Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδες, απο πρωτεινη ποια να επιλεξω ? Δεν εχω ασχοληθει ποτε με αυτα, ειναι η πρωτη φορα που θα παρω συμπληρωμα στα 3 χρονια που γυμναζομαι και εχω μαυρα μεσανυχτα στο συγκεκριμενο τομεα.

Ενας φιλος μου με ειπε για myprotein 60 ευρω τα 5 κιλα, ενας αλλος ειπε ΟΝ 60 ευρω τα 2200γρ. Τι να προτιμησω ? Απο myprotein ειναι καλες η μουφα? Γτ οι τιμες ειναι χαμηλες συγκριτικα με τις αλλες και μου φαινεται λιγο fishy.

Χίλλιες φορές Myprotein (την Impact Whey) λόγω τιμής. Ειδικά αν πάρεις unflafoured συμφέρει περισσότερο.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Χίλλιες φορές Myprotein (την Impact Whey) λόγω τιμής. Ειδικά αν πάρεις unflafoured συμφέρει περισσότερο.

Θα κοιταξω τιμες τωρα που εκατσα στο pc. Και χωρις γευση να ειναι δε με πολυπειραζει μωρε.Αν ριξεις μισο κουταλακι χεμο ας πουμε δε θα στρωσει? Και για τι διαφορα τιμης μιλαμε? Μπορεις να με δωσεις ενα λινκ γιατι εχω μπερδεψει τα μπουτια μου εκει μεσα? :P

Παιδες, απο πρωτεινη ποια να επιλεξω ? Δεν εχω ασχοληθει ποτε με αυτα, ειναι η πρωτη φορα που θα παρω συμπληρωμα στα 3 χρονια που γυμναζομαι και εχω μαυρα μεσανυχτα στο συγκεκριμενο τομεα.

Ενας φιλος μου με ειπε για myprotein 60 ευρω τα 5 κιλα, ενας αλλος ειπε ΟΝ 60 ευρω τα 2200γρ. Τι να προτιμησω ? Απο myprotein ειναι καλες η μουφα? Γτ οι τιμες ειναι χαμηλες συγκριτικα με τις αλλες και μου φαινεται λιγο fishy.

https://labdoor.com/rankings/protein

πάρε isolate. 

Προσωπικά ON

Θα κοιταξω τιμες τωρα που εκατσα στο pc. Και χωρις γευση να ειναι δε με πολυπειραζει μωρε.Αν ριξεις μισο κουταλακι χεμο ας πουμε δε θα στρωσει? Και για τι διαφορα τιμης μιλαμε? Μπορεις να με δωσεις ενα λινκ γιατι εχω μπερδεψει τα μπουτια μου εκει μεσα?  :P

αν είναι να ρίχνεις hemo μέσα πίνε σκέτο hemo. Η γεύση έχει σημασία δεν λέει να πίνεις με κλειστή την μύτη θα ξενερώσεις. 
  • Like 1

http://www.myprotein.gr/sports-nutrition/impact-whey-protein/10530943.html

Αυτή λέω. Εδώ βλέπω τώρα έχει 30% έκπτωση. Αν ισχύει ακόμα και η έκπτωση λόγω πρώτης παραγγελίας και μπορείς να της συνδυάσεις όπως έκανα εγώ θα πληρώσεις λιγότερο από το 50% οπότε καταλαβαίνεις για τι τιμές μιλάμε. Απλά υπολόγιζε + 9 ευρώ μεταφορικά. 

Εμένα η άγευστη, ενώ έχω τρομερό θέμα με τις γεύσεις στις πρωτεΐνες δεν με ενοχλεί καθόλου. Κυρίως επειδή είναι όντως άγευστη. 

https://labdoor.com/rankings/protein

πάρε isolate. 

Προσωπικά ON

ωωωω το ξέρεις κι εσύ το labdoor ?

Καλά εσύ λες πάρε isolate που έρχεσαι Αθήνα για 1 βδομάδα και παίρνεις 100 ευρώ πρωτείνη  :-D.

Οι iso δεν έχουν λακτόζη και δεν προκαλούν δυσπεψίες. Εσείς που είστε πιο νέοι ίσως δεν έχετε θέμα, αλλά μετα τα 35 αλλάζουν τα πράματα με την λακτόζη.  

• Like 1

Οι iso δεν έχουν λακτόζη και δεν προκαλούν δυσπεψίες. Εσείς που είστε πιο νέοι ίσως δεν έχετε θέμα, αλλά μετα τα 35 αλλάζουν τα πράματα με την λακτόζη.  

Τι είναι 2-3 κλανιές μπροστά στα λεφτά ?  :-D

Πλάκα κάνω αλλά αν είχε θέμα οκ. Αφού δεν έχει πιστεύω καλύτερα είναι η whey η απλή. 

• Like 1

Την παραγγελια θα την κανουμε μαζι με αλλους 2 φιλους οποτε τα μεταφορικα θα μας βγουν δια τρια.

Δηλαδη στα 63 ευρω αυτη που εδειξες μπος, πες και αλλα 3 ευρω μεταφορικα ο καθενας. Κομπλε!

14 ευρω πανω η γευση..τι λε ρε παιδι μου.Τα flavor drops αξιζουν ?

Επισης, απο σεϊκερ τι θα χρειαστω? Γιατι ενας γνωστος μου που πηρε ειπε οτι ηθελε καλο σεϊκερ, το απλο δεν του εκανε δουλεια, αφηνε κομματια χοντρα μεσα.

EDIT: Ειδα οτι τα μεταφορικα θα μας βγουν τζαμπα! :)

Την παραγγελια θα την κανουμε μαζι με αλλους 2 φιλους οποτε τα μεταφορικα θα μας βγουν δια τρια.

Δηλαδη στα 63 ευρω αυτη που εδειξες μπος, πες και αλλα 3 ευρω μεταφορικα ο καθενας. Κομπλε!

14 ευρω πανω η γευση..τι λε ρε παιδι μου.Τα flavor drops αξιζουν ?

Επισης, απο σεϊκερ τι θα χρειαστω? Γιατι ενας γνωστος μου που πηρε ειπε οτι ηθελε καλο σεϊκερ, το απλο δεν του εκανε δουλεια, αφηνε κομματια χοντρα μεσα.

Τέλεια αν πάει δια τρία. 

Όχι 63 ρε. Φθηνότερα θα σου βγει. Σκέψου τουλάχιστον μείων 30% + αν κάτσει και έκπτωση λόγω 1ης αγοράς. Εγώ πλήρωσα κιμωλία και 5 κιλά whey 40 ευρώ + τα μεταφορικά έτσι. 

Shaker μπορεί να θες να πάρεις αυτό με το δίχτάκι το πλαστικό. Εγώ τέτοιο είχα από πριν και έχω παρατηρήσει 1-2 φορές αν βαριέμαι να κουνάω πολύ δεν "σπάει" εύκολα. Υποθέτω χωρίς διχτάκι θα ήταν λίγο χειρότερο. 

• Like 1

Τέλεια αν πάει δια τρία. 

Όχι 63 ρε. Φθηνότερα θα σου βγει. Σκέψου τουλάχιστον μείων 30% + αν κάτσει και έκπτωση λόγω 1ης αγοράς. Εγώ πλήρωσα κιμωλία και 5 κιλά whey 40 ευρώ + τα μεταφορικά έτσι. 

Shaker μπορεί να θες να πάρεις αυτό με το δίχτάκι το πλαστικό. Εγώ τέτοιο είχα από πριν και έχω παρατηρήσει 1-2 φορές αν βαριέμαι να κουνάω πολύ δεν "σπάει" εύκολα. Υποθέτω χωρίς διχτάκι θα ήταν λίγο χειρότερο. 

Κιμωλια= ? :D

Παντως στο καλαθι ετσι βγαζει

post-265521-0-45322000-1473019119_thumb.jpg

Ο ενας ισως να μην εχει τα φραγκα να αγορασει τωρα τελικα και ισως την παμε 2 ατομα την παραγγελια.Τα μεταφορικα 9 ευρω ειναι οπως λεει στη φωτο ? Αν ειναι ετσι κλαιν

η κιμωλία είναι χαρακτηριστικό των pl για αυτό δεν καταλαβαίνεται 
και συ bosei μην γίνεσαι κινέζος, εξήγησε στο κοινό τι εστι 

και εγώ ετοιμάζομαι για παραγγελία myprotein σκαλώνω στην επιλογή γεύσης 

Βάλε και τους εκπτωτικούς κωδικούς ρε.

Υγρή κιμωλία ή liquid chalk

Κομπλε, με τον κωδικο συνολο παμε εδω

post-265521-0-31450700-1473019623_thumb.jpg

Τα μεταφορικα ομως δε λεει καπου..

η κιμωλία είναι χαρακτηριστικό των pl για αυτό δεν καταλαβαίνεται 

και συ bosei μην γίνεσαι κινέζος, εξήγησε στο κοινό τι εστι 

Αν με την κιμωλια εννοειτε μαγνησία, τοτε καταλαβα :P

Κομπλε, με τον κωδικο συνολο παμε εδω

Τα μεταφορικα ομως δε λεει καπου..

Αν με την κιμωλια εννοειτε μαγνησία, τοτε καταλαβα :P

Δοκίμασε να βάλεις και άλλον ένα κωδικό. MYGREECE αν είναι η πρώτη σου παραγγελία. Εγώ είχα βάλει 2 κωδικούς.

Μεταφορικά αν θυμάμαι αφού κάνεις proceed

Έχω δοκιμάσει chocolate smooth και είναι καλή...πολύ smooth.

Επίσης banana chocolate ή κάπως έτσι, καλή κι αυτή αλλά σε γλυκίζει πιό πολύ. 

Α και βανίλια που ήταν η πιό γλυκιά απ' όλες. Πάντως όλες πίνονται, δεν είναι καμία για ξέρασμα

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...