wizzy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ο Mau-Maus ξέρει καλύτερα, αλλά υποθέτω ότι με καρπό προερχόμενο από τραυματισμό, το να "κρεμάς" πάνω του 50 κιλά δεν είναι κι ό,τι καλύτερο. Υπάρχουν άλλες ασκήσεις για να δυναμώσεις forearms οπως η palm-up barbell wrist curl (η οποία γίνεται και τις παλάμες να "βλέπουν" κάτω). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 μπορείς να μου πεις τους λόγους? το θέλω για να δυναμωσο τον καρπό και το forearm για να αποκτησω μεγαλύτερο pulling power Έχεις δοκιμάσει εναλλακτικά grips στα pull ups; Πχ με διπλές πετσέτες, μειωμένα δάχτυλα, fingertips και τέτοια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ή αγευστη whey της myprotein πίνεται ή είναι για το ανάθεμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Πίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις δοκιμάσει εναλλακτικά grips στα pull ups; Πχ με διπλές πετσέτες, μειωμένα δάχτυλα, fingertips και τέτοια; τα έχω δοκιμάσει όταν ήμουνα αρχάριος, για αρχάριους καλό είναι απλα μετα χρειαζεσαι το λίγο παραπανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει διαφορά γενικά σαν άσκηση το pullup απ' το lat pulldown; τόσο καιρό έκανα το δεύτερο αλλά σκέφτομαι τώρα να το κόψω τελείως και να κάνω σε μονόζυγο/δίζυγο που απ' όσο φαντάζομαι λογικά θα είναι και καλύτερο για τη μέση ( στο άλλο είναι εύκολο να κάνεις μαλακία με τη μέση σου αν μεταφέρεις πίεση εκεί ). Πέρα από αυτό υπάρχει κάποια αλλη διαφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει διαφορά γενικά σαν άσκηση το pullup απ' το lat pulldown; τόσο καιρό έκανα το δεύτερο αλλά σκέφτομαι τώρα να το κόψω τελείως και να κάνω σε μονόζυγο/δίζυγο που απ' όσο φαντάζομαι λογικά θα είναι και καλύτερο για τη μέση ( στο άλλο είναι εύκολο να κάνεις μαλακία με τη μέση σου αν μεταφέρεις πίεση εκεί ). Πέρα από αυτό υπάρχει κάποια αλλη διαφορά; Εξαρτάται πως κάνεις τα lat pulldown. Αν κάνεις το κλασικό που γέρνεις προς τα πίσω όπως κατεβάζεις την τροχαλία τότε ναι, έχουν διαφορά στην ενεργοποίηση διαφορετικών μυών επειδή αλλάζει και το επίπεδο κίνησης και από κει που πρέπει να είναι αυστηρά vertical pull κίνηση αρχίζει και γίνεται horizontal. Αν την κάνεις αυστηρά, όπως επίσης και τα pull ups, η σημαντικότερη διαφορά είναι η ενεργοποίηση του κορμού για να μείνει σταθερός στην τελευταία μιάς και δεν κάθεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Παω σημερα γυμναστήριο, ενω ειχα κανει 6+χλμ με το ποδηλατο συν την ζεστη. Μου λεει ενα παιδι που ναι γυμνασμενος, καλα ακομα δεν ηρθε ιδρωσες λεω απο την δουλεια γυρισα και κάθε μερα κανω 20χλμ, σοβαρα κανει, πως μπορεις. Λεω ε γινεται. Απορω πως μερικοι χτυπιουνται, κοπανιουνται αλλα στην καθημερινη τους ζωη με ενα αμαξι, αραχτοί, χωρις να κουνιουνται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Παρασκευή τραυματίστηκα άσχημα κοντά ρομβοειδή, κεφάλι δεν έστριβε, πολύ πόνος στην μεσαία κεφαλή ώμου (άσχετο αυτό λολ), τύπου τενοντίτιδας αυτός ο σπαστικός πόνος / μούδιασμα που δεν περνάει ούτε όταν είσαι ακίνητος. Έγινε όταν έκανα shrugs σε ένα μηχάνημα που φορτώνεις δίσκους όπως αυτό. Στα shrugs σε αυτό το μηχάνημα σηκώνω αρκετό βάρος συνήθως βάζω κοντά 200 και κάνω 10+ reps αλλά είχα να κάνω καιρό και στα 180 με γάμησε. Σάββατο πήγα έκανα μόνο πόδια αλλά όχι squat φυσικά, χτές πήγα έκανα ένα μπανάκι στην θάλασσα. Σήμερα δεν έχω τίποτα. Τυχερός ήμουν σίγουρος ότι θα κρατήσει 2 εβδομάδες +. Καλού κακού σήμερα μόνο μηχανήματα πολλά ρεπς και χαμηλό βάρος. Το επαθα τον Ιουλιο απο λαθος μου οταν εκανα human flag.Πρεπει να ειναι το ιδιο με το δικο σου. (πονος απο ρομβοειδη μεχρι αυχενα σχεδον, σαν να σε τραβαει νευρο παντου σε εκεινο το σημειο) Επισης, αντι για shrugs πισω απο το σωμα, δοκιμασε να κανεις shrugs με μπαρα μπροστα απο τα μπουτια σου, λιγο πανω απο τα γονατα τα οποια θα εχεις λυγισμενα, μεση και ραχιαιοι μεσα, χερια κλειστα (λαβη τερμα κλειστη σχεδον) και σε καθε κατεβασμα μετα απο το shrug θα αφηνεις τους τραπεζοειδης σου να τραβιουνται μπροστα απο το βαρος, σαν να πανε να πεταχτουν εξω.Εγω αυτο εκανα για κανα διμηνο και ειδα μια μικρη διαφορα στα τραπέζια μου, ενω με τα dumbbell shrugs κλπ τπτ. μπορείς να μου πεις τους λόγους? το θέλω για να δυναμωσο τον καρπό και το forearm για να αποκτησω μεγαλύτερο pulling power Καρπο και πηχη δυναμωνεις με pulldowns-pullups-deadlifts και τα wrist curls που ειπε ο wizzy πιο πανω.Επισης, αν εχεις σκοινη να τυλιγεις με κρεμασμενα κιλα κατω (ξετυλιγμα-τυλιγμα) θα εχεις προοδο στον πηχη. Ή αγευστη whey της myprotein πίνεται ή είναι για το ανάθεμα; Θα το μαθουμε αυριο.Παρηγγειλα 10 κιλα για μενα και ενα φιλο και αυριο ερχεται Σε αλλα νεα, επιτελους ξεκιναω γυμναστηριο σημερα μετα απο 2 μηνες off! Ε ρε κυκλικες που εχουν να πεσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Εξαρτάται πως κάνεις τα lat pulldown. Αν κάνεις το κλασικό που γέρνεις προς τα πίσω όπως κατεβάζεις την τροχαλία τότε ναι, έχουν διαφορά στην ενεργοποίηση διαφορετικών μυών επειδή αλλάζει και το επίπεδο κίνησης και από κει που πρέπει να είναι αυστηρά vertical pull κίνηση αρχίζει και γίνεται horizontal. Αν την κάνεις αυστηρά, όπως επίσης και τα pull ups, η σημαντικότερη διαφορά είναι η ενεργοποίηση του κορμού για να μείνει σταθερός στην τελευταία μιάς και δεν κάθεσαι. αυτό το προς τα πίσω το έχω δει να το κάνουν οι περισσότεορι αλλά ο γυμναστής μου είπε πως είναι λάθος και καταπονεί τη μέση. Βέβαια εγώ το άλλο που έκανα χωρίς να το καταλαβαίνω είναι να καμπουριάζω όπως κατεβάζω τη λαβή που πρέπει να ναι πολύ χειρότερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 @mikeasdf περιμένω εντυπώσεις γιατί ψήνομαι να παραγγειλω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Mylo... Σου είπα και πιο πάνω πίνεται η άγευστη της myprotein. Είναι ούτε κρύο ούτε ζέστη. Απλά κατεβαίνει χωρίς να σε χαλάει αλλά δεν νοιώθεις και καμιά ευχαρίστηση οπως π.χ την vanilla-ice cream της on που μπορούσα να ρουφήξω ένα κουβά. Αυτήν πίνω αυτή την στιγμή που γύρισα από γυμναστήριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Οι κάλοι είναι το καλύτερο γάντι. Or else.. Δεν μπορουμε ολοι να εχουμε καλους στα χερια στην δουλεια μας γιατι δεν ειμαστε ολοι οικοδομοι ,εκτος απο αυτο ειναι και αντιαισθητικο ... Οτι δλδ αυτος που δεν φοραει γαντια ειναι σκληραγωγημενος ξερω εγω ?Γελαει ο κοσμος ... Παρασκευή τραυματίστηκα άσχημα κοντά ρομβοειδή, κεφάλι δεν έστριβε, πολύ πόνος στην μεσαία κεφαλή ώμου (άσχετο αυτό λολ), τύπου τενοντίτιδας αυτός ο σπαστικός πόνος / μούδιασμα που δεν περνάει ούτε όταν είσαι ακίνητος. Έγινε όταν έκανα shrugs σε ένα μηχάνημα που φορτώνεις δίσκους όπως αυτό. Στα shrugs σε αυτό το μηχάνημα σηκώνω αρκετό βάρος συνήθως βάζω κοντά 200 και κάνω 10+ reps αλλά είχα να κάνω καιρό και στα 180 με γάμησε. Σάββατο πήγα έκανα μόνο πόδια αλλά όχι squat φυσικά, χτές πήγα έκανα ένα μπανάκι στην θάλασσα. Σήμερα δεν έχω τίποτα. Τυχερός ήμουν σίγουρος ότι θα κρατήσει 2 εβδομάδες +. Καλού κακού σήμερα μόνο μηχανήματα πολλά ρεπς και χαμηλό βάρος. Την κανω και εγω αυτη σε λιγο διαφορετικο μηχανημα και φορτωνω αρκετα δεν εχω τραυματιστει ποτε ,παντως ειναι γεγονος πως "τσιμπαει" εκει ακριβως που ειπες μαλλον το παρακανες με τα κιλα η' εσκυψες τον αυχενα πολυ και τραβηχτηκε ολο το συστημα . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Yo bitches, μετα απο 3 μηνες διακοπων (1.5 μηνας χωρις βαρη αλλα με λιγο τρεξιμο ) ξεκιναει σημερα νεα σεζον. Τα λεμε σε 1 βδομαδα που θα μπορω να κουνηθω ξανα! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Διαφορετικη μυικη ομαδα καθε μερα η upper/lower προγραμμα;; Μεχρι στιγμης κανω 5 μερες, μια μυικη ομαδα την ημερα δηλαδη αλλα νιωθω οτι δεν αποδιδει οπως θα ηθελα και σκεφτομαι να το γυρισω σε 4ημερο upper/lower τι λετε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις