Vapir Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Και εμένα μου χρειάζεται η αερόβια αλλα κάθε 2 μέρες είναι αρκετή , τώρα περιμένω να δροσίσει λίγο κ θα αρχίσωεντομεταξύ έλεγα τι διάολο αφού ούτε φάρμακα παίρνω ούτε με πιάνει άσθμα χρόνια τώρα, γιατί δεν την παλεύω το καλοκαίρι για αερόβια ? έμαθα στα 27 μου απο σπόντα πριν καμια εβδομάδα πως έχω στραβό διάφραγμα ότι νάνε ε? γιατροί απο τα lidl , παιδί με άσθμα εκ γενετής και κανείς τους δεν το είχε βρει Thanks αλλά κάνω drop sets και χαμηλά διαλείμματα anyway η προπόνηση με βάρη είναι αρκετά έντονη.. δεν θα αλλάξει τίποτα με άλλο πρόγραμμα. παρομοίως , δεν μπορώ να κάνω προπόνηση με μεγάλα διαλύματα στο ενδιάμεσο , πιάνω ανάσα κ μπαίνωαυτό παίζει μεγάλο ρόλο κ στο pump ofc , σε κοιτάνε όλοι κ αναρωτιούνται .. λολ Ναι ρε συ τις θυμαμαι τις φωτο τουμπανος Η γυναικα γιατι γελαει ? Θα ησουν καλυτερος αν εχεις μια κοιλια και χερακια παιδικα αγυμναστα? Οταν πιανει κωλαρακι ομως δεν νομιζω να γελαει αχχαχαχα θυμάμαι είχε πει οτι την γυναίκα δεν την νοιάζει να είναι τουμπανιασμένος κτλ , true love , καλή φάση ofc κ εγώ δεν πιστεύω πως την χαλάει , καμία γυναίκα δεν χαλιέται απο αυτά , άσχετα τι λένε 2
LifeScarcity Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Για την κοιλιτσα (νομιζω) βοηθάει ένα μισαωράκι τρέξιμο στους 120 παλμούς. Και άπλωμα ρούχων μεσημεράκι καλοκαιριού γύρω στις 3. Carb-cycling για μένα πάντως μαζί με κάτι ψευτογλυκάκια από σκόνη πρωτείνης(fluff,jelly,brownies) για τις πολύ δύσκολες ώρες.
alex_000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ρε συ τις θυμαμαι τις φωτο τουμπανος Η γυναικα γιατι γελαει ? Θα ησουν καλυτερος αν εχεις μια κοιλια και χερακια παιδικα αγυμναστα? Οταν πιανει κωλαρακι ομως δεν νομιζω να γελαει αχχαχαχα Τώρα με γουστάρει περισσότερο, οι γυναίκες δεν είναι πολύ του όγκου... Αυτή είναι και 1.64 49κιλά οπότε είναι και αυτό . Είναι δύσκολο να με φανταστεί παιδικά χέρια ποτέ δεν ήμουν έτσι.. από 16 είχα αρχίσει γυμναστήριο. Κοιλιά έπαιξε πάντως μεταξύ 2009-2011 που τα είχα παρατήσει τελείως Εσύ φταις με τους σανούς σου και τα στήθη ρε, με πήρες τούμπανο και με έκανες σαν απεργία πείνας το κωλαράκι παραμένει σφιχτό lol θυμάμαι είχε πει οτι την γυναίκα δεν την νοιάζει να είναι τουμπανιασμένος κτλ , true love , καλή φάση ofc κ εγώ δεν πιστεύω πως την χαλάει , καμία γυναίκα δεν χαλιέται απο αυτά , άσχετα τι λένε Κοίτα η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Πραγματικά δεν παραπονέθηκε ποτέ, ούτε έδωσε καμιά σημασία σε αυτά, ακόμα και όταν έπαιζε μπάκα στην πορεία (όταν με είχε γνωρίσει ήμουν σε fit κατάσταση) Είχε στεναχωρηθεί πολύ όταν έκοψα το μαλι που ήταν αρκετά μακρύ. Τώρα αν έσκαγα μύτη καμιά μέρα με μπάκα, καράφλα και με κάποιο μαγικό τρόπο έβγαζα και τρίχα από την μέση και πάνω (δεν έχω από φυσικού) ... ποιος ξέρει 2
Fotis13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Τώρα με γουστάρει περισσότερο, οι γυναίκες δεν είναι πολύ του όγκου... Αυτή είναι και 1.64 49κιλά οπότε είναι και αυτό Εσύ φταις με τους σανούς σου και τα στήθη ρε, με πήρες τούμπανο και με έκανες σαν απεργία πείνας το κωλαράκι παραμένει σφιχτό lol Ενταξει ρε φιλε λογικο την ελιωνες .
Liverpool89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω ποσο καντεμης ειμαι... Χαλασε ο φουρνος. Τωρα δεν μπορω να ετοιμάσω φαγητα να φαω.. Ή αντικολλητικο ή κατσαρόλα που δεν τα χωνεύω. Ολα στραβα, σημερα πηγα να κλεισω την τσαντα και χαλασε το φερμουαρ. Λεω αν σε παει κατι στραβα, τα παιρνει ολα η μπαλα
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Λιβε εγώ είπα πρώτη αρχίζω προπόνηση 30 Αυγούστου ήμουν με πυρετό και εφτυνα αίμα (αμυγδαλιτιδα) Στην Εσθονία δεν έχω καν φούρνο. Πάντα υπάρχουν χειρότερα 2
yannis27gr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Ένα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ βιντεο που απομυθοποιεί την παλαιολιθική διατροφή. Must για όσους θέλουν να είναι ψαγμένοι περί διατροφής: Φυσικά υπάρχει και η απάντηση από τους οπαδούς της paleo diet. Εμένα μου φάνηκε αστεία, ο καθείς όμως είναι ελεύθερος να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. 2
TEOKOS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μπορώ βρε συ lefti να καταλάβω τα πινακάκια για τις ασκήσεις στήθους που παραθέτεις στο site σου... Όταν ευκαιρήσεις κάνε μια επεξήγηση από κάτω για τους πιο αρχάριους. Όπως θα ήταν καλό να βάλεις μικρές pic σε κάθε άσκηση που αναφέρεσε. Όπως το βλέπω εγώ θα έδινε πολλά + στην λειτουργικότητά του
wizzy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 και να τον εχεις; πιο μπουρδελο συστημα πεθαινεις γιατι και τα βλεπεις τα ποστ του και μπορεις να πατησεις να τα δεις αν θες, για να μην πω οτι αν τον παραθεσει καποιος το βλεπεις ολοκληρο το μηνυμα του "Αυτό το μήνυμα είναι κρυφό γιατί έχετε επιλέξει να αγνοείτε μηνύματα από τον DDevil. Να γίνει εμφάνιση παρολαυτά;" Δεν το βλέπω. Κι επιλέγω να μην το εμφανίσω, παρολαυτά. Εάν του απαντήσει κάποιος, "scanάρω" την απάντηση, εάν με ενδιαφέρει το θέμα, την διαβάζω λίγο καλύτερα, αλλιώς προσπερνάω. Simple as that. 2
cheaptech Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα και από εμένα. Λοιπόν είμαι στην διαδικασία για πρώτη φορά στην ζωή μου να ξεκινήσω γυμναστήριο. Είμαι 35 χρονών, 1.83 ύψος και από κιλα πρέπει να είμαι 97 (δεν εχω και δεν ειχα πότε ζυγαριά),επίσης περπατάω αρκετά αλλά έχω πρόβλημα με την μέση μου.Απο διατροφή δυστυχώς δεν τα πάω καλά, τρώω αρκετά σκουπίδια.Θα ήθελα να χαθούν μερικά κιλά από επάνω μου ώστε να τονώσω και την αυτοπεποίθηση μου αλλά και να δυναμώσουν λίγο τα χέρια και η μέση.Θα ήθελα να μάθω τι να προσέξω στο γυμναστήριο πριν κάνω εγγραφή;Θα μου δώσουν καποιο πρόγραμμα αυτοί η πρέπει να βρω άγω από κάποιον γνώστη;από ρούχα η εξοπλισμό τι θα πρεπει να έχω μαζί μου;αν μου απαντούσατε θα με βοηθούσατε πολύ.Ευχαριστω
Mikeasdf Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδες, απο πρωτεινη ποια να επιλεξω ? Δεν εχω ασχοληθει ποτε με αυτα, ειναι η πρωτη φορα που θα παρω συμπληρωμα στα 3 χρονια που γυμναζομαι και εχω μαυρα μεσανυχτα στο συγκεκριμενο τομεα. Ενας φιλος μου με ειπε για myprotein 60 ευρω τα 5 κιλα, ενας αλλος ειπε ΟΝ 60 ευρω τα 2200γρ. Τι να προτιμησω ? Απο myprotein ειναι καλες η μουφα? Γτ οι τιμες ειναι χαμηλες συγκριτικα με τις αλλες και μου φαινεται λιγο fishy.
Mau-Maus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι καθε γυμναστηριο εχει γυμναστές που θα σε καθοδηγήσουν τι να κανεις , να τους μιλάς συνέχεια να σου λύνουν καθε απορία σου και να ασχολούνται μαζι σουυ , γι αυτο εξάλλου πληρώνονται! Απο εξοπλισμό μονο μια πετσέτα πρέπει να παίρνεις υποχρεωτικά μαζί για να την βάζεις στα όργανα που θα κάθεσαι, απο κει και περα αν ιδρώνεις πολύ βάλε σε εναν σακο μια μπλούζα να αλλάζεις , μια φόρμα κτλ , όλα τα γυμναστήρια έχουν αποδυτήρια που μπορείς να τον κλειδώνεις εκεί .. Το πρώτο και καλύτερο φάρμακο για την μέση σου όποια πάθηση και να εχεις (κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου υποψιάζομαι) ειναι η απώλεια βαρους , οπότε καλα το σκέφτηκες να ξεκινήσεις γυμν. φτιάξε λιγο την διατροφή σου, κανε λίγη άσκηση , υπομονή και ολα θα έρθουν μονα τους .. Καλή επιτυχία .. 3
TEOKOS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Διατροφή λίγο-πολύ τα πράγματα είναι standard. Κόβεις την σαβούρα και τρέφεσαι υπό θερμιδικά προσέχοντας να παίρνεις τις απαραίτητες πρωτεΐνες , καλά λιπαρά,υδατάνθρακες και βιταμίνες που πρέπει. Για το πρόγραμμα άσκησης πολλά εξαρτώνται απο το τι ακριβώς πρόβλημα έχεις στην μέση. Πάντως κοιλιακοί ,ραχιαίοι είναι το main point για σένα ( και για μένα ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις