Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκει , εδω μια χαρά γράφεις και δεν είμαι ευαισθητουλης , λέω αυτό που πιστεύω ..

Οπως και να έχει πάντως συμβουλευτικά στο είπα, σου εύχομαι καλή επιτυχία στην σελίδα σου αλλά και γενικότερα!

Απο οσα που ειπες εδω ας κρατήσουν αυτο με τα τρικέφαλα, ο τρικέφαλος κανει το χερι να φαίνεται μεγαλο και οχι ο δικέφαλος οπως λανθασμένα νομίζουν πολλοί !

--------

Νομιζω ηρθε η σειρα μου να ανεβάσω τις επιδόσεις μου στο τρεξιμο ..

2.40 περίπου το χιλιαρι μονο του και κατω απο 3,30 το χιλιαρι αλλα σε μαραθώνιο 42 χλμετρων ... 3.30 δηλαδη αλλα σερι για 42 χλμ και οχι για ενα ! τα 42 χλμ σε χρονο κάτω απο 2.30 .. αν δεν βαριέμαι θα ανεβάσω :)

μεθαύριο γυρναω γραφείο. Θα βάλω τον designer να μου φτιάξει μία εικόνα 1000 ρι στο 1,5 λεπτό και σας έχω όλους
  • Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

μεθαύριο γυρναω γραφείο. Θα βάλω τον designer να μου φτιάξει μία εικόνα 1000 ρι στο 1,5 λεπτό και σας έχω όλους

Εγώ απλά θα βάλω τον κολλητό μου να τρέξει για μένα :P

• Like 3

Αυτο ελεγα στον Αλαντιν το πρωι. Βαζει ο διαβολος ενα γνωστο του δρομεα να τρεξει το χιλιαρι στα 3 λεπτα και ανεβαζει το εντμοντο.

Δυσκολο ειναι να κλεψει κανεις αφου δεν ειστε παροντες; τζαμπα μαλωνατε.

• Like 1

@Leftis. Ωραία η σελίδα σου. Συνέχισε έτσι.

Περιμένω να διαβάσω άρθρα σου περί αποκατάστασης και τραυματισμών που είναι και η ειδικότητα σου.

Ευχαριστώ Teo! 

• Like 1

Λεφτι, μια συμβουλη απο μενα: φροντισε να εισαι αυθεντικος. Αμα γουσταρεις να εισαι ξερολας, να εισαι, υπαρχουν πολλοι που εχουν αναγκη εναν τετοιο εκπαιδευτη να τους καθοδηγει απολυτα στο τι να κανουν.

Αν παλι προτιμας να εισαι διαλλακτικος, θα σε προτιμησουν αυτοι που εχουν καποιες γνωσεις και θελουν συμβουλες.

Αλλα αμα εισαι το ενα και παριστανεις το αλλο, εκει θα εχεις θεμα. Φροντισε να εισαι ο εαυτος σου και θα τα πας καλα, φαινεται οτι εχεις τα αλλα δυο συστατικα, παθος και γνωσεις.

Καλη επιτυχια. :)

• Like 3

Εγώ για τις 15 μέρες που ήμουν διακοπές στη Κρήτη δυστυχώς "χάλασα" τη διατροφή μου (ντάξ, δύσκολο βέβαια να χαλάσει πολύ με τη Κρητική διατροφή, αλλά από ποσότητες το έσκισα) αλλά το εξισορρόπισα κάπως με παρατεταμένο κολύμπι.

Τις μισές μέρες περίπου κολυμπούσαμε από Χρυσή Ακτή μέχρι το νησάκι Λαζαρέτα (χανιά, άγιοι απόστολοι) και πίσω...γύρω στα 2.2 χιλιόμετρα.

lazareta_xrysi_akti.jpg

Είχα πολύ καιρό να νιώσω τέτοιο φούσκωμα σε πλάτη, στήθος και τρικεφάλους...

...βέβαια δεν έλειψαν και οι μαμακίες, που σου θυμίζουν γιατί πρέπει αφενός να μπαίνεις σταδιακά σε μια άσκηση, αφετέρου να σέβεσαι τη θάλασσα...

Την πρώτη φορά βουτήξαμε ήδη κοντά στη δύση του ήλιου, μέχρι να φτάσουμε στα λαζαρέτα είχε νυχτώσει, η θερμοκρασία είχε πέσει, έπιασαν και ρεύματα μαζί με μέτριο κύμα...

προσωπικά ζορίστηκα μέχρι να βγω έξω...η συνοδεία μου τουλάχιστον ήταν έμπειροι κολυμβητές (αυτοί οι "σοβιετικοί" σκυλιά μαύρα, δεν τους πιάνει τίποτα λέμε) και με βοήθησαν με τις περιστασιακές/παροδικές κράμπες στις γάμπες και τα δάχτυλα.

Την επόμενη όμως μέρα πάλι εκεί...κάθε μέρα και λίγο ευκολότερα.

• Like 3

τι εννοείς άφησες; 

αφού στο νησί αθλούσουν

τι σε κάνει να λες ότι η περσινή χρονιά ήταν πάταγος. 

τπτ δεν πάει χαμένο πάντως. έχε υπομονή! 

η περσινη χρονια ρε ηταν αποτυχια στο συνολο της. εγω το βλεπω σαν να μη πηγαινα καθολου τζιμ συνολικα. καλα σιγουρα το λιγο που πηγα ηταν καλυτερο απο το καθολου, αλλα δεν ειχα εξελιξη γι αυτο εχω και καιρο να βαλω φωτο.

Οσο για το νησι εκανα πραγματα, αλλα δεν εκανα τη προπονηση που θα θελα, γυρισα και στα βαρη ημουν πολυ πισω αφου τελευταιο τσεκ ιν στο γυμναστηριο ηταν 2 μηνες πριν σκεψου και γενικα τον Ιουνιο ειχα παει ελαχιστα με την εξεταστικη οποτε εγω το βαζω χοντρικα στουσ 3 μηνες χωρις σοβαρα βαρη

• Like 2

Κλαιν ρε Μαργαρίτα, κι εγώ έκανα αυτή την βδομάδα προπόνηση μετά από 4 μήνες  :-D

I'm back bitches

Πήγα πρώτη μέρα gym την Δευτέρα και δάκρυσα. Επειδή αποφάσισα να αρχίσω squat για τα καλά πάλι αφού έρθω Αθήνα μόνιμα (μέσα Σεπτέμβρη) είπα να του γαμήσω λίγο στις άρσεις και κάθόμουν και "έπαιζα" με 140. Τις επόμενες μέρες εννοείται totally not worth it  :shock:

Live κι εγώ σου λέω αυτό που λέει ο maus και αυτό που έκανα (πέρα από την πάνω βλακεία). Κάνε full body 3 φορές την βδομάδα για 1-2 βδομάδες και μετά ξαναάρχισε ό,τι έκανες. 

• Like 10

Λιβε ποσο καιρο εχεις να γυμναστείς ?

Αν τα εχεις αφήσει κανα μηνα πήγαινε ολη την βδομάδα και παίζε όλες τις μυικές ομάδες κάθε μέρα, χέρια ποδια στηθος πλατη ώμους κτλ κάθε μερα, οχι δυνατά όμως!

γενικότερα πρόσεχε πολυ ,νομιζω οτι κουράζεσαι πολυ στην δουλειά φίλος ..

Εχω να γυμναστω απο το 15/8 επειδη ηταν κλειστω αναγκαστηκα.

Αυτην την εβδομάδα θα αρχισω, απο πεμπτη λογικα. Και γω κατι τετοιο σκεφτομουν. Λιγο απ ολα, με κιλα μετριας αντιστασης, ωστε να μπω πιο δυναμικα μετα. Γιατι αν καραπιαστω, με βλεπω να μην σηκωνω ουτε ενα κιβωτιο για πεντε βηματα

• Like 1

Αυτο ελεγα στον Αλαντιν το πρωι. Βαζει ο διαβολος ενα γνωστο του δρομεα να τρεξει το χιλιαρι στα 3 λεπτα και ανεβαζει το εντμοντο.

Δυσκολο ειναι να κλεψει κανεις αφου δεν ειστε παροντες; τζαμπα μαλωνατε.

Που να ξέρα ρε φιλε ότι παιζει τέτοια καχυποψια :-D  λες και είναι δυσκολο να κανεις 1000αρι κατω από 4 λεπτα αμα τρέχεις από πιτσιρικάς. Συνηθεια είναι. Ουτε είναι υποχρεωτικο να έχεις ατσαλινα ποδια ουτε με 10% λιπος ποδια δρομεα και άλλα τέτοια που διαβασαμε.

Κατά τα αλλα δεν τρέχει τιποτα απλα πριν μπει ένα στοίχημα καλο είναι οι ενστάσεις να λεγονται τοτε όχι με βάζεις πχ σου τρέχω σου ανεβάζω το αποτέλεσμα και μετα μου λές ... έκανες φωτοσοπ .... έβαλες έναν φιλο σου να τρέξει .... το έτρεξες πάνω σε πατινι και άλλα τέτοια ! Όχι για μεσα εδώ αλλα για έξω στοιχήματα και συμβολαια που θα χρειαστεί να κάνουμε πιο σοβαρα ... οι ενστάσεις πριν πέσουν οι υπογραφές και κλεισει η συμφωνια. Φιλικά ;)

Εγω για εσάς το λέω γιατι αν κλεισει η συμφωνια και πεσει το αποτέλεσμα μετα οι ενστάσεις δεν θα υπολογιστουν θα σκεφτει κάποιος ότι δεν θελεις να δεχτεις το αποτέλεσμα για αυτό κατηγορεις την διαδικασια ενώ πριν δεν την κατηγορησες πχ.

Κατά τα αλλα ασχετα με το σωματικο λιπος αμα τρέχεις από μικρος και γραμμωση να μην έχεις βγάζεις ανετα το 1000αρι σε χρονο το λέω γιατι ακούσαμε και αυτά από άτομα που θεωρουν τους εαυτους τους ειδικούς και ασκουν κριτικη. Μια και θιχτηκε το θεμα της έπαρσης κιολας.

:mad:  :wacko:  :mad:  :angry:  :angry:  :angry:  :mad:

Ασχημη πολυ η προηγουμενη βδομαδα δυστυχως. Αυτη την στιγμη γινεται το τριαθλο στο Σικαγο κι εγω καθομαι στον καναπε μου και γραφω αυτο το ποστ ξενερωμενος και σκασμενος οσο δεν παει.

Την Παρασκευη που μας περασε ειπα να βγω για ενα τελευταιο χαλαρο test run ποδηλατο+τρεξιμο για να δω λιγο που βρισκομαι και πως να διαχειριστω τις δυναμεις μου εν οψη του σημερινου τριαθλου. 300 μετρα μακρια απο το σπιτι μου και σε διαδρομη που την εχω κανει 700 φορες, παω να σταματησω, σκαλωνει το μυαλο μου, δεν κανει unclip το παπουτσι απο το πεταλι και σκαω κατω σαν καρπουζι. So what θα αναρωτηθει κανεις, τυπικο "παρασημο" για ποδηλατη. Το προβλημα ειναι οτι επεσα στην ακρη του πεζοδρομιου/διαβασης οπου κανει ενα ανεπαισθητο χειλακι 3-4 εκατοστων.  :cry:  :cry:

Αποτελεσμα? Αιματωμα περιπου 7-8 τετραγωνικων εκατοστων στο αριστερο λωκομερι (ολο δηλαδη) και αφορητοι πονοι στο σημειο που υποφερω απο χρονιες ισχυαλγιες/οσφυαλγιες. Ο γιατρος εδωσε αντιφλεγμονωδη και συνεστησε 1 μηνα αποχη απο οποιαδηποτε ασκηση. Σε μια βδομαδα μου ειπε να παω να το ξαναδει και αν δεν μειωθει το αιματωμα, θα με ανοιξουν για να τραβηξουν οτι υπαρχει.  :shock:

Τοση δουλεια και τοσα ξυπνηματα στις 5:15 για να βγει η προπονηση πριν παω δουλεια για το τιποτα.

image.jpg

• Like 4

η περσινη χρονια ρε ηταν αποτυχια στο συνολο της. εγω το βλεπω σαν να μη πηγαινα καθολου τζιμ συνολικα. καλα σιγουρα το λιγο που πηγα ηταν καλυτερο απο το καθολου, αλλα δεν ειχα εξελιξη γι αυτο εχω και καιρο να βαλω φωτο.

Οσο για το νησι εκανα πραγματα, αλλα δεν εκανα τη προπονηση που θα θελα, γυρισα και στα βαρη ημουν πολυ πισω αφου τελευταιο τσεκ ιν στο γυμναστηριο ηταν 2 μηνες πριν σκεψου και γενικα τον Ιουνιο ειχα παει ελαχιστα με την εξεταστικη οποτε εγω το βαζω χοντρικα στουσ 3 μηνες χωρις σοβαρα βαρη

σιγά καλή μου, λες και ήρθε η συντέλεια και δεν θα ξαναπάς 

τίποτα δεν πάει χαμένο. εφόσον έχεις τη δυνατότητα να πας καντο και μη σκέφτεσαι τπτ. λίγο τη διατροφή στρώσε και όλα θα έρθουν, δεν πάμε για bb μυικό επίπεδο, ίσα ίσα ένα προσεγμένο fit σώμα θέλουμε. 

δεν ξέρω αν σε παρηγορεί αλλά από Ιούνιο όπου σταμάτησα μέχρι τώρα που μιλάμε είμαι μονίμως σπίτι. Ή θα κάθομαι να μαγειρεύω, ή θα κάνω αερόβιο ή θα τρώω και θα πηγαίνω σούπερ. δεν κάνω τίποτα άλλο. (ευτυχώς θα πηγαίνω σχολή και θα κινούμε σε πιο τακτική βάση)

:mad:  :wacko:  :mad:  :angry:  :angry:  :angry:  :mad:

Ασχημη πολυ η προηγουμενη βδομαδα δυστυχως. Αυτη την στιγμη γινεται το τριαθλο στο Σικαγο κι εγω καθομαι στον καναπε μου και γραφω αυτο το ποστ ξενερωμενος και σκασμενος οσο δεν παει.

Την Παρασκευη που μας περασε ειπα να βγω για ενα τελευταιο χαλαρο test run ποδηλατο+τρεξιμο για να δω λιγο που βρισκομαι και πως να διαχειριστω τις δυναμεις μου εν οψη του σημερινου τριαθλου. 300 μετρα μακρια απο το σπιτι μου και σε διαδρομη που την εχω κανει 700 φορες, παω να σταματησω, σκαλωνει το μυαλο μου, δεν κανει unclip το παπουτσι απο το πεταλι και σκαω κατω σαν καρπουζι. So what θα αναρωτηθει κανεις, τυπικο "παρασημο" για ποδηλατη. Το προβλημα ειναι οτι επεσα στην ακρη του πεζοδρομιου/διαβασης οπου κανει ενα ανεπαισθητο χειλακι 3-4 εκατοστων.  :cry:  :cry:

Αποτελεσμα? Αιματωμα περιπου 7-8 τετραγωνικων εκατοστων στο αριστερο λωκομερι (ολο δηλαδη) και αφορητοι πονοι στο σημειο που υποφερω απο χρονιες ισχυαλγιες/οσφυαλγιες. Ο γιατρος εδωσε αντιφλεγμονωδη και συνεστησε 1 μηνα αποχη απο οποιαδηποτε ασκηση. Σε μια βδομαδα μου ειπε να παω να το ξαναδει και αν δεν μειωθει το αιματωμα, θα με ανοιξουν για να τραβηξουν οτι υπαρχει.  :shock:

Τοση δουλεια και τοσα ξυπνηματα στις 5:15 για να βγει η προπονηση πριν παω δουλεια για το τιποτα.

image.jpg

Πωωωωω ρε φίλε, τι γκαντεμιά ήταν αυτή... Κι όσο σκέφτομαι ότι εγώ σου είπα να βγεις για 1-2 χαλαρές προπονήσεις πριν τον αγώνα...

Υπομονή μέχρι το επόμενο τρίαθλο!

Περαστικά λινκιν. Τον Αλλαντιν να κράξεις. Σε μελετούσε το πρωί για το τρίαθλο και σε μάτια σε ο γρουσούζης!

Μποσει, καλώς ήρθες ωρε! Τελείωσες τη θητεία ´η πήρες μετάθεση Αθήνα;

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...