Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα γκομενακια που κανουν οντως ειναι συνηθως ωραια  μεχρι εκει .

Σαν γυμναστικη  ειναι να γελαει ο κοσμος λιγο καλυτερο απο γιογκα  :P

Aν με ισιώσει θα φτιάξω καντήλι micro Pilates κρεβάτι και θα το ανάβω κάθε βράδυ!

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Συνήθως όχι.

Βασικά στέλνουν ηλεκτρικά σήματα για να υπολογίσουν το ποσοστό λίπους, αλλά αυτά φτάνουν μέχρι τη μέση μας. Άρα το λίπος του άνω κορμού δεν υπολογίζεται.

Δημοσ.

Το έχω βγαλει και 3.5 οταν ημουν σε φορμα και έτρεχα πιο συχνά. Ουτε μπορεις να συγκρινεις τις αντοχες ενος 18αρη με ενος 30αρη.

Ok αλλα η διαφωνια ηταν αν το βγαζεις τωρα σε 3,5, οχι οταν ησουν 18... Γιατι αυτο ειχες πει, πως πηγες για τρεξιμο και το εβγαλες σε αυτο τον χρονο.

Επομενως μαλλον ο spect ειχε δικιο οσον αφορα τους χρονους.

Δημοσ.

Κυριακη πρωι, Λιβερπουλ κ Γιαννη που θα βολευε να βρεθουμε; Εκανα μαλακια και πρεπει να αφησω το αυτοκινητο Κυριακη στις 2,...

Δημοσ.

Εγω ενδέχεται ναι δεν ειναι σιγουρο, λογο δουλειάς... πειτε εδω και θα δω τι μπορω να κανω. Αν ειναι πρωι για κανενα καφεδακι κατι μπορει να γίνει, ειδικα αν ειναι μουδανια θα ερθω με το ποδηλατο

Δημοσ.

Γι αυτό λέω πρωί Μουδανιά, για να μπορέσεις να πεταχτείς εσύ που είσαι πιο πνιγμένος από μας.

Τώρα άμα ζηλέψει και κανένας άλλος-η και πεταχτούν επίσης, καλοδεχούμενοι.

Δημοσ.

http://athlitis.gr/simpliromata/proteines/premium-whey-2.2kg-efectiv/ τυπογραφικό ή λήγουν σε καμία βδομάδα;

Υγ : το διορθωσαν είχε τιμή 1€

αν είχε 1 euro δεν θα ήταν καν αλεύρι , θα πουλάγανε τη φωτογραφία του  :-D 

νομίζω τις επιστρέφουν όταν είναι κοντά να λήξουν , δεν πιστεύω πως τις πετάνε ή τις πουλάνε φθηνότερες 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...