patrickdrd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ντάξει δεν το άφησα τελείως άλλο όσο να ναι. Μέχρι τέλη του μήνα θα είμαι στους ρυθμόυς μου μπα, εγω και περσυ και φετο, μια βδομαδα αποχη μονο, οσο ημουνα στο νησι καθε φορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ηρθαν τα πακετα σημερα! Δοκιμασα το δειγμα που ειχε (μπανανα-σοκολατα) προς το παρον. Πολυ γευστικο αλλα νομιζω πως εβαλα πολυ νερο (250ml) γιατι παραδιαλυθηκε και δεν ηταν καθολου πηκτο. Ή ετσι πρεπει να ειναι? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πηγαίνω 6 η ώρα το πρωί και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Δεν πανε να κάνουν και 10€ ετήσια συνδρομή? 6 η ώρα το πρωί πάντα λίγοι θα είμαστε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πηγαίνω 6 η ώρα το πρωί και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Δεν πανε να κάνουν και 10€ ετήσια συνδρομή? 6 η ώρα το πρωί πάντα λίγοι θα είμαστε 6 το πρωι γυμναστικη?? Απαπαπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfernoN Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πηγαίνω 6 η ώρα το πρωί και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Δεν πανε να κάνουν και 10€ ετήσια συνδρομή? 6 η ώρα το πρωί πάντα λίγοι θα είμαστε same, το τιμημα ειναι λιγο βαρυ μεχρι να ξυπνησεις αλλα worth it 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 same, το τιμημα ειναι λιγο βαρυ μεχρι να ξυπνησεις αλλα worth it 100% worth it 6 το πρωι γυμναστικη?? Απαπαπα Θέμα συνήθειας είναι. Το feeling που έχει παει 9 η ώρα και έχεις ξεμπερδέψει με γυμναστική και μπάνιο είναι top. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 14256573_10208847632886730_242786727_n.jpg Ηρθαν τα πακετα σημερα! Δοκιμασα το δειγμα που ειχε (μπανανα-σοκολατα) προς το παρον. Πολυ γευστικο αλλα νομιζω πως εβαλα πολυ νερο (250ml) γιατι παραδιαλυθηκε και δεν ηταν καθολου πηκτο. Ή ετσι πρεπει να ειναι? Με 'γεια την ζάχαρη Mαικ το λοιπον, αυτος δεν πηγε καθολου, η γυναικα του πηγε καμια 15αρια φορες Αυτη η προσφορά βασίζετε σε αυτούς που δεν θα πανε καθόλου ! οχι σε αυτούς που θα πάνε ενα μήνα η 15 μέρες αλλά σε αυτούς που θα πληρώσουν και δεν θα πατήσουν το ποδι τους ούτε μια φορά, αν δεν υπήρχε ο συνάδελφος σου δεν θα υπήρχε και η προσφορά, απο πέρσι το εχω γράψει .. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Με 'γεια την ζάχαρη Mαικ Χαχαχα σ'ευχαριστω, μακαρι να ηταν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Σκεφτείτε τον Αλέξ με κάλλους και ροζιασμένα χέρια, κι απο πάνω το Rolex και κοστούμι με παπιγιόν Το πρωί ceο το βράδυ Παπαμιχαήλ :P και ο Παπαμηχαήλ φορούσε rolex submariner και μάλιστα σε πολλές ταινίες την ώρα που έπαιζε τον "μούτσο" και τον "αλήτη" και δεν ξέρω γω τι. Άλλες εποχές.. Δεν δίναν τόση σημασία στην λεπτομέρεια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιος ο λογος να αφηνεις την προπονηση για τοσο μεγαλο χρονικο διάστημα? εκτος και αν έχεις τραυματισμο. Διαφορετικα δεν εχεις μιση ωρα την ημέρα να διαθέσεις 30-60 λεπτά κανω καθαρη προπονηση οχι παραπάνω. Μερικες φορες οχι δεν μπορεις και στο λεω εγω που 10πμ μετακομιζα κινα και στις 6 το πρωι ειχα βγει για τρεξιμο εγω πχ τωρα εκανα τελευταια προπονηση στις 29 ιουνιου 30 Ιουνιου μεχρι 5 Αυγουστου ημουν Ασια και αλλες 2 μερες ταξιδι να φτασω κερκυρα οποτε παμε 7 βραδυ, Απο τοτε μεχρι 29 εκανα λιγο τρεξιμο και λιγο στο γυμναστηριο μου καθαρα συντηρηση 6-7 ασκησουλες και τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω πως κάποιος που γυμνάζεται σοβαρά και συστηματικά 4-5 μέρες τη βδομάδα, όλο το χρόνο, το να κανει αποχή μερικές βδομάδες το καλοκαίρι καλό θα του κανει. Μην υποτιμάμε τη χρησιμότητα της ξεκούρασης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 βδομαδες οχι αλλα μια τουλαχιστον μαξιμουμ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είμαι υπέρ της αποχής-ξεκούρασης αλλά πάντα ανάρρωνα γρήγορα. Ούτε θυμάμαι πότε ήταν τελευταίες δύο εβδομάδες χωρίς καθόλου βάρη. Ένα εβδομαδιαίο deload με μηχανήματα μόνο και αύξηση επαναλήψεων είναι οκ όταν το σώμα είναι πολύ καταπονημένο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Αλεξ κατσε μια φορα για μια βδομαδα χωρις βαρη και θα δεις μετα θα σαι καλυτερα! Εγω εδω σε τρεξιμο οταν ειχα ξεκινησει εκανα μια διαδρομη καθε μερα 14χλμ περιπου σε 1.06 καθομαι ΣΚ χωρις τρεξιμο ελαχιστα βαρη και παω δευτερα 1.04 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 14256573_10208847632886730_242786727_n.jpg Ηρθαν τα πακετα σημερα! Δοκιμασα το δειγμα που ειχε (μπανανα-σοκολατα) προς το παρον. Πολυ γευστικο αλλα νομιζω πως εβαλα πολυ νερο (250ml) γιατι παραδιαλυθηκε και δεν ηταν καθολου πηκτο. Ή ετσι πρεπει να ειναι? Εμενα πηχτο διαλυμα δεν μου αρεσει ,προτιμω αραιο .Δεν υπαρχει πρεπει ,οπως σου αρεσει πιες την . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις