Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επιτελους αυριο ανοιγει το gym.περασε μια βδομαδα κλειστο και νιωθω σαν λαπας :P

wtf μόνο το δικό μου έκλεισε 15ήμερο ?   :shock: 

χθες έκανα μονόζυγο σε μια σκαλωσιά , με βλέπει η μάνα κ ούρλιαξε σαν σιρίνα μπατσικού   :lol:

καλά έχω και πολυόργανο αλλα είπα να δοκιμάσω κ εκεί for fun 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Τελος και για μενα, επιστρεφω μουρικα αυριο. Κλαψ κλαψ. Τουλαχιστον θα επιστρεψω και στις προπονησεις γιατι εδω (κλασικα) το παραxesα.

Να σε δω να τρέχεις στις 28/08 μετά το παρ@χέσιμο στις διακοπές και τι στον κόσμο! :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Και μενα νικ τοσο εκλεισε φτιαχνει επιπλεον χωρο. Κροςφιτ κλπ παπαριες

νταξ αν και με χαλάει λίγο γιατι δεν έχω τις ανέσεις μου αν δεν έκλεινε δεν υπήρχε περίπτωση να χαλαρώσω λίγο για 1-2 εβδομάδες 

και να θέλω τώρα δεν κάνω ίδια προπόνηση και αυτό είναι πολύ καλό για τώρα που το γύρισα σε γράμμωση τις πρώτες μέρες , είναι ποιο εύκολη η μετάβαση.

βέβαια δεν θα με βόλευε long term γιατι στη γράμμωση παίζω 5x5 με max kg αλλα σιγά 5-6 μέρες μείνανε 

• Like 1

νταξ αν και με χαλάει λίγο γιατι δεν έχω τις ανέσεις μου αν δεν έκλεινε δεν υπήρχε περίπτωση να χαλαρώσω λίγο για 1-2 εβδομάδες

και να θέλω τώρα δεν κάνω ίδια προπόνηση και αυτό είναι πολύ καλό για τώρα που το γύρισα σε γράμμωση τις πρώτες μέρες , είναι ποιο εύκολη η μετάβαση.

βέβαια δεν θα με βόλευε long term γιατι στη γράμμωση παίζω 5x5 με max kg αλλα σιγά 5-6 μέρες μείνανε

Και γω λεω οταν ανοιξει να το δω απο την αρχη με μεγαλύτερη συνεπεια. Και μενα αν δεν εκλεινε δε θα καθομουν απο μονος μου.

Θα προσπαθησω να σφιξω οσο μπορω την μεση και μετα να δωσω.

Λεω την κυριακη πριν ανοιξει να φαω ενα πιτογυρο και να πιω μια κοκακολα, ωστε να πω ξανα μετα απο χ μερες. Απλα εχω καιρο να το κανω, λεω ευκαιρια.

Μονο το ποδηλατο δεν σταματησα. Επειδη με αυτο παω στην δουλεια.

Tωρα ειδα τις φωτος   vapir ,Aleχ   .

Πολυ καλα ποδια Νικο  υπερτουμπανος .

Αλεξ οντως εισαι στην καλυτερη φαση σου καλα λεει η Δημητρα.

Δεν παω πιο πισω σελιδες  αν εχει βαλει και κανεις αλλος γιατι εχω να μπω καιρο  και ειναι πολυ το υλικο .

Spect  μην ασχολησε ρε τσαμπα το σαλιο σου χαλας .

• Like 2

Ο κολλητός μου θέλει να αγοράσει μονόζυγο πόρτας, έχετε να προτείνετε κάτι καλό και οικονομικό; 

δεν θέλει να τρυπήσει κουφώματα...

Το καλυτερο πραγμα να πας μετα απο μια μεγαλη και δυσκολη μερα και να βγαλεις το αχτι σου στα βαρη.

Ημουν τοσο εκτος πραγματικοτητας που ήμουν τυχερος που δεν τραυματιστηκα.

Συνηθως ανεβαινω ανα 5 κιλα σε καθε μερια στον παγκο,αλλα σημερα εβαζα 10-10.

Απο τα 60 λοιπον παω κατευθειαν στα 80 ενω στο μυαλο μου ειχα οτι εβαλα 70,σηκωνω την μπαρα,ω να σου γα...σαν πολυ βαρια ειναι..

Χαμπαρι ακομα να παρω τι εκανα εβγαλα 5 επαναληψεις,εβαλα την μπαρα πισω,και μετα καταλαβα τι εκανα.

Το 1 rep max μου ειναι 90kg αλλα πριν καιρο,πρωτη προπονηση μετα απο 10 μερες και λιγοτερο σωματικο βαρος (68) δεν περιμενα να βγαλω τα 80 εστω και για 5.

Ο κολλητός μου θέλει να αγοράσει μονόζυγο πόρτας, έχετε να προτείνετε κάτι καλό και οικονομικό; 

δεν θέλει να τρυπήσει κουφώματα...

Έχω πάρει αυτό και έχει πολύ βολικές λαβές.

Το σκεφτόμουν λίγες σελίδες πριν.

• Like 1

Μια κριτική για την Myprotein.

μεγάλη κουβέντα... 

παρομοίως, μπορείς και να κινηθείς για τις λοιπές εταιρίες 

η αναξιοπιστία είναι του συρμού πια. 

σίγουρα το 100%, το 90% ακόμα και το 80% της περιεκτικότητας σε πρωτεϊνη δεν ισχύει ακριβώς

όλες μα όλες κάπου χάνουν και το αναγραφόμενο ποσοστό είναι τελείως θέμα marketing

απλά επιλέγεις την εταιρία της οποία το προϊόν θα αγοράσεις να είναι αξιόλογη, να πληρεί προυποθέσης υγεινής και καλής χημικής επεξεργασίας. 

όπως έλεγα όταν πήγαινα γυμνάσιο, αφού θα πεθάνουμε που θα πεθάνουμε έχει σημασία από τι θα ναι; (κοινώς, yolo) 

Να σε δω να τρέχεις στις 28/08 μετά το παρ@χέσιμο στις διακοπές και τι στον κόσμο! :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Κι εγω θελω να με δω και τι στον κοσμο. Τουλαχιστον δουλεψα αρκετα κολυμβηση αυτο το καλοκαιρι που το ειχα αφησει λιγο πισω. Ηρθα και λιγο απο τα μερη σου (Κουρουτα). Πρεπει να ριξω αλλα 5 κιλακια και θα ειμαι συμπαθητικος.

• Like 1

μεγάλη κουβέντα... 

παρομοίως, μπορείς και να κινηθείς για τις λοιπές εταιρίες 

η αναξιοπιστία είναι του συρμού πια. 

σίγουρα το 100%, το 90% ακόμα και το 80% της περιεκτικότητας σε πρωτεϊνη δεν ισχύει ακριβώς

όλες μα όλες κάπου χάνουν και το αναγραφόμενο ποσοστό είναι τελείως θέμα marketing

απλά επιλέγεις την εταιρία της οποία το προϊόν θα αγοράσεις να είναι αξιόλογη, να πληρεί προυποθέσης υγεινής και καλής χημικής επεξεργασίας. 

όπως έλεγα όταν πήγαινα γυμνάσιο, αφού θα πεθάνουμε που θα πεθάνουμε έχει σημασία από τι θα ναι; (κοινώς, yolo) 

Εγω παντως  το 6μηνο  που μας περασε  ηταν το πρωτο που δεν πηρα πρωτεινη  ,εριξα ολο το βαρος στην διατροφη .Φυσικα πιο δαπανηρο ειναι ετσι ,το χρονοβορο δεν το συζηταω καν διοτι δεν ασχολουμαι  εγω .

Φυσικα εχω καταναλωσει τονους  κατα καιρους .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...