Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ολα πριβε βλεπω τα εκλεισες :devil:

Ονειρικα γυμνασια !!! Καθαροτερα κ πιο προσεγμενα απο τα δικα μας κοινα γυμναστηρια!!
  • Like 2
Δημοσ.

Είναι η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά.. αν προσέξεις πχ στην φώτο με την θέα κάθε διάδρομος έχει τυλιγμένη πετσέτα και μπουκαλάκι νερό πάνω οπότε καταλαβαίνεις ..

υπάρχει Κινέζος να τρέξει για να αλλάξει / καθαρίσει επι τόπου όπως τα παιδιά στους αγώνες τένις που τρέχουν και μαζεύουν τις μπάλες :D

• Like 4
Δημοσ.

Είναι η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά.. αν προσέξεις πχ στην φώτο με την θέα κάθε διάδρομος έχει τυλιγμένη πετσέτα και μπουκαλάκι νερό πάνω οπότε καταλαβαίνεις ..

υπάρχει Κινέζος να τρέξει για να αλλάξει / καθαρίσει επι τόπου όπως τα παιδιά στους αγώνες τένις που τρέχουν και μαζεύουν τις μπάλες :D

Τωρα που το ειπες το παρατηρησα.Παντως εγω θα εφερνα δικια μου πετσετα γιατι ειμαι ολιγον τι σιχασιαρης :P

Δημοσ.

Δεν ζηλεύω... ... ... αφενός έπαιζα τένις και ξέρω, αφετέρου εμείς στο Ελλάντα έχουμε τη μάνα να τρέχει με τον ίδιο τρόπο να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του γιόκα της, ειδικά αν τον βλέπει σπάνια...

...κυριολεκτικά "μη στάξει και μη βρέξει"...

Δημοσ.

Δεν ζηλεύω... ... ... αφενός έπαιζα τένις και ξέρω, αφετέρου εμείς στο Ελλάντα έχουμε τη μάνα να τρέχει με τον ίδιο τρόπο να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του γιόκα της, ειδικά αν τον βλέπει σπάνια...

...κυριολεκτικά "μη στάξει και μη βρέξει"...

δηλαδή έρχεται και η μάνα σου μαζί στις προπονήσεις?    :shock: 

:-D 

• Like 3
Δημοσ.

Γύρισα από Κίνα, είχα αναφέρει για γυμναστήρια σε καλά ξενοδοχεία που είναι πλήρως εξοπλισμένα κτλ. Η Δήμητρα είχε ζητήσει φώτο, ορίστε λοιπόν.

Πολύ πιο καθαροί χώροι από ότι συνήθως σε gyms καθώς είναι ξενοδοχείο. Επίσης δεν έχουν και πολύ κίνηση. Συνήθως μόνος ήμουν.

1. Pudong Sangri La - Shanghai - 5 star - http://www.shangri-la.com/shanghai/pudongshangrila/

Μηχανήματα

RckwWb8.jpg

TRX 

X5wmjbR.jpg

Διάδρομοι 

ZEb7Rnw.jpg

Ελεύθερα - είχε και ένα smith / rack που είχε κίνηση οριζόντια και κάθετα.. δεν είχα ξαναδεί κατι τέτοιο αλλά δεν το έβγαλα φώτο :( .

YQlNnwT.jpg

Θέα από διάδρομο (εδώ κλαίμε) 

igUn5XB.jpg

2. Marco Polo Parkside -Beijing επίσης 5 star http://www.marcopolohotels.com/en/marco_polo/hotels/china/beijing/marco_polo_parkside/index.html

Ελεύθερα και διάδρομοι 

1FDeIEl.jpg

Μηχανήματα

8QiBoL7.jpg

Ξενέρωτη θέα από διάδρομο

Rw3wOw4.jpg

Δεν εντυπωσιαστηκα σαν gym AΛΛΑ  εντυπωσιαστικα σαν gym ξενοδοχειου .Τα οργανα μοιαζουν πολυ με technogym ..Kai φυσικα η θεα ειναι ολα τα λεφτα .

Αλεξ ζωαρα μπραβο.Υπαρχει μια περιπτωση να παω Τοκυο τον Νοεμβρη δεν ειναι ακομα σιγουρο ομως, μολις  το σιγουρεψω  θα δωσεις κατευθυντηριες .

Μαργαριτα βαλε και εσυ απο το δικο σου  gym να κλαψουμε ...

• Like 2
Δημοσ.

Μαργαρίτα πόσο πληρώνεις στο γυμναστήριο ... πες μας να κλάψουμε ... βασικά θέλω να δω αν υπάρχει ακριβότερο από το δικό μου 

Δημοσ.

Φωτη να ρε πως παλεύεται το ποδήλατο ..

κάνεις εκει με αυτήν την θεα , εγω άνετα έκανα κανα τρίωρο ..

• Like 3
Δημοσ.

δηλαδή έρχεται και η μάνα σου μαζί στις προπονήσεις?    :shock: 

:-D 

Πετυχεμένο....όχι, μόνο στη φάση της μεταγυμναστικής αποκατάστασης

Δημοσ.

Δεν εχω φωτο πρόχειρες, μαλλον θα παω αυριο που θα ναι η φιλη μου κλεισιμο οποτε ισως βγαλω. Αν το θυμηθω :P

Παντως στο site εχει ρε :P

Δημητρα εδω και καποιους μηνες ειναι 80/μηνα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω φωτο πρόχειρες, μαλλον θα παω αυριο που θα ναι η φιλη μου κλεισιμο οποτε ισως βγαλω. Αν το θυμηθω :P

Παντως στο site εχει ρε :P

Δημητρα εδω και καποιους μηνες ειναι 80/μηνα

ωωωω και συμβόλαια/προσφορές και τέτοια δεν έχει; 

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι, ότι είναι πολύ καλύτερο να ξεκινήσεις με κυκλικό ακόμα και 4 φορές την εβδομάδα. Δεν χρειάζεσαι πολλές ασκήσεις για να μην γίνεται overlapping, απλές και βασικές. Αν πάλι αισθάνεσαι ότι θα κουραστείς γρήγορα ή απλά δεν θέλεις, θα σου πρότεινα upper/lower.

+100000000 και στο τέλος μετά το upper/lower μπορείς να δεις το push/pull/legs  (αν και για μένα καλύτερο το upper/lower)

Για το κυκλικό είχα διαβάσει ότι βολεύει αν κανεις μερα παρα μέρα για να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος αποκατάστασης. Εγώ που θα κάνω συνεχόμενα Δευτερα-Τριτη και Πέμπτη-Παρασκευή δεν θα έχω θέμα?

Για το upper/lower δεν το έχω ψάξει οπότε θα το κοιτάξω να δω τι είναι. Είναι καλυτερο από αυτά που έδιναν στο gym (π.χ Στήθος/Τρικέφαλα -Πλάτη/Δικέφαλα-Πόδια/ώμοι) ή από το να κάνεις κάθε μέρα και μια μυική ομάδα?

Σόρρυ για τις ερωτήσεις απλά θα ναι η πρώτη φορά που θα το δω σοβαρά και με διατροφή οπότε ρωτάω για να μάθω :P

Δημοσ.

Για το κυκλικό είχα διαβάσει ότι βολεύει αν κανεις μερα παρα μέρα για να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος αποκατάστασης. Εγώ που θα κάνω συνεχόμενα Δευτερα-Τριτη και Πέμπτη-Παρασκευή δεν θα έχω θέμα?

Για το upper/lower δεν το έχω ψάξει οπότε θα το κοιτάξω να δω τι είναι. Είναι καλυτερο από αυτά που έδιναν στο gym (π.χ Στήθος/Τρικέφαλα -Πλάτη/Δικέφαλα-Πόδια/ώμοι) ή από το να κάνεις κάθε μέρα και μια μυική ομάδα?

Σόρρυ για τις ερωτήσεις απλά θα ναι η πρώτη φορά που θα το δω σοβαρά και με διατροφή οπότε ρωτάω για να μάθω :P

εσύ όταν βουτάς στη θάλασσα κατευθείαν στα βαθιά μπαίνεις

ξεκίνα με τρεις εναλλάξ μέρες ώστε να αρχίζει να εγκλιματίζεται το σώμα σου στις προπονήσεις 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...