Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Να ρωτησω κατι αυτη http://www.myprotein.gr/sports-nutrition/impact-whey-protein/10530943.html ειναι η κλασικη whey που λενε ετσι;;Αξιζει γιατι την βλεπω πολυ φτηνη 43 ευρω τα 2.5 σε σχεση με την ON που επερνα που ειχε 63 ευρω τα 2.2 πχ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ρωτησω κατι αυτη http://www.myprotein.gr/sports-nutrition/impact-whey-protein/10530943.html ειναι η κλασικη whey που λενε ετσι;;Αξιζει γιατι την βλεπω πολυ φτηνη 43 ευρω τα 2.5 σε σχεση με την ON που επερνα που ειχε 63 ευρω τα 2.2 πχ

Τη φτιάχνουν οι ίδιοι και δεν αγοράζουν από αλλού να κολλήσουν ένα αυτοκόλλητο

Τα πακέτα τους είναι minimal σε design και σε υλικά (τις μικρές τις έχουν σε σακουλάκια πχ και όχι σε κουτιά)

Πουλάνε απ'ευθείας στον καταναλωτή και όχι σε μεσάζοντες

Δεν διαφημίζονται τόσο έντονα όσο άλλοι

έχουν ειπωθεί πολλά σχετικά με την πρωτεΐνη της myprotein. 

αν έχεις την οικονομική δυνατότητα συνέχισε με την ΟΝ

αν δεν έχεις και δεν πολύ καίγεσαι ναι δοκίμασε τη myprotein αλλά καλύτερα μην πας στα 2.5κιλά της κατευθείαν

δοκίμασε λιγότερα κιλά και γεύσεις, εκεί θα δεις της διαφορά 

(νομίζω η περιεκτικότητα της ON σε πρωτεϊνη δεν συγκρίνεται με καμία) 

Τώρα που βάλατε για Myprotein, πήρα πριν 3 μέρες 5 κιλά άγευστη whey + υγρή κιμωλία 40 ευρώ + 9 ευρώ μεταφορικά. Μου κάτσανε 2 εκπτωτικοί κωδικοί και πήγε -55%

Τώρα που βάλατε για Myprotein, πήρα πριν 3 μέρες 5 κιλά άγευστη whey + υγρή κιμωλία 40 ευρώ + 9 ευρώ μεταφορικά. Μου κάτσανε 2 εκπτωτικοί κωδικοί και πήγε -55%

κιμωλία; 

κιμωλία; 

http://www.myprotein.gr/sports-accessories/myprotein-liquid-chalk/10529941.html?autocomplete=productsuggestion

Δεν κάνει τις βρωμιές της κανονικής, πράγμα που στο gym μου δεν με αφήνουν να κάνω

• Like 1

Know the feeling? :-D

Alj4Ty6.jpg

Γαμωτο, τι μου το θυμισες.Περυσι που εκανα πολυ τρεξιμο για κανα διμηνο αρχισα να το παθαινω και δεν ηξερω απο τι ηταν..κοντεψα να πεταξω ολες τις μπλουζες μου γιατι νομιζα οτι εφταιγαν.

Και σκεφτομουν να αρχισω το τρεξιμο ξανα, σ'ευχαριστω για την υπενθυμιση :-)

What am I watching?  :whistle:

το καλό του ότι δεν είσαι δρομέας

μόλις το είδα πόνεσαν οι δικές μου πραγματικά 

και γω από κει θα πάρω μια impact whey isolate που χρησιμοποιώ για αντικαταστάσεις γευμάτων και drops γλυκαντικά για τα γιαούρτια και βρώμες του χειμώνα 

στείλε μου τους κωδικούς σου pleaaaaase 

και γω από κει θα πάρω μια impact whey isolate που χρησιμοποιώ για αντικαταστάσεις γευμάτων και drops γλυκαντικά για τα γιαούρτια και βρώμες του χειμώνα 

στείλε μου τους κωδικούς σου pleaaaaase 

Καλά isolate και αντικατάσταση γεύματος δεν πολυκολάει. Χίλλιες φορές απλή whey, πιό φθηνά θα έρθει.

Drops έλεγα να πάρω κι εγώ αλλά λέω άσε να μην έχω και πολύ κίνητρο να πιώ whey λόγω γεύσης μπας και φάω και καθόλου φαγητό. 

Εγώ χρησιμοποίησα "MYGREECE" και "PROSFORA". Ο πρώτος νομίζω ήταν επειδή ήταν η πρώτη μου παραγγελία και ο δεύτερος ήταν μία προσφορά για τα top 30 προιόντα. Δοκίμασε...μακάρι να σε δουλέψουν. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...