Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Το χεμο είναι γεμάτο ζάχαρη φουλ στον υδατάνθρακα,στα χρώματα στα συντηρητικά κτλ

Θα το πω άλλη μια τελευταία, σε καθαρή πρωτεΐνη (90άρα δηλαδή) βάλτε μέσα χεμο και αυτομάτως την κάνατε πρωτεΐνη όγκου!

Σε πρωτεΐνη όγκου σαν και και αυτή που πήρε ο Μάικ (πρωτεΐνη που έχει ήδη μέσα φουλ υδατάνθρακα) αν βάλουμε και χεμο μέσα μην πω καλύτερα τι είναι αυτό που θα πίνουμε..

ε καλά και οι πρωτεϊνες με γεύσεις μέσα μια ζάχαρη την έχουν. Απλά το θέμα με την άγευστη είναι πως προσθέτεις ό,τι θέλεις την κάνεις όσο γλυκιά θες μη κολλάμε στο hemo λέω γενικά για την ιδέα να βάλεις εσύ κάτι μέσα για να πάρει γεύση αν και προσωπικά και με τη σοκολάτα σκόνης δεν βρίσκω κάποιο πρόβλημα με την έννοια οκ μια κουταλιά θα βάλεις μέσα 15 γραμμάρια τι θα πάθεις. Τέλος πάντων ο καθένας ό,τι του αρέσει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σπεκτ ένα μισαωράκι να ξαπλώσεις το μεσημερι και 10 ωρες δουλεια να ειχες .... μετα βγάζεις ανετα προπονηση απλα το μυστικο είναι ο ύπνος το μεσημερι - απόγευμα. Έχω γυρισει 6 το απόγευμα (από τις 8 το πρωϊ) σε στυλ αντε γαμηθειτε δουλεψα 10 ωρες σημερα δεν καθομαι άλλο... έχω πέσει για ύπνο ξυπνάω στις 7 και μισή μέχρι να πάω προπονηση πηγε 8 μεχρι τις 9 και μιση μια χαρά 11 η ώρα ημουν για ποτάκι B) μέσα σε μια μέρα έβαλα δουλεια (απαιτητικη εκεινη τη μέρα) - γυμναστική κα εξοδο το βράδυ. Και χρονο να πάω βολτα το σκύλο. Θα μου πεις δεν εισαι παντρεμένος για αυτό τα λες αυτά ακομα :cry:  :cry:

για μενα παντως δεν αξιζει να πηγαίνεις στην προπονηση άυπνος έστω ένα μισάωρο ή 45λεπτο να πλαγιάσεις. Θα πάς ορεξάτος μετά να κάνεις τις ασκησούλες σου. Αμα θες μετα το απόγευμα να έχεις και άλλες δραστηριότητες και να μη περιφέρεσαι απλα σαν το ζομπι που περιμενει να πάει 10 να πέσει θές υπνο το απόγευμα.

Αν τη χτυπησω με κανα χυμο θα πινεται αραγε?? Αλλαζει κατι στην απορροφηση κλπ? Μπα ε? :-D

όχι τπτ, ούτε με την αυξομείωση θερμοκρασίας 

• Like 1

Ίσως η προσθήκη κανέλας είναι ένας τρόπος βελτίωσης της γεύσης πρωτεϊνούχων ροφημάτων μαζί με τα άλλα οφέλη της

http://www.fitday.com/fitness-articles/nutrition/tips/7-health-and-fitness-urban-legends-that-are-totally-bogus.html

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2901047/

http://www.bodybuilding.com/fun/cinnamon-mimicks-insulin.htm

• Like 1

Μαου δεν νομιζω να ναι τοσης κακης ποιοτητας η πρωτεΐνη της myprotein.

Για γευση παρτε αθνος αραβοσιτου γιωτης το μπλε ομως που δεν εχει ζαχαρη βανιλια η σοκολατα, αν θες να το δωσεις μια σχετικη γευση

• Like 1

Αν τη χτυπησω με κανα χυμο θα πινεται αραγε?? Αλλαζει κατι στην απορροφηση κλπ? Μπα ε? :-D

με τον χυμό έχεις και αυξημένη πρόσληψη υδατανθράκων.

...χωρίς να το έχω ψάξει καθόλου, έχω διαβάσει (ακούσει σε youtube video συγκεκριμένα), ότι δεν προτείνεται τόσο ούτε πριν την άθληση ούτε μετά

όχι τπτ, ούτε με την αυξομείωση θερμοκρασίας 

Θα το δοκιμασω τοτε, νταξει ισως βαλω λιγο χυμο λιγο νερο αντι για φουλ νερο, ισα ισα να σπασει η γευση αν τη βαρεθω.

Μαου δεν νομιζω να ναι τοσης κακης ποιοτητας η πρωτεΐνη της myprotein.

Για γευση παρτε αθνος αραβοσιτου γιωτης το μπλε ομως που δεν εχει ζαχαρη βανιλια η σοκολατα, αν θες να το δωσεις μια σχετικη γευση

Καλη πατεντα αυτη, οπως και η κανελα που ειπε ο vgiozo.

με τον χυμό έχεις και αυξημένη πρόσληψη υδατανθράκων.

...χωρίς να το έχω ψάξει καθόλου, έχω διαβάσει (ακούσει σε youtube video συγκεκριμένα), ότι δεν προτείνεται τόσο ούτε πριν την άθληση ούτε μετά

Νταξει ναι ισχυει, αναλογα και τι χυμο θα χρησιμοποιησεις.Για πριν ομως δε νομιζω να υπαρχει καποιο θεμα να πιεις χυμο.Τωρα αν το αναμειξεις με κατι αλλο αλλαζει το πραμα.

• Moderators

Ντεβιλ σου ξαναλέω είναι άνθρωπος που έτρεχα στις 6 8με3 δουλειά 3προπονηση 6 με 8 μάθημα και 8 διάβασμα. Απλά γενικά οι περισσότεροι δεν είναι έτσι, εξαρτάται πάντα το που είσαι και που κάνεις προπόνηση και πολλές φορές δεν έχεις χρόνο ούτε για ύπνο

Kαι εγω σου λέω , δοκιμασε πριν κάνεις προπονηση να έχεις κοιμηθεί μιση με μια ώρα. Το πρωϊ δουλειά είναι ξεχωριστο πάρτ της μέρας. Μεσημεράκι που θα γυρισεις σπιτι χρειάζεσαι υπνο σε έχουν ζαλισει στη δουλεια με τα θέματα τους. Το διάβασμα μετα την προπονηση δεν γινεται θα εισαι πτώμα! 3-4 και μιση ύπνος φαϊ 5-7 διάβασμα 7 και μετά προπονηση!

Εγω γυρισα αποψε στις 10 και μιση από τρέξιμο - 45λεπτη προπονηση .... το μονο που εκανα είναι μπανάκι ... φαγητο και τωρα άραγμα και βλέπω ταινια σε λιγο ύπνο!

• Moderators

Δεν καταλαβαίνεις καν τι γράφω οπότε..

Anyway εγώ προπόνηση κάνω κανονικά τώρα απλά εξήγησα ότι δεν γίνεται πάντα. Υπάρχουν και φορές που δεν περνάει από το χέρι σου όσο εθισμένος και να είσαι

• Like 1

Eγω κατάλαβα ότι έκανες 2 φορές προπονηση την ημέρα (η μια στις 6 το πρωϊ) χωρις καν να έχεις κοιμηθεί ουτε 10 λεπτά περα από τον βασικο βραδινο ύπνο. Αυτό είναι κοψιμο για τον οργανισμο.

Εγω το μεσημερι κοιμάμαι πάντα αν θελω να βγάλω σοβαρή προπονηση το απογευματακι - βραδάκι. Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρούμε τον οργανισμο μας τσάμπα και βερεσε. Όταν νιώθεις κουρασμένος πάς στο κρεβατι δεν πάς στο γυμναστηριο. Ο gon πιο πανω ειπε επισης για κάλους στα χερια ... γιατι είναι υποχρεωτικο? εγω με το γαντάκι νιωθω πιο σταθερος στην εκτελεση της άσκησης. Δεν με ενοχλουν τα χέρια ώστε να σφιχτω και να χάσω ισορροπια.

Εκτος αμα προπονούμαστε για καμια αποστολή στο Αφγανιστάν :cry:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...