Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@the other one

Είχα γράψει σε προηγούμενο post πως διαμόρφωσα το πρόγραμμά μου.

Κανονικά είναι για κάθε μέρα. Λόγω έλειψης χρόνου όμως κάνω με την πρώτη ευκαιρία με τη σειρά που λέω.

Γενικά για βασικές κινήσεις χτίζω επαναλήψεις. Μετά όσο δυσκολεύει η άσκηση μειώνω το peak των επαναλήψεων ανά σετ. Πχ ενώ για push ups έβγαζα 20άρια για να πάω παραπέρα, στα archer push ups έχω στόχο τα 15άρια πριν πάω σε μισά με ένα χέρι. Pull ups, αφού μπορώ εύκολα να βγάλω 10άρια (και λίγα παραπάνω ή και με έξτρα κιλά) εδώ και καιρό, λέω να φύγω προς one arm. Έτσι θα αυξήσω και επαναλήψεις/αντοχή σίγουρα για τα κανονικά. Το αντίθετο δε θα γίνονταν.

Γενικά αν δε μπορώ να βγάλω σωστά μία άσκηση (αυτό κυρίως με τα handstand push ups), τότε πάω σε μισή κίνηση και με τον καιρό την κάνω ολόκληρη. Άρα από 0 επαναλήψεις σε όσο. Πχ τα handstand push ups είναι βασική κίνηση για να δέσουν ώμοι και τραπεζοειδείς πριν πας σε καγκουριές. :D

@pananton

Για αρχή προφανώς με kipping το muscle up.

Με βοήθησαν πολύ αυτά:

@fotis

Thanks! Θα προσπαθήσω να είμαι πιο κατατοπιστικός από εδώ και πέρα. :D

Επεξ/σία από gon1332
  • Like 3
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Τώρα που στέλνω, ποδήλατο κάνω ρε χωρίς πλάκα Χαχαχαχα

Έτσι παλεύεται, α και μουσική υποχρεωτικά..

Ρε  ξεκινα εσυ διαδρομο να κανω εγω ποδηλατο .

Εξαλλου εχουμε πει πως πρεπει να υπαρχει εναλλαγη και ποικιλια ασκησεων ωστε να δραστηροποιουνται  ολες οι μυικες υποομαδες  που σε ενα προγραμμα ρουτινας για μεγαλο χρονικο διαστημα "αδρανουν".

• Like 1
Δημοσ.

μπορείς να κάνεις καλύτερη κατανομή του προγράμματός σου... δουλεύεις 7μερο; αν όχι τότε μπορείς να ψήνεις/μαγειρεύεις τροφές να τις πετάς τις μισές στο ψυγείο και τις μισές κατάψυξη και να εξοικονομήσεις χρόνο μεσοβδόμαδα. 

κανένα συμπλήρωμα, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη φυσική τροφή (εξ ου και η ονομασία "συμπλήρωμα")

αν βαριέσαι, μισείς κτλ την κουζίνα τότε...δεν μπορώ να βοηθήσω.

@vgiozo, ναι σταθερό δεν έχουμε δυστυχώς. όντως η αμεσότητα της επικοινωνίας είναι αναντικατάστατη 

@bosei, παίρνω isolate γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει ... (μπορεί ξαφνικά να βρω ρευστό και να πληρώσω το γυμ = όνειρο απατηλό :-D )

Όπως και πέρυσι, 48€ για ένα χρόνο...εγώ βιάστηκα και πλήρωσα 99 πριν 1+ μήνα....έχει πολλά γυμναστήρια η αλυσίδα, κάποιο μπορεί να βολεύει

http://yava.gr/offers/september-special/

Δημοσ.

καλά έχω πάθει σοκ ε 
το βάζω σε spoiler γιατι είναι offtopic για εμάς αλλα ontopic για άλλους ..

Είχα πάει Πάτρα για κάτι διαδικαστικά για το θάνατο του πατέρα μου με εφορίες κλπ και πετυχαίνω έναν γνωστό απ το παλιό μου γυμναστήριο που έφυγα πριν 2 μήνες . Μου λέει που είσαι ρε Νικόλα σε χάσαμε κτλ , τα έμαθες για τον τάδε? όχι του λέω τι έπαθε?  
"σκότωσε τη μάνα του με μπουνιές" μου λέει 

..............................??εεΕ?? του λέω ...... είχα μείνει μαλάκας κ δεν μίλαγα , ο τύπος μου είχε πει τον Ιούνιο πως θα πάει εξωτερικό για διακοπές (Αυστραλία??) και νόμιζα οτι απλά αράζει σε καμια παραλία και έχει γράψει το fb στα @@ του , είχε να στείλει μήνυμα απο τότε και σήμερα μάλιστα έχει γενέθλια και το πρωί είδα την ειδοποίηση κ έλεγα να του γράψω οταν επιστρέψω. 

ο τύπος που μ το έλεγε είχε μείνει επειδή ΔΕΝ το ήξερα και εγώ είχα σοκαριστεί με αυτό που άκουσα , δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσο δεν το περίμενα και πόσο μάλλον τώρα που διαβάζω πως "χτύπαγε τη μάνα του μέχρι αναισθησίας και στο παρελθόν", λόγο οτι με το συγκεκριμένο άτομο ήμουν gym buddy και ήταν ανάμεσα στα άτομα της ομάδας μας που κάναμε μαζί προπονήσεις, είμαστε καμια 10ριά άτομα περίπου κοντά οι ηλικίες μας κ είχαμε και 1-2 πωρωμένο παλιό αλλα σπάσαμε σε διαφορετικά γυμναστήρια και μερικοί επέλεξαν και αθλήματα. Ο συγκεκριμένος είχε 15+ χρόνια πολεμικές τέχνες κ ήξερε να βαράει , τον είχα δει in action .., οπότε ήταν extra επικίνδυνος 
Δεν ήταν meathead , ήταν σα να λέμε μοντέλο και σε πρόσωπο και σε σώμα , μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα σαν fitness model στο εξωτερικό 
πραγματικά έχω μείνει μαλάκας απο ένα άτομο που φαινόταν να είναι το ακριβώς αντίθετο και μάλιστα μου έλεγε έλα ρε μαλάκα ξεκόλλα μια δυο φορές που ήμουν έτοιμος για μπουνιές με ένα τύπο 

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΚΑΤΑ, δεν θα γράψω παραπάνω, καταλαβαίνετε που το πάω και που κολλάει με το thread
και αν έχει ο άλλος διπλάσιο χέρι απο εσάς στα αρχίδια σας !  ΕΛΕΟΣ 

πάω για προπόνηση , φιλάκια  B)

• Like 4
Δημοσ.

imo ενα shake με προτεινη, βρωμη, φυστικοβουτυρο και γαλα αντικαθιστα τουλαχιστον 1 γευμα αν δεν προλαβαινεις. Δεν ειπαμε να τρεφεται μονο με υγρα και σκονες, αλλα για 1 φορα τη μερα ειναι κομπλε. 

Εγώ δεν το θεωρώ καν αντικατάσταση. Το θεωρώ κανονικό γεύμα. Όταν έτρωγα 3500-4000 θερμίδες daily, είχα πάντα ενα τέτοιο μέσα στην ημέρα. Easy calories.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν το θεωρώ καν αντικατάσταση. Το θεωρώ κανονικό γεύμα. Όταν έτρωγα 3500-4000 θερμίδες daily, είχα πάντα ενα τέτοιο μέσα στην ημέρα. Easy calories.

ναι για ένα γεύμα ρε παιδιά οι περισσότεροι από μας το κάνουμε 

το παλικάρι όμως που ρώτησε έτρωγε μόνο ένα γεύμα την μέρα και όλα τα άλλα λίγο άρπα κόλλα 

με ένα σκουπ την μέρα ως συμπλήρωση στο γεύμα του τι θα κατάφερνε;  

• Like 2
Δημοσ.

Εγω απο αύριο θα ξεκινησω...

εγώ δεν σταμάτησα ποτέ , κλειστό ήταν κ έκανα bw και ότι άλλο μπορούσα , έπαιρνα 20kg δοχεία με χρώμα και έκανα ασκήσεις 

αχαχχα , αποκορύφωμα που κρεμάστηκα απο μια σκαλωσιά κ έκανα μονόζυγο , με είδε η μάνα κ κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό "ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ!!!" σιγά της λέω το πολύ πολύ να σπάσω τα πόδια μου  :lol:

Δημοσ.

Ωραία τα νέα αρθράκια, βάλε όμως κι ένα favicon στην ιστοσελίδα, είναι πολύ απλό...εκείνο του hosting (hostgator) φαίνεται άσχημο.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν έφτασε η ώρα να γραφτώ ξανα στο γυμναστήριο.Ο σκοπός μου όπως σας ειχα πει είναι να πάρω κιλά μιας και είμαι αρκετά αδύνατος. Είμαι 1,76 και είμαι 60 κιλά. Αφού κοίταξα το θέμα της διατροφής θέλω τώρα να δω τι θα κάνω και με την γυμναστική.Υποθέτω την πρώτη βδομάδα θα κάνω απ όλες τι μυικές ομάδες 2 ασκήσεις με λίγα κιλά για να συνηθίσει ο οργανισμός.

Θέλω βοήθεια για το πρόγραμμα μετά. Σκοπεύω να πηγαίνω 4 φορές την εβδομάδα ( Δευτέρα -Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευή μαλλον) οπότε πως είναι (το καλύτερο?) να τα χωρίσω?

Δημοσ.

Ωραία τα νέα αρθράκια, βάλε όμως κι ένα favicon στην ιστοσελίδα, είναι πολύ απλό...εκείνο του hosting (hostgator) φαίνεται άσχημο.

Σε ευχαριστώ πολύ, μου είχε διαφύγει! Fixed it.

Λοιπόν έφτασε η ώρα να γραφτώ ξανα στο γυμναστήριο.Ο σκοπός μου όπως σας ειχα πει είναι να πάρω κιλά μιας και είμαι αρκετά αδύνατος. Είμαι 1,76 και είμαι 60 κιλά. Αφού κοίταξα το θέμα της διατροφής θέλω τώρα να δω τι θα κάνω και με την γυμναστική.Υποθέτω την πρώτη βδομάδα θα κάνω απ όλες τι μυικές ομάδες 2 ασκήσεις με λίγα κιλά για να συνηθίσει ο οργανισμός.

Θέλω βοήθεια για το πρόγραμμα μετά. Σκοπεύω να πηγαίνω 4 φορές την εβδομάδα ( Δευτέρα -Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευή μαλλον) οπότε πως είναι (το καλύτερο?) να τα χωρίσω?

Γνώμη μου είναι, ότι είναι πολύ καλύτερο να ξεκινήσεις με κυκλικό ακόμα και 4 φορές την εβδομάδα. Δεν χρειάζεσαι πολλές ασκήσεις για να μην γίνεται overlapping, απλές και βασικές. Αν πάλι αισθάνεσαι ότι θα κουραστείς γρήγορα ή απλά δεν θέλεις, θα σου πρότεινα upper/lower.

• Like 1
Δημοσ.

Γνώμη μου είναι, ότι είναι πολύ καλύτερο να ξεκινήσεις με κυκλικό ακόμα και 4 φορές την εβδομάδα. Δεν χρειάζεσαι πολλές ασκήσεις για να μην γίνεται overlapping, απλές και βασικές. Αν πάλι αισθάνεσαι ότι θα κουραστείς γρήγορα ή απλά δεν θέλεις, θα σου πρότεινα upper/lower.

+100000000 και στο τέλος μετά το upper/lower μπορείς να δεις το push/pull/legs  (αν και για μένα καλύτερο το upper/lower)

fixed το θεματάκι με το paypal και την κάρτα mas.card 

τα έχω βάλει σε ένα καλάθι νοικοκυρεμένα πράγματα 

και θα τα παραγγείλω την άλλη εβδομάδα καλώς εχόντων των καιρών :D 

• Like 1
Δημοσ.

Γύρισα από Κίνα, είχα αναφέρει για γυμναστήρια σε καλά ξενοδοχεία που είναι πλήρως εξοπλισμένα κτλ. Η Δήμητρα είχε ζητήσει φώτο, ορίστε λοιπόν.

Πολύ πιο καθαροί χώροι από ότι συνήθως σε gyms καθώς είναι ξενοδοχείο. Επίσης δεν έχουν και πολύ κίνηση. Συνήθως μόνος ήμουν.

1. Pudong Sangri La - Shanghai - 5 star - http://www.shangri-la.com/shanghai/pudongshangrila/

Μηχανήματα

RckwWb8.jpg

TRX 

X5wmjbR.jpg

Διάδρομοι 

ZEb7Rnw.jpg

Ελεύθερα - είχε και ένα smith / rack που είχε κίνηση οριζόντια και κάθετα.. δεν είχα ξαναδεί κατι τέτοιο αλλά δεν το έβγαλα φώτο :( .

YQlNnwT.jpg

Θέα από διάδρομο (εδώ κλαίμε) 

igUn5XB.jpg

2. Marco Polo Parkside -Beijing επίσης 5 star http://www.marcopolohotels.com/en/marco_polo/hotels/china/beijing/marco_polo_parkside/index.html

Ελεύθερα και διάδρομοι 

1FDeIEl.jpg

Μηχανήματα

8QiBoL7.jpg

Ξενέρωτη θέα από διάδρομο

Rw3wOw4.jpg

• Like 13
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...