Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ελλατωσαμε λίγο τις προπονήσεις κάθε εβδομάδα στις 2 λόγω δουλειάς κάνουμε και κανένα μπανακι. Αρκετά ευχαριστημένος από το σώμα μου. Το χειμωνα θα μπούμε σε πιο εντατικο πρόγραμμα μαζί με καθημερινό τρέξιμο και καλύτερη διατροφή.

IMG_20160824_184627.jpg

• Like 12
Δημοσ.

Getta το καλύτερα για δρόμο από άποψη απορρόφησης και αντοχής σε χιλιόμετρα είναι τα hoka

Δεν τα ειχα υποψην, σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια. Εχεις παρει καποιο μοντελο τους εσυ;

Δημοσ.

Τι εγινε ωρε παλικαρια με το 1000αρι σε 3,5 λεπτα τελικα?

Ποιος δικαιωθηκε, ο devil ή ο spect και λοιποι? Ειχαμε καμια εξελιξη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζω πως θα κανω το sprint τελικα και θα αφησω το ολυμπιακο για πιο μετα που θα νιωθω πιο ετοιμος.

Συμφωνώ. Δοκιμάζεις στο sprint να "δεις την γλύκα"  :-D και αποφασίζεις για το μετά.

Επεξ/σία από wizzy
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τι εγινε ωρε παλικαρια με το 1000αρι σε 3,5 λεπτα τελικα?

Ποιος δικαιωθηκε, ο devil ή ο spect και λοιποι? Ειχαμε καμια εξελιξη?

Καμια εξελιξη γιατι στο ενα που εκανε 3.40+ εχει διαφορα  πανω απο το χρονο οποτε δυσκολο να πεις αν ειναι legit και στο αλλο που ειναι legit ειναι 4.40 αν θυμαμαι καλα. Αν και δεν ξερω ποσο δυσκολο ειναι να ποσταρει το λινκ :P

Δεν τα ειχα υποψην, σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια. Εχεις παρει καποιο μοντελο τους εσυ;

Εχω τα Hoka Clifton. Καποια στιγμη την επομενη ανοιξη θα ανανεωσω τα παπουτσια μου γιατι τωρα στο κωλοκρυο που παω δεν θα ειναι χρησιμα :P

• Like 1
Δημοσ.

Καμια εξελιξη γιατι στο ενα που εκανε 3.40+ εχει διαφορα  πανω απο το χρονο οποτε δυσκολο να πεις αν ειναι legit και στο αλλο που ειναι legit ειναι 4.40 αν θυμαμαι καλα. Αν και δεν ξερω ποσο δυσκολο ειναι να ποσταρει το λινκ :P

Εχω τα Hoka Clifton. Καποια στιγμη την επομενη ανοιξη θα ανανεωσω τα παπουτσια μου γιατι τωρα στο κωλοκρυο που παω δεν θα ειναι χρησιμα :P

Εδω μας λέγανε οτι επειδη ειμαστε 81 κιλά (έπεσα 2 :-D ) δεν μπορούμε να βγάλουμε 1000αρι κατω απο 5 λεπτά φιλε οποτε παραυπάρχει εξέλιξη. Τα 10 δευτερολεπτα δεν με απασχολουν. Το έχω βγαλει και 3.5 οταν ημουν σε φορμα και έτρεχα πιο συχνά. Ουτε μπορεις να συγκρινεις τις αντοχες ενος 18αρη με ενος 30αρη. Τωρα πιο πολυ κάνω ελευθερα βάρη και με το βάρος του σώματος. Στην χθεσινη προπονηση πλακώθηκα στις έλξεις έβγαλα 60 και άλλες 90 κάμψεις και καμια 100αρα καθισματα + τις βυθισεις. Δεν μπορεις μετά απο τέτοια προπονηση να κάνεις και 5 χιλιομετρα τρέξιμο. Το ένα θα κάνεις ή το άλλο.

Μου έχει τυχει να το βγάλω και 4 και κάτι οταν πηγα να τρεξω ενω ημουν κουρασμένος απο το πρωι δουλεια χωρις να κοιμηθώ μεσημέρι. Φιλε δεν πάει με νουμερα δεν ειναι μηχανή μιας ταχυτητας ο άνθρωπος υπάρχουν και άλλες παραμετροι αλλα επειδη για το συγκεκριμενο έγινε φασαρια και διαγραφτηκαν και μηνυματα προτεινω να μεινει εδω απο μενα τουλαχιστον μένει εδω και δεν θα το συνεχισω αλλο. B)

• Moderators
Δημοσ.

Σχετικα με τις αντοχες ειναι σχετικο και καθαρα θεμα προπονησης. Θυμαμαι αγωνα 3χ21χλμ (σκυταλη) εκανα το πρωτο κομματι. Ξεκιναμε τον αγωνα και φευγει μπροστα μου ενας τυπος και 2ος εγω οι αλλοι εμειναν πισω. Τελειωσα το κομματι μου με 15λεπτα διαφορα με τον πρωτο. Ο τυπος 50+ που δουλευει οικοδομη :P Την επομενη χρονια νομιζω βγηκε πρωτος στο 10αρι στον Κλασσικο στην κατηγορια του. Ο τυπος παει σα διαολος αλλα κανει προπονηση χρονια και ειναι σκυλι κανονικο

• Like 2
Δημοσ.

Σπεκτ η οικοδομη δεν λεεικατι ειναι θεμα συνηθειας και εμπειριας.

Αν καθε μερα αναβαζεις κιβωτια με πλακακια ή σακια με τσιμεντο, ε μετα απο καιρο ολα σου φαινονται ρουτινα. Οπως τωρα εμενα στην δουλεια, εχω παραλαβες στην αρχη τρελαινομουν κουραζομουν, ελαγα πως θα χωρεσουν που θα βάλω αυτο, εβριζα γιατι παραγγειλανε πολλα, κουραστηκα. Τωρα ερχονται το ενα φορτηγο πισω απο το αλλο, αλλα δεν μασαω πλεον. Ουτε κουραζομαι τοσο πολυ.

Απλα στα αθληματα αντοχη εχεις και το χρονο να σε κυνηγαει, αρα δυσκολευεσαι δυο φορες.

Δημοσ.

Ελλατωσαμε λίγο τις προπονήσεις κάθε εβδομάδα στις 2 λόγω δουλειάς κάνουμε και κανένα μπανακι. Αρκετά ευχαριστημένος από το σώμα μου. Το χειμωνα θα μπούμε σε πιο εντατικο πρόγραμμα μαζί με καθημερινό τρέξιμο και καλύτερη διατροφή.

IMG_20160824_184627.jpg

Σε καλο δρομο εισαι .Πρεπει να ξεκινησεις να τρως  πολυ και σωστα με εμφαση στο πολυ .

Μας τα εχεις κανει τσουρεκια με τα κινητα ,το δικο σου που βγαζει αθλιες θολες φωτος δεν το βλεπεις κριτικη μονο στα iphones κανεις .χαχα το ζηταγε ο οργανισμος σου .

• Like 3
Δημοσ.

Σε καλο δρομο εισαι .Πρεπει να ξεκινησεις να τρως πολυ και σωστα με εμφαση στο πολυ .

Μας τα εχεις κανει τσουρεκια με τα κινητα ,το δικο σου που βγαζει αθλιες θολες φωτος δεν το βλεπεις κριτικη μονο στα iphones κανεις .χαχα το ζηταγε ο οργανισμος σου .

Χαχαχα έλα αυτό ήταν κακία. Δεν βγάζει καλές φώτο είναι η αλήθεια αλλά είναι και με λίγο ζουμ η συγκεκριμένη.

Φουσκωνω εύκολα αλλιώς θα έτρωγα παραπάνω. Το χειμωνα θα πέσει με το ζόρι φαΐ γιατί αλλιώς κιλά δεν μπαίνουν. Στα 66 που είμαι είμαι ευχαριστημένος αλλά στα 75 που είναι ο στόχος θέλει φαΐ πολύ φαΐ.

• Like 1
Δημοσ.

Pilates reformer είπε ο μάστορας. Για αποσυμπίεση είπε. Για αρχή..

Κάτι κρεβάτια σαν του Προκρούστη φοβιστικά...

Δύο ωραία γκομενάκια , μια κόρη ντιγκιντάκας,μια λεβέντισσά γιαγιά και εγώ

Την επόμενη φορά θα κατεβάσω και μια μαύρη μοναστηριακή πριν πάω

Για να δούμε....

post-68421-0-21204300-1472139759_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Pilates reformer είπε ο μάστορας. Για αποσυμπίεση είπε. Για αρχή..

Κάτι κρεβάτια σαν του Προκρούστη φοβιστικά...

Δύο ωραία γκομενάκια , μια κόρη ντιγκιντάκας,μια λεβέντισσά γιαγιά και εγώ

Την επόμενη φορά θα κατεβάσω και μια μαύρη μοναστηριακή πριν πάω

Για να δούμε....

Τα γκομενακια που κανουν οντως ειναι συνηθως ωραια  μεχρι εκει .

Σαν γυμναστικη  ειναι να γελαει ο κοσμος λιγο καλυτερο απο γιογκα  :P

Δημοσ.

Εχει κανεις υποψιν κανα καλο παπουτσι για τρεξιμο(κυριως διαδρομο) γυρω στα 80-100-120?
Τοσο καιρο με κατι του 40 ευρου παλευα και αρκετες φορες ειχα θεμα με τα πελματα και τα γδασιρματα απο την κακη ποιοτητα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...