Vapir Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Πρωτη μέρα τζιμ. Αν και πορωμενος, επαιξα συμβατικα γιατι δεν ξερω τ μ ξημερωνει αυριο Καλά έκανες έτσι πρέπει, εγώ τη Δευτέρα που πήγα εβαλα μεσαία kg πχ πάγκο max 100 σε προπόνηση δύναμης 5χ5 και την επόμενη ένιωθα λες και με χτύπησε τρένο αλλά μ άρεσε γιατι είμαι και μαζοχα αχχα 2
InfernoN Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 εχει σημασια αν ειναι ψημενοι-αψητοι οι ξηροι καρποι το χει ψαξει κανεις το θεμα νταξει αναλατοι προφανως
Demetra_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 εχει σημασια αν ειναι ψημενοι-αψητοι οι ξηροι καρποι το χει ψαξει κανεις το θεμα νταξει αναλατοι προφανως καλώς ήρθες στο κλαμπ των ψυχωτικών .... το αλάτι σε νοιάζει κυρίως εκτός και αν κάνεις χορτοφαγία (ωμοφαγία)
leftis95 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Χωρις να ειμαι διατροφολόγος, πιστεύω καλύτερα άψητοι. Όταν ψήνεται κάποιο φαγητό, μειώνεται η βιοδιαθεσιμότητα των μακροθρεπτικών που περιέχει, κοινώς χειρότερη απορρόφηση πρωτεινών, λιπαρών κλπ 1
ArisBat Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 εχει σημασια αν ειναι ψημενοι-αψητοι οι ξηροι καρποι το χει ψαξει κανεις το θεμα νταξει αναλατοι προφανως Χωρις να ειμαι διατροφολόγος, πιστεύω καλύτερα άψητοι. Όταν ψήνεται κάποιο φαγητό, μειώνεται η βιοδιαθεσιμότητα των μακροθρεπτικών που περιέχει, κοινώς χειρότερη απορρόφηση πρωτεινών, λιπαρών κλπΟχι παντα http://healthylifestyledocs.com/raw-nuts-vs-roasted-nuts-which-are-better-for-your/ http://paleoleap.com/cooking-vegetables-pale/ 2
anwnymh29 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Εμενα ωρες-ωρες σαν τωρα δλδ με πιανει τετοια λυσσα για βρωμικο φαγητο...........!Αχ και βαχ!! Στο αντι φιτνες δεν μπαινω καν θα κοψω καρωτιδα!! 1
DDevil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Εμενα ωρες-ωρες σαν τωρα δλδ με πιανει τετοια λυσσα για βρωμικο φαγητο...........!Αχ και βαχ!! Στο αντι φιτνες δεν μπαινω καν θα κοψω καρωτιδα!! Στιψε μισο λιτρο χυμο και κατεβασε τον θα σου κοψει την ορεξη. Χθες βραδυ ηπια 1 λιτρο πορτοκαλαδα. Στο αντιφιτνεσσ αμα τρως τέτοια κάθε μερα στα 40 θα χεις βουλωμένες αρτηρίες. 1
bosei Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Στιψε μισο λιτρο χυμο και κατεβασε τον θα σου κοψει την ορεξη. Χθες βραδυ ηπια 1 λιτρο πορτοκαλαδα. Στο αντιφιτνεσσ αμα τρως τέτοια κάθε μερα στα 40 θα χεις βουλωμένες αρτηρίες. How's that even better ? 80 γραμμάρια σκέτη ζάχαρη... 3
tehAllantin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Αμα ψησεις κατι, χανει κ αρκετη υγρασια xD
DDevil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 How's that even better ? 80 γραμμάρια σκέτη ζάχαρη... O φυσικος χυμος ο στημενος έχει ζάχαρη?
bosei Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 O φυσικος χυμος ο στημενος έχει ζάχαρη? Yep http://goo.gl/70jDcO 1
DDevil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Yep http://goo.gl/70jDcO Τα δικα του ζάχαρα εχει τα φυσικα όχι τα επεξεργασμένα. Οσο και να πιεις δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα. Και το προτιμω από το να φάς ένα τζανκ φουντ ή κάτι άλλο. Εχει πολλες βιταμινες για τον οργανισμο ο χυμος και είναι τονωτικος. Τωρα εντάξει κάποιοι κάνουν διατροφή για τον ογκο τους προφανως για αυτους ισως να μην είναι ο κατάλληλος. Η ανωνυμη δεν νομιζω να θέλει να πάρει ογκο όμως. Λιγο να φτιάξει τη διατροφή και τη φυσικη της κατασταση θέλει η κοπελα.
Vapir Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 τα έχει όλα αυτά αλλα έχει και ζάχαρη και η ζάχαρη είναι μια , άσπρη μαύρη καφέ γαλαζοπράσινη είναι καθαρά θέμα marketing όπως και η μόδα της υγιεινής διατροφής, μια τροφή μπορεί να σου κάνει καλό αρκεί να την χρειάζεσαι και σίγουρα το βράδυ δεν χρειάζεσαι ζάχαρηΕπίσης η ζάχαρη δεν κόβει την όρεξη , το αντίθετο . Παίζουν και τα placebo βέβαια , μπορείς να πείσεις κάποιον οτι η ζάχαρη του κόβει την όρεξη και κάθε φορά που την καταναλώνει να νιώθει κορεσμό , δεν αμφιβάλω , όπως και αν πείσεις κάποιον πως είναι άρρωστος θα αρρωστήσει στα αλήθεια αυτό είναι τελείως λάθος , υπάρχει και παραυπάρχει πρόβλημα αν πίνεις πολύ ζάχαρη, ρώτα όποιο γιατρό θες , στο λέω γιατι έχω ρωτήσει αρκετούς κ έχω και στην οικογένεια μου.το τζάνκ φουντ είναι φαγητό , δεν είναι ζάχαρη και μπορεί να σου κάνει καλό αναλόγως τι θα φας . Καλύτερα να φάει κάποιος 4-5 σουβλάκια καλαμάκια παρά ένα μπουκάλι χυμό για βράδυ. Τα δικα του ζάχαρα εχει τα φυσικα όχι τα επεξεργασμένα. Οσο και να πιεις δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα. Και το προτιμω από το να φάς ένα τζανκ φουντ ή κάτι άλλο. Εχει πολλες βιταμινες για τον οργανισμο ο χυμος και είναι τονωτικος. Τωρα εντάξει κάποιοι κάνουν διατροφή για τον ογκο τους προφανως για αυτους ισως να μην είναι ο κατάλληλος. Η ανωνυμη δεν νομιζω να θέλει να πάρει ογκο όμως. Λιγο να φτιάξει τη διατροφή και τη φυσικη της κατασταση θέλει η κοπελα. 5
DDevil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δειξε μου τι συστατικα έχουν οι πρωτεϊνες σε σκονη που παιρνεις και μετα ελα να τις συγκρινουμε με έναν φυσικο χυμο που πας να τον βγάλεις σκάρτο επειδή έχει φυσική ζαχαρη. Εγω από ότι εχω καταλαβει οι περισσοτεροι εδώ κανουν διατροφή ογκου οποτε αν τους πεις μια τροφη η οποια δεν συγκαταλέγεται σε αυτην που προσφέρει ογκο γρηγορα ή αμεσα θα στην βγάλουν σκάρτη. Τα κλασσικα δηλαδή κοτοπουλο - τονο - κοτατζ - μπιφτεκι και φτου παλι από την αρχη. Εντάξει έχει πρωτεϊνη το παιρνουμε! Μας κανει. Εγω το σκέφτομαι σοβαρα να ανοιξω άλλο θρεντ γιατι από ότι βλέπω εδώ σε βαθμο τέτοιο κινειται το θρεντ οποτε θα διαφωνούμε συνεχεια και ακρη δεν θα βγαινει. Οποιον γιατρο και να ρωτήσεις θα σου πει ότι οι φυσικοι χυμοι θωρακιζουν τον γιατρο από τις παθησεις και τις ασθενειες. Ερχεται και χειμωνας μην πέσουμε σαν τα κοτόπουλα ενώ ειμαστε ξερω γω κομμάτια θα γελάει ο κοσμος ΥΓ Θα ζητησω την γνωμη των διαχειριστών και θα διαχωρισω τα θρεντ. Σεβομαι τις αποψεις σας αλλα διαφωνούμε σε πολλα πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις