Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγω κατάλαβα ότι έκανες 2 φορές προπονηση την ημέρα (η μια στις 6 το πρωϊ) χωρις καν να έχεις κοιμηθεί ουτε 10 λεπτά περα από τον βασικο βραδινο ύπνο. Αυτό είναι κοψιμο για τον οργανισμο.

Εγω το μεσημερι κοιμάμαι πάντα αν θελω να βγάλω σοβαρή προπονηση το απογευματακι - βραδάκι. Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρούμε τον οργανισμο μας τσάμπα και βερεσε. Όταν νιώθεις κουρασμένος πάς στο κρεβατι δεν πάς στο γυμναστηριο. Ο gon πιο πανω ειπε επισης για κάλους στα χερια ... γιατι είναι υποχρεωτικο? εγω με το γαντάκι νιωθω πιο σταθερος στην εκτελεση της άσκησης. Δεν με ενοχλουν τα χέρια ώστε να σφιχτω και να χάσω ισορροπια.

Εκτος αμα προπονούμαστε για καμια αποστολή στο Αφγανιστάν :cry:

Μία τρολιά είπα. :D

Προσωπικά τα γάντια δε με βοηθάνε. Το αντίθετο συμβαίνει. Μπορεί να με τραυματίσουν/εμποδίσουν και περισσότερο. Προτιμώ το physical contact και ας πονέσω λίγο. Τον αντέχω. Επίσης αναρρίχηση βράχια, δε βάζεις γαντάκια. Τα δάχτυλα συνηθίζουν σε κοφτερές επιφάνειες. Οπότε εγγενώς είμαι κομπλέ με αυτό.

Αν με βοηθούσαν θα έπαιρνα...και θα ταίριαζαν με το τσαντάκι μου. ;)

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε κανένα καλό παπούτσι για training, που να είναι και ωραίο;
​Έχω ξεχωρίσει τα jordan trainer st, τα air max typha και τα metcon 2, αν και δε μου πολυαρέσουν τα τελευταία.
​Έχω καιρό να πάρω τέτοια παπούτσια και για κάποιο λόγο(οικονομικό;) πλέον δεν τα κάνουν δερμάτινα, αλλά υφασμάτινα.
​Δεν ξέρω μήπως έτσι δεν αντέχουν πολύ και κατά πόσο είναι ανθεκτικά και στη βροχή.

• Moderators
Δημοσ.

Ο λόγος που έγραψα αυτό ήταν για να σου δείξω ότι ακόμη και εγώ που ξυονουσα από τις 6 για προπόνηση και πηδιομουν κανονικά για να τα βγάλω όλα λέω ότι υπάρχουν μέρες που δεν έχεις ούτε μισή ώρα για προπόνηση ούτε για ύπνο.

Και το έγραψα για να δείξω ότι δεν είμαι κάποιος που κωλο βαράει και δεν τον νοιάζει ι να χάσει προπόνηση

Τ χειμώνα 7 το πρωί εφευγα με χιόνι σκοτάδι και - 20 για να πάω γυμναστήριο

• Like 4
Δημοσ.

και μια εναλλακτικη πιτσα

https://www.facebook.com/www.tipolisto.net/videos/557903061084652/

Η καλυτερη πιτσα του κηπουρού (μελιτζανες , τοματα , φέτα , λιγο τυρι κιτρινο τους το επισημαινω οχι να γινει τσιχλα μεσα στο στομα αηδια , μανιτάρια , κρεμυδι ,κολοκυθάκια , πιπερια) . Τις προαλλες που εφαγα με μπεϊκον και κρεμες γαλακτος και τυρια μεσα πολυ λιπαρά και δεν μ αρεσε καθολου. Γενικα πλεον αυτα τα ζουμια μου την σπάνε στα φαγητα το θέλω στεγνο οσο γινεται χωρις πολλες σάλτσες.

Δημοσ.

Τωρα ανοιξε το τζιμ, αυριο τοπικη αργια, κλειστο παλι... τα νευρα μου..

Αυτό που τα γυμναστήρια σε τοπικές αργίες ή αργίες τύπου αγίου πνεύματος, 25 μαρτιου κλπ με τρελενει. Ανοιξτε ρε, θα σωθείτε για μια μέρα....

• Moderators
Δημοσ.

Ναι νομιζω οτι χανεται λιγο το νοημα της αργιας. ΤΟ αν εχουμε πολλες και για χαζους λογους αυτο ειναι αλλο θεμα

• Like 1
Δημοσ.

η δικια μου πρωτεινη που ελεγα οτι ειναι ανοιχτη δυο χρονια, ληγει τον γεναρη , και δεν εχει αλλαξει η εμφανιση των κοκκων ουτε μυριζει περιεργα.. απλα δν εχει την ωραια μυρωδια που ειχε στην αρχη. Ειμαι σε διλημμα να τη χρησιμοποιησω ή να τη δωσω

ειχα και εγω μια που ειχε ληξει και μαλιστα για καμποσους μηνες.δεν επαθα τιποτα ουτε με πειραξε παροτι το στομαχι μου δεν ειναι οτι καλυτερο.

• Like 3
Δημοσ.

Ναι , τις πίνεις άφοβα ακόμη και αν έχουν λήξει, δεν παθαίνεις τίποτα! 

Μαργαρίτα κοπάνα την ..

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό που τα γυμναστήρια σε τοπικές αργίες ή αργίες τύπου αγίου πνεύματος, 25 μαρτιου κλπ με τρελενει. Ανοιξτε ρε, θα σωθείτε για μια μέρα....

Άρα, οι εργαζόμενοι στα γυμναστήρια δεν είναι άνθρωποι που ίσως, λέω, ίσως, να θέλουν κι αυτοί να περάσουν μια αργία με τις οικογένειές τους, σωστά;

• Like 2
Δημοσ.

Με την ιδια λογικη και εσυ να δουλεψεις στην αργια σου.μην ζηταμε πραγματα που δεν θελουμε εμεις οι ιδιοι.

και το βασικο ακομα και αν δουλεψει την αργια δεν σημαινει οτι ο εργοδοτης θα του δωσει τα λεφτα της αργιας τα οποια ειναι αρκετα.το λεω διοτι εχω δουλεψει και αργιες και χριστουγεννα και ολα αυτα και λιγοι τα πληρωνουν ολα τα εξτρα που πρεπει να παρεις.θα θελες να εισαι σε μια δουλεια και να σε βαλει ο αλλοςνα δουλεψει την αργια και να σου πει οτι ελα μωρε μια μερα ακομα ειναι τι εγινε.και στο τελος να σου πει α οκ δεν θα πληρωθεις παραπανω.καθημερινη ηταν.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...