Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

όπως έλεγα όταν πήγαινα γυμνάσιο, αφού θα πεθάνουμε που θα πεθάνουμε έχει σημασία από τι θα ναι; (κοινώς, yolo) 

Αναλόγως το θάνατο. :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Μια κριτική για την Myprotein.

αν και συμφωνώ γενικά κ εγώ έχω πάρει

αυτό μου δημιούργησε μια αίσθηση όπως όταν ακούω να ρουφάνε τον Ελληνικό  :-D

"την αισθάνεσαι στο σώμα σου" 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγω θελω να με δω και τι στον κοσμο. Τουλαχιστον δουλεψα αρκετα κολυμβηση αυτο το καλοκαιρι που το ειχα αφησει λιγο πισω. Ηρθα και λιγο απο τα μερη σου (Κουρουτα). Πρεπει να ριξω αλλα 5 κιλακια και θα ειμαι συμπαθητικος.

Άσχετο, αλλά τα μέρη μου δεν είναι εκεί. Αθηναίος είμαι. :-)

Θα πρότεινα να κάνεις μια δυο προπονήσεις (χαλαρές) μέχρι τις 28/08 για να ετοιμάσεις τον οργανισμό σου.

Επεξ/σία από wizzy

• Moderators

έρχομαι για κερκίδα lucky

Yπολογιζω πως το θεαμα θα ειναι αρκετα χαμηλου επιπεδου με μπολικο βρισιδι, οποτε δεν ξερω κατα ποσο θα αξιζει τον κοπο :-D

Στον τερματισμο πονταρω πως στην καλυτερη θα μαι καπως ετσι

but hey, ας βγει και ας παω και με τα 4 B)

• Like 1

Αυτός ο μπάρμπας υποστηρίζει ότι αν το παρακάνουμε με τη γυμναστική -στο παρακάνουμε μπαίνουν και οι μαραθώνιοι- το αποτέλεσμα είναι αρνητικό μακροπρόθεσμα.

• Like 1

• Moderators

Αυτός ο μπάρμπας υποστηρίζει ότι αν το παρακάνουμε με τη γυμναστική -στο παρακάνουμε μπαίνουν και οι μαραθώνιοι- το αποτέλεσμα είναι αρνητικό μακροπρόθεσμα.

Απο τα comments του video:

“Excessive Exercise” Proponents Soften Their Views"

In particular, cardiologist-runners Carl Lavie and James O’Keefe have modified the approach and conclusions they took in prior work. Writing in Current Sports Medicine Reports, they seek greater balance by, for the first time, citing studies that don’t agree with the excessive-exercise hypothesis.

They now conclude that most runners would be smart to run no more than five to six days a week and no more than five hours total per week. A year ago, they were recommending only two to three days a week of running, for a total of one to 2.5 hours.

3 εβομαδες αποχης ηταν παρα πολυ

Κανω εχθες στηθος ,ζεσταματακι και μετα λιγα κιλακια σαν πρωτη μερα να ξεσκουριασουμε και μην εχουμε τραυματισμο

Μια χαρα

κανω πιεσεις ,μια χαρα

αρσεις θανατου με ελεχιστα κιλα σαν πρωτη μερα,μια χαρα

κανω squat,3 σετ ζεσταμα και βαζω 10 και 10 κιλα [με μπαρα 40 κιλα,τιποτα δηλαδη].Ξεκιναω στην τριτη επαναληψη ο τετρακεφαλος εκαιγε γαματα,κανω αλλη μια ο τετρακεφαλος ηταν λες και ειχα κανει 5 drop.To αφηνω και σημερα δεν μπορω να περπατησω.Δεν ξερω πως και γιατι ,αλλα μαλλον δεν ηταν ετοιμα τα ποδια μου,δεν ειναι στηθος τα ποδια και κλασανε πανω τους.

Δίκιο έχει.για μένα. Για μενα πιστευω είναι δολοφονικο να τρέχεις πολύ γρηγορα για πολύ μεγάλες αποστασεις. Είναι προσωπικη κριση βεβαια. Για αυτό και στο 10αρι ειχα πει ότι κατω από 4:40 max max 4:30 δεν θα το εκανα. Δεν θα ετρεχα ποτε μεχρι λιποθυμιας γιατι δεν έχει νοημα.

Και επειδή σκέφτομαι σε λιγο καιρο να κάνω ένα 10αρι τις προαλλες έτρεξα τον ρυθμο του 1000μετρου που θέλω να προσεγγίζω.

https://postimg.org/image/9yb619gk5/

Kαι παλι είναι γρηγορα δηλαδή θα κάψεις αρκετα τον οργανισμο αλλα θα δω τι θα κανω τελικα.

ΥΓ Απαραίτητα για μενα οσοι τρέχουν μεγαλες αποστάσεις ένα τεστ κοπώσεως στον καρδιολογο. Ακομα και αν τα καρδιογραφήματα ηρεμιας και το τριπλεξ βγαινουν καθαρά.

• Like 1

Υπαρχει καποια καλη επιλογη σε παπουτσια τρεξιματος για ασφαλτο απο Ελλαδα η εξωτερικο; Αγοραζα τοσα χρονια oasics και salomon, ημουν πολυ ικανοποιημενος απο τον σχεδιασμο και την εφαρμογη στο ποδι μου, αλλα φθειρονταν υπερβολικα γρηγορα.

Υπαρχει καποια τουλαχιστον φθηνοτερη ικανοποιητικη επιλογη;

Άσχετο, αλλά τα μέρη μου δεν είναι εκεί. Αθηναίος είμαι. :-)

Θα πρότεινα να κάνεις μια δυο προπονήσεις (χαλαρές) μέχρι τις 28/08 για να ετοιμάσεις τον οργανισμό σου

Νομιζω πως θα κανω το sprint τελικα και θα αφησω το ολυμπιακο για πιο μετα που θα νιωθω πιο ετοιμος.

• Like 1

Υπαρχει καποια καλη επιλογη σε παπουτσια τρεξιματος για ασφαλτο απο Ελλαδα η εξωτερικο; Αγοραζα τοσα χρονια oasics και salomon, ημουν πολυ ικανοποιημενος απο τον σχεδιασμο και την εφαρμογη στο ποδι μου, αλλα φθειρονταν υπερβολικα γρηγορα.

Υπαρχει καποια τουλαχιστον φθηνοτερη ικανοποιητικη επιλογη;

δοκιμάζεις mizuno σε κάποιο κατάστημα ελλάδος, βλέπει νούμερο και τύπο παπουτσιού και το παραγγέλνεις από το εξωτερικό.

το παπούτσι όπως και τα λάστιχα τροχού φθείρονται ανάλογα με τα χμ που διανύουν. 

αν το λιώνεις, λογικό να λιώσει. 

πάντως, asics, salomon και mizuno είναι κορυφαίες μάρκες στο είδος τους 

• Like 1

δοκιμάζεις mizuno σε κάποιο κατάστημα ελλάδος, βλέπει νούμερο και τύπο παπουτσιού και το παραγγέλνεις από το εξωτερικό.

το παπούτσι όπως και τα λάστιχα τροχού φθείρονται ανάλογα με τα χμ που διανύουν. 

αν το λιώνεις, λογικό να λιώσει. 

πάντως, asics, salomon και mizuno είναι κορυφαίες μάρκες στο είδος τους 

Mizuno εδω ειναι απλησιαστα, αλλα οντως στο amazon.co.uk πχ φαινεται να βρισκεται και σε πολυ καλυτερες τιμες. Το προβλημα μου ειναι πως εδινα 120+ και σε τρεις μηνες ειχαν σοβαρες φθορες, ουτε για αστειο ομως δεν ειχα τα χιλιομετρα που κανει ενα ενα αμαξι μεσα στη πολη ομως. Παραειναι ευαισθητα τα παπουτσια δυστυχως.

Μου ειχαν πει πως πλεον υφιστανται καποιες καλες Κινεζικες προτασεις σε παπουτσια τρεξιματος, και σε πολυ καλες τιμες. Εχεις υποψην καποια τετοια εταιρια;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...