bosei Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 wait έχω ήδη γράμμωση.. είμαι στον 6 χρόνο γυμναστηρίου εντατικά . Τα κιλά νομίζω είναι καλά για το ύψος μου. Ισως πρέπει να πάρω 2-3 κιλά αλλά σε μυική μάζα μόνο και όχι λίπος. Η διατροφή με προβληματίζει η οποία είναι όντως στο φλου όπως λές. Οχι οτι τρώω σαβούρα αλλά είναι δεν είναι λίγο ανάκατη. Οσο για τα κιλά κάνω 55 κιλά πάγκο παλιά έκανα έως 75 .(όλα χ10) Πλέον φοβάμαι και για τον ώμο. squat 45 κιλά ή 55 max. x10 Δικέφαλους 10-12.5 κιλά 20 επαναλήψεις χ4 και στραβόμπαρα κτλ κτλ στα λέω χοντρικά για να καταλάβεις περίπου τα κιλά . Τα οποία δεν είναι πολλά θεωρώ οτι ειναι κανονικά. Τα 2-3 κιλά που θες ελπίζω να είναι μαροπρόθεσμος στόχος γιατί θες γύρω στον χρόνο γι αυτά τα κέρδη και αν κάνεις καλή διατροφή. Το ιδανικότερο θα ήταν να αρχίζεις να μετράς ειδικά τώρα που θες να κάνεις ένα cut είναι αναγκαίο για να ξέρεις τους ρυθμούς που θα χάνεις που αν σταματήσεις κτλπ. Έτσι όπως το έχεις τώρα είναι σαν να λες "κάνω αυτή την διατροφή και όπου με βγάλει". Το πόσα κιλά κάνεις δεν λέε κάτι και 10 κιλά πάγκο να κάνεις εφόσον τόσα χρειάζονται για να φτάσεις κοντά σε failure καλά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 αυτο βρηκα .δεν εχω gel.. Δεν σημαίνει κάτι αυτό; Γιατί δεν πήρες ένα panadol και πήγες κατευτείαν σε feldene;Επίσης φαρμακείο διανυκτερεύον δεν είχε; Anyway βάζε κρεμούλες καλύτερα Panadol δεν μου αρέσουν και είχαν τελειώσει τα ντεπον.σιγα μην έτρεχα σε φαρμακείο. Παντως ολα τα γιατρεύει μια μακαροναδα με κιμα.μετα από 2 πιατα νιωθω περδίκι. Λεω να παρω μια κρέμα να την εχω αν μου ξανατυχει.υπαρχει κάποια που προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Καλέ ασπιρινη! Καταπληκτική για πιάσιμο. (προσοχή με την περίοδο μόνο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Τα 2-3 κιλά που θες ελπίζω να είναι μαροπρόθεσμος στόχος γιατί θες γύρω στον χρόνο γι αυτά τα κέρδη και αν κάνεις καλή διατροφή. Το ιδανικότερο θα ήταν να αρχίζεις να μετράς ειδικά τώρα που θες να κάνεις ένα cut είναι αναγκαίο για να ξέρεις τους ρυθμούς που θα χάνεις που αν σταματήσεις κτλπ. Έτσι όπως το έχεις τώρα είναι σαν να λες "κάνω αυτή την διατροφή και όπου με βγάλει". Το πόσα κιλά κάνεις δεν λέε κάτι και 10 κιλά πάγκο να κάνεις εφόσον τόσα χρειάζονται για να φτάσεις κοντά σε failure καλά είναι. έγώ νομίζω ότι λένε κάτι. 75 κιλά αθρωπος με 11-16% λιπους (καθώς λέει είναι γραμμωμένος) κανει bicep curls με 12.5 κιλα? Δεν παίζει να μπεί μυική μάζα έτσι. Φιλε prof_chaos , οταν τελιώνεις την γυμναστική σου νιώθεις στα αποδυτήρια τους μυες να κάνουν μιρκοσυσπάσεις? (λίγο ελαφρύ τρέμουλο κρατάει 10 λεπτά αφου τελιώσει η προπονηση μετά φευγει). Το τελευταίο σετ της προπονησής σου είναι θεοπάλουκο (πρεπει να είναι γιατι με σωστή προπόνηση έχεις ξοδέψει όλα τα αποθέματα ενέργειας σου οταν φτάνεις στο τελος της) ? Την επόμενη μέρα νιώθεις έστω ενα ελαφρύ πιάσιμο? Αν οχι σε όλα αυτα δεν προπονείσαι αρκετά σκληρά και μυικά κέρδη δεν θα δεις.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 ναι φυσικά και νιώθω .. και στο τέλος ζορίζομαι νομίζω είναι και λογικό. 2 βαράκια 12.5 το ένα .. 20 επαναλήψεις 4 σέτ.. με στραβόμπαρα 20+ το βάρος της μπάρας ίδιες επαναλήψεις ίδια σέτ. Το θέμα μετά ειναι η διατροφή που κάνεις . ΓΙα πχ 3-4 ώρες πρίν το γυμναστήριο καλό είναι να έχεις φάει ενα γεύμα με υδατάνθρακες και πρωτείνη λίγο πρίν το γυμναστήριο 1 ώρα καταναλώνεις μια μπανάνα ή ένα χυμό ενα τόστ κτλ Μετα το γυμναστήριο και απο τη στιγμή που κάνεις βάρη θέλεις άμεσα πρωτείνη και υδατάνθρακα Γενικά αυτά έχω διαβάσει και τα εφαρμόζω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 ναι φυσικά και νιώθω .. και στο τέλος ζορίζομαι νομίζω είναι και λογικό. 2 βαράκια 12.5 το ένα .. 20 επαναλήψεις 4 σέτ.. με στραβόμπαρα 20+ το βάρος της μπάρας ίδιες επαναλήψεις ίδια σέτ. Το θέμα μετά ειναι η διατροφή που κάνεις . ΓΙα πχ 3-4 ώρες πρίν το γυμναστήριο καλό είναι να έχεις φάει ενα γεύμα με υδατάνθρακες και πρωτείνη λίγο πρίν το γυμναστήριο 1 ώρα καταναλώνεις μια μπανάνα ή ένα χυμό ενα τόστ κτλ Μετα το γυμναστήριο και απο τη στιγμή που κάνεις βάρη θέλεις άμεσα πρωτείνη και υδατάνθρακα Γενικά αυτά έχω διαβάσει και τα εφαρμόζω . εντάξει συνέχισε ότι κάνεις τοτε. δες σε παρακαλώ αυτό το ποστ θα σου λύσει αρκετες απορίες για την διατροφή σου. (φαντάζομαι αν τα γνώριζες αυτά δεν θα έκανες διατροφικές ερωτήσεις, αν τα γνωρίζεις ρώτα κάτι πιο συγκεκριμένο) http://www.insomnia.gr/topic/251324-the-official-fitness-thread/page-268?do=findComment&comment=52601978 γενικά αυτά που λές είναι σωστά. (η μπανάνα για 1 ώρα πριν τα βάρη είναι η καλύερη επιλογή νομίζω) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλεις καλύτερο πρωινό βασικά, άλλαξε το με γάλα βρώμη, σταφίδες, λίγους ξηρούς καρπούς, μια κουτ.γλυκ. φυστικοβούτυρο.fitness και cheerios απέφευγέ τα έχουν κακής ποιότητας σάκχαρα. Αν θες σοκολατούχο βάλε μια κουτ. κακάο.Γενικά παίξε με την ενέργεια, με γεύματα πλούσια σε πρωτεϊνη, όπως τόνος, κρέας μοσχαρίσιο, ασπράδια αυγών, στήθος, όσπρια, λαχανικά.και καλές πηγές υδατανθράκων, όπως καστανό ρύζι, ζυμαρικά ολικής, ψωμί πολύσπορο με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.Φροντίζω σε μέρες προπόνησεις να το εμπλουτίζω το μενού με περισσότερη ενέργεια, μπανάνα πχ, φυστικοβούτυρο ή ταχίνι με ψωμί μια ώρα τουλ πριν τη προπόνηση. τώρα για μετά την προπόνηση οπωσδήποτε πρωτεϊνή και λιγότερο υδατάνθρακα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα κανεις 20 επαναληψεις των 4 σετ στα χερια;;; Μετα τι ; Ουτε πιρουνη δεν μπορεις να σηκωσεις;; Καντο αλλιως.. 4 σετ επι 10 ή 8 επαναληψεις ή 3 σετ επι 12 επαναληψεις.. Εσυ καταπονησε δεν γυμναζεσαι... Πρωινο βρωμη με φρουτα ξηρους καρπους σταφιδες και κανελα να τρως.. Οχι τα φιτνεσς και τα τσιριος.. Ειναι γεματα ζαχαρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Panadol δεν μου αρέσουν και είχαν τελειώσει τα ντεπον.σιγα μην έτρεχα σε φαρμακείο. Παντως ολα τα γιατρεύει μια μακαροναδα με κιμα.μετα από 2 πιατα νιωθω περδίκι. Λεω να παρω μια κρέμα να την εχω αν μου ξανατυχει.υπαρχει κάποια που προτείνετε? Θα σου πω κάτι αλλά μην στεναχωρεθείς οκ; Τα depon είναι γενόσημα του panadol. Είναι το ίδιο πράγμα ακριβώς. Ακριβώς 500 mg παρακεταμόλης (ακετομινοφαίνης αν θες αλλιώς). Το ίδιο και τα απλά Lonarid. Καλές είναι οι σταγόνες pensaid. Απλά με μέτρο ακόμα και τα τοπικά σύμφωνα με τις οδηγίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Η πλειοψηφία των τροφών έχει ετικέτα όπου αναγράφεται πόσες θερμίδες έχει, πρωτείνες, λίπη, κτλ. Να τις κοιτάτε για να ξέρετε τι τρώτε, αναφορικά με τα μάκρος του καθενός. Έχει δίκιο ο Λίβερπουλ, 20 επαναλήψεις είναι πολλές. Αύξησε τα κιλά και κάνε 4*6-10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα κανεις 20 επαναληψεις των 4 σετ στα χερια;;; Μετα τι ; Ουτε πιρουνη δεν μπορεις να σηκωσεις;; Καντο αλλιως.. 4 σετ επι 10 ή 8 επαναληψεις ή 3 σετ επι 12 επαναληψεις.. Εσυ καταπονησε δεν γυμναζεσαι... Πρωινο βρωμη με φρουτα ξηρους καρπους σταφιδες και κανελα να τρως.. Οχι τα φιτνεσς και τα τσιριος.. Ειναι γεματα ζαχαρη... Δεν είναι και άπειρα τα κιλά του όμως, ειδικά αν κάνει χρόνια γυμναστική οπότε οι πολλές επαναλήψεις δεν είναι απαραίτητα κακές. Άλλωστε (ναι θα με κράξετε αλλά θα το γράψω), έχει ψιλο αποδειχτεί ότι σε θέμα όγκου δεν έχει διαφορά αν θα κάνεις πολλές επαναλήψεις μέχρι αποτυχίας με λίγα κιλά ή λίγες με πολλά κιλά. (κάπου την έχω τη μελέτη να την ξεθάψω και θα την ανεβάσω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Θα σου πω κάτι αλλά μην στεναχωρεθείς οκ; Τα depon είναι γενόσημα του panadol. Είναι το ίδιο πράγμα ακριβώς. Ακριβώς 500 mg παρακεταμόλης (ακετομινοφαίνης αν θες αλλιώς). Το ίδιο και τα απλά Lonarid. Καλές είναι οι σταγόνες pensaid. Απλά με μέτρο ακόμα και τα τοπικά σύμφωνα με τις οδηγίες.</p> <p><span style="font-size:14px;"> </span></p> Τι ξέρω αλλά για κάποιο περίεργο ρόλο δεν με πιάνουν. Δεν ξέρω γιατί...Είμαι περιεργο φρούτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Θα σου πω κάτι αλλά μην στεναχωρεθείς οκ; Τα depon είναι γενόσημα του panadol. Είναι το ίδιο πράγμα ακριβώς. Ακριβώς 500 mg παρακεταμόλης (ακετομινοφαίνης αν θες αλλιώς). Το ίδιο και τα απλά Lonarid. Καλές είναι οι σταγόνες pensaid. Απλά με μέτρο ακόμα και τα τοπικά σύμφωνα με τις οδηγίες. </p> Τι ξέρω αλλά για κάποιο περίεργο ρόλο δεν με πιάνουν. Δεν ξέρω γιατί...Είμαι περιεργο φρούτο Εισαι γατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Τι ξέρω αλλά για κάποιο περίεργο ρόλο δεν με πιάνουν. Δεν ξέρω γιατί...Είμαι περιεργο φρούτο Ε,χμ, κάτι σε placebo με φέρνει στο νου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Κάποτε θα πάθετε ημικρανία και θα καταλαβετε ότι το μόνο παυσίπονο που αξίζει σε αυτό τον κόσμο είναι Η ΜΟΡΦΙΝΗ ΚΑΙ Η ΛΟΒΟΤΟΜΗ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις