GeorgeGK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 εσύ όταν βουτάς στη θάλασσα κατευθείαν στα βαθιά μπαίνεις ξεκίνα με τρεις εναλλάξ μέρες ώστε να αρχίζει να εγκλιματίζεται το σώμα σου στις προπονήσεις Αρα θεωρείς ότι καλύτερο για τον πρώτο καιρό (π.χ. 1 μήνα), να κάνω 3 φορές την εβδομάδα αντί για 4, με full body?
vgiozo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Για το κυκλικό είχα διαβάσει ότι βολεύει αν κανεις μερα παρα μέρα για να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος αποκατάστασης. Εγώ που θα κάνω συνεχόμενα Δευτερα-Τριτη και Πέμπτη-Παρασκευή δεν θα έχω θέμα? Για το upper/lower δεν το έχω ψάξει οπότε θα το κοιτάξω να δω τι είναι. Είναι καλυτερο από αυτά που έδιναν στο gym (π.χ Στήθος/Τρικέφαλα -Πλάτη/Δικέφαλα-Πόδια/ώμοι) ή από το να κάνεις κάθε μέρα και μια μυική ομάδα? Σόρρυ για τις ερωτήσεις απλά θα ναι η πρώτη φορά που θα το δω σοβαρά και με διατροφή οπότε ρωτάω για να μάθω Βασικά ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό... ...ο leftis στο άρθρο του κάνει ένα διαχωρισμό Full Body / Split workout, όπου το τελευταίο αφορά μία μόνο μυική ομάδα...αλλά στα γυμναστήρια δεν δίνουν ακριβώς κάτι τέτοιο, αλλά ένα συνδυασμό μυικών ομάδων πχ στήθος, πλάτη, δικέφαλους + πόδια, ώμους, τρικέφαλους... Αυτό, σε συνδυασμό με τις σταθερές κοιλιακών/ραχιαίων, δεν είναι ούτε full body ούτε split ακριβώς. Εγώ πηγαίνω (και θέλω να συνεχίσω να πηγαίνω) 4 φορές τη βδομάδα, ώστε να κάνω δύο φορές αυτόν τον κύκλο προπόνησης μέσα σ' αυτό το διάστημα... ...υπάρχει λόγος προσαρμογής αυτού του προγράμματος, γενικά ή αν χαθεί μια προπόνηση πχ; (κλείνω τώρα 3 μήνες συστηματικής προπόνησης)
Demetra_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Αρα θεωρείς ότι καλύτερο για τον πρώτο καιρό (π.χ. 1 μήνα), να κάνω 3 φορές την εβδομάδα αντί για 4, με full body? ναι ναι Προσωπική μου άποψη ένα αρχάριο και γενικά μέσο σώμα δεν χρειάζεται το split των μεμονομένων μυικών ομάδων περί ορέξεως βέβαια και πάντα ανάλογα με το σώμα. Γενικά δοκίμασε να δεις τι σε βολεύει, πειραματήσου Βασικά ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό... ...ο leftis στο άρθρο του κάνει ένα διαχωρισμό Full Body / Split workout, όπου το τελευταίο αφορά μία μόνο μυική ομάδα...αλλά στα γυμναστήρια δεν δίνουν ακριβώς κάτι τέτοιο, αλλά ένα συνδυασμό μυικών ομάδων πχ στήθος, πλάτη, δικέφαλους + πόδια, ώμους, τρικέφαλους... Αυτό, σε συνδυασμό με τις σταθερές κοιλιακών/ραχιαίων, δεν είναι ούτε full body ούτε split ακριβώς. Εγώ πηγαίνω (και θέλω να συνεχίσω να πηγαίνω) 4 φορές τη βδομάδα, ώστε να κάνω δύο φορές αυτόν τον κύκλο προπόνησης μέσα σ' αυτό το διάστημα... ...υπάρχει λόγος προσαρμογής αυτού του προγράμματος, γενικά ή αν χαθεί μια προπόνηση πχ; Πάλι μεμονωμένες μυικές ομάδες είναι ανατομικά αν το δεις. το στήθος είναι μέρος του άνω κορμού κτλ προσδιορίζεις ένα αυτόν που δεν καταλαβαίνω ποιον εννοείς. δεν αναφέρεις ξεκάθαρα τι κάνεις αν έχεις upper/lower εξυπακούεται ότι στην δεύτερη επανάληψη της προπόνησης δεν έχεις τις ίδιες ασκήσεις.
wizzy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Φωτη να ρε πως παλεύεται το ποδήλατο .. κάνεις εκει με αυτήν την θεα , εγω άνετα έκανα κανα τρίωρο .. Φώτη και Mau, που να βγείτε κι έξω με το ποδήλατο. Βουνό, άσφαλτος, δεν έχει σημασία, εκεί να δείτε πως "πετάνε" τα τρίωρα! 5
vgiozo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 ναι ναι Προσωπική μου άποψη ένα αρχάριο και γενικά μέσο σώμα δεν χρειάζεται το split των μεμονομένων μυικών ομάδων περί ορέξεως βέβαια και πάντα ανάλογα με το σώμα. Γενικά δοκίμασε να δεις τι σε βολεύει, πειραματήσου Πάλι μεμονωμένες μυικές ομάδες είναι ανατομικά αν το δεις. το στήθος είναι μέρος του άνω κορμού κτλ προσδιορίζεις ένα αυτόν που δεν καταλαβαίνω ποιον εννοείς. δεν αναφέρεις ξεκάθαρα τι κάνεις αν έχεις upper/lower εξυπακούεται ότι στην δεύτερη επανάληψη της προπόνησης δεν έχεις τις ίδιες ασκήσεις. Προσδιορίζω έναν "αυτόν"; Τι είναι αυτό; ...το "αυτός" στα νέα ελληνικά χρησιμοποιείται είτε ως δεικτική αντωνυμία (δείχνουμε κάποιον δλδ) είτε ως οριστική αντωνυμία (με την σημασία του "ίδιος", της διάκρισης δλδ) ....μήπως θέλεις να πεις "εαυτό" ; Περίεργη επιλογή λέξεων σε κάθε περίπτωση...συζητάμε επί γενικών αρχών εν προκειμένω, χωρίς να χρειάζεται να το εξειδικεύσουμε τόσο. ...διατύπωσα μια γενική ερώτηση (για ένα πρόγραμμα που δεν σίγουρα δεν είναι full body, δεν είναι όμως και σπασμένο ανα μυϊκή ομάδα) ώστε η όποια απάντηση να μην αφορά μόνο ένα συγκεκριμένο συνδυασμό μυϊκών ομάδων-να μην αφορά μόνο στη δική μου περίπτωση δλδ ...στη βάση αυτή δλδ ρώτησα αν κάνει δλδ κάποιος ένα τέτοιο "Συνδυαστικό" πρόγραμμα (ούτε full, ούτε split σε σχέση με τον αρχικό ορισμό) τί θα πρέπει να κάνει αν χάσει μια προπόνηση... πχ, να συνεχίσει το προ΄γραμμα, ή να προσαρμόσει την αμέσως επόμενη προπόνηση, προσθέτοντας κάποια άσκηση/ασκήσεις Και πάλι σε σχέση με το άρθρο του leftis, όπου με έναν πιο αυστηρό ορισμό μεταξύ των δύο, εκτιμά ορισμενα θετικά κι ορισμένα αρνητικά κάθε προγράμματος.
Mikeasdf Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Φώτη και Mau, που να βγείτε κι έξω με το ποδήλατο. Βουνό, άσφαλτος, δεν έχει σημασία, εκεί να δείτε πως "πετάνε" τα τρίωρα! Μεχρι και στην Θεσσαλονικη που ειναι πολη και εδω κοντα μου το μονο "αξιο" ειναι η παραλια περναει ευχαριστα η ωρα. 2
GeorgeGK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 ναι ναι Προσωπική μου άποψη ένα αρχάριο και γενικά μέσο σώμα δεν χρειάζεται το split των μεμονομένων μυικών ομάδων περί ορέξεως βέβαια και πάντα ανάλογα με το σώμα. Γενικά δοκίμασε να δεις τι σε βολεύει, πειραματήσου Οκ σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα το δοκιμάσω για 1 μήνα έτσι και αν δω ότι προπονώ δυνατά κάθε μυική ομάδα θα το συνεχίσω αλλιώς μπορεί να το αλλάξω γτ θυμάμαι παλιότερα όταν έκανα 2 μυικές ομάδες την φορά, ότι την δεύτερη μυική ομάδα δεν την εβγαζα όσο δυνατά την πρώτη οπότε αυτή ειναι η μονη μου αμφιβολια. Επίσης εχω διαβάσει σχετικά με την διατροφή και όλοι προτείνουν μετά την προπόνηση ενα σκουπ προτείνης για την γρήγορη απορρόφηση. Επδ δεν σκοπεύω να αγοράσω ακόμα τουλάχιστον κάποιο συμπλήρωμα υπάρχει κάτι καλό να τρώω για μετά ή να κανω κάποιο κανονικό γεύμα?
leftis95 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Βασικά ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό... ...ο leftis στο άρθρο του κάνει ένα διαχωρισμό Full Body / Split workout, όπου το τελευταίο αφορά μία μόνο μυική ομάδα...αλλά στα γυμναστήρια δεν δίνουν ακριβώς κάτι τέτοιο, αλλά ένα συνδυασμό μυικών ομάδων πχ στήθος, πλάτη, δικέφαλους + πόδια, ώμους, τρικέφαλους... Αυτό, σε συνδυασμό με τις σταθερές κοιλιακών/ραχιαίων, δεν είναι ούτε full body ούτε split ακριβώς. Εγώ πηγαίνω (και θέλω να συνεχίσω να πηγαίνω) 4 φορές τη βδομάδα, ώστε να κάνω δύο φορές αυτόν τον κύκλο προπόνησης μέσα σ' αυτό το διάστημα... ...υπάρχει λόγος προσαρμογής αυτού του προγράμματος, γενικά ή αν χαθεί μια προπόνηση πχ; (κλείνω τώρα 3 μήνες συστηματικής προπόνησης) Θεωρείται μορφή split. Η σύγκριση που έκανα εγώ στο άρθρο μου ήταν τα 2 άκρα, χωρίς να σημαίνει ότι είναι τα μόνα που υπάρχουν. Σαφώς και υπάρχουν αποδοτικά προγράμματα που δεν είναι ούτε full body ούτε σπλιτ (πχ push/pull/legs). Έγω όμως προσωπικά τα καλύτερα gains τα έχω δεί με 4-5 φορές την εβδομάδα full body. Εκείνη την περίοδο είδα μέχρι και ραγάδες στα χέρια (keep in mind, οτι δεν ημουν αρχαριος οπότε το progress ηταν ήδη αργό, γιαυτό με εξέπληξαν οι ραγάδες).
Mau-Maus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Γιώργο καταρχήν να πηγαίνεις 4 μερες και οχι 3 εφόσον μπορείς ! την πρώτη βδομάδα γύμναζε ολο σου το σωμα, στην συνέχεια χώρισε το σε μυικές ομάδες ενας καλός συνδυασμός και για προχωρημένους και για αρχάριους είναι Δεύτερα στήθος - ώμους τρικέφαλα Τριτη πλατη -δικεφαλα - τραπ. Πέμπτη πόδια Παρασκευή το πρόγραμμα της δευτέρας και συνεχίζεις κυκλικά, την δευτερα δλδ κάνεις το πρόγραμμα της τρίτης κτλ κτλ Προπονήσου σκληρά, φαε καλά (προσπάθησε να βαλεις τα ασπράδια στην διατροφη σου που θα σου δωσουν την πιο καθαρή και αφομοιώσιμη πρωτεΐνη) και ολα θα ερθουν μονα τους . Ασε τα οτι ναναι άρθρα που σου λένε και που υπάρχουν σε αφθονία στο ίντερνετ, μην δίνεις καθόλου σημασία, οταν έχεις απορίες ρώτα ανθρώπους που ξερεις οτι γνωριζουν το αντικείμενο (τον γυμναστή σου στο γυμν πχ) και οχι κάποιους άσχετους που μπορει να ξερεις περισσότερα εσυ απο αυτούς .. 2
Demetra_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 George : ασπραδι αυγων συν μπανανα ή συν πατατα George : ασπραδι αυγων συν μπανανα ή συν πατατα Βασικά ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό... ...ο leftis στο άρθρο του κάνει ένα διαχωρισμό Full Body / Split workout, όπου το τελευταίο αφορά μία μόνο μυική ομάδα...αλλά στα γυμναστήρια δεν δίνουν ακριβώς κάτι τέτοιο, αλλά ένα συνδυασμό μυικών ομάδων πχ στήθος, πλάτη, δικέφαλους + πόδια, ώμους, τρικέφαλους... Αυτό, σε συνδυασμό με τις σταθερές κοιλιακών/ραχιαίων, δεν είναι ούτε full body ούτε split ακριβώς. Εγώ πηγαίνω (και θέλω να συνεχίσω να πηγαίνω) 4 φορές τη βδομάδα, ώστε να κάνω δύο φορές αυτόν τον κύκλο προπόνησης μέσα σ' αυτό το διάστημα... ...υπάρχει λόγος προσαρμογής αυτού του προγράμματος, γενικά ή αν χαθεί μια προπόνηση πχ; (κλείνω τώρα 3 μήνες συστηματικής προπόνησης) σε αυτό αναφερόμουν το υπογραμμισμένο "αυτόν" δεν καταλάβαινα, ουσιαστικά δεν καταλάβαινα τι είδος κύκλο κάνεις. να γίνεσαι πιο συγκεκριμένος όταν θες να πεις κάτι για να μπορούμε να το αντιληφθούμε Παρεμπιπτόντως, το να μου απαντήσεις με τον παρακάτω τρόπο δεν το βρίσκω και σαν καλή επιλογή εάν συνεχίσεις να αναφέρεσαι (και σε μένα προσωπικά) με αυτό το ύφος, λυπάμαι αλλά εμένα προσωπικά δεν θα με βρεις πρόθυμη να σου απαντήσω. Προσδιορίζω έναν "αυτόν"; Τι είναι αυτό; ...το "αυτός" στα νέα ελληνικά χρησιμοποιείται είτε ως δεικτική αντωνυμία (δείχνουμε κάποιον δλδ) είτε ως οριστική αντωνυμία (με την σημασία του "ίδιος", της διάκρισης δλδ) ....μήπως θέλεις να πεις "εαυτό" ; Περίεργη επιλογή λέξεων σε κάθε περίπτωση...συζητάμε επί γενικών αρχών εν προκειμένω, χωρίς να χρειάζεται να το εξειδικεύσουμε τόσο. ...διατύπωσα μια γενική ερώτηση (για ένα πρόγραμμα που δεν σίγουρα δεν είναι full body, δεν είναι όμως και σπασμένο ανα μυϊκή ομάδα) ώστε η όποια απάντηση να μην αφορά μόνο ένα συγκεκριμένο συνδυασμό μυϊκών ομάδων-να μην αφορά μόνο στη δική μου περίπτωση δλδ ...στη βάση αυτή δλδ ρώτησα αν κάνει δλδ κάποιος ένα τέτοιο "Συνδυαστικό" πρόγραμμα (ούτε full, ούτε split σε σχέση με τον αρχικό ορισμό) τί θα πρέπει να κάνει αν χάσει μια προπόνηση... πχ, να συνεχίσει το προ΄γραμμα, ή να προσαρμόσει την αμέσως επόμενη προπόνηση, προσθέτοντας κάποια άσκηση/ασκήσεις Και πάλι σε σχέση με το άρθρο του leftis, όπου με έναν πιο αυστηρό ορισμό μεταξύ των δύο, εκτιμά ορισμενα θετικά κι ορισμένα αρνητικά κάθε προγράμματος. Θεωρείται μορφή split. Η σύγκριση που έκανα εγώ στο άρθρο μου ήταν τα 2 άκρα, χωρίς να σημαίνει ότι είναι τα μόνα που υπάρχουν. Σαφώς και υπάρχουν αποδοτικά προγράμματα που δεν είναι ούτε full body ούτε σπλιτ (πχ push/pull/legs). Έγω όμως προσωπικά τα καλύτερα gains τα έχω δεί με 4-5 φορές την εβδομάδα full body. Εκείνη την περίοδο είδα μέχρι και ραγάδες στα χέρια (keep in mind, οτι δεν ημουν αρχαριος οπότε το progress ηταν ήδη αργό, γιαυτό με εξέπληξαν οι ραγάδες). δεν ξέρω αν το progress σου ήταν αργό ή όχι, πάντως η testo στα 21 σου είναι το υπέρτατο εργαλείο σου (και σας για τους υπόλοιπους) είπαμε και είπες και συ, δεν υπάρχει άσπρο-μαύρο μόνο. το καλύτερο είναι το try and fail και πάλι διαφωνώ να ξεκινήσεις φουλ στις 4μέρες (μην το πάρεις προσωπικά μαους σε αγαπώ και το ξέρεις) καλύτερα να περάσει ένα στάδιο εγκλιματισμού και σταδιακά να βρίσκεις ρυθμούς, ασκήσεις, εντάσεις, τεχικές κτλ αγάλι αγάλι 1
Mau-Maus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Εγώ πάντως αν τον είχα στο γυμναστήριο εννοείται πως θα του έλεγα να έρθει 4 μέρες Αν τα κάνεις σωστά καλό είναι να πηγαίνεις περισσότερο, πας μπροστά όχι πίσω, προοδεύεις! Αν τα κάνεις λάθος τότε όντως είναι καλύτερα να πηγαίνεις λιγότερο, 3 .2 η και καμία μέρα! Αμοιβαία η αγάπη Δήμητρα
Demetra_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως αν τον είχα στο γυμναστήριο εννοείται πως θα του έλεγα να έρθει 4 μέρες Αν τα κάνεις σωστά καλό είναι να πηγαίνεις περισσότερο, πας μπροστά όχι πίσω, προοδεύεις! Αν τα κάνεις λάθος τότε όντως είναι καλύτερα να πηγαίνεις λιγότερο, 3 .2 η και καμία μέρα! Αμοιβαία η αγάπη Δήμητρα ναι αλλά είναι νιουμπάκι και ολομόναχος στο γυμναστήριο... καλά αν σε είχαμε όλοι στο γυμναστήριο 7μερα θα χτυπούσαμε επιτέλους θα έκανα και στρατιωτικές ελεύθερες με μπάρα που τόσο τις φοβάμαι Ενεκα των συζητησεων 4
vgiozo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 George : ασπραδι αυγων συν μπανανα ή συν πατατα George : ασπραδι αυγων συν μπανανα ή συν πατατα σε αυτό αναφερόμουν το υπογραμμισμένο "αυτόν" δεν καταλάβαινα, ουσιαστικά δεν καταλάβαινα τι είδος κύκλο κάνεις. να γίνεσαι πιο συγκεκριμένος όταν θες να πεις κάτι για να μπορούμε να το αντιληφθούμε Παρεμπιπτόντως, το να μου απαντήσεις με τον παρακάτω τρόπο δεν το βρίσκω και σαν καλή επιλογή εάν συνεχίσεις να αναφέρεσαι (και σε μένα προσωπικά) με αυτό το ύφος, λυπάμαι αλλά εμένα προσωπικά δεν θα με βρεις πρόθυμη να σου απαντήσω. δεν ξέρω αν το progress σου ήταν αργό ή όχι, πάντως η testo στα 21 σου είναι το υπέρτατο εργαλείο σου (και σας για τους υπόλοιπους) είπαμε και είπες και συ, δεν υπάρχει άσπρο-μαύρο μόνο. το καλύτερο είναι το try and fail και πάλι διαφωνώ να ξεκινήσεις φουλ στις 4μέρες (μην το πάρεις προσωπικά μαους σε αγαπώ και το ξέρεις) καλύτερα να περάσει ένα στάδιο εγκλιματισμού και σταδιακά να βρίσκεις ρυθμούς, ασκήσεις, εντάσεις, τεχικές κτλ αγάλι αγάλι Κανένα ύφος, δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις. έγραψες πριν "προσδιορίζεις ένα αυτόν που δεν καταλαβαίνω ποιον εννοείς" κι ακόμη δεν κατάλαβα σε τί αναφέρεσαι ...εγώ δεν έγραψα τη λέξη "αυτόν" ούτε το υπογράμμισα, όπως έγραψες μόλις τώρα, οπότε και πάλι δεν καταλαβαίνω σε τί αναφέρεσαι. Η γραμματική επεξήγηση ήταν για να καταλάβω την αναφορά σου. ...δηλαδή και τώρα σκέφτομαι αν καταλάθος προσθέτεις το τελικό "ν" στο "αυτό" κι εκείνο που αναφέρεσαι είναι στην ουσία η παρακάτω πρότασή μου "Αυτό, σε συνδυασμό με τις σταθερές κοιλιακών/ραχιαίων, δεν είναι ούτε full body ούτε split ακριβώς" λέξη "αυτόν" εγώ δεν έγραψα, και δεν αναφέρθηκα σε πρόσωπο (όπου μπαίνει το τελικό "ν"), αλλά στον διαχωρισμό full/split ...όπως ειπα και πριν, δεν έγραψα τί κάνω εγώ αναλυτικά, γιατί δεν θα το απαιτούσε η απάντηση... Θεωρείται μορφή split. Η σύγκριση που έκανα εγώ στο άρθρο μου ήταν τα 2 άκρα, χωρίς να σημαίνει ότι είναι τα μόνα που υπάρχουν. Σαφώς και υπάρχουν αποδοτικά προγράμματα που δεν είναι ούτε full body ούτε σπλιτ (πχ push/pull/legs). Έγω όμως προσωπικά τα καλύτερα gains τα έχω δεί με 4-5 φορές την εβδομάδα full body. Εκείνη την περίοδο είδα μέχρι και ραγάδες στα χέρια (keep in mind, οτι δεν ημουν αρχαριος οπότε το progress ηταν ήδη αργό, γιαυτό με εξέπληξαν οι ραγάδες). Καλώς, όμως ως προς το ερώτημα: Σε ένα τέτοιο μέσο/συνδυαστικό πρόγραμμα, που δεν είναι πλήρως κατατετμημένο ανά μυϊκή ομάδα (και συνεπώς δεν ισχύει τόσο το αρνητικό που περιγράφεις, όταν χάνεται μια προπόνηση), αν κάποιος χάσει μια προπόνηση, αξίζει να προσαρμόσει κάπως την αμέσως επόμενή του προπόνηση, για λόγους αναπλήρωσης, ή όχι; Το Full Body για μενα προσωπικά είναι αρκετά χρονοβόρο...ήδη θέλω πάνω από 75 λεπτά για να βγάλω ένα τέτοιο μικτό/συνδυαστικό πρόγραμμα + ο χρόνος μετακίνησης από/προς το γυμναστήριο.
παπι Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 ναι αλλά είναι νιουμπάκι και ολομόναχος στο γυμναστήριο... καλά αν σε είχαμε όλοι στο γυμναστήριο 7μερα θα χτυπούσαμε επιτέλους θα έκανα και στρατιωτικές ελεύθερες με μπάρα που τόσο τις φοβάμαι Ενεκα των συζητησεων Εκλαψα με το μεμε 1
Demetra_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Κανένα ύφος, δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις. έγραψες πριν "προσδιορίζεις ένα αυτόν που δεν καταλαβαίνω ποιον εννοείς" κι ακόμη δεν κατάλαβα σε τί αναφέρεσαι ...εγώ δεν έγραψα τη λέξη "αυτόν" ούτε το υπογράμμισα, όπως έγραψες μόλις τώρα, οπότε και πάλι δεν καταλαβαίνω σε τί αναφέρεσαι. Η γραμματική επεξήγηση ήταν για να καταλάβω την αναφορά σου. ...δηλαδή και τώρα σκέφτομαι αν καταλάθος προσθέτεις το τελικό "ν" στο "αυτό" κι εκείνο που αναφέρεσαι είναι στην ουσία η παρακάτω πρότασή μου "Αυτό, σε συνδυασμό με τις σταθερές κοιλιακών/ραχιαίων, δεν είναι ούτε full body ούτε split ακριβώς" λέξη "αυτόν" εγώ δεν έγραψα, και δεν αναφέρθηκα σε πρόσωπο (όπου μπαίνει το τελικό "ν"), αλλά στον διαχωρισμό full/split ...όπως ειπα και πριν, δεν έγραψα τί κάνω εγώ αναλυτικά, γιατί δεν θα το απαιτούσε η απάντηση... Καλώς, όμως ως προς το ερώτημα: Σε ένα τέτοιο μέσο/συνδυαστικό πρόγραμμα, που δεν είναι πλήρως κατατετμημένο ανά μυϊκή ομάδα (και συνεπώς δεν ισχύει τόσο το αρνητικό που περιγράφεις, όταν χάνεται μια προπόνηση), αν κάποιος χάσει μια προπόνηση, αξίζει να προσαρμόσει κάπως την αμέσως επόμενή του προπόνηση, για λόγους αναπλήρωσης, ή όχι; Το Full Body για μενα προσωπικά είναι αρκετά χρονοβόρο...ήδη θέλω πάνω από 75 λεπτά για να βγάλω ένα τέτοιο μικτό/συνδυαστικό πρόγραμμα + ο χρόνος μετακίνησης από/προς το γυμναστήριο. Ναι στα σπλιτ ανα μυικη ομαδα κανονικα πρεπει να αναπληρωσεις αλλιως μενει "πισω" στν ρυθμο εκγυμνασης σε σχεση με τα αλλα. παντα οταν εφαρμοζα τετοιο σπλιτ "θυσιαζα" δευτδρουσες μικροτερες ομαδες οπω δικεφαλοι-τρικεφαλοι κ στηθος(ως γυναικα μιλαω εδω) κ φροντιζα να κανω καθε βδομαδα τις μεγαλες Ο,τι σε βολευει να κανεις, αρκει να βλεπεις αποτελεσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις