Mikeasdf Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Εμενα πηχτο διαλυμα δεν μου αρεσει ,προτιμω αραιο .Δεν υπαρχει πρεπει ,οπως σου αρεσει πιες την . Μαλλον αραιο, θα κατεβαινει πιο ευκολα μιας και ειναι αγευστη
Mau-Maus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Εμενα πηχτο διαλυμα δεν μου αρεσει ,προτιμω αραιο .Δεν υπαρχει πρεπει ,οπως σου αρεσει πιες την . Ακριβως ! Αν σου αρέσει αρεσει αραιό βαλτο σε ενα λίτρο νερο, αν σου αρέσει πηχτό τότε πιες το με λίγο νερό και καπάκι πιες όσο νερό θέλεις σκέτο! δοκιμασε και δες .. Αυτό που γράφουν πάνω 'ενα σκουπ σε τοσα γρ νερού' με ξεπερνάει που λένε και οι φλώροι σήμερα χααχαχαχαχχααχ Επίσης δεν πίνεται η σε νερο η σε γαλα μόνο ! Μπορείς να το πιεις και με ΄πολύ λίγο γάλα αν θες να πάρει λίγο από την γεύση του μόνο .. 1
Demetra_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 @mike τι γεύση πήρες, δώσε ένα feedback ps εγώ ή τέλος ή αρχή της άλλης εβδομάδας
Mikeasdf Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 @mike τι γεύση πήρες, δώσε ένα feedback ps εγώ ή τέλος ή αρχή της άλλης εβδομάδας Πηρα αγευστη γιατι ειχα μεινει με το σκεπτικο οτι η γευση ειναι 15 ευρω παραπανω, ενω με την προσφορα εβγαινε 7 ευρω παραπανω και οταν το συνειδητοποιησα ηταν αργα για να ακυρωσω την παραγγελια :-( Μου εβαλαν και ενα δειγμα μπανανα-σοκολατα το οποιο οκ, δε με ενθουσιασε και τοσο μπορω να πω.Προσωπικα, η καλυτερη που ειχα δοκιμασει απο φιλο ηταν cookies.Θελω να δοκιμασω και βανιλια βεβαια
the other one Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ πάντως εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω πού είναι το κακό να χώσεις hemo μέσα 1
Mikeasdf Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ πάντως εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω πού είναι το κακό να χώσεις hemo μέσα Μηπως "χαλαει" η συσταση? Δε ξερω. Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι για καποιον που κανει αυστηρη διατροφη και μετραει τα παντα, το εξτρα κακαο θα του προσθεσει θερμιδες/σακχαρα κλπ.
Demetra_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Πηρα αγευστη γιατι ειχα μεινει με το σκεπτικο οτι η γευση ειναι 15 ευρω παραπανω, ενω με την προσφορα εβγαινε 7 ευρω παραπανω και οταν το συνειδητοποιησα ηταν αργα για να ακυρωσω την παραγγελια :-( Μου εβαλαν και ενα δειγμα μπανανα-σοκολατα το οποιο οκ, δε με ενθουσιασε και τοσο μπορω να πω.Προσωπικα, η καλυτερη που ειχα δοκιμασει απο φιλο ηταν cookies.Θελω να δοκιμασω και βανιλια βεβαια είμαι ανάμεσα στο σοκολάτα καρύδι και στο σοκολάτα φυστικοβούτυρο. Μάλλον κλείνω προς το τελευταίο! 1
yannis27gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ πάντως εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω πού είναι το κακό να χώσεις hemo μέσα Κανένα κακό. Απλά δεν έχει νόημα. Αν θες την πρωτείνη γλυκιά δεν παίρνεις την άγευστη και βάζεις χεμο, παίρνεις έτοιμη με την αγαπημένη σου γεύση. Εκτός κι αν η αγαπημένη σου γεύση είναι το χεμο οπότε το κάνεις έτσι
Mau-Maus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Το χεμο είναι γεμάτο ζάχαρη φουλ στον υδατάνθρακα,στα χρώματα στα συντηρητικά κτλ Θα το πω άλλη μια τελευταία, σε καθαρή πρωτεΐνη (90άρα δηλαδή) βάλτε μέσα χεμο και αυτομάτως την κάνατε πρωτεΐνη όγκου! Σε πρωτεΐνη όγκου σαν και και αυτή που πήρε ο Μάικ (πρωτεΐνη που έχει ήδη μέσα φουλ υδατάνθρακα) αν βάλουμε και χεμο μέσα μην πω καλύτερα τι είναι αυτό που θα πίνουμε.. 3
Fotis13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 @mike τι γεύση πήρες, δώσε ένα feedback ps εγώ ή τέλος ή αρχή της άλλης εβδομάδας Kονομησεςςςςςςςς! 3
margaritagr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 η δικια μου πρωτεινη που ελεγα οτι ειναι ανοιχτη δυο χρονια, ληγει τον γεναρη , και δεν εχει αλλαξει η εμφανιση των κοκκων ουτε μυριζει περιεργα.. απλα δν εχει την ωραια μυρωδια που ειχε στην αρχη. Ειμαι σε διλημμα να τη χρησιμοποιησω ή να τη δωσω
Fotis13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 η δικια μου πρωτεινη που ελεγα οτι ειναι ανοιχτη δυο χρονια, ληγει τον γεναρη , και δεν εχει αλλαξει η εμφανιση των κοκκων ουτε μυριζει περιεργα.. απλα δν εχει την ωραια μυρωδια που ειχε στην αρχη. Ειμαι σε διλημμα να τη χρησιμοποιησω ή να τη δωσω Εισαι ευαισθητη σε αυτα εσυ μην την δοκιμασεις καν . Βαλε κανεναν που να εχει ανοξειδωτο στομαχι να κανει το πειραματοζωο πρωτα. 1
Vapir Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Αλεξ κατσε μια φορα για μια βδομαδα χωρις βαρη και θα δεις μετα θα σαι καλυτερα! Εγω εδω σε τρεξιμο οταν ειχα ξεκινησει εκανα μια διαδρομη καθε μερα 14χλμ περιπου σε 1.06 καθομαι ΣΚ χωρις τρεξιμο ελαχιστα βαρη και παω δευτερα 1.04 συμφωνώ σε αυτό αν και δεν το έκανα επειδή δεν αντέχω να κάθομαι πάνω απο 2 μέρες , είναι το max μου , φλιπάρω , αλλα φέτος που "αναγκάστηκα" λόγο οτι έκλεισε το gym 2 εβδομάδες έκανα μόνο κάθε 3-4 μέρες λίγες bw ασκήσεις , ε βλέπω οτι είμαι πολύ καλύτερα και νιώθω λες κ ξεκουράστηκε το νευρικό μου σύστημα , για κάποιο λόγο μάλιστα, ίσως είναι τυχαίο αλλα με πιάνει πάλι ο καφές , που είχα φτάσει σε σημείο να μη με πιάνει τίποτα , να πίνω καφέ και μετά απο 10 λεπτά να κοιμάμαι λες κ έκανε reset ο οργανισμός μου 1
Demetra_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 η δικια μου πρωτεινη που ελεγα οτι ειναι ανοιχτη δυο χρονια, ληγει τον γεναρη , και δεν εχει αλλαξει η εμφανιση των κοκκων ουτε μυριζει περιεργα.. απλα δν εχει την ωραια μυρωδια που ειχε στην αρχη. Ειμαι σε διλημμα να τη χρησιμοποιησω ή να τη δωσω φάτην αν δεν έχει την ένδειξη μετά το άνοιγμα διαρκεί Χμήνες (που λογικά δεν θα χει) άλλα παιδάκια δεν έχουν να φάνε και συ θες να την πετάξεις;;; ντα ... 1
Mikeasdf Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 είμαι ανάμεσα στο σοκολάτα καρύδι και στο σοκολάτα φυστικοβούτυρο. Μάλλον κλείνω προς το τελευταίο! Και γω αυτο θα διαλεγα! Γ@!#$ τη βροχη σημερα! Εγινα παπι μεχρι να γυρισω απο το γυμναστηριο που ειναι 2 βηματα Το λοιπον, η άγευστη μ'αρεσε παρα πολυ, πειτε με μαζοχα, αλλα μου θυμησε εκεινα τα παχυρρευστα γαλατα που μας εφερναν κατι γιαγιαδες (γειτονισες) απο το Κιλκις οταν ημουν μικρος και με γυρισε 16 χρονια πισω Η γευση της δεν ειναι ουτε γλυκια ουτε πικρη ουτε τιποτα, σα να πινεις γαλα σχεδον.Εγω προσωπικα δε θα εχω θεμα πιστευω.Αν και δε θα με χαλουσε μια γευση Εισαι ευαιασθητη σε αυτα εσυ μην την δοκιμασεις καν . Βαλε κανεναν που να εχει ανοξειδωτο στομαχι να κανει το πειραματοζωο πρωτα. Ποιος με καλει;; 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις