.
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 δεν θα γινει ποτε αυτο στην πραξη.στην θεωρια ολα ωραια ακουγονται στην πραξη δεν ειναι.off topic αλλα αμα ο αλλος πληρωνοταν αυτο που πρεπει δεν θα ειχε θεμα να ερθει τετοια μερα γιατι ειναι αρκετα παραπανω λεφτα.οποτε αν δουλεψει χωρις να πληρωθει παραπανω ναι σιγουρα δεν το θελει.το αφεντικο επειδη ακριβως μπορει να μην θελει να πληρωσει παραπανω για αυτο και το προτιμαει κλειστο.δυσκολα καποιος που εχει αναγκη τα λεφτα για τον οποιοδηποτε λογο θα ελεγε οχι στο να δουλεψει μια αργια ειδικα οταν ειναι χαζο αργια και να παρει αυτα τα παραπανω λεφτα.νομιζω ειναι 75 τις 100 παραπανω. δεν είπα να δουλέψει ο άλλος τζάμπα, ούτε ανήμερα χριστούγεννα. Να τη πληρωθεί όσο πρέπει και εν ανάγκη ας πληρωσω και μεγαλύτερη συνδρομή. ακομα και να πληρωνες παραπανω παλι δεν σημαινει οτι αυτος με την σειρα του θα πληρωνε τον υπαλληλο τα νομιμα μια που απειροι γυμναστες σε γυμναστηρια το εχουν σαν δευτερη δουλεια ειτε δουλεια απο αναγκη οποτε ουτε ενσημα ουτε τιποτα.οπως ειπα ζουμε σε μια παραξενη χωρα.αλλωστε την μια μερα που ειναι κλειστα μπορεις ειτε να ξεκουραστεις ειτε να πας καπου για τρεξιμο.υπαρχουν εναλλακτικοι τροποι γυμναστικης.μεχρι και σπιτι σου να κανεις 5-10 ασκησεις με το ιδιο σου το βαρος.Push ups,κοιλιακους,ραχιαιους και αλλα τοσα που γινονται χωρις βαρη Κανονικά θα πρεπε να προστατεύεται κλπ αλλά εφόσον μιλάμε για μικρή επιχείρηση κατά τη γνώμη μου ένας σωστός επαγγελματίας θα έδιωχνε τους υπαλλήλους του και θα το κρατούσε ο ίδιος. Καλά όχι πως έχει και πολύ νόημα για 1 μέρα μόνο αλλά αυτό για μένα ισχύει περισότερο στις διακοπές του καλοκαιριού. Εκεί φαίνεται και η συνέπεια του ιδιοκτήτη. σε μια σωστη επειχειρηση ναι ή θα το κραταγε ο ιδιος ή θα πληρωνε τα νομιμα.αλλα επειδη δεν μιλαμε για σωστε επιχειρησεις τιποτα δεν θα παει by the book.
vgiozo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Το σεικερ ας ειναι οσο μεγαλο θελει (σε λογικα πλαισια παντα). Εφοσον εσυ θα βαζεις 200-300 μλ νερου και τα χωραει, τι σε ενοχλει? Επισης αυτη η μπαλα πιστευω ειναι που κανει ολη τη δουλεια.Εχω δοκιμασει να χτυπησω σε σεικερ χωρις και δε διαλυοταν, ενω αυτο δεν αφηνει τιποτα. Να σου πω δεν έχω δοκιμάσει άλλη πρωτεΐνη από εκείνη της MyProtein...η Whey ειδικά αλλά και η Casein διαλύονται εύκολα σε ένα ποτήρι νερό με λίγο ανακάτεμα ...αυτή η μπάλα φοβάμαι μήπως το παρακάνει στο "χτύπημα" και καταλήγει να μετατρέπει τη σκόνη σε αφρό, που θα πίνεται και πιο δύσκολα. Επίσης, κάτι που μπορεί να το κουβαλάω στα χέρια (τώρα το καλοκαίρι και νωρίς το φθινόπωρο) ή σε φορτωμένο σακίδιο, θα είναι σαφώς πιο άβολο αν πιάνει αρκετό τόπο, που δεν χρειάζεται κι όλας.
Mikeasdf Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Να σου πω δεν έχω δοκιμάσει άλλη πρωτεΐνη από εκείνη της MyProtein...η Whey ειδικά αλλά και η Casein διαλύονται εύκολα σε ένα ποτήρι νερό με λίγο ανακάτεμα ...αυτή η μπάλα φοβάμαι μήπως το παρακάνει στο "χτύπημα" και καταλήγει να μετατρέπει τη σκόνη σε αφρό, που θα πίνεται και πιο δύσκολα. Επίσης, κάτι που μπορεί να το κουβαλάω στα χέρια (τώρα το καλοκαίρι και νωρίς το φθινόπωρο) ή σε φορτωμένο σακίδιο, θα είναι σαφώς πιο άβολο αν πιάνει αρκετό τόπο, που δεν χρειάζεται κι όλας. Μια φορα που το χτυπησα πολυ εκανε λιγο αφρο αλλα δε με εμποδισε.Τωρα για το μεγεθος, ειναι αναλογως τι βολευει εσενα, εφοσον χωραει 300 μλ για το σεικ εισαι κομπλε ακομα και με 500αρι.
Liverpool89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Τελη Σεπτεμβρίου τελειωνω την δουλεια . Λεω να το παρω πιο εντατικά, με προγραμμα που θα περιεχει ντροπ σετ σουπερ σετ. Ακουω καποιο μπουσουλα, στην αρχη τεσσερων ημερων. Ακόμα και φουλ μποντι.
Fotis13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Σπεκτ, σπέρνει η συνταγή. Ποια συνταγη >?
Προτεινόμενες αναρτήσεις