Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Vapir αμα εχεις γιατρους στην οικογενεια καλου κακου δειξτους τι γράφει απεξω το συμπλήρωμα σε σκονη (ορος γάλακτος) που θα καταναλώσεις και μετα ας το συγκρινουμε με έναν φυσικο χυμο να δουμε τι είναι χειροτερο. Επειδή βλεπω θελετε να το ψυρισουμε. :-D

Πες τους επισης ότι στην καθισια τρως 10 αυγά την ημέρα. Αλλα σε πειραξε ο χυμος και η ζαχαρη που έχει.

Οσα φρουτα και να καταναλώσεις την ημερα αν δεν έχεις καποια παθηση πχ ζαχαρο δεν παθαινεις απολυτως τιποτα ισα ισα κάνεις τον οργανισμο δυναμιτη. Αναρωτηθηκες ποτε γιατι υποφέρεις (όχι εσυ) από τραυματισμούς και αργεις να αναρωσεις? δεν φταιει η σκληρη προπονηση που εκανες. Φταιει ότι ο οργανισμος δεν έχει τα απαραίτητα γιατι τον ταϊζεις μονο κοτόπουλα για να βάλει μυς όπως σου εχουν πει να κανεις. Τεσπα δεν εχει νοημα να διαφωνούμε άλλο ... κανεις δεν αλλαζει την οπτικη του μονο όταν πάθει θα μάθει και ευχομαι να μην πάθει κανεις... εγω θα ζητησω αδεια να ανοιξω καινουργιο θρεντ γυμναστικής και διατροφης.

ΥΓ Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορει να γινει κουβεντα όταν μου ζητας να πιστέψω τις δικές σου ιατρικες πηγες τις οποιες δεν έχω κανενα θεμα γιατι δεν είμαι ουτε καχύποπτος ουτε κακοπροαίρετος αλλα όταν εγω αναφερω ότι γνωστοι μου νικησαν δυσκολες παθησεις με διατροφή αντιμετωπίζομαι πχ με καχυποψια. Υπάρχει κοινη αντιληψη στο θρεντ ενταξει σεβαστη.

ΥΓ2 Το τζανκ φουντ είναι ΠΑΛΙΟΦΑΓΗΤΟ. Σου βάζουν κοτόπουλα με ΟΡΜΟΝΕΣ που μεγαλωνουν γρηγορα για να έχουν γρηγορα τζιρο. Δυστυχως παιζει πολύ βρωμια εκει εξω και αμα τους ξεγυμνώσεις εισαι ο τρελος τεσπα όπως ειπα μεινετε με τις ιδεες σας και καλη τυχη. Ας το ληξουμε πολιτισμένα δεν εχω θεμα εγω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Η Λευκίνη βοηθάει στην αποφυγή και αποκατάσταση τραυματισμών. Οι χυμοί δεν την έχουν. Εχουν άλλα καλά αλλά ΚΑΙ ζάχαρη(όχι κρυσταλλική αλλά δεν είναι αθώα)

Μάντεψε πιο φαγητό έχει Λευκίνη και άλλα αμινοξέα.

Άντε ντε άνοιξε κάνα εναλλακτικό fitness thread.Δεν νομίζω να χρειάζεσαι την άδεια κανενός...  

αντί να πήξεις στους χυμούς μπορείς να τρως τα φρούτα ως έχουν κι αυτά όντως θα σου δώσουν το αίσθημα κορεσμού λόγω φυτικών ινών... βέβαια αυτό που έχω δει εγώ είναι πως αν δε φας και λίγο πρωτεϊνη όσο και να φας/πιεις μπορεί να νιώθει γεμάτο το στομάχι αλλά δε θα νώθεις πως έφαγες. Συνήθως εκεί ένα τοστ κάνει καλύτερη δουλειά.

Η Λευκίνη βοηθάει στην αποφυγή και αποκατάσταση τραυματισμών. Οι χυμοί δεν την έχουν. Εχουν άλλα καλά αλλά ΚΑΙ ζάχαρη(όχι κρυσταλλική αλλά δεν είναι αθώα)

Μάντεψε πιο φαγητό έχει Λευκίνη και άλλα αμινοξέα.

Άντε ντε άνοιξε κάνα εναλλακτικό fitness thread.Δεν νομίζω να χρειάζεσαι την άδεια κανενός...  

http://www.mydiatrofi.gr/askisi/athlitiki-diatrofi-sympliromata/athlitikoi-travmatismoi-prolipsi-kai-apokatastasi

Εδώ λεει για τα παντζάρια , τα κεράσια (σε χυμο ή και όχι) και επισης για την βιταμίνη C πέρα από τις πρωτεϊνες που λεει.

Τα ω-3 λιπαρά οξέα, ο κουρκουμάς, τα παντζάρια και τα κεράσια είναι μερικά από τα τρόφιμαπου έχουν αποδειχθεί για τον πιθανό ρόλο τους ως αντιφλεγμονώδη. Εκτός αυτών, γενικότερα παίζει σημαντικό ρόλο η ποιότητα στης συνολικής διατροφής, καταναλώνοντας περισσότερα φρούτα, λαχανικά και δημητριακά ολικής αλέσεως και αποφεύγοντας την κατανάλωση αλκοόλ, απλών σακχάρων και τρανς λιπαρών.

Επιπλέον, τα διαιτητικά νιτρικά άλατα φαίνονται να είναι ευεργετικά στην επούλωση των τραυμάτων. Τα παντζάρια αποτελούν μεγάλη φυσική πηγή νιτρικών αλάτων και τα τελευταία χρόνια έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον σε πολλές έρευνες. Τα νιτρικά άλατα που περιέχονται στα τρόφιμα συμβάλουν στην αύξηση του νιτρικού οξειδίου στους ιστούς. Το νιτρικό οξείδιο έχει την ιδιότητα να στηρίζει το ποσό της ροής του αίματος στους ιστούς ενθαρρύνοντας τους μύες στο σώμα να χαλαρώσουν και επιτρέποντας έτσι μεγαλύτερη παροχή οξυγόνου να φτάσει προς τους εργαζόμενους μύες. Σε μια έρευνα που δημοσιεύτηκε το Νοέμβριο του 2014 από το issue of Nutrients για τα παντζάρια και το χυμό τους, διαπιστώθηκε ότι η κατανάλωσή τους συμβάλει στη βελτίωση της απόδοσης στην άσκηση και στην αποκατάσταση. Σε μια άλλη μελέτη το Φεβρουάριο του 2014, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι ποδηλάτες που έλαβαν συμπλήρωμα από συμπυκνωμένο χυμό κερασιού, είχαν χαμηλότερους δείκτες οξειδωτικού στρες, φλεγμονές και μυϊκές βλάβες μετά την άσκηση σε σύγκριση με ποδηλάτες που έλαβαν ένα εικονικό φάρμακο.

Το παντζάρι δεν βλεπω να έχει προταθεί πουθενα (ουτε από το bodybuilders το φορουμ) σαν συστατικο διατροφης σε αθλητές.

• Like 1

Ο χυμος απο παντζαρι ειναι αποδεδειγμενα αποτελεσματικος και χρησιμοποιειται απο αθλητες, απλως πολλοι θα προτιμησουν τα συμπληρωματατα NO ως πιο βολικα ή επειδη δεν ξερουν ή επειδη στο κατω κατω αυτα διαφημιζονται.

Η βιταμινη c απο την αλλη δεν ειναι παντα αθωα, μπορει να εμποδισει την μυικη αναπτυξη σε νεαρους αθλητες. Αλλα δεν νομιζω να εχει τοση μεσα το πορτοκαλι που να οδηγησει σε υπερβιταμινωση. Παρ'ολα αυτα το πορτοκαλι οντως εχει και παρα πολυ φρουκτοζη και η απορροφηση της αυξανεται προφανως οταν πινεις το χυμο μονο.

https://cse.google.gr/cse?cx=partner-pub-7117181179885591:4103325817&ie=UTF-8&q=Beet&sa=Search&ref=&gws_rd=cr&ei=XqvIV6L0FefE6QTP24awBw#gsc.tab=0&gsc.q=Beet&gsc.page=1

http://suppversity.blogspot.gr/2014/02/study-confirms-antioxidants-ce-are-bad.html

http://main.poliquingroup.com/ArticlesMultimedia/Articles/Article/1050/Ten_Practical_Ways_to_Speed_Recovery_&_Help_You_Become_Superhuman.aspx

• Like 1

Δεν αντιλέγω. Ότι έχει ζάχαρη και φρουκτοζη σας πιστεύω. Το θεμα είναι ότι κάθε μέρα τρώμε τοσα ..... τρωμε καταρχήν κρέας αμφιβολου ποιοτητας γιατι οκ πηγες στο σουβλατζιδικο και του ειπες κανε μου 2 καλαμακια σκετα χωρις λάδια το εχω κανει και εγω αλλα που ξέρεις το κρέας τι κρέας είναι? δυστυχως στην ελλαδα δεν είναι σπάνιο το θεμα της απάτης από μαγαζάτορες οποτε δεν ξέρουμε τι τρώμε ξεκιναμε από εκει.

Μετα το γάλα που πινει κάποιος σε ποσοτητες δεν είναι υγιείνο ουτε ο τονος σε κονσερβα είναι με το σκορβουτο και τα βαρέα μεταλλα. Εντάξει δηλαδή τωρα μας πειραξε ο χυμος αμα πιεις λιγο παραπάνω. Βεβαια ουτε τα φρουτα ξέρεις και τα λαχανικα τι χημικα τους έχουν ριξει το δεχομαι και αυτό. Το θεμα είναι να μην πορωνόμαστε με κάτι και μας γινεται ψυχωση πρεπει να το ψάχνουμε συνεχως.

Eγω ψωνιζω μονο από βιολογικά πάντως είναι μεν πιο ακριβα αλλα τι να κάνεις ... ορμονες δεν έχουν ελέγχονται.

Δειξε μου τι συστατικα έχουν οι πρωτεϊνες σε σκονη που παιρνεις και μετα ελα να τις συγκρινουμε με έναν φυσικο χυμο που πας να τον βγάλεις σκάρτο επειδή έχει φυσική ζαχαρη.

Εγω από ότι εχω καταλαβει οι περισσοτεροι εδώ κανουν διατροφή ογκου οποτε αν τους πεις μια τροφη η οποια δεν συγκαταλέγεται σε αυτην που προσφέρει ογκο γρηγορα ή αμεσα θα στην βγάλουν σκάρτη.

Τα κλασσικα δηλαδή κοτοπουλο - τονο - κοτατζ - μπιφτεκι και φτου παλι από την αρχη. Εντάξει έχει πρωτεϊνη το παιρνουμε! Μας κανει. Εγω το σκέφτομαι σοβαρα να ανοιξω άλλο θρεντ γιατι από ότι βλέπω εδώ σε βαθμο τέτοιο κινειται το θρεντ οποτε θα διαφωνούμε συνεχεια και ακρη δεν θα βγαινει.

Οποιον γιατρο και να ρωτήσεις θα σου πει ότι οι φυσικοι χυμοι θωρακιζουν τον γιατρο από τις παθησεις και τις ασθενειες. Ερχεται και χειμωνας μην πέσουμε σαν τα κοτόπουλα ενώ ειμαστε ξερω γω κομμάτια θα γελάει ο κοσμος :-D

ΥΓ Θα ζητησω την γνωμη των διαχειριστών και θα διαχωρισω τα θρεντ. Σεβομαι τις αποψεις σας αλλα διαφωνούμε σε πολλα πράγματα.

και σκουπίδια απο τον κάδο να τρώω εγώ , δεν αλλάζει το γεγονός πως η ζάχαρη δεν κάνει καλό το βράδυ και γενικά τις ώρες που δεν χρειάζεσαι ενέργεια για κάποια απαιτητική δραστηριότητα. επίσης δεν διαβάζεις ή δεν καταλαβαίνεις τι σου γράφω για να λες αυτό όταν ακριβώς απο πάνω σου είπα πως ναι μεν ειναι καλά τα φρούτα αλλα είναι για συγκεκριμένες ώρες, πόσο μάλλον ο χυμός που είναι πολλά φρούτα μαζί = πολύ ζάχαρη/πολύ ενέργεια τις ώρες της μέρας που δεν την χρειάζεσαι.

στο έχω ξαναπεί νομίζω, πάντα σκέφτεσαι και απαντάς παίρνοντας δεδομένο πως έχεις δίκιο κ αυτό μόνο πρόβλημα σου δημιουργεί γιατι έχει ως αποτέλεσμα αυτό 

αν είσαι κομμάτια γνωρίζεις και να τρέφεσαι , δεν πρόκειται να πέσεις κάτω , συνήθως αυτοί που έχουν πρόβλημα με την υγεία τους δεν είναι ούτε κομμάτια , ούτε ξέρουν τι κάνουν , δεν έχουν γνώσεις , διαβάζουν εδώ κ εκεί πράγματα κ στο μυαλό τους επικρατεί χάος 

αυτό το τελευταίο που λες με τους διαχειριστές τι φάση ? θες να ρωτήσεις τη γνώμη τους που διαφωνούμε μαζί σου ? really ? αν κατάλαβα κάτι λάθος sorry 

Vapir αμα εχεις γιατρους στην οικογενεια καλου κακου δειξτους τι γράφει απεξω το συμπλήρωμα σε σκονη (ορος γάλακτος) που θα καταναλώσεις και μετα ας το συγκρινουμε με έναν φυσικο χυμο να δουμε τι είναι χειροτερο. Επειδή βλεπω θελετε να το ψυρισουμε. :-D

Πες τους επισης ότι στην καθισια τρως 10 αυγά την ημέρα. Αλλα σε πειραξε ο χυμος και η ζαχαρη που έχει.

Οσα φρουτα και να καταναλώσεις την ημερα αν δεν έχεις καποια παθηση πχ ζαχαρο δεν παθαινεις απολυτως τιποτα ισα ισα κάνεις τον οργανισμο δυναμιτη. Αναρωτηθηκες ποτε γιατι υποφέρεις (όχι εσυ) από τραυματισμούς και αργεις να αναρωσεις? δεν φταιει η σκληρη προπονηση που εκανες. Φταιει ότι ο οργανισμος δεν έχει τα απαραίτητα γιατι τον ταϊζεις μονο κοτόπουλα για να βάλει μυς όπως σου εχουν πει να κανεις. Τεσπα δεν εχει νοημα να διαφωνούμε άλλο ... κανεις δεν αλλαζει την οπτικη του μονο όταν πάθει θα μάθει και ευχομαι να μην πάθει κανεις... εγω θα ζητησω αδεια να ανοιξω καινουργιο θρεντ γυμναστικής και διατροφης.

ΥΓ Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορει να γινει κουβεντα όταν μου ζητας να πιστέψω τις δικές σου ιατρικες πηγες τις οποιες δεν έχω κανενα θεμα γιατι δεν είμαι ουτε καχύποπτος ουτε κακοπροαίρετος αλλα όταν εγω αναφερω ότι γνωστοι μου νικησαν δυσκολες παθησεις με διατροφή αντιμετωπίζομαι πχ με καχυποψια. Υπάρχει κοινη αντιληψη στο θρεντ ενταξει σεβαστη.

ΥΓ2 Το τζανκ φουντ είναι ΠΑΛΙΟΦΑΓΗΤΟ. Σου βάζουν κοτόπουλα με ΟΡΜΟΝΕΣ που μεγαλωνουν γρηγορα για να έχουν γρηγορα τζιρο. Δυστυχως παιζει πολύ βρωμια εκει εξω και αμα τους ξεγυμνώσεις εισαι ο τρελος τεσπα όπως ειπα μεινετε με τις ιδεες σας και καλη τυχη. Ας το ληξουμε πολιτισμένα δεν εχω θεμα εγω.

130kg πάγκος , 140kg squat, 90kg πιέσεις ώμων ελεύθερο για ρεκορ κτλ(παραδείγματα ασκήσεων που συνήθως τραυματίζονται) 0 τραυματισμοί , 0 πιασίματα ,για περιόδους έκανα και διπλές προπονήσεις πρωί / βράδυ χωρίς θέμα,  σώμα έχω αυτό που έχω που για εμένα είναι οκ . (5-6 χρόνια )

φρούτα δεν τρώω , όσπρια δεν τρώω , τρώω μόνο ότι μου αρέσει γιατι το φαγητό είναι κάτι που απολαμβάνω , υπάρχουν πολλές επιλογές σε τροφές και είναι μια χαρά κ χωρίς την healthy food seal of approval του χ-ψ blog με άρθρα 

ο λόγος γιαυτό(ΥΓ) είναι πως εγώ λέω πράγματα που ευσταθούν και τα γνωρίζει όλος ο κόσμος που ασχολείται σοβαρά , είναι πράγματα δεδομένα , ενώ εσύ λες πράγματα ακριβώς αντίθετα απο αυτά που έχουμε όλοι δεδομένα , οπότε σου ζητούν αποδείξεις για να υποστηρίξεις την διαφορετική σου άποψη , τι σου κάνει εντύπωση ? 

Μαν μου καλά όλα και δικαίωμα σου να τα λες και να τα πιστεύεις , ίσα ίσα γιαυτό είναι το forum για να ανταλλάσσουμε απόψεις , τι σε κάνει όμως να νομίζεις πως είμαστε υποχρεωμένοι να συμφωνούμε? είμαστε υποχρεωμένοι να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο , όχι να συμφωνούμε 

Νομίζω τα βλέπεις λάθος τα πράγματα , θα σχολίαζα και άλλα απο αυτά που έγραψες αλλα θα το πάρεις στραβά οπότε ας έχει , έτσι κ αλλιώς δεν έχει σημασία , δεν είμαστε εδω μέσα για να κάνουμε ούτε μάθημα ούτε διάλεξη ο ένας στον άλλο , περνάμε απλά την ώρα μας 

• Like 1

Κανεις διατροφη ογκου βασικα και μαγκιά σου, αλλα δεν ειναι μονο η διατροφη ογκου η υγιεινή προταση ακριβως επειδη κανεις αυτη την διατροφη και πιστευεις τοσο πολυ σε αυτη που καλα κανεις και παλι επειδη σου έχει δωσει αποτελεσματα θεωρεις ομως οτι μονο οσοι ειναι κομμάτια ξέρουν να τρώνε. Αυτο δεν πιστευω οτι ειναι σωστο γιατι υπάρχουν ενα καρο άνθρωποι που και αδυνατοι ειναι (χωρις μυικο ογκο) και ειναι αθλητές αλλα και πολυ καλοι στις επιλογες τους. Αυτους εσυ αμα τους δεις θα πεις ξερω γω ειναι σκιννυ φατ και δεν ξέρουν να τρωνε κτλπ κτλπ αλλα ειναι ανθρωποι που γυμνάζονται κανονικα ... ο λογος που ειπα οτι θα ρωτησω τους διαχειριστες ειναι επειδη αν θα ανοιξει θρεντ παρομοιας θεματολογιας μπορει να συγχωνευτει οποτε εκει θα υπάρχει απλα και η εναλλακτικη να μην μιλάμε μονο για διατροφη και για ογκο αλλα και για αυτο οποιος θέλει. Οπως πχ εχει ανοιξει το θρεντ του τρεξιματος ξεχωριστα.

χαχα πάλι κατάλαβες λάθος  :lol: 
δεν είπα πως ξέρουν να τρώνε μόνο όσοι είναι κομμάτια , είπα οτι για να είσαι κομμάτια με την έννοια του ξεχωριστού σώματος πρέπει να έχεις γνώσεις , αλλιώς όλοι κομμάτια θα ήταν. Αυτοί που δεν ξέρουν να τρώνε ούτε κομμάτια γίνονται ποτέ(αν θέλουν δηλαδή να γίνουν) ούτε καλή υγεία αποκτούν 

σχετικά με το thread ναι , μπορείς να ζητήσεις να ανοίξεις ένα άλλο , απλά για να πάρεις το οκ νομίζω θα πρέπει να έχει διαφορετική θεματολογία , δηλαδή δεν νομίζω να σου πουν οκ για fitness thread 2, μπορεί πχ να είναι επικεντρωμένο περισσότερο στο κομμάτι της υγιεινής διατροφής για όλους, αθλούμενους και μη 

πάντως να ξέρεις πως και εκεί θα υπάρχουν διαφωνίες , είναι μέρος του internet και της ζωής γενικότερα , δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι με όλους , εγώ όταν πω κάτι θα πω αυτό που πιστεύω αλλα με ανοιχτό μυαλό πάντα, γιατι όσο ζεις μαθαίνεις 

• Like 3

Αφήστε τον ρε παιδιά τον άνθρωπο να χωρίσει τα thread. DDevil μερικές ιδέες - μπορείς να κάνεις thread υγιεινής διατροφής, bodyweight ασκήσεων, fitness μέσω ιατρικών συμβουλών. Please κάντο. 

Σημείωση: σε διατροφή όγκου πίνεις όσο χυμό πορτοκάλι γουστάρεις. Η διατροφή όγκου είναι σχετικά υψηλή σε υδατάνθρακα. 

• Like 6

Δεν εχω προβλημα με την διαφωνια και το εχω δειξει φανταζομαι, απλα εδω αν ξερω γω πιο πολυ το θρεντ προσανατολιζεται σε bb και διατροφη για ογκο ειμαι ακυρος.

• Like 1

Πειναω σαν λυκος αυτη την περιοδο αλλα κρατιεμαι δεν ηρθε η ωρα ακομα να φαω το συμπαν .Που θα παει ομως 2 μηνακια ειναι θα περασουν και τοτε θα γινει χαμος να παω 87 κιλα .

• Like 4

Πειναω σαν λυκος αυτη την περιοδο αλλα κρατιεμαι δεν ηρθε η ωρα ακομα να φαω το συμπαν .Που θα παει ομως 2 μηνακια ειναι θα περασουν και τοτε θα γινει χαμος να παω 87 κιλα .

Εγώ έπεσα 81 κιλά, ξεφτιλίστηκε πολύ το πράμα και η αλήθεια είναι ότι δεν πεινάω καθόλου. Άρχισα να αυξάνω θερμίδες να βάλω κάνα κιλό σιγά σιγά γιατί έχω ρέψει. Ευκαιρία να φάω και κάνα φρούτο. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...