Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξερω μωρε μου φαινεται λιγο" γυναικειο "το ελλειπτικο σε φαση τωρα ολοκληρος μαντραχαλος να τουρλωνει κωλο χχαχα.

Εγώ νόμιζα πως θα απαντούσες άλλη η δουλειά του ελλειπτικου και άλλη του ποδηλάτου! Το ελλειπτικό είναι καθαρά αερόβια άσκηση ενώ το ποδήλατο με τέρμα αντίσταση τουμπανιαζει μια χαρά τα πόδια!

Κάνε μια φορά αυτό που είχα πει παλαιότερα.. Πάρε δυο αλτηρακια 5κιλά όχι περισσότερο και καθώς κάνεις ποδήλατο παίζε ώμους εκτάσεις ~ προτάσεις ~ πιέσεις από 6/8 επαναλήψεις χωρίς σταμάτημα.. Θα δεις πως θα γίνει μούσκεμα η μπλούζα σου και θα με θυμηθείς..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ντέβιλ οι σαρδέλες (όπως και τα ψάρια γενικότερα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) δεν μου αρέσουν, φάβα για να φάω πρέπει να είμαι μια βδομάδα νηστικός, τα μαυρομάτικα όμως με λίγο ωμό ελαιόλαδο από πάνω τα τσακίζω!!! Βάλε κρεμυδι και κάνα δυο τόνους μέσα να δεις πως πάει, το έχεις δοκιμάσει?

Nαι έχω βαλει και ψητά λαχανικα από πανω κολοκυθάκια ντοματούλες μελιτζανα (στο φουρνο τα ειχα ψησει ξεχωριστα) αλλα σημερα το τερμάτισα πιστευω.

Έφαγα μαυρομάτικα με λεμονι και ταχινι :confused:  :confused:  και όμως δεν με χάλασαν :cry:  λογω νηστείας σημερα το εκανα αυτό βεβαια.

Ιδου :

https://postimg.org/image/d8r12xh91/

H σαρδελα εντάξει αμα δεν σ αρεσει πάσο ... αλλα είναι ωραια στα καρβουνα με λεμονάκι. Επισης η φάβα τρώγεται ευκολα με λιγο τυράκι (φετουλα) κατά προτιμηση. Κοτατζ δεν τρωω δεν μ αρεσει. Λιγη φετα 50-100γρ δεν είναι κάτι το τρομερο πιστευω. Και αυτή από πανω με σάλτσα (όχι τσιγαρισμένη) ωμο κρεμυδάκι και κανα κολοκυθάκι απλα είναι σαν πουτιγκα δεν είναι στεγνο φαγητο. Εχει ζουμι.

• Like 1

δεν χασμουριόμαστε ...

εγώ πάντα βλέπω ταινία home alone static bike δεν παλεύεται. 

άλλη φάση το έξω... άλλη φάση το sprint σε spint 

Ναι, κι εγώ σπίτι με ταινία και γαμάει. Κάνω 1 φορά τη βδομάδα, Τετάρτη, κι αυτή την περίοδο βλέπω το Stranger things που τα σπάει σαν σειρά κι αναμένω πώς και πώς να έρθει η Τετάρτη για να δω το επόμενο επεισόδιο!

• Like 1

Ναι, κι εγώ σπίτι με ταινία και γαμάει. Κάνω 1 φορά τη βδομάδα, Τετάρτη, κι αυτή την περίοδο βλέπω το Stranger things που τα σπάει σαν σειρά κι αναμένω πώς και πώς να έρθει η Τετάρτη για να δω το επόμενο επεισόδιο!

εγώ το πρωί βάζω scooby doo παιδικά youtube και βλέπω ... 30' δεν παλεύεται και τότε... κάτι πρέπει να κάνω με αυτό το πρωινό ξύπνημα, δεν γίνεται αλλιώς.  

• Like 2

Πωωωωω ρε φίλε, τι γκαντεμιά ήταν αυτή... Κι όσο σκέφτομαι ότι εγώ σου είπα να βγεις για 1-2 χαλαρές προπονήσεις πριν τον αγώνα...

Υπομονή μέχρι το επόμενο τρίαθλο!

Εδω γινονται 300 τριαθλα μεχρι να πιασουν τα πολλα τα κρυα. Θα επανερθω δυνατοτερος.

Περαστικά λινκιν. Τον Αλλαντιν να κράξεις. Σε μελετούσε το πρωί για το τρίαθλο και σε μάτια σε ο γρουσούζης!

Μποσει, καλώς ήρθες ωρε! Τελείωσες τη θητεία ´η πήρες μετάθεση Αθήνα;

Ναι το γκαντεμοσκυλο, αυτος φταιει! Το αστειο, σκαω σημερα το πρωι για συνεντευξη σε δουλεια και μου λεει ο αφεντικος " Σορρυ που δεν μπορω να κουνηθω, εκανα το τριαθλο χθες και ειμαι κομματια".... 

Η ζωη μου ειναι ενα αστειο!  :-D  :-D

• Like 3

Εδω γινονται 300 τριαθλα μεχρι να πιασουν τα πολλα τα κρυα. Θα επανερθω δυνατοτερος.

Ωραίος! Καλή δύναμη!

Ναι το γκαντεμοσκυλο, αυτος φταιει! Το αστειο, σκαω σημερα το πρωι για συνεντευξη σε δουλεια και μου λεει ο αφεντικος " Σορρυ που δεν μπορω να κουνηθω, εκανα το τριαθλο χθες και ειμαι κομματια"....

Η ζωη μου ειναι ενα αστειο! :-D :-D

Μλκ, δεν γίνεται αυτό!!!☺

• Like 1

Ξεκίνησα από σήμερα εξάσκηση για one arm pull-ups.

Αρχικά με μία πετσέτα στο ένα χέρι και εφόσον δε μπορώ να κάνω άλλα, failure με αρνητικές.

Έβγαλα επίσης για πρώτη φορά full handstand push ups. 3x5 κατάφερα και υπερενθουσιάστηκα.

Επίσης αρχίζω και μαθαίνω τεχνική για muscle up. Κατάφερα κι έβγαλα τα πρώτα μου, αλλά μόνο με το ένα χέρι να σηκώνεται πρώτο πάνω. Πρώτη φορά έβγαλαν πύον οι παλάμες μου. Δε μπορούσα να κλείσω γροθιά για 2-3 μέρες.

Τελειώνει ο πρώτος χρόνος σε ένα μήνα και γενικά θεωρώ πως πέτυχα τους στόχους μου κι ας είχα κενά με τραυματισμούς κλπ. Δηλαδή πράγματα που ούτε καν τα φανταζόμουν όταν ξεκίνησα. :D

Τέλος δεύτερου χρόνου επιθυμώ τερματισμό κάθε κίνησης bodyweight. One arm pull/push ups. One arm handstands. ATG pistol squats με έξτρα βάρος. Και προφανώς misc όπως front lever, muscle ups και ό,τι άλλο μου καρφωθεί στο μυαλό.

• Like 6

τι πρόγραμμα ακολουθείς περίπου πχ 3 φορές τη βδομάδα ασκήσεις για τα πάντα; ή το σπας με τη μέρα; επίσης πότε αλλάζεις άσκηση περίπου ξεκινάς ας πούμε με 5 επαναλήψεις και στις 12 ανεβαίνεις επίπεδο; αν θες ανέλυσέ το λίγο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά με μία πετσέτα στο ένα χέρι και εφόσον δε μπορώ να κάνω άλλα, failure με αρνητικές.

Έβγαλα επίσης για πρώτη φορά full handstand push ups. 3x5 κατάφερα και υπερενθουσιάστηκα.

Επίσης αρχίζω και μαθαίνω τεχνική για muscle up. Κατάφερα κι έβγαλα τα πρώτα μου, αλλά μόνο με το ένα χέρι να σηκώνεται πρώτο πάνω. Πρώτη φορά έβγαλαν πύον οι παλάμες μου. Δε μπορούσα να κλείσω γροθιά για 2-3 μέρες.

Τελειώνει ο πρώτος χρόνος σε ένα μήνα και γενικά θεωρώ πως πέτυχα τους στόχους μου κι ας είχα κενά με τραυματισμούς κλπ. Δηλαδή πράγματα που ούτε καν τα φανταζόμουν όταν ξεκίνησα. :D

Τέλος δεύτερου χρόνου επιθυμώ τερματισμό κάθε κίνησης bodyweight. One arm pull/push ups. One arm handstands. ATG pistol squats με έξτρα βάρος. Και προφανώς misc όπως front lever, muscle ups και ό,τι άλλο μου καρφωθεί στο μυαλό.

Eσυ σου εχω πει σε αυτα  τα περιεργα που κανεις να βαζεις και μια φωτογραφια να καταλαβαινουμε και εμεις οι υπολοιποι τι εννοεις χαχα.

Μου αρεσεις παντως γιατι εχεις παντα ορεξη .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1

εγώ είμαι noobας ακόμα...αρχιζω σιγα σιγα και στέκομαι κάπως καλυτερα κατακόρυφο και άντε να κάνω τεχνικά σωστά 1-2 full handstand push ups...Για τα muscle up εχω πολυ δρομο ακομα για να τα βγαζω τεχνικά σωστά, πρεπει να μαθω καλο Kipping..λογικα μιλας για ring muscle up σωστα? τώρα θα κάνω 1 άντε 2 αλλά λάθος.

γενικά αυτά τα gymnastics μου φαίνονται αρκετά δύσκολα αλλά φέτος θέλω να καταφέρω πολλές ασκήσεις και επιτέλους να σταματήσω να πέφτω κάτω σαν κουράδας  :ph34r:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...