Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Σε προηγουμενη προσπαθεια -αν θυμαμαι παλι στο Everest- ειχε σκοτωθει ο φιλος του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Εγώ για τις 15 μέρες που ήμουν διακοπές στη Κρήτη δυστυχώς "χάλασα" τη διατροφή μου (ντάξ, δύσκολο βέβαια να χαλάσει πολύ με τη Κρητική διατροφή, αλλά από ποσότητες το έσκισα) αλλά το εξισορρόπισα κάπως με παρατεταμένο κολύμπι. Τις μισές μέρες περίπου κολυμπούσαμε από Χρυσή Ακτή μέχρι το νησάκι Λαζαρέτα (χανιά, άγιοι απόστολοι) και πίσω...γύρω στα 2.2 χιλιόμετρα. Είχα πολύ καιρό να νιώσω τέτοιο φούσκωμα σε πλάτη, στήθος και τρικεφάλους... ...βέβαια δεν έλειψαν και οι μαμακίες, που σου θυμίζουν γιατί πρέπει αφενός να μπαίνεις σταδιακά σε μια άσκηση, αφετέρου να σέβεσαι τη θάλασσα... Την πρώτη φορά βουτήξαμε ήδη κοντά στη δύση του ήλιου, μέχρι να φτάσουμε στα λαζαρέτα είχε νυχτώσει, η θερμοκρασία είχε πέσει, έπιασαν και ρεύματα μαζί με μέτριο κύμα... προσωπικά ζορίστηκα μέχρι να βγω έξω...η συνοδεία μου τουλάχιστον ήταν έμπειροι κολυμβητές (αυτοί οι "σοβιετικοί" σκυλιά μαύρα, δεν τους πιάνει τίποτα λέμε) και με βοήθησαν με τις περιστασιακές/παροδικές κράμπες στις γάμπες και τα δάχτυλα. Την επόμενη όμως μέρα πάλι εκεί...κάθε μέρα και λίγο ευκολότερα. Φιλε προσεξε γιατι το βράδυ τα σκάφη δεν σε βλέπουν. Μη γινει κανενα ατυχημα. Απο αφυδάτωση πως παμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Πρωτη εντυπωση που ειναι σημαντικο παντα ,μπηκε συστηθηκε εβαλε φωτογραφια Κατσε ρε συ φωτη και ο άλλος μπήκε εβαλε φωτογραφία ολόκληρο μπουτάκι με τρίχες άλλα τον αποπήρατε τον άνθρωπο παλιοτεντημποιδες χαχαχαχαχαχ !! ντεβιλ πλακα κάνω ε , μια χαρα τα λες εγώ διασκεδάζω με την φαβα , τις σαρδελες κτλ ωραίος .. εναλακτικη διατροφη εχει και αυτη τα καλα της .. παντως αν θες να τουμπανιασει και αλλο το μπουτάκι φάε ρε φιλε και λιγο κοτοπουλάκι στήθος μαγειρεμένο σε βραστό νεράκι δεν θα παθεις τίποτα μην το φοβασαι το καλύτερο κρέας ειναι δεν θα σου κανει κακο ! Φιλε προσεξε γιατι το βράδυ τα σκάφη δεν σε βλέπουν. Ενώ την μέρα οταν τα οδηγάει 80χρόνος βλέπουν ... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Φιλε προσεξε γιατι το βράδυ τα σκάφη δεν σε βλέπουν. Μη γινει κανενα ατυχημα. Απο αφυδάτωση πως παμε? Ενώ τη μέρα όταν τα οδηγάει 80χρόνος βλέπουν ... Τα όποια σκάφη περνάνε από εκεί δεν διασχίζουν τη περιοχή όπου κολυμπάμε... - τα τουριστικά έρχονται από ανατολικά, από το λιμάνι ("ενετικό"), και ρίχνουν άγκυρα στα ανατολικά του νησιού - ψαράδικα δεν περνάνε ανάμεσα στο νησάκι και τη παραλία (δεν έχω δει ποτέ τόσα χρόνια) - άλλα σκάφη περνάνε πολύ-πολύ σπάνια από εκεί και πάντα κατά τη διάρκεια της μέρας - δεν έχει τζετ-σκι και τα τοιαύτα εκεί, μόνο κανό που και πάλι τα μαζεύουν πριν τη δύση του ήλιου. ...οπότε τέτοιος κίνδυνος είναι σχεδόν μηδαμινός, ντοντ γουόρυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Το νησάκι είναι ερημικό ? Δηλαδή αν πας με κανα γκομενακι μπορείς να ρίξεις κανέναν? Οχι τίποτε αλλο αλλα να ξερω αν θα αξίζουν τα 2 χλμ κολύμπι η όχι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Κατσε ρε συ φωτη και ο άλλος μπήκε εβαλε φωτογραφία ολόκληρο μπουτάκι με τρίχες άλλα τον αποπήρατε τον άνθρωπο παλιοτεντημποιδες χαχαχαχαχαχ !! ντεβιλ πλακα κάνω ε , μια χαρα τα λες εγώ διασκεδάζω με την φαβα , τις σαρδελες κτλ ωραίος .. εναλακτικη διατροφη εχει και αυτη τα καλα της .. παντως αν θες να τουμπανιασει και αλλο το μπουτάκι φάε ρε φιλε και λιγο κοτοπουλάκι στήθος μαγειρεμένο σε βραστό νεράκι δεν θα παθεις τίποτα μην το φοβασαι το καλύτερο κρέας ειναι δεν θα σου κανει κακο ! Ενώ την μέρα οταν τα οδηγάει 80χρόνος βλέπουν ... Moνο στα ποδια έχω τριχες και στα χέρια και λιγο στο στηθος .... δεν ειμαι τελειως αρκουδάκι! Τρωω και κρεας δεν ειμαι χορτοφαγος αλλα οχι καθε μερα. Το νησάκι είναι ερημικό ? Δηλαδή αν πας με κανα γκομενακι μπορείς να ρίξεις κανέναν? Οχι τίποτε αλλο αλλα να ξερω αν θα αξίζουν τα 2 χλμ κολύμπι η όχι :cry: αυτο θα ειναι το καλυτερο σκηνικο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Λιβερπουλ, επρεπε να περασεις μια βολτα. Επομενη κινηση να παω για training session με δακονα μαου φωτη κλπ τον σεπτεμβρη! (Ο λινκιν εφαγε κραξιμο γιατι ειναι μαλακακος <3 ) Ευχαριστω τον Γιαννη για τον καφε, ελπιζω να τα πουμε περισσοτεροι απο Σεπτεμβρη Τι ευχαριστείς ρε μλκ, αφού εσύ τον πλήρωσες (με έστησε και τον άφησα να πληρώσει για να πατσίσουμε ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 vgiozo καλοπροαιρετη ηταν η πλάκα του μάους φιλε ισα ισα σε εξυψωσε κιολας. Μη τρελαίνεσαι. Να ριχνουμε και κανα καλαμπουράκι που και που μην ειμαστε ξυνισμένοι και τα παιρνουμε όλα στα σοβαρά. Για το αλλο που λες συμφωνώ. Κανενος δεν είναι το τσιφλικι εδώ να οριζει ποιος θα γινει αποδεκτος και ποιος όχι. Οσο ειμαστε νομιμοι και δεν παραβιάζουμε κανονες του φορουμ θα ποστάρουμε ότι θέλουμε και η κριτικη είναι καλοδεχουμενη αλλα η σωστη κριτική όχι ο αφορισμος ο τραμπουκισμος και η περιφρονηση. ΥΓ Μάους σ αρεσε η φάβα φιλε και η σαρδέλα σημερα έχει μαυρομάτικα το τσουκάλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ντέβιλ οι σαρδέλες (όπως και τα ψάρια γενικότερα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) δεν μου αρέσουν, φάβα για να φάω πρέπει να είμαι μια βδομάδα νηστικός, τα μαυρομάτικα όμως με λίγο ωμό ελαιόλαδο από πάνω τα τσακίζω!!! Βάλε κρεμυδι και κάνα δυο τόνους μέσα να δεις πως πάει, το έχεις δοκιμάσει? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Σε προηγουμενη προσπαθεια -αν θυμαμαι παλι στο Everest- ειχε σκοτωθει ο φιλος του Nομιζω δεν ηταν στο Εβερεστ αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Εχω ξεκινησει εδω μια βδομαδα περιπου να κανω στο gym ποδηλατο που δεν εκανα ποτε ,εκανα παντα διαδρομο .Ετσι για αλλαγη ,το βρισκω ομως βαρετο ισως γιατι εχω συνηθισει αλλιως δλδ σε φαση χασμουριομουν που ημουν καθιστος ,σαν να μην συμμετειχε ολο το σωμα. Πως την παλευετε εσεις ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Nομιζω δεν ηταν στο Εβερεστ αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Εχω ξεκινησει εδω μια βδομαδα περιπου να κανω στο gym ποδηλατο που δεν εκανα ποτε ,εκανα παντα διαδρομο .Ετσι για αλλαγη ,το βρισκω ομως βαρετο ισως γιατι εχω συνηθισει αλλιως δλδ σε φαση χασμουριομουν που ημουν καθιστος ,σαν να μην συμμετειχε ολο το σωμα. Πως την παλευετε εσεις ? δεν χασμουριόμαστε ... εγώ πάντα βλέπω ταινία home alone static bike δεν παλεύεται. άλλη φάση το έξω... άλλη φάση το sprint σε spint 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Αντί για διάδρομο και ποδήλατο γιατί δεν κάνεις ελλειπτικό που είναι κάπως πιο διασκεδαστικό; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Nομιζω δεν ηταν στο Εβερεστ αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Εχω ξεκινησει εδω μια βδομαδα περιπου να κανω στο gym ποδηλατο που δεν εκανα ποτε ,εκανα παντα διαδρομο .Ετσι για αλλαγη ,το βρισκω ομως βαρετο ισως γιατι εχω συνηθισει αλλιως δλδ σε φαση χασμουριομουν που ημουν καθιστος ,σαν να μην συμμετειχε ολο το σωμα. Πως την παλευετε εσεις ? Τώρα που στέλνω, ποδήλατο κάνω ρε χωρίς πλάκα Χαχαχαχα Έτσι παλεύεται, α και μουσική υποχρεωτικά.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Αντί για διάδρομο και ποδήλατο γιατί δεν κάνεις ελλειπτικό που είναι κάπως πιο διασκεδαστικό; Δεν ξερω μωρε μου φαινεται λιγο" γυναικειο "το ελλειπτικο σε φαση τωρα ολοκληρος μαντραχαλος να τουρλωνει κωλο χχαχα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δώσε μωρέ χαρά στα πλήθη που κοιτάνε από πίσω!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις