yannis27gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Στα αρθρα λεφτι, βγαζουν την αισθηση του ξερολα, χωρις να ειναι ενοχλητικο ομως, απλα ο μαους ειναι λιγο ευαισθητουλης Live, αμα ξυπνησες κατεβα για καφε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ωραίος, κτήνος! Την έπαρση που λες, που την εντόπισες, στα πόστ εδώ ή στα άρθρα μου? Ρωτάω γιατί εγώ δεν το βλέπω, και μου κάνει εντύπωση. Εκει , εδω μια χαρά γράφεις και δεν είμαι ευαισθητουλης , λέω αυτό που πιστεύω .. Οπως και να έχει πάντως συμβουλευτικά στο είπα, σου εύχομαι καλή επιτυχία στην σελίδα σου αλλά και γενικότερα! Απο οσα που ειπες εδω ας κρατήσουν αυτο με τα τρικέφαλα, ο τρικέφαλος κανει το χερι να φαίνεται μεγαλο και οχι ο δικέφαλος οπως λανθασμένα νομίζουν πολλοί ! -------- Νομιζω ηρθε η σειρα μου να ανεβάσω τις επιδόσεις μου στο τρεξιμο .. 2.40 περίπου το χιλιαρι μονο του και κατω απο 3,30 το χιλιαρι αλλα σε μαραθώνιο 42 χλμετρων ... 3.30 δηλαδη αλλα σερι για 42 χλμ και οχι για ενα ! τα 42 χλμ σε χρονο κάτω απο 2.30 .. αν δεν βαριέμαι θα ανεβάσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μαους δωσε κανενα τιπ μεταα απο διακοπες πως να ξεκινησεις την προσαρμογη στο γυμναστήριο. Γιαννη τωρα ξυπνησα... χτες ημουν κομμάτια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μαους, συμβουλετικά το πήρα, δεν παρεξηγήθηκα στο ελάχιστο. Καλη επιτυχία και σε σένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μαους, συμβουλετικά το πήρα, δεν παρεξηγήθηκα στο ελάχιστο. Καλη επιτυχία και σε σένα! περιμένουμε από σένα κάτι περισσότερο "επιστημονικό" μιας και είναι αντικείμενο των σπουδών σου. ναι μεν να κρατήσεις το προσωπικό σου ύφος αλλά να τεκμηριώνεις με επιστημονικά άρθρα. Ήδη σε ένα βαθμό το καταφέρνεις. θέλει όμως περαιτέρω προσπάθεια, αλλά δικαιολογημένα είσαι σε αρχικό στάδιο δεδομένου του νεαρού της ηλικίας σου... θα είναι ίσως το κάτι διαφορετικό από τα παρόμοια blogs που κυκλοφορούν...βλ. σουβλάκι-fitness (και εκεί ο Φώτης κάνει εξαιρετική δουλειά) το μοναδικό αρνητικό που θα με απέτρεπε να παρακολουθώ το blog σου είναι η αρκετή προσωπική εικόνα που προβάλλεις κοινώς λέω ναι σε ένα τεκμηριωμένο (επιστημονικά ορθό) προσωπικό ύφος αλλά όχι στην συχνή προσωπική σου εικόνα. αυτά από μένα. Καλή σου αρχή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δήμητρα ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου! Εκτιμώ την προσπάθεια για βοήθεια. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να προσελκύσω κόσμο και των 2 κατηγοριών. Και αρχάριους που ψάχνουν ένα βασικό άρθρο να βοηθηθούν, αλλά και πιο προχωρημένους που θέλουν το κάτι παραπάνω. Δεν έχω κατασταλάξει στο αν θα πρέπει να επικεντρωθώ σε μια κατηγόρια. Ο Φώτης έχει όντως εξαίσιο blog, και ήταν το πρώτο άτομο που συμβουλεύτηκα για να αρχίσω το δικό μου.Προσωπική εικόνα προβάλω μόνο στο κομμάτι που εξηγώ "Ποιος Είμαι". Καλώς η κακώς ή πλειοψηφία του κοινού θέλει να δει οτι αυτός που γράφει συμβουλές έχει πετύχει κάτι και ο ίδιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μα τι να εχει πεττυχει ενα παιδι 21 χρ που ασχολείται από τα15 (!!??!!!) και λεει Έχω ασχοληθεί με εκατοντάδες άτομα σε γυμναστήρια, και σε κέντρα αποκατάστασης συνεπώς μπορώ να βοηθήσω και εσένα να φτάσεις το στόχο σου'' δηλαδή αν στα 35 σου εισαι φτασμένος επαγγελματίας (γιατι τώρα δεν εισαι) τι θα γράφεις, οτι έχεις ασχοληθεί στα γυμναστήρια με εκατομμύρια άτομα ? τελος πάντων το αφήνω εδω γιατι σε βλεπω να παρεξηγιέσαι στο τέλος ενώ είμαι καλοπροαίρετος, κράτα χαμηλό προφιλ και ολα θα πανε καλα , στο ξαναλεω είσαι πάρα πολυ μικρός, ουσιαστικά δεν ξέρεις τίποτα ακόμη σε σχέση με όσα έχεις να μάθεις στο μέλλον , τώρα ξεκινάς να μαθαίνεις .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Οπτικά έχω πετύχει να μεταμορφώσω το σώμα μου σε ένα πολύ καλό επίπεδο για τα δικά μου (και του περισσότερου κόσμου) δεδομένα. Πρακτικά έχω δουλέψει όντως με εκατοντάδες άτομα και σε γυμναστήρια αλλά και σε κλινικές αποκατάστασης όπου έχω κάνει την πρακτική μου. Καλώς η κακώς αυτή είναι η αλήθεια, δεν μεγαλοποιώ τίποτα. Το "φτασμένος επαγγελματίας" είναι δικό σου σχόλιο. Αν στα 35 μου έχω καταφέρει 10 φορές αυτά, τότε ναι θα το γράψω. Τέλος, δεν αποδέχομαι το ότι δεν ξέρω τίποτα. Θεωρητικά είμαι σε πολύ καλό επίπεδο, πρακτικά σίγουρα έχω πολλά να δω ακόμα. Το νεαρό της ηλικίας μου δεν με αποτρέπει από το να έχω γνώσεις. Να επισημάνω ότι όλα αυτά τα γράφω με φιλικό τόνο, χωρίς να εχω παρεξηγηθεί. Το λέω γιατι ο γραπτός λόγος παρερμηνεύεται εύκολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δήμητρα ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου! Εκτιμώ την προσπάθεια για βοήθεια. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να προσελκύσω κόσμο και των 2 κατηγοριών. Και αρχάριους που ψάχνουν ένα βασικό άρθρο να βοηθηθούν, αλλά και πιο προχωρημένους που θέλουν το κάτι παραπάνω. Δεν έχω κατασταλάξει στο αν θα πρέπει να επικεντρωθώ σε μια κατηγόρια. Ο Φώτης έχει όντως εξαίσιο blog, και ήταν το πρώτο άτομο που συμβουλεύτηκα για να αρχίσω το δικό μου. Προσωπική εικόνα προβάλω μόνο στο κομμάτι που εξηγώ "Ποιος Είμαι". Καλώς η κακώς ή πλειοψηφία του κοινού θέλει να δει οτι αυτός που γράφει συμβουλές έχει πετύχει κάτι και ο ίδιος. όχι δεν με ενόχλησε καθόλου το ¨ποιός είσαι" παρά μόνο με ξένισε η προσωπική σου φώτο στα αριστερά μόλις ανοίγει η σελίδα. σε ένα πρώτο επίπεδο θα ήθελα να διαβάσω ουδέτερα τα άρθρα και σε ένα δεύτερο επίπεδο να δω την προσωπική πορεία με το οπτικό σου υλικό. Δεν μου αρέσει το ποζεριλίκι όταν προσπαθώ να δω και να κρίνω της προσωπική σου και επιστημονική αρθρογραφία. Ελπίζω να έγινα κατανοητή. αν όχι, πες μου να το εξηγήσω περαιτέρω. είμαι υπέρ αυτού που κάνεις κυρίως γιατί ασχολείσαι και ακαδημαϊκά με αυτό. passed for me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μαους δωσε κανενα τιπ μεταα απο διακοπες πως να ξεκινησεις την προσαρμογη στο γυμναστήριο. Λιβε ποσο καιρο εχεις να γυμναστείς ? Αν τα εχεις αφήσει κανα μηνα πήγαινε ολη την βδομάδα και παίζε όλες τις μυικές ομάδες κάθε μέρα, χέρια ποδια στηθος πλατη ώμους κτλ κάθε μερα, οχι δυνατά όμως! γενικότερα πρόσεχε πολυ ,νομιζω οτι κουράζεσαι πολυ στην δουλειά φίλος .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 @leftis95: Το νεαρό της ηλικίας σου δεν σε αποτρέπει από το να έχεις γνώσεις. Τα 4-5 χρόνια ενασχόλησης σε σύγκριση με τα 20+ του Mau-Maus, δείχνουν ότι έχεις να "φας πολλά ψωμιά" ακόμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 -------- Νομιζω ηρθε η σειρα μου να ανεβάσω τις επιδόσεις μου στο τρεξιμο .. 2.40 περίπου το χιλιαρι μονο του και κατω απο 3,30 το χιλιαρι αλλα σε μαραθώνιο 42 χλμετρων ... 3.30 δηλαδη αλλα σερι για 42 χλμ και οχι για ενα ! τα 42 χλμ σε χρονο κάτω απο 2.30 .. αν δεν βαριέμαι θα ανεβάσω Ω ρε Maus μας τα μπερδεύεις τώρα!Είπαμε οι τούμπανοι είναι φούσκες , φρου-φρου και αρώματα! Άκου 2.40 , χαλάς την πιάτσα! ------- @Leftis. Ωραία η σελίδα σου. Συνέχισε έτσι. Περιμένω να διαβάσω άρθρα σου περί αποκατάστασης και τραυματισμών που είναι και η ειδικότητα σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Gummy bear ο Maus, τρέχει και σε 50χμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 4 προπονησεις εχω κανει απ οταν ηρθα, με αρκετη προσοχη, λιγα κιλα. εχω εκνευριστει παρα πολυ με τον εαυτο μου που τα αφησα τοσο. η περσινη χρονια πρεπει να γινει ντιλιτ και η φετεινη (αν οχι χρονια, καλυτερα σεζον θα ελεγα) να ειναι σαν την πρωτη. απλα πρεπει να συμφιλιωθω με την ιδεα οτι χρειαζεται και επιβαλλεται να κανω και ασκησεις που δε μου αρεσουν, ας βαριεμαι πχ τις ισομετρικες, ας βαριεμαι τα λαστιχα, πρεπει να τα κανω. Αντε να δουμε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 4 προπονησεις εχω κανει απ οταν ηρθα, με αρκετη προσοχη, λιγα κιλα. εχω εκνευριστει παρα πολυ με τον εαυτο μου που τα αφησα τοσο. η περσινη χρονια πρεπει να γινει ντιλιτ και η φετεινη (αν οχι χρονια, καλυτερα σεζον θα ελεγα) να ειναι σαν την πρωτη. απλα πρεπει να συμφιλιωθω με την ιδεα οτι χρειαζεται και επιβαλλεται να κανω και ασκησεις που δε μου αρεσουν, ας βαριεμαι πχ τις ισομετρικες, ας βαριεμαι τα λαστιχα, πρεπει να τα κανω. Αντε να δουμε... τι εννοείς άφησες; αφού στο νησί αθλούσουν τι σε κάνει να λες ότι η περσινή χρονιά ήταν πάταγος. τπτ δεν πάει χαμένο πάντως. έχε υπομονή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις