yannis27gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Όλα αποδίδουν. Η μόνη ουσιαστικη διαφορά είναι οτι κάποιο πρόγραμμα σε εμπνέει περισσότερο από τα άλλα και σε ωθεί να δώσεις μεγαλύτερη ένταση. Γω είμαι φαν του upper/lower. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν το θεωρώ καλύτερο από κάποιο άλλο, απλά το γουστάρω περισσότερο. Αλλαξε πρόγραμμα αν θες αλλά να ξες πως αν δεν βλέπεις αποτελέσματα πιθανόν να μην φταίει το πρόγραμμα. 1
leftis95 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Mylo... Σου είπα και πιο πάνω πίνεται η άγευστη της myprotein. Είναι ούτε κρύο ούτε ζέστη. Απλά κατεβαίνει χωρίς να σε χαλάει αλλά δεν νοιώθεις και καμιά ευχαρίστηση οπως π.χ την vanilla-ice cream της on που μπορούσα να ρουφήξω ένα κουβά. Αυτήν πίνω αυτή την στιγμή που γύρισα από γυμναστήριο. Άγευστη του myprotein όπως και του prozis κατεβαινουν όντως μια χαρα. Δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει βέβαια να πάρεις αγευστη για να γλυτώσεις κάποια γλυκαντικά και χρωστικές. Η σουκραλόζη που βάζουν στις περισσότερες πρωτείνες δεν είναι και τίποτα τρομερο. Ειδικά αν είσαι σε δίαιτα, μια ωραία πρωτείνη την χρησιμοποιείς και σαν υποκατάστατο γλυκού 1
TEOKOS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Αλλαξε πρόγραμμα αν θες αλλά να ξες πως αν δεν βλέπεις αποτελέσματα πιθανόν να μην φταίει το πρόγραμμα. Σωστές κουβέντες... 1
FreakBoy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Όλα αποδίδουν. Η μόνη ουσιαστικη διαφορά είναι οτι κάποιο πρόγραμμα σε εμπνέει περισσότερο από τα άλλα και σε ωθεί να δώσεις μεγαλύτερη ένταση. Γω είμαι φαν του upper/lower. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν το θεωρώ καλύτερο από κάποιο άλλο, απλά το γουστάρω περισσότερο. Αλλαξε πρόγραμμα αν θες αλλά να ξες πως αν δεν βλέπεις αποτελέσματα πιθανόν να μην φταίει το πρόγραμμα. Ναι σιγουρο δεν θα δω αποτελεσμα μεσα σε εναμιση μηνα που ξανα αρχισα γυμναστηριο (το παρατησα λογω στρατου)Απλα και απο αυτα που διαβαζω στο νετ ολο και πιο πολλοι προτεινουν upperl/lower σε σχεση με διαφορετικη ομαδα καθε μερα που ειναι για πιο "εμπειρους"
the other one Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 γενικά το politically correct είναι να πεις "whatever works best for you" αλλά φίλε κι εγώ επί 2 μήνες bro split έκανα και δεν ανέβαζα σχεδόν καθόλου άλλαξα σε upperl/lower 4 ημερών και άρχισα να βλέπω πρόοδο απ' το πουθενά. εγώ θα σου λεγα γύρνα το
gon1332 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μπορουμε ολοι να εχουμε καλους στα χερια στην δουλεια μας γιατι δεν ειμαστε ολοι οικοδομοι ,εκτος απο αυτο ειναι και αντιαισθητικο ... Οτι δλδ αυτος που δεν φοραει γαντια ειναι σκληραγωγημενος ξερω εγω ?Γελαει ο κοσμος ... Μη ψαρώνεις. 1
Fotis13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μη ψαρώνεις. Δεν ψαρωσα απλα το εγραψα γιατι καποιοι οντως το πιστευουν . 2
margaritagr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Σκεφτείτε τον Αλέξ με κάλλους και ροζιασμένα χέρια, κι απο πάνω το Rolex και κοστούμι με παπιγιόν Το πρωί ceο το βράδυ Παπαμιχαήλ :p 3
Fotis13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Σκεφτείτε τον Αλέξ με κάλλους και ροζιασμένα χέρια, κι απο πάνω το Rolex και κοστούμι με παπιγιόν Το πρωί ceο το βράδυ Παπαμιχαήλ :P αχχαχαχα εγραψες 1
gon1332 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.praktoreio-sport.gr/photogallery.php?id=3853 1
InfernoN Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Yo bitches, μετα απο 3 μηνες διακοπων (1.5 μηνας χωρις βαρη αλλα με λιγο τρεξιμο ) ξεκιναει σημερα νεα σεζον. Τα λεμε σε 1 βδομαδα που θα μπορω να κουνηθω ξανα! πωπω ταυτιστηκα ειναι λες και εχεις να πας gym 1 χρονο και να φας καθαρα 2 χρονια, την 3η μερα που ηταν το repeat upper κοντεψα να πεθανω αλλα τελικα την εβγαλα
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ντάξει δεν το άφησα τελείως άλλο όσο να ναι. Μέχρι τέλη του μήνα θα είμαι στους ρυθμόυς μου
patrickdrd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Το 90% αυτων ουτε 2 μηνες δεν θα πανε οπως την αλλη φορα . συναδελφος πηρε περσυ παλι σεπτεμβρη την ιδια προσφορα γι' αυτον και την γυναικα του, ετσι να βρισκεται, να υπαρχει ρε αδερφε, το λοιπον, αυτος δεν πηγε καθολου, η γυναικα του πηγε καμια 15αρια φορες συμπερασμα; καλα ηταν, ας την ξαναγορασουμε ειπε και ξαναπηρε το διπλο πακετο, για να δουμε τι θα κανει φετο 3
DDevil Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιος ο λογος να αφηνεις την προπονηση για τοσο μεγαλο χρονικο διάστημα? εκτος και αν έχεις τραυματισμο. Διαφορετικα δεν εχεις μιση ωρα την ημέρα να διαθέσεις 30-60 λεπτά κανω καθαρη προπονηση οχι παραπάνω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις